close
Acasă » Arhiva intrărilor
Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Acces direct de Luni, 01 Februarie 2016, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. În ediţia de azi vă aşteaptă noi dezvăluiri, noi momente incredibile, dar mai ales noi cazuri cutremurătoare, ce vă pot înmuia sufletul. Aflaţi mai multe chiar de la Simona Gherghe, gazda show-ului, care îi primeşte pe aceşti sărmani, care strigă după ajutor, chiar în platou, alături de ea. Tot în emisiunea Acces direct din 01.02.2016, veţi afla care sunt ştirile mondene, ce noutăţi ne-au mai pregătit vedetele, dar şi cu ce ne vor surprinde acestea. De asemenea, Camelia ne va dezvălui care este horoscopul de mâine, dar şi ce ne aşteaptă în viitor, în funcţie de fiecare zodie. Astfel, nu rataţi dezvăluiri emoţionante, cazuri şocante cu oameni care au nevoie de ajutor, toate acestea le veţi vedea în această după-amiază. Aşadar, nu pierdeţi să aflati mai multe din emisiunea Acces direct difuzată pe 01 Februarie 2016, de la ora 17:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-01 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 01 Februarie 2016, disponibilă de la ora 14:00 pe Antena 1. În cea de-a doua parte a emisiunii de astăzi veţi vedea momentele unde concurenţii au învăţat să danseze alături de cei doi profesionişti, ce piedici au întâmpinat aceştia dar şi cine s-a descurcat cel mai bine. De asemenea, ce discuţii au ieşit în casă despre pedeapsa pe care cu toţii au primit-o, în ceea ce priveşte lavalierele. De asemenea, tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 01.02.2016, veţi putea vedea ce se întâmplă între Cosmin şi Oana, ce surpriză le-a fost pregătită, dar şi cum şi-au sărbătorit logodna. Ce are sora lui Cosmin de spus în privinţa asta, veţi vedea. De asemenea, nu rataţi discuţiile dintre Constantin şi Mihaela în ceea ce priveşte vizitele lor la socri, cum a decurs totul dar şi ce au să îşi spună unul altuia. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 01 Februarie 2016, diuzata de la ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-01 | Comentarii (0)

Vă invităm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 01 Februarie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1. În prima parte a emisiunii de astăzi vă aşteaptă noi momente incredibile. Se pare că după gala de săpătămâna trecută, Cosmin a avut parte de surpriza ca sora lui să rămână până astăzi, în casă, alături de el. De asemenea, nici Oana nu s-a dat în lături, mai ales că au putut petrece timpul ca viitoare cumnate, după ce Cosmin a reuşit să o ceară în căsătorie pe Oana, alături de sora lui. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 01.02.2016, vedeţi cum a cerut-o Cosmin pe Oana, ce răspuns i-a dat aceasta, dar şi cum s-a desfăşurat totul. De altfel, nu rataţi momente incredibile în care concurenţii şi-au luat rămas bun de la Florentina şi aflaţi dacă aceasta va reveni în competiţie astăzi, să ne dezvăluie cum se simte acum, în afara casei Mpfm. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 01 Februarie 2016, disponibilă pe A1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-01 | Comentarii (0)

