Vlad Sezonul 2 Episodul 5De o noua editie plina de suspans vom avea parte in aceasta saptamana in noul sezon mult asteptat al serialului Vlad, unde vom fi la curent cu decurgerea planului propus de Vlad inca de la inceputul primului sezon, evenimentele luand insa o amploare de neasteptat, Vlad insa fiind cel care nu va avea niciodata nimic de pierdut, totul decurgand conform planului propus de a-si razbuna trecutul distrus de catre proprii prieteni si de catre cea in care avea cea mai mare incredere, iubita lui Eliza.

In cel de-al 5-lea episod al celui de-al doilea sezon al serialului Vlad, vom afla urmarile celor petrecute in episodul anterior, in care Filip a fost omorat din greseala de catre Leo si ingropat cu ajutorul lui Vlad, care este acuzat de jefuirea unui cazino si de uciderea unui gardian, insa aparitia unei inregistrari din timpul jafului urmeaza sa-l demaste defapt pe cel vinovat de aceste evenimente. Leo se pare ca are emotii din ce in ce mai mari din cauza faptelor lui din ultima perioada, dar incercand din rasputeri sa ascunda orice dovada care i-ar putea distruge viata.
Deasemenea, Vlad isi urmeaza instinctul de razbunare si lasa lucrurile sa decurga cu calm si incet, fiind atuul lui in a-si atinge scopul mult dorit.

Un nou personaj ce va intra in cel de-al doilea episod va fi fiica Deliei, care afla ca aceasta se afla in dificultati si are parte de porbleme mari, care o va putea distruge daca nu se va intoarce in Romania. Delia lupta din rasputeri pentru a-si recastiga fiica si pentru a o readuce inapoi acasa, dar va fi stupefiata de trecutul propriului copil, motiv pentru care regreta cele intamplate in trecut si doreste sa-si repare greselile.

Eliza si Stefan se pare ca se afla intr-un impas mare din viata lor, acestea putand duce la distrugerea relatiei dintre cei doi, dar si la luarea unor decizii ce-i vor afecta foarte mult pe parcurs.
Tot astazi vom afla si pana unde se va ajunge cu torturarea mosului ce a participat la tradarea lui Vlad impreuna cu prietenii acestuia, dar si ce lucruri groaznice vom afla de la acesta despre cele intamplate in trecut, fiind constrans de situatie si de chinurile la care a fost supus.

Se pare ca toate evenimentele se intampla in favoarea lui Vlad, acesta alegand sa mearga cat mai departe cu razbunarea, evenimente ce vor avea urmari groaznice pentru cei ce i-au distrus viata. Serialul Vlad Episodul 5 din 7 Octombrie 2019 poate fi urmarit pe protv Luni de la 20:30. Suntem curiosi cum vi s-a parut acest episod.

Previous Post
Next Post
Related Posts

0 comentarii: