close
Acasă » Arhiva intrărilor
Partea a 2-a a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Vineri 13 Martie 2015 de la ora 14:00, va dezvălui starea de spirit a celor din casă înainte de Gala săptămânii în care este posibil ca doi dintre concurenţi să părăsească competiţia. În timp ce Ana a avut unele momente în care şi-a exprimat dorinţa de a pleca acasă, Nicolae consideră ca mai întâi să aştepte să vadă care va fi deznodământul relaţiei cu Laurica, înainte de a lua o decizie. Tot în partea adoua a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 13/03/2015 vom mai urmări mai multe materiale interesante din această săptămâna, materiale care vor fi analizate în cel mai mic detaliu de concurenţi. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 13.03.15 | Comentarii (0)

În prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Vineri 13 Martie 2015 de la ora 12:00 vă aduce noi materiale în care au fost surprinse cele mai interesante momente din casa concurenţilor. Relaţia dintre Nicolae şi Laurica a făcut şi victime colaterale atât doamna Maria cât şi familia Lauricai au fost foarte afectaţi de decizia fetei de a lua o pauză în relaţia cu Nicolae. Se vor împacă aceştia sau se vor despărţi definitiv? Tot în prima parte la Mireasă pentru fiul meu din 13/03/2015 vom afla ce s-a mai întâmplat în patrulaterul amoros dintre Petru, Gabi, Cristian şi Ana dar şi ce îşi doreşte Ana înainte de Gala săptămânii când se va decide dacă va rămâne în competiţie sau dacă va pleca acasă. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 13.03.15 | Comentarii (0)

Vizionaţi online prima ediţie Românii au Talent sezonul 5 de Vineri 13 Martie 2015 la Pro Tv începând cu ora 20:30. După ce au făcut înconjurul întregii ţări pentru a găsi pe cei mai talentaţi dintre români, juriul format din Andra, Bebe Cotimanis, Andi Moisescu şi Mihaela Rădulescu vor aduce în faţa dumneavoastră pe cei mai talentaţi concurenţi care îşi vor demonstra talentele şi care speră la un loc cât mai aproape de câştigarea marelui premiu. Prezentaţi pe rând de simpaticul Pavel Bartoş şi artistul Smyle, concurenţii ediţiei 1 ai show-lui Românii au Talent din 13/03/2015 vor paşi plini de emoţie şi încrezători pe scenă, acolo unde vor da tot ce e mai bun din ei pentru a impresiona publicul şi pentru a convinge juriul că merită să meargă mai departe. Emisiunea Românii au Talent de Vineri 13 Martie 2015 în care puteţi vedea pe unii dintre cei mai talentaţi români, poate fi vizionată pe voyo. ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 13.03.15 | Comentarii (0)

Emisiunea Ferma Vedetelor episodul 4 de Joi 12 Martie 2015 ne va arată cum s-au descurcat vedetele noastre la treburile gospodăreşti care le-au fost date de nea' Rată şi ce au mai făcut acestea pentru a mai destinde atmosfera. După ce Nea'Popa a plecat acasa din cauza stării de sănătate. Săptămâna în care Mioara Velicu este Fermierul Şef este aproape pe sfârşite aşa că artista trebuie să cântărească bine care dintre cei doi fermieri de serviciu va fi propus pentru eliminarea sa din fermă. Tot la Fermă Vedetelor Joi 12/03/2015 nea' Rată va veni şi le va da noi sarcini pe care vedetele vor trebui să le ducă la capăt pentru a demonstra că sunt capabili şi merită să rămână în fermă până la sfârşit. La finalul zilei, cei din fermă vor primi vizita Iuliei Vântur care le va aduce o surpriză dar şi veşti cât se poate de rele. Despre ce este vorba aflati vizionând online emisiunea Ferma Vedetelor de Joi 12 Martie 2015 ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 12.03.15 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi emisiunea La Măruţă de Joi 12 Martie 2015 difuzată de Pro tv începând cu ora 17:30 emisiune în care Cătălin vine cu noi subiecte interesante şi cu vedete care vor spune lucrurilor pe nume pe bune în faţa publicului. Cătălin Măruţă va continua să ne dezvăluie noi detalii despre cele mai interesante subiecte din ţară noastră, dar şi noi detalii despre prima ediţie a concursului de talente care urmează să înceapă la Pro tv. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie a emisiunii La Măruţă de Joi 12/03/2015 în care Cătălin vine cu multe subiecte interesante în exclusivitate pentru publicul sau. Care vor fi vedetele care vor veni în emisiune şi ce surprize le-a pregătit Cătălin, aflaţi urmărind online înregistrarea emisiunii La Măruţă de Joi 12 Martie 2015, emisiune ce poate fi vizionată pe protv. ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 12.03.15 | Comentarii (0)

La Un Show Păcătos din 12 Martie 2015 la Antena 1 îi vom putea urmări din nou pe Dan Capatos arbitrând cel mai mare scandal din lumea mondenă în care este implicat celebrul manelist Nicolae Guţă şi fostele sale iubite Dana şi Mădălina. Regele manelelor chiar le-a acuzat pe fostele sale iubite la un moment dat că s-au înţeles sa il atace şi să îl defăimeze pentru a câştigă astfel notorietate şi pentru a-şi face pulicitate la tv pe seama lui. Aflaţi ce acuzaţii îşi mai aduc cele două tabere dar şi ce dovezi au adus pentru a-şi susţine acuzaţiile aflaţi doar la Un Show Păcătos din 12.03.2015
Tot la Un Show Păcătos de Joi 12/03/2015 vom avea parte de cele mai tari mişcări ale Danielei Crudu şi Andreea Tonciu cele două asistente păcătoase. Emisiunea Un Show Păcătos de Joi 12 Martie 2015 difuzată de Antena 1, poate fi urmărită integral online şi la noi pe site mai jos, imediat după televizare. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 12.03.15 | Comentarii (0)

În semifinala celui de-al 5-lea sezon al show-ului Burlacul de Joi 12 Martie 2015, tinerele rămase în competiţie vor avea parte de cele mai frumoase întâlniri pregătite de Andrei Andrei. Burlacul va face tot posibilul să le surprindă cu momente speciale, dedicate fiecărei fete în parte şi le va oferi şansa să îl cucerească total. Dar la Burlacul din 12/03/2015, de momente intime şi intense se vor bucura şi celelalte concurente rămase în competiţie, care vor fi tratate precum nişte adevărate prinţese de Andrei cel care îşi doreşte să le cunoască cât mai bine pe fete. Dar care vor fi norocoasele ce vor fi desemnate finaliste şi vor lupta pentru inima Burlacului aflaţi vizionând online mai jos la noi pe site emisiunea Burlacul de Joi 12 Martie 2015, care va putea fi urmărită integral, pe aplay. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 12.03.15 | Comentarii (0)

Urmăriţi emisiunea Acces Direct de Joi 12 Martie 2015 la Antena 1 începând cu ora 17:00, emisiune în care vom afla noi detalii despre ancheta desfăşurată în cazul bătrânei care a murit pe străzi după ce a fost izgonită din spitalul Tractorul din Braşov. Ancheta este în curs de desfăşurare iar autorităţile competente au declarat că vinovaţii vor fi pedepsiţi în cel mai scurt timp. Ca o ironie a sorţii, în acelaşi timp în alt colţ al ţării s-a întâmplat o tragedie similară cu un bătrân în vârstă de 84 de ani care a fost lăsat să plece acasa după ce a refuzat internarea. La Acces Direct din 12/03/2015 vom afla ce îi determina pe pacienţi să refuze internarea dar şi ce măsuri trebuie luate în aceste cazuri în care după ce se întâmplă câte o tragedie, vina este purtată dintr-o parte în alta. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie a emisiunii Acces Direct de Joi 12 Martie 2015 la Antena 1 unde vom afla şi cum au fost ajutaţi cei patru copii care sunt crescuţi doar de mama lor într-o casă înconjurată de ape şi de terenuri alunecoase. Emisiunea Acces Direct poate fi vizionată integral mai jos pe acest site imediat după difuzare. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 12.03.15 | Comentarii (0)

Partea a 2-a a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Joi 12 Martie 2015 de la ora 14:00 îi va aduce din nou faţă în faţă pe Petru şi pe Gabi. Petru încă mai speră la inima Anei iar Gabi se vede refuzat de aceasta din cauza familiei care nu îl doreşte deloc în preajma ei. Tot în pareta a doua a emisiunii vom viziona mai multe materiale de la sfârşitul săptămânii trecute, care au surprins câteva discuţii aprinse dintre Ionela şi celelalte fete. După ce aceasta s-a certat şi cu doamna Maria care a sărit în ajutorul fetelor, în seara de după emisiune discuţia a continuat şi în casă, fetele continuând să se certe pe marginea afirmaţiilor făcute de Ionela.
. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 12.03.15 | Comentarii (0)

Partea 1 a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de la ora 12:00 din 12 Martie 2015 la Antena 1 va difuza mai multe materiale din care vom afla care sunt preferinţele concurentelor abia intrate în competiţie dar şi ce părere au ele despre comportamentul băieţilor care sunt singuri şi de care s-ar putea apropia. Va reuşi Cristi să se apropie de Alexandra atâta timp cât stă doar în preajma Anei când merge în vizită în casa fetelor dar şi în timpul emisiunilor?
Tot la Mireasă pentru fiul meu de Joi 12/03/2015 de la ora 12:00 vom urmări alte materiale care au surprins împăcarea dintre Cristian şi Elly dar şi dintre Radu şi Andrada. Totodată vom afla care sunt motivele tristeţii lui Nicolae, dar şi ce are de gând să schimbe acesta pentru ca lucrurile dintre el şi iubita sa să meargă mai bine. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 12.03.15 | Comentarii (0)

Ferma Vedetelor din 11 Martie 2015 , continuă la Pro tv incepand cu ora 20:30 cu aventura celor 12 vedete care şi-au dorit să demonstreze că pot să trăiască într-un mod obişnuit, fără a avea la îndemână tehnologia de care dispun acasă şi condiţii de viaţă din cele mai bune. Vom vedea la Ferma Vedetelor din 11/03/2015 cum se descurcă vedetele în fermă, dar mai ales Oana şi Nea' Popa cei care au fost desemnaţi fermieri de serviciu. Viaţa la fermă nu este uşoară aşa că vedetele vor trebui să apeleze la sfaturile pe care le pot obţine de la Nea' Raţă, cel care este unica lor sursă de informaţie şi singura modaltitate de a comunica în exteriorul fermei. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie în care vedetele au parte de sarcini inedite pe care trebuie să le îndeplinească cu succes pentru a-şi câştiga existenţa dar în acelaşi timp, punând umărul la ridicarea fermei. ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 11.03.15 | Comentarii (0)

Emisiunea La Maruta de Miercuri 11 Martie 2015 vom avea parte de cele mai tari imagini care au fost surprinse in jungla africana de-a lungul celor 21 de zile in care 12 vedete au stat departe de lumea civilizata acolo unde au petrecut cea mai tare aventura din viata lor.
Alaturi de Catalin Maruta in platoul emisiunii va veni Catalin Morosanu cel care a fost incununat cu titlul suprem de Regele Junglei. Luptatorul ne va povesti despre ce a trebuit sa indure pentru a iesi invingator si cat de greu i-a fost dar nu s-a dat batut.
Nu ratati asadar o noua editie La Maruta din 11/03/2015 incepand cu ora 17:30, emisiune plina de surprize si multe subiecte interesante . Emisiunea La Maruta de Miercuri 11 Martie 2015 poate fi vizionata online pe voyo. ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 11.03.15 | Comentarii (0)

Vedeţi ce se va întâmplă la Un Show Păcătos de Miercuri 11 Martie 2015 la Antena 1 când în platoul emisiunii îl vom avea din nou pe Nicolae Guţă care se va confruna cu Dana fosta sa iubita care l-a acuzat în nenumărate rânduri că este dependent de substanţe interzise de lege şi că îşi caută celebritatea pe la televizor. După ce au făcut chiar şi un test poligraf pentru a se vedea care dintre ei minte, protagoniştii celui mai mare scandal mediatic din acest moment din ţara noastră promit că vor aduce noi dovezi care să arate care dintre ei minte. La Un Show Păcătos din 11/03/2015 Dana promite că va aduce dovezi care să demonstreze ca fostul său iubit este violent şi că este consumator înrăit. Nu rataţi aşadar o nouă emisiune Un show păcătos de Miercuri 11 Martie 2015, emisiune difuzată de Antena 1 şi a cărei înregistrare poate fi vizionată online şi la noi pe site mai jos, imediat după difuzare. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 11.03.15 | Comentarii (0)

Vizionaţi online emisiunea Acces Direct din 11 Martie 2015 începând cu ora 17:00 la Antena 1 acolo unde vom afla noi amănunte din ancheta pornită în aflarea adevărului în cazul bătrânei care a murit după ce a fost externată din spital şi a fost lăsată să plece pe străzi, acolo unde şi-a găsit sfârşitul. Cazul care a făcut înconjurul ţării a stârnit numeroase controverse şi a ajuns şi la urechile celor din ministerul sănătăţii. Aflaţi la Acces Direct din 11/03/2015 care este reacţia autorităţilor şi care sunt primele măsuri pe care le vor lua acestea până la stabilirea cauzelor în care s-a petrecut această întâmplare şi găsirea vinovaţilor. Emisiunea Acces Direct de Miercuri 11 Martie 2015 difuzată de Antena 1 începând cu ora 17:00, poate fi vizionată online mai jos la noi pe site imediat după difuzare. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 11.03.15 | Comentarii (0)

Va invităm să urmăriţi Ferma Vedetelor de Marţi 10 Marţi 2015 începând cu ora 20:30 la Pro tv, pentru a vedea cum decurg lucrurile şi cum se simt vedetele departe de lumea civilizată, într-o locuinţă în care predomină condiţiile de viaţă de acum un secol, iar tehnologia lipseşte cu desăvârşire. La Ferma Vedetelor de Marţi 10/03/2015, Mioara Velicu care este Fermiseul Chef în această săptămâna va desemna un servitor, cel de-al doilea urmând să fie ales de ceilalţi concurenţi. Nea' Rată sfetnicul de baza şi singura sursă de informaţie a celor din fermă le va face o surpriză şi le va aduce vedetelor o capra pe care aceştia o vor putea îngriji şi care cu siguranţă va deveni mascota fermei. Aflaţi departe de lumea civilizată spiritile încep să se încingă iar tensiunea să se acumuleze şi astfel apar motive de ceartă. ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 10.03.15 | Comentarii (0)

La Măruţă din 10 Martie 2015 vom urmări cele mai importante momente prin care au trecut cele 12 vedete care au fost timp de 21 de zile aruncaţi în sălbatica junglă africană acolo unde au increcat să supravieţuiască îndurând foame şi pusi la grele încercări. Cele mai tari provocări, de la probe fizice şi psihice, cei care s-au încumetat să între în bătălia pentru titlul de Regele sau Regina Junglei care a fost câştigat până la urmă de Cătălin Moroşanu, au demonstrat că au curaj şi că sunt în stare să îşi depăşească propriile limite. Tot în emisiunea La Măruţă de Marţi 10 martie 2015 vom mai putea urmări imagini de la Ferma Vedetelor, acolo unde alte 12 celebrităţi îşi vor petrece următoarele 3 luni. Emisiunea La Măruţă de Marţi 10 Martie 2015 difuzată pe Pro tv începând cu ora 17:30, poate fi vizionată pe protv. ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 10.03.15 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 287 288 289 290 291 ... 298 299 »