close
Acasă » Arhiva intrărilor
Nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 7 Martie 2016, a doua parte de Luni difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. În această după-amiază veţi afla mai multe despre întâlnirea concurenţilor în afara competiţiei cu susţinătorii lor. Astfel, Valentin, Nicolae, Alexandru, Cosmin şi Eduard au mers să îi întâlnească pe cei mai înrăiţi fani ai show-ului, cei care le-au dat numeroase sfaturi şi au putut vorbi la liberă alegere. Aflaţi ce dezvăluiri le-au făcut aceştia. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 7.03.2016, veţi afla ce a spus Aurel după ce a părăsit competiţia dar mai ales ce mesaj le-a dat concurenţilor. De altfel, în acest week-end concurenţii au petrecut alături de familiile lor, însă ce discuţii au avut loc, dar şi ce reproşuri, ce sfaturi le-au dat, veţi vedea. De asemenea, sâmbătă a fost ziua lui Ciprian, dar ce cadouri a primit dar şi ce petrecere a avut loc, veţi vedea. Mai multe subiecte cu dezvăluiri incredibile aflaţi urmărind emisiunea Mmpfm 07 Martie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-07 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 7 Martie 2016 disponibilă Luni de la ora 11:15 pe Antena 1. Nu pierdeţi emisiunea matrimonială cu Mirela Vaida şi aflaţi ce întâlniri emoţionante au avut loc în acest week-end. Se pare că familiile concurenţilor au păşit pragul casei şi au rămas alături de copii lor pentru o revedere mai amănunţită. Ce discuţii au avut loc între concurenţi şi părinţii lor, nu rataţi să aflaţi în această dimineaţă. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 7.03.2016, veţi afla cum au petrecut concurenţii ziua lui Ciprian, mai ales că alături de el a fost şi familia. De asemenea, 5 concurenţi au fost duminică să se întâlnească cu susţinătorii lor, însă ce au discutat acolo dar şi ce sfaturi au primit, vă aşteptăm să aflaţi în ediţiile de astăzi. De altfel, dacă au avut loc noi discuţii în casă, noi certuri, vom vedea. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mpfm 7 Martie 2016, difuzată pe Antena 1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-07 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi Gala Mireasă pentru fiul meu 5 MArtie 2016, difuzată pe Antena 1 începând cu ora 14:00. A doua parte a galei de astăzi vă aşteaptă cu noutăţi incredibile. Pe lângă toate subiectele ediţiei aflaţi cine va părăsi competiţia chiar astăzi. Cineva îşi va lua bagajul şi va pleca definitiv, dar cine este acesta, să fie Cristina sau Aurel? Aflaţi astăzi mai multe. Tot în emisiunea Mpfm finala săptămânii 5.03.2016, veţi vedea ce dezvăluiri face mama lui Nicolae despre trecutul lui, cât de abandonat s-a simţit el de mic, dar şi ce motive a avut aceasta ca să îl dea deoparte. De asemnea, vedeţi ce invitaţi surpriză vor mai intră în platou şi cine se va bucura de această dată de revederea celor dragi, însă şi cu ce scop vor veni ei, nu rataţi să aflaţi în această după-amiază. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi Gala Mpfm din 5 Martie 2016, disponbila de la ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-05 | Comentarii (0)

Te invit să urmăreşti Gala Mireasă pentru fiul meu 5 Martie 2016, difuzată Sâmbătă de la ora 12:00 pe Antena 1. În prima parte a galei de azi vă aşteaptă noi dezvăluiri picante. Se pare că trecutul lui Nicolae ascunde mai multe întâmplări la care nu v-aţi aşteptat. Astăzi vom afla ce dezvăluiri a făcut mama lui Nicolae despre acesta. Tot în Finala Săptămânii Mpfm 5.03.2016, veţi vedea ce subiecte inedite vor avea loc, cine va pleca astăzi acasă, dar şi ce invitaţi vor veni în platou să ne surprindă. Suprizele nu vor lipsi nici de această dată, însă ce lucruri nebănuite îi mai aşteaptă pe concurenţi dar şi ce dezvăluiri ies la iveală despre cearta dintre băieţi cu Cătălin, vom vedea. Acesta are o săptămâna de la intrarea în competiţie, însă a trecut prin mai multe etape decât se astepta. Ce ne vor mai dezvălui şi ceilalţi concurenţi, nu rataţi să aflaţi în această ediţie. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi Finală Săptămânii Mpfm din 5 Martie 2016, difuzată de la ora 12:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-05 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii La Măruţă 4 Martie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. În această după-amiază vă aşteaptă cele mai emoţionante poveşti de viaţă, unde Cătălin Măruţă aduce invitaţi pentru a vă dezvălui mai multe. Astfel, Ionuţ Dolănescu este total revoltat pentru apariţia lui Ionuţ Petrescu, cel care susţine că este fiul lui Ion Dolănescu. Tot în emisiunea La Măruţă 4.03.2016, veţi vedea cum Măruţă şi Patrizzia fac o plimbare cu maşina, însă unde se duc cei doi dar şi prin ce periperii trec ei pe tot traseul, veţi vedea. Nu rataţi un traseu incredibil făcut de Măruţă şi Patrizzia, jurata de la MasterChef şi fiţi alături de ei în această după-amiază. De asemenea, Cătălin Măruţă ne va dezvălui mai multe subiecte incendiare, însă despre ce să fie vorba, nu rataţi să aflaţi în ediţia de Vineri. Aşadar, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea La Măruţă din 4 Martie 2016, începând cu ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-03-04 | Comentarii (0)

Urmăreşte emisiunea Mireasă pentru fiul meu 4 Martie 2016, difuzată Vineri pe Antena 1 începând cu ora 14:00. În a doua parte a emisiunii veţi vedea ce dispute s-au mai născut între Emilia şi celelalte concurente, dar şi ce are de spus Nicolae în privinţa asta. De altfel, nu pierdeţi noi dezvăluiri incendiare de la fetele noi despre care am aflat câte ceva din relaţia lor din trecut. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 4.03.2016, veţi vedea ce reacţii s-au născut la adresa fetelor, ce părerei au ceilalţi concurenţi, dar şi dacă băieţii le vor fi aproape acestora. Dar să nu uităm de Marius care părea să o placă pe Nataşa, însă acum îşi îndreaptă privirea spre Tatiana. Nu pierdeţi noi momente care au avut loc în casă, dar aflaţi şi ce surpriză le-a pregătit Mirela concurenţilor. De asemenea, o nouă ediţia vă aduce subiecte interesante, însă mai multe aflaţi în această după-amiază. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 4 Martie 2016, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-04 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 4 Martie 2016, difuzată Vineri de la ora 11:15 pe Antena 1. În prima parte a show-ului matrimonial vă aşteaptă noi dezvăluiri. Înainte de toate, aflăm ce s-a mai întâmplă în ultimele zile în casa Mpfm, iar mai apoi subiectele vor lua amploare între concurenţi. Aflaţi ce s-a discutat despre relaţia fetelor noi despre care s-au descoperit mai multe lucruri, mai ales că au fost agresate, dar şi ce reacţii s-au născut în casă, în această dimineaţă. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 4.03.2016, veţi vedea alături de cine va vrea Florin să fie, dacă simte ceva pentru una dintre fetele care pare să îi facă lui curte, dar şi dacă s-a mai întâmplat ceva între cupluri. De asemenea, Ionuţ şi Nicoleta dau noi semne, dar oare care sunt planurile celor doi, ce le rezervă viitorul dar şi cum se pregătesc toţi concurenţii de finala săptămânii. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 4 Martie 2016, începând cu ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-04 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii Next Star 3 Martie 2016, Sezon 6 Episodul 4 de Joi, difuzat de la ora 20:30 pe Antena 1. O nouă seară de talnte inedite va fi difuzată şi astăzi, acolo unde copii dovedesc ceea ce adulţii nu pot. Astfel, vedeti voci extraordinare, momente de teatru unice dar mai ales interpreţi de muzică populară care visează la o carieră în muzică tradiţională românească cum îşi afişează talentul pe platoul show-ului. Juriul Next Star format de Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL şi Pepe vor rămâne surprinşi şi de această dată de momentele de spectacol pe care îl oferă micuţii concurenţi. Tot în emisiunea Next Star 03 Martie 2016 vă aşteaptă noi surprize din partea concurenţilor, dar nu rataţi un moment în care juriul a apăsat butonul verde cu puncte de la 8-10. De asemenea, vedeţi cine a câştigat ediţia 4 a acestui sezon şi nu pierdeţi şi alte dezvăluiri care vă vor înmuia. Vedeţi povestea acestor micuţi, dar şi ce istorie ascunde un zâmbet inocent de pe faţa copiilor. Fiţi alături de ei şi în această seară şi nu rataţi câştigătorul ediţiei 4 din 3 Martie 2016. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Next Star Sezon 6 Ediţia 4 din 03 Martie 2016, disponibil pe A1 de la ora 20:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-03 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea La Măruţă 3 Martie 2016, difuzată Joi de la ora 17:30 pe ProTv. În acestă emisiune cu Cătălin Măruţă veţi vedea mai multe detalii care ies la iveală despre trecutul lui Ion Dolănescu. După ce mai mulţi bărbaţi au afirmat că sunt fii răposatului, astăzi Ionuţ Petrescu susţine că în urma relaţiei ascunse a mamei lui, Flori, cu Dolănescu, l-au conceput pe el. Astfel, mai mulţi membri a-i familiei sar în apărare. Tot în emisiunea La Măruţă 03.03.2016, veţi vedea ce are de spus finul său, dar mai ales dacă Ionuţ Dolănescu va face testul ADN cu presupusul frate. Ce reacţii s-au stârnit în urma acestor discuţii, nu rataţi să aflaţi astăzi. De asemenea, Cătălin Măruţă vine cu noi dezvăluiri, noi subiecte incredibile care vă vor uimi. Nu pierdeţi o nouă zi cu show-ul dumneavoastră preferat. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă din 03 Martie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-03-03 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi Un show păcătos 03 Martie 2016, disponibilă Joi de la ora 23:00 pe A1. În show-ul de la miezul nopţii vă aşteaptă noi dezvăluiri incendiare. Se pare că Liviu şi Israela nu mai găsesc calea de întoarcere către o relaţie fericită, ba mai mult, cei doi aduc mai multe critici, unul fata de celalalt, decât au adus o viaţă întreagă. Nu rataţi noi dezvăluiri despre aceştia dar şi ce nemulţumiri îi mai apasă acum. Tot în emisiunea Un show păcătos 03.03.2016, veţi vedea care sunt cele mai tari ştiri de pe SpyNews când Capatos le va citi în direct pentru dumneavoastră. Ce se mai întâmplă în lumea mondenă, aflaţi de la gazda emisiunii care vă va dezvălui tot. De altfel, păcătoasele Ana Mocanu şi Daniela Crudu vor dansa seducător şi de această dată, dar ce ţinută poartă asistentele, nu rataţi să aflaţi de la ora 23:00. Aşadar, vă aşteptăm să uramriti emisiunea Un show păcătos din 03 Martie 2016, difuzată pe Antena 1 de la ora 23:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-03 | Comentarii (0)

Urmăreşte emisiunea Acces direct 3 Martie 2016, difuzată Joi de la ora 17:00 pe Antena 1. Nu pierdeţi emisiunea cu Simona Gherghe, acolo unde cele mai tari noutăţi ale zilei le aflaţi pentru prima dată. Astfel, aflaţi cu ce ne mai surprinde Nicolae Guţă, ce ne va dezvălui despre noua lui logodnică dar şi ce planuri au cei doi. De asemnea, Camelia ne va spune astăzi care este horoscopul de mâine, ce ne-au pregătit astrele pentru ziua ce urmează dar să nu uităm de subiectele cele mai tari ale zilei. Tot în emisiunea Acces direct 03.03.2016, veţi afla mai multe despre familia celor 6 îngeri frumoşi care par să scoată la iveală tot adevărul. Ce va face tatăl până la urmă pentru binele copiilor. O va părăsi pe Maria, femeia care i-a dăruit copii pentru că l-a înşelat? Aflaţi astăzi mai multe. De asemenea, Valerica vine cu noi dezvăluiri despre soţul ei care a ţinut-o 15 ani în chinuri, alături de fiica lor. O poveste cutremurătoare, dar mai multe detalii vedeţi în această după-amiază. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Acces direct din 03 Martie 2016, începând cu ora 17:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-03 | Comentarii (0)

Vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 3 Martie 2016, a doua parte de Joi, disponibilă de la ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte de astăzi vă aduce cele mai senzaţionale momente ale zilei, dar să nu uităm de Ionuţ şi Nicoleta, cei doi care spun că nu formează un cuplu dar se sărută. Oare se va naşte curând o relaţie sau vor mai aştepta o vreme? De asemenea, Cătălin are parte de mai multe conversaţii în casă, însă dacă e de bine sau de rău vom afla chiar astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 03.03.2016, veţi afla noutăţi despre concurentele aflate în cuplu care au fost să îşi aleagă rochia de mireasă de la târgul de nunţi. Ce dezvăluiri au făcut fetele dar şi dacă Valentina îşi mai doreşte să rămână în competiţie sau să plece, vom vedea în această ediţie, a doua de astăzi. Nu pierdeţi noi subiecte incredibile pe care Mirela vi le va dezvălui încă de la început. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 03 Martie 2016, începând cu ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-03 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 3 Martie 2016, disponibilă Joi, de la ora 11:15 pe Antena 1. În prima ediţie de astăzi vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile. Înainte de toate vom urmări imagini video din ultimele zile unde concurenţii au trecut prin mai multe peripeţii. De asemenea, în urma încercărilor lui Marius de a o cuceri pe Nataşa, acesta s-a reprofilat spre inima altei fete. Însă ce discuţii au avut loc după ce Nataşa a văzut că rămâne iar singură. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 03.03.2016, veţi afla mai multe despre Florin, cel care a cucerit inima a trei fete însă nici una nu pare să îl mulţumească atât de mult cât să formeze un cuplu cu ea. Oare va reuşi Florin să îşi deschidă sufletul în faţă Lilianei? Aflaţi mai multe astăzi şi nu rataţi noi subiecte incredibile pe care Mirela ni le va dezvălui. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 03 Martie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-03 | Comentarii (0)

Te invit să urmăreşti emisiunea La Măruţă 02 Martie 2016, disponibilă Miercuri de la ora 17:30 pe ProTV. În ediţia de astăzi veţi afla lucruri extraordinare despre povestea de dragoste secretă a lui Ion Dolănescu. Se pare că Flori Petrescu a mers ieri, în cadrul emisiunii la testul poligraf, unde s-a descoperit dacă aceasta minte sau nu, însă rezultatul îl vom afla astăzi. Aflaţi dacă Flori are un copil cu Ion Dolănescu sau nu. Tot în emisiunea La Măruţă 02.03.2016, veţi vedea confruntarea dintre Ionuţ Dolănescu şi Ionuţ Petrescu, cei doi presupuşi fraţi care au căzut la comun acord să facă testul ADN. Astfel, aflaţi astăzi dacă Ion Dolănescu are al treilea fiu, dar şi dacă aceştia vor ajunge la o înţelegere. Se pare că Ionuţ Petrescu doar presupune că este fiul lui Dolănescu, însă astăzi aflăm adevărul. Nu rataţi o ediţie deosebită. Aşadar, va aşteptăm să vizionaţi emisiunea La Măruţă din 02 Martie 2016, disponibil de la ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-03-02 | Comentarii (0)

Vă invităm să vizionaţi emisiunea Acces direct 02 Martie 2016, difuzată Miercuri pe Antena 1 de la ora 17:00. În ediţia de astăzi vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile, noi subiecte începând cu vedetele mondene care ne uimesc pe zi ce trece tot mai mult. Aflaţi cum au petrecut aceştia ziua de 1 Martie, cea care aduce primăvară pe anul acesta. Tot în emisiunea Acces direct 02.03.2016, veţi vedea ce s-a întâmplat cu cei 6 micuţi chinuiţi de părinţii alcoolici. Se pare că aceştia îşi doresc să facă o schimbare în viaţa lor pentru cei 6 îngeri de copii, însă dacă vor reuşi dar şi ce s-a mai descoperit despre ei, veţi vedea. De altfel, Mirela, fata care a fost salvată de un miracol atunci când se afla în pragul disperării, când o boală cruntă a lovit-o, revine în platou. Această ne va dezvălui ce a făcut iubitul ei pentru ea, cine a părăsit-o şi cine i-a fost alături în cele mai grele momente. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Acces direct din 02 Martie 2016, disponibilă de la ora 17:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-02 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să vizionaţi Mireasă pentru fiul meu 02 Martie 2016, difuzată Miercuri de la ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte a show-ului matrimonial vă aduce noi materiale în care veţi afla ce discuţii au mai purtat concurenţii. Se pare că Florin a reuşit să fie în centrul atenţiei, însă ce a stârnit o nouă dispută între el şi alţi băieţi, veţi vedea. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 02.03.2016, veţi vedea cum Liliana şi Nataşa vor avea parte de un nou privilegiu la camera specială, dar mai ales aflaţi ce discuţii au avut loc după ce unii concurenţi au recunoscut că vor rămâne în casă pentru bani şi că nu îi crede pe ceilalţi care spun că nu îi interesează banii. Astfel, un nou val de reproşuri s-a stârnit, însă nu numai despre acestea este vorba în emisiune. Vedeţi ce noi decizii se iau, dar şi cum mai merg cuplurile formate de la început, în casa Mpfm. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentur fiul meu din 02 Martie 2016, începând cu ora 14:00, pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-02 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 303 304 305 306 307 ... 373 374 »