Vă invităm să urmăriţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016, a doua parte de la ora 14:00 pe A1. În această după-amiază vă aşteaptă noi subiecte incredibile, unde vom putea afla cum s-au distrat fetele aseară alături de Alex. De asemenea, cine a fost mai răsfăţată, de ce surprize au avut parte concurentele dar şi ce discuţii au ieşit la iveală, veţi vedea. Tot în Finala Săptămânii a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 30.01.2016, veţi afla cine sunt mirii săptămânii acesteia, cine sunt favoriţii publicului, dar nu pierdeţi momentul când Florentina şi Nataşa vor primi sentinţa finală. Cine va părăsi casa astăzi, dar şi dacă se vor face noi nominalizări, veţi vedea. De altfel, subiectele vor curge pe bandă rulantă, iar Mirela va fi acompaniată de invitaţi pe măsură ce vor face dezvăluiri incredibile. Aşadar, nu rataţi o nouă Gală a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 30 Ianuarie 2016, disponibilă de la ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-30 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016, începând cu ora 12:00 pe Antena 1. În prima parte a Galei de astăzi va aşteaptă momente incredibile. Se pare că Mihaela şi Constantn au părăsit casa zilele trecute, însă dacă aceştia au mers împreună la aceeaşi destinaţie, veţi vedea astăzi. De asemenea, aflaţi unde au fost cei doi, pe cine au vizitat dar şi ce surpriză i-a aşteptat, în finala săptămânii. Tot în Gala de Sâmbătă a emsiunii Mireasă pentru fiul meu din 30.01.2016, vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile de la concurenţii voştri. De cealalta parte, nu rataţi imaginile video în care concurentele au fost răsfăţate şi dezmăţate de către Alex, maseor şi trainer personal, care le-a adus fetelor în dar un tort şi o şampanie, pentru a sărbători împreună, fără băieţi. Ce discuţii au ieşit dar şi care sunt celelalte subiecte, veţi vedea. Aşadar, nu pierdeţi să aflaţi mai multe din Gala Mireasă pentru fiul meu din 30 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 12:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-30 | Comentarii (0)

Vă invităm să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 29 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTv. În această după-amiază Măruţă va aduce noi invitaţi deosebiţi care vă vor face dezvăluiri incredibile. De altfel, astăzi veţi vedea imagini video cu bunica Maria care a aşteaptat oamenii cu suflet mare, in aceasta dimineata de la ora 10:00, să o ajute, dar mai ales nepotul care vinde icoanele sale pentru a hrăni 9 suflete. Tot în emisiunea La Măruţă din 29.01.2016, veţi vedea ce se mai întâmpla cu cei 3 copii şi părinţii lor care trăiesc într-o fabrică, în sărăcie curată şi fără speranţa că mâine va fi mai bine. Aceştia aşteaptă o mână de ajutor, însă Măruţă vă oferă mai multe detalii în direct. De asemenea, nu rataţi şi alte subiecte incredibile şi vedeţi noutăţile în cel mai tare show difuzat în această după-amiază. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea La Măruţă din 29 Ianuarie 2016, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-01-29 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea Acces direct de Vineri, 29 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. Nu rataţi momentul când Camelia ne va dezvălui horoscopul de week-end, cel mai important moment de astăzi unde vom afla ce ne aşteaptă in zilele de odihnă după fiecare zodie în parte. Dar înainte de acestea, Simona Gherghe ne va dezvălui care sunt principalele subiecte ale zilei. Tot în emisiunea Acces direct din 29.01.2016, vedeţi imagini video cu cei 6 copii şi mama însărcinată care de curând au rămas fără casă, după ce flăcările au cuprins tot. De asemenea, ce lucruri îngrozitoare mai ies la iveală despre familia celor două fetiţe crescute în şopron, dar şi ce are de gând tatăl să facă pentru a le lua înapoi, veţi afla în această după-amiază. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Acces direct din 29 Ianuarie 2016, difuzată pe A1 începând cu ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-29 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 29 Ianuarie 2016, A doua parte de la ora 14:00 pe Antena 1. Nu rataţi cele mai interesante imagini video unde Ramona şi Cristi Geamăn, doi dansatori profesionişti, şi-au pus mintea la contribuţie pentru a-i învăţa pe concurenţi mişcări incredibile. Toate acestea sunt pregătiri pentru ediţia de sâmbătă, finala săptămânii. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 29.01.2016, în cea de-a doua parte veţi vedea ce discuţii au ieşit în urma comentariilor unor oameni la adresa Laviniei. De asemenea, cum îşi petrec fetele timpul în camera Specială, da şi cât timp i-a luat lui Valentin să cureţe mocheta din casa fetelor, drept pedeapsa să nu mai încalce regulile, veţi afla astăzi. De altfel, Mirela vă aduce la cunoştinţă şi alte subiecte incredibile. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 29 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-29 | Comentarii (0)

Vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 29 Ianuarie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15. Prima parte a ediţiei de astăzi vă aşteaptă cu noi dezvăluiri incredibile. Şi pentru că mai e puţin până la finala săptămânii, concurenţii încep să îşi arate adevărata faţă, mai ales când vine vorba de nominalizări. Aflaţi mai multe astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 29.01.2016, veţi afla cum s-a descurcat Valentina când şi-a ispăşit pedeapsa cea mare, de a curăţat toată mocheta din casa fetelor, singur, după ce a încălcat regula pentru purtarea lavalierei. De altfel, nu rataţi momente incredibile unde concurenţii au primit lecţii de dans de la doi profesionişti, dar vedeţi şi ce discuţii au ieşit pe tema subiectului Lavinia, cea despre care s-a aflat că a fost model în trecut. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 29 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-29 | Comentarii (0)

Te invit să nu ratezi emisiunea La Măruţă de Joi, 28 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTV. În ediţia de după-amiază veţi putea fi alături de Cătălin Măruţă şi de invitaţii săi. Înainte de toate, vedeţi cum şi-a petrecut Măruţă ziua de naştere, ce cadouri l-a aşteptat de la invitaţi, dar mai ales ce surpriză i-a pregătit Andra şi copii lor. Toate acestea le veţi putea urmări chiar astăzi. Tot în emisiunea La Măruţă din 28.01.2016, veţi afla noutăţile zilei, ce subiecte incredibile ne-a pregătit îndrăgita gazdă, dar şi ce petrecere reuşită a avut loc ieri pentru el. De asemenea, un nou caz iese la iveală, însă despre cine este vorba, ce bine-faceri a mai făcut emisiunea lui Măruţă dar şi multe altele, le veţi afla urmarint ediţia de astăzi. De altfel, Măruţă v-a pregătit un moment deosebit pentru astăzi. Nu rataţi aşadar, să urmăriţi emisiunea La Măruţă din 28 Ianuarie 2016, disponibil de la ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-01-28 | Comentarii (6)

Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Un show păcătos de Joi, 28 Ianuarie 2016, începând cu ora 23:00 pe Antena 1. În această seară vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile de la cea mai tunată vedetă din showbizul românesc. După ce medicul Marec Vâlcu a acuzat-o pe aceasta că îi datorează bani, Simona Trasca vine în platou şi ne dezvăluie adevărul. Ce se întâmplă între cei doi, dar şi dacă are de plătit acea suma, veţi vedea. De asemenea, tot în emisiunea Un show păcătos din 28.01.2016, aflaţi cum se descurcă Beyonce şi Gabi cu operaţiile estetice de ultimă oră. Cele două şi-au marit fesele iar acum suferă în tăcere. Ce probleme confruntă fetele, dar şi cum se poate rezolva totul, veţi vedea. De asemenea, Dan Capatos vă aşteaptă şi cu alte subiecte incendiare, însă despre ce este vorba veţi află în această seară, urmărind show-ul de la miezul nopţii. Aşadar, va aşteptăm să vizionaţi emisiunea Un show păcătos din 28 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 23:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-28 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Acces direct de Joi, 28 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. Vă invităm la o nouă ediţie a emisiunii de după-amiază în care veţi afla mai multe detalii despre vedetele voastre favorite. Dar mai ales, nu rataţi horoscopul din fiecare zi dezvălui chiar de Carmen, cea care ne va spune cum vor fi zilele noastre următoare în funcţie de zodie. Tot în emisiunea Acces direct din 28.01.2016, aflaţi ce imagini video incredibile au mai fost de la botezul fiicei lui Salam , dar şi de la scăldatul ei. De altfel, vedeţi ce ne va mai dezvălui mama Florentina şi cei trei copii care trăiesc în mucegai sub dărâmături, dar şi în chinuri şi groază faţă de soţul femeii agresiv. Ce ne vor dezvălui aceştia, veţi afla chiar astăzi, urmărind emisiunea de la amiază. Aşadar, vă reamintim să urmăriţi emisiunea Acces direct de astăzi, 28 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-28 | Comentarii (1)

Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 28 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. Partea a doua a emisiunii de astăzi vă aduce noi subiecte în care sunt vizate cuplurile emisiunii. Şi pentru că mai este puţin timp, nu uitaţi să Florentina şi Nataşa au intrat în cursa spre eliminare. De asemenea, vedeţi ce se întâmplă între Oana şi Cosmin, ce au cei doi de discutat dar şi cu cine a vorbit Oana în camera Specială, la telefon. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 28.01.2016, fetele din Camera Specială au avut numeroase discuţii, însă despre ce au vorbit ele, veţi vedea. De altfel, ce are de ascuns Lavinia în trecutul ei, dar şi ce discuţii a purtat cu iubitul, veţi vedea. Aurel şi Valentina trec prin situaţii dificile, relaţia lor pare să se destrame, însă dacă psihologul a reuşit să le rezolve problema, vom vedea pe parcurs. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 28 Ianuarie 2016, începând cu ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-28 | Comentarii (0)

Vă invităm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 28 Ianuarie 2016, prima parte de la ora 11:15 pe A1. În ediţia de dimineaţă veţi putea fi martorii unor noi evenimente petrecute în casa Mpfm, unde concurenţii au trecut prin numeroase momente. De altfel, aflaţi ce discuţii au ieşit la iveală între Aurel şi Valentina, mai ales după ce Aurel a discutat destul de sincer cu o femeie, unde i-a dezvăluit lucruri care au deranjat-o pe iubita lui. De asemenea, tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 28.01.2016, prima parte vă aduce subiecte incredibile pe care Mirela Vaida vi le va dezvălui încă de la început. Ce au mai avut de împărţit Luiza şi Tudor de această dată cu Ciprian şi Mioara, veţi afla în această după-amiază. Nu rataţi evenimentele de astăzi şi aflaţi detalii urmărind emisiunea. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 28 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-28 | Comentarii (0)

Vă poftim să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Miercuri, 27 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTV. În show-ul de după-amiază vă aşteaptă noi momente incredibile. După ce a fost ajutată să strângă bani de apartament, străbunica Lili a semnat actele deja. Aceasta, alături de nepoată, au mers să îşi vadă apartamentul în care vor locui de-acum încolo, iar noi vom avea ocazia să vedem imagini video cu bucuria lor. Tot în emisiunea La Măruţă din 27.01.2016, veţi putea afla mai multe detalii despre omul străzii care trăieşte şi se încălzeşte din cititul cărţilor, cum l-au ajutat oamenii cu suflet mare dar şi ce viitor îl aşteaptă pe bătrânul înţelept, veţi vedea. De altfel, noi dezvăluiri s-au adus după ce Măruţă a făcut declaraţia că un nou drog s-a dat pe piaţă, iar oamenii care cad în plasa lor riscă să moară. Nu pierdeţi dezvăluirile şi aflaţi care sunt noile subiecte pe care Cătălin Măruţă ni le va prezenta. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii La Măruţă din 27 Ianuarie 2016, disponibilă pe Protv începând cu ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-01-27 | Comentarii (0)

Vă reamintim să fiţi alături de cea mai tare emisiune Un show păcătos difuzată Miercuri, 27 Ianuarie 2016, începând cu ora 23:00 pe Antena 1. Show-ul nocturn vă aduce noi dezvăluiri incendiare despre situaţia în care se află fetiţa lui Florin Salam. După ce au mers la spital, părinţii au avut o surpriză. Aflaţi mai multe în această seară, după ce Dan Capatos ne va aduce noi imagini video. De asemenea, nu rataţi alte imagini de senzaţie în exclusivitate, cu o mega petrecere din anii secolului 20, unde vedetele se distrau ca la carte. Tot în emisiunea Un show păcătos din 27.01.2016, veţi afla noi subiecte incredibile iar alături de Capatos vor intra invitaţi speciali care vă vor dezvălui actualităţile. De altfel, nu rataţi ştirile de pe spynews şi dansul extrem al păcătoaselor. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea Un show păcătos din 27 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 23:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-27 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 287 288 289 290 291 ... 349 350 »