Visuri la cheie sezonul 6 episodul 5 din 9 Octombrie 2019Echipa visuri la cheie ajunge astazi la cea de-a 5 a familie cu misiunea sa le indeplineasca cel mai mare vis, si anume sa le construiasca casa. Asa ca Dragos Bucur impreuna cu echipa lor vor merge intr-un sat din Slobozia judetul Ialomita, acolo vom cunoaste o familie greu incercata de viata dar si o fetita mica in varsta de 8 ani ce este crescuta de mama si de bunica ei. Este vorba despre Alexandra Done.

O micuta foarte talentata si isteata, desi parintii ei sunt despartiti, micuta fetita intelege acest lucru chiar daca si-ar dori sa fie si tatal ei langa ea. Florica, bunica Alexandrei, și Simona, mama ei, sunt cele care au grija de micuta, o sustin in tot ceea ce fac mai ales ca Alexandra isi doreste sa devina dansatoare, asa ca mama face tot posibilul sa ajunga deficaredata la aceste cursuri.
„Cand aveți un vis, să vi-l urmați și orice ar fi să nu-l vi-l stergeți din minte pentru că este visul vostru până se va împlini.. și la 70 de ani poți să visezi.” – sunt cuvintele Alexandrei de doar 8 ani.

Asa ca Dragos Bucur, impreuna cu designer-ul de Cristina Joia si arhitectii Laura Boghiu si Omid Ghannadi au ajuns in familia Done pentru a-i dovedi Alexandrei puterea visului chiar este reala si are la baza puterea implinirii.

Au fost nevoie de aproape doua saptamani ca Dragos impreuna cu toata echipa sa le termine casa pana cand acestia revin din vacanta, sarcina lor nu este in nici o editie atat de usoara pe cat pare, fiecare munceste din greu deoarece timpul este limitat si este cel mai mare presing pentru acestia, insa niciodata nu au renuntat, asa ca fiecare coltisor din casa a fost renovat, si fiecare a avut cate o sarcina de indeplinit, sa nu uitam de Dedeman care sponsorizeaza aceasta emisiune si face ca visurile oamenilor sa devina realitate.

Va aducem aminte ca saptamana trecuta echipa Visuri la cheie a indeplinit visul unei familii foarte greu incercate de viata, a fost vorba despre familia Bach, o familie cu 5 copii ce au fost parasiti de mama lor, tatal a ramas singur sa aiba grija de toata familia, a fost nevoit sa mearga la psiholog pentru a depasi aceasta trauma. I-a lasat cu ochii in soara, iresponsabila mama spune ca s-a saturat de copii, ca vrea o viata a ei si uite asa a plecat fara a se uita in urma. Cei 5 copii sunt Cezar (11 ani), Alexandru (7 ani), Andrei (5 ani), Gabriel (4 ani) și George (2 ani), dupa ce i-a crescut cum a putut, echipa Visuri la cheie vine sa le dea o mana de ajutor, asadar le-a indeplinit un vis ce pana acum parea imposibil.

Asa ca in aceasta seara echipa Visuri la cheie are o sarcina mareata, sa transforme visul acestei familii in realitate. De-a lungul a 13 saptamani, echipa Visuri la Cheie va aduce in casele romanilor povesti impresionante si renovari spectaculoase, dupa un format international, iata ca si la noi aceasta emisiune a ajuns la sezonul cu numarul 6 iar fiecare sezon are cel putin 13 editii, daca stam sa numaram un numar foarte mare de romani s-au bucurat de munca echipei. Nu pierdeti sa urmariti emisiunea Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 5 din 9 Octombrie 2019 incepand cu ora 20:30 numai pe protv. Ne vedem Miercurea viitoare cu o noua editie a unui vis implinit, vom cunoaste o noua familie si un nou caz in care se va termina cu happy end.
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 comentarii: