close
Acasă » Arhiva intrărilor
Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 27 Ianuarie 2016, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. În ediţia de astăzi vă aşteaptă noi momente incredibile cu imagini video pe măsură. Aflaţi ce s-a întâmplat cu Maria, fiica lui Florin Salam după botez, dar şi în ce stare se află micuţa. De asemenea, nu rataţi noi subiecte incendiare din lumea mondenă unde vedetele fac ravagii chiar şi peste ocean. Tot în emisiunea Acces direct din 27.01.2016, vedeţi cu ce ne va surprinde Camelia pentru ziua de mâine, ce spune horoscopul despre fiecare zodie în parte, dar nu rataţi nici dezvăluirile gazdei emisiunii. Astăzi, Simona Gherghe ne va aduce în direct un nou caz extrem al unei familii care strigă după ajutor. De asemenea, vedeţi şi ce se va întâmpla cu micuţele care trăiesc în şopron, unde vor trăi şi dacă justiţia va face dreptate pentru ele. Aşadar, nu perdeti să vizionaţi emisiunea Acces direct din 27 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-27 | Comentarii (0)

Te aşteptăm să vizionezi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 27 Ianuarie 2016, a doua ediţie de la ora 14:00 pe A1. În emisiunea de după-amiază vă aşteaptă două ore incredibile, alături de Mirela şi concurenţii voştri preferaţi. În urma voturilor de Sâmbătă au ieşit mai multe discuţii, dar ce se întâmplă între rivali şi prieteni? Se schimbă situaţia în funcţie de clasament? Aflaţi mai multe astăzi. De altfel, tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 27.01.2016, veţi vedea ce spun concurenţii despre pedeapsa pe care au primit-o din cauza băieţilor care nu au făcut curăţenie, ce reproşuri au primit de la fete, dar mai ales cine a căzut vinovat. Nu pierdeţi o nouă ediţie şi urmăriţi subiectele principale încă de la început, unde Mirela vi le va dezvălui dumneavoastră. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 27 Ianuarie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-27 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 27 Ianuarie 2016, prima parte de la ora 11:15 pe Antena 1. În ediţia de dimineaţă vă aşteaptă noi imagini video cu timpul petrecut între concurenţi în ultimele zile. Competiţia a ajuns la un număr mare de zile şi momentele culminante încep să apară, de acum încolo abia, împreună cu dezvăluirile incredibile. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 27.01.2016, prima parte, veţi vedea ce discuţii au fost între Aurel şi Valentina alături de dna Mioara. De altfel, Liliana şi Oana s-au bucurat de o nouă zi în camera Specială, însă ce şi-au comandat dar şi cu cine au vorbit la telefon în cele 5 minute, veţi vedea în această dimineaţă. Nu rataţi dezvăluiri incredibile despre un concurent, însă mai multe detalii vi le va oferi chiar Mirela Vaida, gazda emisiunii. Aşadar, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 27 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-27 | Comentarii (0)

Fiţi pe faza şi nu pierdeţi emisiunea La Măruţă de Marţi, 26 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:30 difuzată pe ProTv. În această după-amiază vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile. Se pare că astăzi vor fi invitaţi speciali chiar familia cu 5 copii cărora li s-a dărâmat casa iar primăria i-a mutat din locuinta lor. Ce îi aşteaptă pe aceştia, dar şi ce surpriză le-a pregătit Măruţă acestora, veţi vedea. Tot în emisiunea La Măruţă din 26.01.2016, veţi putea fi martorii unor noi binefaceri pe care le-au făcut oamenii cu suflet mare pentru străbunica Lili care a căutat apartament pentru ea şi faţă ei. Vedeţi dacă acestea au reuşit să găsească un loc bun pentru a trăi. De asemenea, nu pierdeţi noutăţile despre Robi, băiatul care şi-a luat casă cu ajutorul dumneavoastră, dar nu rataţi nici noutăţile de la Măruţă care vă va aduce noi subiecte incredibile. Aşadar, vă aşteptăm să fiţi alături de Cătălin în emisiunea La Măruţă din 26 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-01-26 | Comentarii (0)

Fiţi alături de cea mai tare emisiune nocturnă Un show păcătos de Marţi, 26 Ianuarie 2016, disponibil pe Antena 1 începând cu ora 23:00. În această seară veţi fi martorii unei mega petreceri de lux, prima pe anul 2016, unde Florin Salam şi-a sărbătorit botezul fiicei sale Maria. Roxana şi Florin au făcut pregătiri incredibile de milioane, cu bucate pe măsură şi muzică pe cinstea fetiţei lor. Vedet imaginile video în această seară şi aflaţi ce invitaţi au luat parte la petrecerea regească a micuţei Maria. Tot în emisiunea Un show păcătos din 26.01.2016, veţi vedea care sunt vedetele care au petrecut aseară alături de Salam, dar şi ce cadouri incredibile a primit fetiţă. De asemenea, Dan Capatos vă aşteaptă şi cu alte subiecte incendiare şi momente incredibile, însă mai multe veţi vedea în această seară. Nu pierdeţi ştirile de pe SpyNews dar aflaţi şi ce dezvăluiri au avut loc la mega petrecerea pentru Maria. Aşadar, vă invităm să nu pierdeţi emisiunea Un show păcătos din 26 Ianuarie 2016, începând cu ora 23:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-26 | Comentarii (0)

Te invit să vizionezi emisiunea Acces direct de Marţi, 26 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. În această după-amiază vă aşteaptă noi momente incredibile din viaţa micuţei Maria. Fetiţa lui Florin Salam şi a Roxanei a avut parte de o petrecere de lux aseară, după ce botezul a decurs că la carte, iar părinţii sufleteşti a-i micuţei şi-au increstinat finuta. De asemenea, pregătirile regale ale fetiţei le veţi vedea astăzi, pentru prima petrecere a fiicei Maria a lui Salam. Tot în emisiunea Acces direct din 26.01.2016, veţi vedea cele mai apetisante bucate, cele mai inebunesti ritmuri de la cumătria de lux a fetitiei. Vedeţi ce emoţii au avut părinţii, dar şi cum s-au pregătiţi fraţii vitregi a-i fetiţei, cum s-au bucurat invitaţii şi ce cadouri de milioane a primit micuţa. Nu rataţi de altfel şi povestea bărbatului cu cei doi copii care trăiesc în sărăcie fără măsură, iar mama alcoolică spune lucruri fără să le gândească măcar, ba chiar se arată nepăsătoare. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Acces direct din 26 Ianuarie 2016, difuzată pe A1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-26 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 26 Ianuarie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. În această după-amiază veţi putea fi martorii unor noi discuţii legate de acuzaţiile aduse asupra Laviniei. Se pare ca aceasta a fost acuzată cum că ar fi făcut prostituţie în Germania, însă mătuşa ei, după ce a intrat în direct, a negat absolut tot. Dar cine să fie în spatele acestui email? Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 26.01.2016, a două parte de astăzi, veţi vedea ce discuţii ies la iveală între concurenţi, dar mai ales ce evenimente s-au mai petrecut în casă. De altfel, dacă vor afla Lavinia şi Valentina adevărul despre cele două email-uri adresate lor, veţi afla urmărind ediţia de la amiază Aşadar, vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 26 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe a1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-26 | Comentarii (0)

Te invit să nu ratezi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 26 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1. În prima parte a emisiunii de astăzi vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile despre concurenţii casei. De asemenea, cele două e-mail-uri care fac acuzaţii grave asupra două concurente, vor fi readuse în discuţie pentru că lucrurile să fie lămurite. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 26.01.2016, vă aşteptăm să aflaţi mai multe despre situaţiile în sine, dar vedeţi şi dacă Valentina va afla că a fost din nou acuzată de avort, dar şi altele pe lângă. De asemenea, se aduce în discuţie onoarea tatălui ei, despre care, spune email-ul trimis de Roxana, că ar fi violat-o pe Valentina de mică. Cât de adevărate sunt aceste lucruri veţi afla urmărind emisiunea matrimonială de pe Antena 1. Aşadar, fiţi pe faza şi nu pierdeţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 26.01.2016, începând cu ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-26 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Luni, 25 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTv. În această după-amiază Cătălin Măruţă vă aduce cele mai interesante subiecte ale zilei. După ce a fost acuzată că a folosit banii în nume propriu, Graţiela Condea, mama Ioanei, a făcut mai multe dezvăluiri în aceste zile. Se pare că Ioana Condea, fata care a fost bătută până la comă pentru că nu voia să se prostitueze a acuzat-o pe mamă că nu i-a dat nici un ban. Tot în emisiunea La Măruţă din 25.01.2016, aflaţi ce se va întâmplă până la urmă şi dacă procesul se va ţine în continuare. De asemenea, vedeţi cât de fericit este Robi, băiatul cu ghereta în spate, pentru care s-au adunat mii de oameni că să îl ajute. Ce noutăţi ne va aduce, vedeţi astăzi. De asemenea, Măruţă ne va prezenta un nou caz astăzi şi vom urmări imagini video cu acesta. Aflaţi mai multe urmărind emisiunea La Măruţă din 25 Ianuarie 2016, difuzată pe ProTv de la ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-01-25 | Comentarii (2)

Vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Un show păcătos de Luni, 25 Ianuarie 2016, începând cu ora 23:00 pe Antena 1. În această seară veţi putea urmări înainte de toate cel mai tare dans extravagant pe care Ana Mocanu şi Daniela Crudu îl pot oferi. De asemenea, Dan Capatos va aşteaptă cu noutăţi incendiare pe care le-a acumulat în aceste zile de week-end. Tot în emisiunea Un show păcătos din 25.01.2016, fiţi cu ochii pe tv şi nu rataţi noi momente cu Simona Traşcă, cea care a făcut dezvăluiri incredibile. De asemenea, o nouă petrecere a avut loc, o aniversare pe cinste, dar despre cine să fie vorba, vedeţi în această seară. Nu rataţi imaginile video cu petrecerea incendiară şi aflaţi cine şi-a sărbătorit ziua cu sute de vedete. Toate acestea, dar şi multe alte subiecte le veţi putea urmări în emisiunea nocturnă Un show păcătos, difuzată astăzi, 25 Ianuarie 2016, începând cu ora 23:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-25 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Acces direct de Luni, 25 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. Ediţia de astăzi vă aşteaptă cu cele mai incitante subiecte din lumea mondenă. În acest week-end a avut loc o mega petrecere, dar cine să fie sărbătoritul de data această, veţi vedea. De asemenea, nu rataţi horoscopul de mâine care se va transmite, în direct, încă de la începutul emisiunii. Tot în show-ul Acces direct din 25.01.2016, vedeţi care sunt noile cazuri extreme pe care Simona Gherghe ni le va dezvălui în această după-amiază şi nu rataţi momente unice prezentate în direct. De asemenea, vor fi imagini video cu nişte copii care trăiesc în sărăcie pură, fără lumina şi fără condiţii. Aflaţi povestea lor, dar şi alte subiecte incredibile pe care gazda emisiunii vi le va dezvălui astăzi. De asemenea, ce s-a mai întâmplat cu femeia care şi-a abuzat fetiţa de 4 luni în faţa camerelor de videochat, veţi vedea. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Acces direct din 25 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-25 | Comentarii (0)

