Vlad Sezonul 2 Episodul 6 din 21 Octombrie 2019


In aceasta seara povestea razbunarilor continua iar noi planuri de razbunare continua sa-si faca efectul. Se pare ca Vlad incearca sa-l scoata pe Stefan din afacerea cu cazinoul iar aici apeleaza chiar la oamenii lui Stefan. In timp ce Eliza cu Vlad si oamenii lui Stefan puneau la punct planul si toate detaliile in care sa-l scoata pe Stefan din afacere, acesta apare la usa lor, insa acestia continua cu un plan cel putin interesant, Eliza se preface ca a vrut sa-i faca o surpriza cu ocazia aniversarii lor de 13 ani. Si se pare ca aceasta minciune a functionat pentru un moment, insa bratara de la mana Elizei trezeste suspiciuni acestuia, Stefan il i-a separat pe Vlad si il intreaba ce ar face el daca ar fi tradat. Se pare ca acea bratara ii de banuit lui Stefan ca aceasta il inseala, insa Vlad are toate atuurile in maneca si rezolva si aceasta situatie.

Episodul trecut ne-a adus aminte de primele intamplari de cand cei trei erau prieteni, dar si momente noi aflate de cand Eliza si Adrian formau o relatie, se pare ca de foarte multi ani Eliza l-a mai inselat pe Vlad insa a fost ajutata de mama ei sa nu o prinda. Chiar in timp ce se afla in dormitor cu Stefan, Adrian, actualul Vlad apare cu un buchet de flori in casa ei si a fost cat pe ce sa-i prinda impreuna, dar a fost salvata de mama ei si a gasit o scuza foarte buna astfel incat Stefan sa nu fie observat in casa.

Planul razbunarii functioneaza conform planului deocamdata, insa apar detalii noi care incurca grav actiunile lui Vlad. Se pare ca dragostea lui fata de Eliza il face sa nu se mai controleze si sa se concentreze destul de bine asupra planului ce are sa-l urmeze. Vlad ii aduna din nou pe complici pe Eliza si pe Leonard chiar in locul in care Vlad si Leonard au un secret numai de ei stiut. Acesta le propune din nou un plan in care sa-l scoata din schema pe Stefan, iar argumentele dar si planul pare unul destul de bun.

Se pare ca toate evenimentele se intampla in favoarea lui Vlad, acesta alegand sa mearga cat mai departe cu razbunarea, evenimente ce vor avea urmari groaznice pentru cei ce i-au distrus viata. Serialul Vlad Sezonul 2 Episodul 6 din 21 Octombrie 2019 poate fi urmarit pe protv Luni de la 20:30. Suntem curiosi cum vi s-a parut acest episod.

Se pare ca in toata aceasta incurcatura apare un personaj ce trebuia sa fie disparut de mult, un personaj care ar putea da peste cap intrecut plan. Tatal Elizei se pare ca traieste, iar acesta este dus de urghenta la spital. In sezonul 2 episodul 6 din aceasta seara se intampla o multime de lucruri teribile, se pare ca Stefan vrea sa se desparta definitiv de Eliza, vom afla si noi motivul in aceasta seara.

Primul sezon incepe cu povestea lui Adrian, un tanar indragostit ce are alaturi de prieteni ca fratii, insa totul se da peste cap cand cei doi prieteni dar si iubita lui il tradeaza si ii insceneaza un jaf armat, acesta intra in inchisoare insa cu ajutorul inginerului scapa si trece printr-o transformare in care nimeni nu-l mai cunoaste, insa acesta vine cu un plan de razbunare. Fiecare episod din noul sezon ia o turmura neasteptata iar fiecare povestea este despre situatii limita in care fiecare decizie trebuie gandita deoarece poate implica viata cuiva.

Asa ca in aceasta seara trecem cu totii prin noi intamplari ce ne vor tine cu sufletul la gura, razbunarea lui Vlad este din ce in ce mai aproape sa fie indeplinita, insa personaje cheie apar in tot acest peisaj si risca sa-i puna piedici in a duce la bun sfarsit tot acest plan. Nu pierdeti sa urmariti Vlad 21 Octombrie 2019 de la 20:30 pe protv. Deasemenea va invitam sa comentam impreuna intamplari din cadrul acestui episod.Previous Post
Next Post
Related Posts

0 comentarii: