close
Acasă » Arhiva intrărilor
La Măruţă din 10 Martie 2015 vom urmări cele mai importante momente prin care au trecut cele 12 vedete care au fost timp de 21 de zile aruncaţi în sălbatica junglă africană acolo unde au increcat să supravieţuiască îndurând foame şi pusi la grele încercări. Cele mai tari provocări, de la probe fizice şi psihice, cei care s-au încumetat să între în bătălia pentru titlul de Regele sau Regina Junglei care a fost câştigat până la urmă de Cătălin Moroşanu, au demonstrat că au curaj şi că sunt în stare să îşi depăşească propriile limite. Tot în emisiunea La Măruţă de Marţi 10 martie 2015 vom mai putea urmări imagini de la Ferma Vedetelor, acolo unde alte 12 celebrităţi îşi vor petrece următoarele 3 luni. Emisiunea La Măruţă de Marţi 10 Martie 2015 difuzată pe Pro tv începând cu ora 17:30, poate fi vizionată pe protv. ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 10.03.15 | Comentarii (0)

Ediţia 2 a show-ului Hell's Kitchen de Marţi 10 Martie 2015 difuzat de Antena 1, aduce noi provocări celor care s-au încumetat să se aventureze în cel mai dur concurs culinar din ţara noastră. Împărţiţi în două echipe, concurenţii vor trebui să gătească impecabil contracronometru reţete demne de un restaurant de cinci stele, farfuriile lor fiind analizate în cel mai mic detaliu de cei trei Chefi. La Iadul Bucatarilor din 10/03/2015 vom avea parte de o probă surpriză la care puţini concurenţi se aşteaptă, probă după care cel puţin un concurent va pleca acasă şi va părăsi competiţia. Nu pierdeţi aşadar ediţia 2 a celui mai dur show gastronomic care are drept recompensă un premiu consistent dar şi recunoaşterea calităţilor şi aptitudinilor de bucătar la cel mai înalt nivel. Emisiunea Hell's Kitchen de Marţi 10 Martie 2015 difuzată de Antena 1 începând cu ora 20:30 poate fi vizionată integral pe aplay. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 10.03.15 | Comentarii (2)

Nu pierdeţi emisiunea Un Show Păcătos de Marţi 10 Martie 2015 la Antena 1 acolo unde Dan Capatos îi va avea în platoul emisiunii ca invitaţi pe protagoniştii celor mai răsunătoare scandaluri mondene din ţara noastră. După ce Regele Manelelor a fost acuzat că a consumat alcool şi substanţe interzise de lege, s-a creat o isterie generală în lumea maneliştilor care se tem că numele şi onoarea lor va fi pătată de aceste acuzaţii grave pe care unele femei din showbiz le fac doar de dragul publicităţii. Emisiunea Un show păcătos din 10/03/2015 le va da celor implicaţi ocazia să îşi demonstreze nevinovăţia şi să răpundă acuzaţiilor ce li se aduc. Va invităm aşadar să urmăriţi online o nouă ediţie a emisiunii Un Show Păcătos din 10 Martie 2015, care poate fi urmărită şi la noi pe site integral, imediat după difuzatre. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 10.03.15 | Comentarii (0)

La Acces Direct de Marţi 10 Martie 2015 vom afla cum decurge ancheta autorităţilor în cazul femeii care a fost ucisă într-un cumplit accident de către viceprimarul din Comuna Oniceni Judeţul Neamţ. Femeia a lăsat în urmă 6 copii şi un soţ disperat care îl acuză pe viceprimar că vrea să se sustragă anchetei şi că vrea să muşamalizeze ancheta care vrea să îi dovedească vinovăţia. Emisiunea Acces Direct din 10/03/2015 îi da posibilitatea tatălui care a rămas să îşi crească singur copiii, să se facă auzit de o ţară întreagă şi să lupte pentru a i se face dreptate. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie în care Simona Gherghe porneşte o anchetă fără precedent care are că scop să facă lumina într-un caz deosebit de grav învăluit în mister. Emisiunea Acces Direct de Marţi 10 martie 2015 difuzată de Antena 1 începând cu ora 17:00, poate fi vizionată integral online mai jos la noi pe site, imediat după difuzare. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 10.03.15 | Comentarii (0)

Nu rataţi emisiunea WOWbiz de Marţi 10 Martie 2015 la Kanal D, emisiune în care vom afla ce s-a mai întâmplat între cele două prietene Denisa şi Beyonce după ce fosta iubita a lui Guţă a aflat că cea mai bună prietenă a sa se iubeşte cu cel care este duşmanul ei. Dani promite să aducă noi dovezi care să demonstreze infidelitatea şi caracterul Mădălinei la WOWbiz din 10/03/2015 şi că va face dezvăluiri senzaţionale legate de perioada în care Mădălina era împreună cu Nicolae Guţă. În replică blonda îl acuză pe Dani cel supranumit Prinţul Banatului că nu face altceva decât să fie căţeluşul lui Guţă şi că tot ceea ce spune despre ea sunt invenţii. Dar cum se va termina toată această poveste care a degenerat într-un scandal de proporţie veţi afla la WOWbiz de Marţi 10 Martie 2015 doar la Kanal D. Emisiunea WOWbiz din 10.03.2015 difuzată de Kanal D, poate fi uramarita integral şi la noi pe site online, imediat după difuzarea acesteia. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 10.03.15 | Comentarii (0)

Nu rataţi premiera emisiunii Vine Chef-ul de Marţi 10 Martie 2015 începând cu ora 21:30 un show inedit în care Chef Victor Melian acceptă provocarea pentru a salva de la faliment şi pentru a îmbunătăţi restaurantele, venind cu idei futuriste şi strategii inovatoare de business. Cu o vastă carieră şi o experienţă variată în domeniul culinar, dobândită în călătoriile din intreaga lume dar şi de-a lungul anilor în care a fost Executive Chef al unor restaurante de lux din Bucureşti, Cheful Victor va identifica problemele cu care se confruntă proprietarii restaurantelor, hotărât să facă lucrurile să meargă. La Vine Cheful din 10 Martie 2015, Victor va pune în aplicare primul său proiect de acest gen în care va apela la un plan de acţiune care cuprinde rebranding-ul preparatelor şi discuţia cu întreg staff-ul restaurantului cărora le va impune şi le va întipări în minte cuvântul Schimbare! Care vor fi schimbările, noile reţete, modalităţile de promovare a restaurantuluidar şi comportamentul angajaţilor pe care le va descoperi proprietarul când se va întoarce şi toate acestea datorită Chef-ului, aflaţi vizionând online emisiunea Vine Chef-ul de Marţi 10 Martie 2015 difuzată de Pro tv de la ora 21:30, emisiune ce poate fi urmărită integral mai jos pe site imediat după difuzare. ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 10.03.15 | Comentarii (0)

Sunt Celebru scoate-mă de aici , drumul spre victorie de Luni 9 Martie 2015 de la ora 22:30 pe Pro tv, realizează o retrospectivă a experimentului social din care au făcut parte 12 vedete care şi-au lăsat deoparte stilul de viaţă cu care s-au obişnuit, pentru o experienţă extremă, într-unul dintre cele mai neprimitoare locuri din lume şi anume jungla din Africa de Sud. Bobonete şi Cabral cei care au avut misiunea de a-i îndruma pe cei care s-au încumetat să se aventureze în experienţa vieţii lor, vor comenta cele mai importante momente care au fost în competiţie dar şi cele mai tare probe la care au fost supuşi cei din junglă. Nu rataţi aşadar o ediţie specială Sunt celebru, scoate-mă de aici Luni 9/03/2015 la Pro tv. Emisiunea Sunt celebru scoate-mă de aici - Drumul spre celebritate deLuni 9 Martie 2015 difuzată de Pro tv de la ora 22:30 poate fi vizionată online pe voyo. ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 09.03.15 | Comentarii (0)

Cel mai tare reality show 100% românesc Ferma Vedetelor de Luni 9 Martie 2015 începând cu ora 20:30 la Pro tv, aruncă 12 vedete cu 100 de ani în urmă, într-o locaţie încărcată de poveşti autentice şi tradiţie. Ferma în care vor locui cele 12 vedete timp de 3 luni, are şi o legendă care spune că în urmă cu un secol, a fost ascunzătoarea unui haiduc al vremurilor care se ferea de oaste. Alături de cea care avea să îi devină soţie, haiducul Niţă Lemnaru a pus bazele unei gospodării care a înflorit de la o zi la alta. Mai apoi ferma a fost trecută în administrarea statului iar după ani lungi, retrocedată urmaşilor lui Niţă. Aceştia şi-au pus speranţa în cei care vor lua parte la proiectul Ferma Vedetelor începând din 9/03/2015 ca vor putea să o readucă la strălucirea şi renumele de altădată, în cele trei luni pe care le vor avea la dispoziţie. Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie vor munci din greu pentru a îndeplini toate sarcinile şi a transforma locul în unul în care să poată locui, transformând ferma într-o adevărată comoară. Nu rataţi premieră emisiunii Fermă Vedetelor de Luni 9 Martie 2015 ediţie ce poate fi urmărită integral mai jos la noi pe site, imediat după difuzare. ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 09.03.15 | Comentarii (0)

Începeţi săptămâna La Măruţă Luni 9 Martie 2015 şi aflaţi cele mai importante detalii legate de competiţia vedetelor care au petrecut 21 de zile în jungla africană. Competiţia s-a încheiat însă imaginile incredibile surprinse de camerele de fimlat de-a lungul celor 21 de zile vor face istorie. În emisiunea La Măruţă din 9/03/2015 vom urmări cele mai importante momente care au marcat întreaga bătălie în care au intrat celebrităţile pentru a pune mâna pe Trofeul care le conferă o titulatura specială. Tot atunci vom avea câţiva invitaţi surpriză care ne vor povesti despre experienţa lor în competiţie dar şi despre cât de mult i-a schimbat această aventură. Mai apoi La Măruţă vom continua cu noi detalii din viaţa Mariei Moldovan care ne va povesti pe larg depre problemele prin care trece şi despre cât de greu îi este să îşi crească singură fetele fiind îngropată în datorii. Emisiunea La Măruţă de Luni 9 Martie 2015 în care se va serba şi ziua tuturor mamelor poate fi vizionată online pe voyo. ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 09.03.15 | Comentarii (0)

Vizionaţi online Un Show Păcătos de Luni 9 Martie 2015 difuzat de Antena 1 emisiune în care Dan Capatos şi Cătălin Bordea alături de cele mai păcătoase asistente vă aşteaptă pentru a discuta cele mai recente scandaluri mondene. La un Show Păcătos din 9/03/2015 vom putea vedea ce anume s-a mai întâmplat în familia Lis şi ce momente tensionate au mai trăit cei doi soţi. Oana nu vrea să îl interneze pe Viorel şi este hotărâtă să rămână alături de el câte zile va avea.
Dar cine sunt cei care le tulbură liniştea şi nu le dau pace, aflaţi urmărind emisiunea Un show păcătos de Luni 9 Martie 2015. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie care deschide o săptămâna plină de subiecte şi evenimente importante, ediţie ce poate fi urmărită integral pe acest site, online, imediat după difuzare. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 09.03.15 | Comentarii (0)

Nu ratati prima editie Hell's Kitchen din Sezonul 2 de Luni 9 Martie 2015 incepand cu ora 20:30 la Antena 1, acolo unde 20 de bucatari sunt aruncati in arena in ce mai mare competitie culinara din tara noastra cu un premiu pe masura in valoare de 80.000 de euro. Acestia vor sa demonstreze ca sunt cei mai buni in bucatarie si ca pot face fata cu suuces celor mai temute probe dar si ca pot rezista presiunii din competitie si mai ales Chefilor. Showul culinar Hell's Kitchen sezonul 2 de Luni 9/03/2015 incepe din prima editie cu probe de foc in care concurentii vor trebui sa se prezinte bine si mai ales concentrati pentru a nu-i supara pe Chefi care nu vor ierta nici o abatere de la regula si vor penaliza drastic orice greseala. Ce se va intampla in emisiunea Hell's Kichen Sezonul 2 difuzata din 9 Martie 2015 de Antena 1 de la ora 20:30 puteti afla la noi pe site mai jos. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 09.03.15 | Comentarii (0)

Urmăriţi Acces Direct de Luni 9 Martie 2015 pe Antena 1, emisiune în care vom urmări povestea de viaţă a celor 7 fraţi cărora le-a ars casa şi au rămas pe ei doar cu pijamalele în care dormeau. Chiar dacă părinţii micuţilor se străduiesc din greu să aibă de toate cele necesare, aceştia nu au putut cumpăra altă casă şi au fost ajutaţi de omul de afaceri Gheorghe Becali care se află în închisoare. Tot la Acces Direct vom avea parte de o nouă poveste în care vom afla o poveste uluitoare de viaţă care ne va uimi cu siguranţă. Alături de invitaţii săi permanenţi, Simona Gherghe va încerca să le găsească o modaliate de a le readuce zâmbetul pe chipuri tuturor celor încercaţi de necazuri şi care cred că pentru ei nu mai există nici o speranţă. Nu pierdeţi aşadar o nouă ediţie a emisiunii Acces Direct din 9 Martie 2015, emisiune ce poate fi urmărită integral online mai jos pe site, imediat după difuzare. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 09.03.15 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi Marea Finală Sunt celebru, scoate-mă de aici din 8 Martie 2015 ziua 21, zi în care se va alege cine va fi desemnat Regele sau Regina Junglei. După ce au trecut prin porbe care mai de care mai groaznice, cei trei rămaşi în competiţie se vor lupta pentru a pune mâna pe trofeul mult râvnit. Sunt celebru scoate-mă de aici din 8/03/2015 îi vor aduce pe Ruby, Dorian Popa şi Cătălin Moroşanu faţă în faţă într-o proba neaşteptată acolo unde îşi vor dispută marea bătălie. Marea finală va fi arbitrată la centru de Bobonete şi Cabral cei doi prezentatori ai emisiunii care au fost alături de celebrităţi pe toată perioada concursului. Dar cine va fi cel care va convinge publicul telespectator că merită să fie încununat cu titlul de Regele sau Regina a Junglei aflaţi in Finala Sunt Celebru scoate-mă de aici de Duminică 8 Martie 2015 ce poate fi urmărită pe protv. ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 08.03.15 | Comentarii (0)

Sunt celebru scoate-mă de aici ziua 20 de Sâmbătă 7 Martie 2015 îi va găsi pe cei din junglă mai puţini şi mai înfometaţi ca de obicei. Aflaţi în penultima zi cu doar 24 de ore înainte de marea finală în care se va decide care dintre ei va lua titlul suprem de rege sau regina a junglei, concurenţii îşi vor da toată silinţa şi vor strânge din dinţi pentru a reuşi să meargă mai departe. Ziua 20 la Sunt celebru scoate-mă de aici din 7/03/2015 le va rămâne pentru totdeauna în mintea celebrităţilor datorită provocărilor pe care vor trebui să le accepte pentru a-şi asigura un loc în bătălia finală.
Dar ce probe vor trebui să îndeplinească vedetele şi care dintre ei va pleca acasă şi îşi va lua adio de la trofeu, aflaţi urmărind online înregistrarea emisiunii Sunt celebru scoate-mă de aici de Sâmbătă 7 Martie 2015, disponibilă integral pe voyo. ... .
Categorie: Pro Tv | Data: 07.03.15 | Comentarii (0)

Super-showul transformărilor Te cunosc de undeva de Sâmbătă 7 Martie 2015 de pe Antena 1, va aduce în distribuţie următoarele schimbări: Cezar Oatu îl va interpreta cu multă vervă pe Marele Ray Charles, Daniel va juca rolul lui Ricky Martin, Liviu Varciu se va transforma în colega să de show, Anreea Eremia în timp ce aceasta va lua înfăţişarea lui Ed Shafrem. Tot la Te cunosc de undeva din 7/03/2015 în timp ce surorile Bamby şi cei de la Alb şi Negru vor fi din nou în formaţie completă şi vor face show total, Lidia Buble va fi cea care a prins Jackpot-ul săptămâna trecută şi pe lângă interpretarea din concurs, va cânta alături de Cornel Ilie de la Vunk. Cine va fi câştigătorul acestei ediţii care se anunţă plină de surprize plăcute şi de interpretări de excepţie, aflaţi vizionând online înregistrarea emisiunii Te vreau lângă mine de Sâmbătă 7 Martie 2015, emisiune ce va putea fi găsită integral mai jos pe site, imediat după difuzare. ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 07.03.15 | Comentarii (0)

Aflaţi în Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă 7 Martie 2015 difuzată de Antena 1 începând cu ora 17:00 care este rezultatul comisiei de decizie care va hotărâ dacă cei patru concurenţi vor intră în casă alături de ceilalţi concurenţi. După cum mulţi se aşteptau, între concurenţii mai vechi din casă şi cei mai noi au apărut deja primele antipatii, care au fost scoase la iveală chiar de la primele întâlniri dintre aceştia. Puncul culminant al Galei emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 7/03/2015 îl constituie mai mult ca sigur momentul în care vom afla dacă Gabi va intra în casă unde va putea fi mai tot timpul lângă Ana ceea ce cu siguranţă îl va aduce pe Petru în pragul disperării. Dar care vor fi primele reacţii ale celor din casă dar şi a celor cinci băieţi, Gabi, Ţapu, Godzi, Iepuraş şi Bombonel când vor afla decizia comisiei aflaţi urmărind online Gala sapamanii Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă 7 Martie 2015 de la ora 17:00 ... .
Categorie: Antena 1 | Data: 07.03.15 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 288 289 290 291 292 ... 298 299 »