Fiţi cu ochii pe tv şi urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 25 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte de astăzi vă aduce noi dezvăluiri incredibile. Se pare că cineva face acuzaţii grave despre una din concurente cum că ar fi fost prostituată în Germania, dar şi multe altele. Aflaţi astăzi despre cine este vorba dar şi cine face aceste acuzaţii. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 25.01.2016, veţi vedea ce a avut de spus tatăl lui Tudor după ce a rămas o seară în casa Mpfm alături de soţia lui dar şi de fiu. Cum a decurs ziua de sâmbătă dar mai ales ce au făcut Liliana şi Oana în Camera Specială în aceste zile, vedeţi în această după-amiază. De altfel, vedeţi ce ne va mai dezvălui Mioara, dar şi ce sfatur le-a dat aceasta lui Aurel şi Valentinei. Se va regla oare situaţia dintre cei doi? Aflaţi astăzi! Aşadar, nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 25 Ianuarie 2016, a două parte de la ora 14:00 pe a1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-25 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Luni, 25 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. Ediţia de dimineaţă vă aşteaptă cu noi imagini video din aceste zile de week-end unde au avut loc mai multe momente. De asemenea, vedeţi ce rol a avut dna Virginica, bunica lui Aurel, care a rămas până astăzi în casa Mpfm alături de nepot şi iubita lui. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 25.01.2016, aflaţi ce părere are Nataşa despre faptul că a fost nominalizată în finala de sâmbătă, dar şi ce promite concurenta că va face dacă va rămâne, dupa ce a intrat in cursa spre eliminare. De asemenea, noi subiecte de discuţie au ieşit la iveală, însă mai multe detalii le veţi putea afla urmărind emisiunea cu Mirela Vaida, prima parte difuzată de la ora 11:15. Fiţi pe fază şi nu pierdeţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 25 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-25 | Comentarii (0)

Vă invităm să urmăriţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte a Galei de astăzi vă aşteaptă cu dezvăluiri incredibile. Se pare că în urma discuţiilor de ieri despre Valentina, noi dezvăluiri apar, însă veţi vedea cine va intra în platou telefonic să ne comunice mai multe lucruri. Tot în Gala Mireasă pentru fiul meu din 23.01.2016, veţi putea fi martorii unor noi discuţii despre relaţia dintre Valentin şi Adriana, cei care poartă pe umeri povara profesorului, dar cum rămâne cu imaginea lor după ce concurenţă se arată măcinată de trecutul ei. De asemenea, astăzi se va deschide plicul în care s-au decis mirii săptămânii, dar mai ales concurenţii protejaţi. Se vor face oare noi nominalizări? Cine pleacă acasă, aflaţi astăzi. AŞadar, nu uitaţi să urmăriţi Finala Săptămânii Mireasă pentru fiul meu din 23 Ianuarie 2016, disponibilă de la ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-23 | Comentarii (1)

Vizionaţi o nouă ediţie de Gala a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016, difuzată începând cu ora 12:00 pe Antena 1. În această ediţie incredibilă veţi vedea cum au petrecut concurenţii după-amiaza căutând cheia de la Camera Specială, dar aflaţi şi dacă cineva a reuşit să o găsească. De asemenea, ce discuţii s-au născut în urma acestei şanse, dar şi cine îşi arată mai mult dorinţa, veţi vedea. Tot în Gala Mireasă pentru fiul meu din 23.01.2016, aflaţi cine va dezvălui lucruri despre cazul Valentinei, care este acuzată de lucruri grave, dacă au apărut noi mesaje, dar şi probele necesare. Aflaţi mai multe astăzi şi nu rataţi prima parte a galei, difuzată începând cu ora 12:00 de astăzi încolo. Nu uitaţi să va susţineţi concurenţii favoriţi. Aşadar, vizionaţi şi nu pierdeţi Finala Săptămânii Mireasă pentru fiul meu din 23 Ianuarie 2016, disponibilă de la ora 12:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-23 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 22 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTv. În această după-amiază nu rataţi să vedeţi imaginile video cu Robi, băiatul care suferă de un handicap sever, dar care munceşte pentru a se întreţine. Acesta a ajuns la Cluj, iar la ora 12 le-a transmis oamenilor cu suflet mare să vină în Piaţa Unirii pentru a cumpăra de la el din gheretă. Băiatul vrea să strângă bani să îşi cumpere un apartament să aibă unde să locuiască. Tot în emisiunea La Măruţă din 22.01.2016, vedeţi cum s-a descurcat Robi şi câtă lume a venit la el, de altfel, aflaţi povestea campioanei de 14 ani, care luptă să meargă mai departe pentru că merită. Spre final, vă aşteaptă un moment unic din partea lui Măruţă, însă mai multe aflaţi urmărind emisiunea lui care vă aduce şi alte subiecte incredibile. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă din 22 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 17:30 pe ProTV. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-01-22 | Comentarii (4)

« 1 2 ... 288 289 290 291 292 ... 349 350 »