close
Acasă » Arhiva intrărilor
Vă reamintim să nu rataţi a doua parte a Galei Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. În această seară vă aşteaptă multe surprize din partea show-ului. Se pare că un nou concurent va intra în competiţie, însă despre ce este vorba veţi vedea. După ce săptămâna trecută dna Mioara, bunica lui Aurel, a părăsit casa Mpfm, în locul dânsei va veni Mimi, mama lui Aurel. Tot astăzi, 19.12.2015, în Finala Săptămânii Mireasă pentru fiul meu, vom vedea pe cine vor elimina concurenţii de această dată. S-au pus la cale strategii sau fiecare va nominaliza pe cine doreşte? Aflaţi mai multe detalii şi vedeţi cine va pleca astăzi acasă dar şi ce alte discuţii vor avea loc. De asemenea, povestea de dragoste dintre Mihaela şi Constantin nu s-a finalizat încă, iar astăzi ne aşteptăm să ne dezvăluie mai multe detalii despre ceea ce va fi. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi o Gala ca niciodată până acum din emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 19 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-19 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să nu rataţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, de la ora 14:00 pe Antena 1. Prima parte a finalei de săptămână vă aşteaptă cu un alt invitat al ediţie de week-end pentru a dirija în continuare jocurile la care mai sunt supuşi cei rămaşi în cursa spre Dubai. Aflaţi dacă Andrei Ştefănescu va mai reveni alături de Mirela Vaida, dar şi care este concursul de astăzi. Tot în Gala Mireasă pentru fiul meu din 19.12.2015, vom urmări noi competiţii, noi rivalităţi contra mega premiului ce îl vor primi la final. Se pare că cei rămaşi în cursă nu mai sunt atât de mulţi iar finalistul urmează să se afle în curând. Însă câţi concurenţi au mai rămas în competiţie după ediţia de astăzi, veţi vedea urmărind show-ul de după-amiază. De asemenea, cei eliminaţi au pierdut orice şansă să plece pe meleagurile calde, dar mai multe detali aflaţi urmărind GALA Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, prima parte de la ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-19 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi FINALA Vocea României Sezon 5 de Vineri, 18 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe ProTv. Show-ul de voci incredibile a ajuns la ediţia decisivă în care ultimii patru concurenţi se vor lupta pentru marele titlu dar şi marele premiu. Smiley se bucură de două câştiguri, căci în Finala Vocea României 2015, are parte de doi finalişti din echipa sa şi anume Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye. Din echipa lui Marius Moga a rămas în cursa spre marele premiu Tomi Weissbuch, iar cea care îl va face mândru pe Tudor Chirilă este Cristina Bălan. Chiar dacă Loredana nu a ajuns în finală cu cineva din echipa ei, 4 dintre cei mai buni concurenţi a-i ei vor cânta împreună cu îndrumătoarea lor, pe scenă, în finală. Tot în Ultima Ediţie din Vocea României, 18.12.2015, concurenţii vor trebui să interpreteze 3 melodii. În primul rând o piesă single, prin care îşi vor remarca vocea lor, una cu îndrumătorul lor, iar ce-a de-a treia va fi alături de artişti cunoscuţi în ţară. Ce cântăreţi cunoscuţi vor fi în această seară la Vocea Romaniaie, alături de concurenţi, veţi vedea. Invitaţi speciali sunt celebra trupa rock Viţa de vie, dar mai ales finalistul sezonului trecut, Tiberiu Albu, care va cânta alături de colegii săi din trupa Fameless. Cine este câştigătorul sezonului 5 Vocea României şi ce alte surprize vă aşteaptă in această seară, veţi vedea. Aşadar, vă invităm să nu rataţi Finala Sezonului 5 a emisiunii Vocea României din 18 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-18 | Comentarii (0)

Nu rataţi Prima Gala Live a show-ului X Factor, Sezon 5, Episodul 16 de Vineri, 18 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe Antena 1. Show-ul vă aduce primele ediţii live în care concurenţii vor lupta pentru marele titlu. În prima gală live 2015 vor fi 9 concurenţi care se vor lupta, dar alături de ei va fi şi al 10-lea, pentru că publicul de acasă l-a votat să ajungă direct în gale. Indiferent că a participat la BootCamp sau a fost suficient să fie ascultat la audiţii, acesta va participa la lupta pentru marea finală. Tot în Prima Gala Live a Sezonului 5 din X Factor, 18.12.2015, îi vom revedea pe cei din echipa Deliei care sunt: Anastasia Ursu, Alex Vasilache şi Andrei Ioniţă. De asemenea, echipa lui Ştefan Bănică sunt cei sub 21 ani dar cu voci incredibile : Endy Glikman, Erika Isac şi Florin Răduţă. Echipa lui Horia Brenciu este formată din trupele B 52, Bravissimo şi Tomato, cele trei echipe magnifice, care vor impresiona scena X FActor la galele live care încep astăzi. Câţi dintre aceştia vor merge mai departe dar şi cine este cel de-al 10-lea concurent votat de telespectatori, aflaţi în această seară. Emoţiile se ţin în lanţ însă cine sunt câştigătorii primei gale live aflaţi urmărind show-ul. Aşadar, vă aşteptăm să vizionati emisiunea X Factor, Episodul 16, Sezonul 5 din 18 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-18 | Comentarii (0)

Vă invit să nu rataţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 18 Decembrie 2015, începând cu ora 17:30 pe ProTv. Show-ul de astăzi vine cu noutăţi pentru dumneavoastră. Cătălin Măruţă a aflat veşti noi despre oamenii pe care i-a ajutat făcându-le cunoscută povestea. Aceştia revin acum cu noi dezvăluiri şi ne povestesc cât de mult li s-a schimbat viaţa. Tot în emisiunea La Măruţă din 18.12.2015, gazda emisiunii va continua să prezinte lumii întregi noi cazuri extreme cu oameni care îşi doresc o schimbare în viaţa lor, dar cărora soarta nu le permite. Aflaţi mai multe detalii despre acestea urmărind show-ul din această după-amiază, unde invitaţii vor fi chiar cei în faptă. De asemenea, Crăciunul vine la toţi şi altfel, cei aflaţi în platou vor primi surprize pe măsură şi cadouri minunate. Aşadar, nu pierdeţi să aflaţi mai multe urmărind emisiunea La Măruţă de Vineri, 18 Decembrie 2015, începând cu ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-18 | Comentarii (0)

Vă reamintim să vizionaţi emisiunea Acces direct de Vineri, 18 Decembrie 2015, de pe Antean 1 difuzată de la ora 17:00. Show-ul de la amiază cu Simona Gherghe vine cu poveşti incredibile de viaţă în care oamenii au suferit enorm. După ce am urmărit cazul lui Robert, băiatul din ghenă, abandonat de mama lui am aflat că o femeie îl vizita pe vremea când era micuţ. Echipa Acces direct a descoperit că Mariana este acea femeia însă la testul ADN s-a descoperit că ea nu este mama reală, ci, după dezvăluirile ei, băiatul i-a fost schimbat la naştere şi vândut. Tot în emisiunea Acces direct din 18.12.2015, am urmărit imagini video cu această femeie alături de Robert, care îşi caută împreună, ea copilul furat şi el mama pierdută. Aflaţi dacă cei doi vor reuşi să îşi împlinească visul până de sărbători. De asemenea, numeroase surprize ne aşteaptă în platou, acolo unde Simona Gherghe va prezenta principalele subiecte ale zilei şi ne va pune la curent cu ştirile cele mai importante. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Acces direct video de Vineri, 18 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-18 | Comentarii (0)

Nu rata să vizionezi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 18 Decembrie 2015, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte a ediţie de astăzi vine cu cele mai intersante subiecte ale zilei. În casa Mpfm prieteniile au devenit rivalităţi, iar rivalii se aliază şi formează noi prietenii. Situaţii controversate au mereu loc, dar de această dată dezvăluirile provin de la surse sigure sau doar din cauza invidiei şi a locului în clasament? Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 18.12.2015, vom vedea dacă au mai existat discuţii despre posibila relaţie dintre Mihaela şi Constantin, dar şi dacă Emilia va avea ceva de dezvăluit despre ea şi Nicolae. De asemenea, disputele dintre fete iau o întorsătură la maximum şi multe lucruri ies la iveală. Ce se întâmplă în casa Mpfm şi de ce se nasc reproşuri şi învinovăţiri asupra unora, veţi vedea în această după-amiază. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 18 Decembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-18 | Comentarii (0)

Te aştept să nu ratezi emisiunea Mireasă pentru fiul meu, prima parte de Vineri, 18 Decembrie 2015, de la ora 11:15 pe Antena 1. Show-ul matrimonial vă aduce cele mai noi reacţii din casa Mpfm. Se pare că astăzi Mirela ne va mai surprinde cu un nou subiect neaşteptat. Ce întâmplare va uimi pe toată lumea care a avut loc în aceste zile, veţi afla astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 18.12.2015, vă aşteaptă noi dezvăluiri despre concurenţi. Să fie rivalitatea sau secrete bine ascunse care ies la iveală? Nu pierdeţi noi dezvăluiri şi discuţii contradictorii între concurenţii emisiunii. Vedeţi dacă Adriana şi Mihaela vor mai avea o şansă la prietenie sau totul s-a năruit. De altfel, ce s-a întâmplat neastept în unul din cuplurile formate dar şi despre cine este vorba, veţi putea urmări în prima ediţie a show-ului de astăzi. Aşadar, vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 18.12.2015, ora 11:15, pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-18 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să vizionaţi Semifinala 2 Ham Talent de Joi, 17 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe Antena 1. Show-ul din această seară vă este prezentat de Dan Negru ce va avea numeroşi invitaţi ce vor da totul pentru a obţine un loc în finale. Categoria "frumuseţe" va fi votată de telespectatorii prezenţi în cadrul platoului, iar din această etapă fac parte păsările rare şi Yorkshire Terrieri, care vor să stabilească un finalist. Tot în emisiunea Ham Talent, a doua Semifinală din 17.12.2015, talentele încep să se dezlănţuie în faţa juriului şi astfel, Denis Ştefan va veni alături de caii săi şi vor face senzaţii. Ludmila Gyreva ne va uimi când va veni însoţită nu doar de câini ci şi de capre, iar astăzi îl vom revedea pe Pluto, al cărui stăpână, Georgiana Neselan, se înţelege la fel de bine şi cu poneii. Cum ne va demonstra acest lucru, veţi vedea. Alexandra Pop este campioana ce şi-a învăţat animalul karate, un Yorkshire Terrier pe nume Hulk. Astăzi, aceştia ne vor uimi cu prezenţa lor dar şi cu un moment impresionant. O cerere în căsătorie inedită, lecţii de seducţie dar şi demonstraţii că vieţuitoarele pot fi o companie necesară pentru oameni, ba chiar pentru bolnavi. Aflaţi cine va merge mai departe şi cine a intrat în finala acestui show, în această seară. Cine se va lupta pentru marele trofeu veţi vedea. Aşadar, vă reamintim să nu rataţi emisiunea Ham Talent, A două Semifinală de Joi, 17 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-17 | Comentarii (0)

Vă aştept să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Joi, 17 Decembrie 2015, începând cu ora 17:30 pe ProTv. Show-ul de astăzi vine cu noi poveşti impresionante ca înainte de sărbători, unde toată lumea aşteaptă o minune în viaţa lor. Ieri am urmărit imagini video cu viaţa pe care o duce o fetiţă din Hunedoara. Ana, este unul din cei 4 copii, o fetiţă isteaţă dar cu probleme de sănătate, care face zilnic kilometri întregi pentru a ajunge la şcoală. Aflăm astăzi dacă fetiţa va mai veni cu noutăţi după ce a primit în dar mai multe lucruri de folos. Tot în emisiunea La Măruţă din 17.12.2015, vom vedea cu ce ne vor surprinde vedetele din lumea mondenă, cum se pregătesc de sărbători, cum îşi împodobesc casa dar şi ce aşteaptă de la moş. De asemenea, Măruţă va veni în platou, iar alături de el vor sta invitaţi speciali de astăzi. Cine sunt aceştia dar şi ce ne vor dezvălui ei, veţi vedea. Aşadar, nu pierdeţi emisiunea La Măruţă din 17 Decembrie 2015, începând cu ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-17 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Un show păcătos, Ultima ediţie de Joi, 17 Decembrie 2015, începând cu ora 22:30 pe Antena 1. Gala premiilor Un show păcătos a ajuns la ediţia cu numărul 8 unde oamenii au ocazia să câştige numeroase premii. Astăzi se va dezvălui numele celui care a câştigat un Iphone 6 în urma participării sale la concursuri. Cine a câştigat premiile sezonului 8, dar şi cel mai nou iphone 6, aflaţi în această seară. Tot în Gala Un show păcătos din 17.12.2015, vă aşteaptă noi surprize inedite, noi imagini video cu momente incredibile de la cele mai uimitoare petreceri. Acolo unde vedetele se distrează până dimineaţă dar şi unde surprizele nu lipsesc niciodată, se difuzează în direct, în show-ul nocturn. De asemenea, fiind ultima ediţie a sezonului 16 vă aşteaptă numeroase surprize atât pentru dumneavoastră cât şi pentru invitaţi. Care sunt subiectele principale discutate în direct, în gala acestui sezon, aflaţi urmărind show-ul din această seară. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Un show păcătos, Ultima emisiune a Sezonului 16 din 17 Decembrie 2015, de la ora 22:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-17 | Comentarii (2)

Urmăreşte emisiunea Acces direct de Joi, 17 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. Show-ul din această după-amiază vă aşteaptă cu noi surprize pentru dumneavoastră. Se pare că vedetele se pregătesc cu multe cadouri şi surprize pentru cei dragi, iar dacă ieri am urmărit-o pe Betty Salam la cumpărături, astăzi alte vedete îşi vor face apariţia. De asemenea, pe lângă cele 10 suflete înghesuite într-o cameră mică, mai sunt şi alte mii de cazuri extreme ce caută ajutor în diverse locuri. Tot în emisiunea Acces direct din 17.12.2015, aflăm pe cine va ajuta de această dată o vedetă cu suflet mare, căror copii le va fi mama şi tată pentru o zi dar şi ce surprize îi aşteaptă, veţi vedea. De altfel, să nu uităm de Robert, bărbatul aruncat în ghenă care a trecut printr-o viaţă grea, care îşi caută mama. Va reuşi oare acesta să o cunoască pe femeia care i-a dat viaţă, dar totodată l-a abandonat în cel mai josnic mod? Aflaţi astăzi mai multe detalii şi nu pierdeţi ocazia să urmăriţi emisiunea Acces direct de joi, 17 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-17 | Comentarii (0)

Vizionează emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 17 Decembrie 2015, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. În partea a doua a ediţiei vă aşteaptă noi momente importante care s-au petrecut în casa Mpfm. Materialele se vor difuza video, acolo unde concurenţii trec prin diferite situaţii în afara orelor în care se află în direct la tv. Se pare că Mihaela riscă să rămână singură după ce Emilia şi Adriana s-au aliat împotriva ei. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 17.12.2015, vom vedea dacă cele trei vor găsi o cale de ieşire din toată disputa, iar dacă Nataşa şi Loredana se vor decide de partea cui să fie. De asemenea, între fete discuţiile nu încetează să apară, însă de fiecare dată motivele sunt curăţenia sau alimente dispărute. Să fie oare acesta un pretext pentru ca fetele să se atace reciproc? Aflaţi mai multe detalii urmărind show-ul Mireasă pentru fiul meu de Joi, 17 Decembrie 2015, de pe Antena 1 difuzat de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-17 | Comentarii (0)

Vă invit să nu pierdeţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 17 Decembrie 2015, începând cu ora 11:15, prima parte pe Antena 1. Show-ul matrimonial vă aşteaptă cu noi imagini video în care concurenţii au trecut prim multe momente în cele peste 100 de zile petrecute în casa Mpfm. De asemenea, Mirela va intra în platou şi ne va dezvălui care sunt subiectele principale ale zilei şi pe cine va avea alături de ea. Tot astăzi, 17.12.2015, în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, vom vedea ce măsuri se vor lua pentru Adriana, cea care ţine o dietă stricta, şi anume nu mănâncă deloc, iar în urma acestora se simte foarte rău. Va încerca concurenta să renunţe la această disperare? Aflaţi mai multe detalii astăzi dar şi care sunt celelalte subiecte interesante pe care gazda show-ului le va aborda în prima parte a emisiunii. Aşadar, nu pierdeţi să aflaţi noutăţi din emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 17 Decembrie 2015, începând cu ora 11:15, pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-17 | Comentarii (0)

Vă invităm să urmăriţi emisiunea Clipa de fericire, Episodul 4 de Miercuri, 16 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe ProTv. În această seară, alături de Amalia Enache, veţi putea vedea cu adevărat o clipă de fericire în sufletul unor oameni care au trăit o viaţă grea. Fie şi-au dedicat viaţăa altor persoane, fie se luptă cu propria viaţă pentru a trăi, sunt unele cazuri pe care le veţi vedea în această seară, dar a căror dorinţa li se va împlini. Tot în Ediţia 4 a emisiunii Clipa de fericire din 16.12.2015, vom urmări un caz al unui băieţel ce luptă împotriva unei boli critice, la inimă. Singurul lucru ce îl mai face fericit pe băieţel este muzica, dar şi desenul, însă dorinţa arzătoare a acestuia este să îl cunoască pe Smiley. Ceea ce se şi întâmplă datorită acestui show, artistul vine în platou pentru Alex, cu ocazia aniversării lui, unde va avea parte şi de alte surprize inedite, la care nu se aştepta. Telespectatorii vor putea vedea emoţiile din sufletul unor copii ce îşi vor împlini visul în platoul emisiunii, dar şi cazul unui erou ce îşi doreşte să îşi revadă mama. Reuniunea celor doi va declanşa o serie de lacrimi de bucurie dar şi celelalte subiecte vă vor emoţiona până la lacrimi. Nu pierdeţi ediţia din această seară şi aflaţi cine va veni în platoul emisiunii să împlinească visuri unor oameni ce şi-au pierdut de mult speranţa. Aşadar, să nu rataţi emisiunea Clipa de fericire, Episodul 4 din 16 Decembrie 2015, difuzată pe ProTv începând cu ora 20:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-16 | Comentarii (0)

Te invit să urmăreşti emisiunea La Măruţă de Miercuri, 16 Decembrie 2015, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. Show-ul de astăzi vă aşteaptă cu noutăţi despre oameni incredibili. Poveşti uimitoare care fac senzaţii pe ecranele mari le veţi auzi în platoul emisiunii alături de Cătălin Măruţă. După ce am urmărit cazul bărbatului orb dar campion la şah, astăzi vin noutăţi uimitoare. Tot în emisiunea La Măruţă de azi, 16.12.2015, vom urmări imagini video din viaţa unor oameni ce trăiesc în sărăcie dar duc în spate o poveste cutremurătoare. Aflaţi mai multe detalii urmărind show-ul şi vedeţi dacă ne va dezvălui gazda ediţiei despre show-urile de Stend Up Comedy, susţinute de echipa Las Fierbinţi în aceste zile. De asemenea, alte subiecte interesante le veţi auzi de la cel mai îndrăgit prezentator, care s-a interesat de numeroase cazuri, însă le veţi afla pe rând. Nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii La Măruţă de Miercuri, 16 Decembrie 2015, difuzată pe ProTv de la ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-16 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 291 292 293 294 295 ... 342 343 »