close
Acasă » Arhiva intrărilor
Vă invităm să urmăriţi emisiunea X Factor, Sezon 5, Episodul 11 de Vineri, 20 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 20:30. Aceasta este ultima seară de audiţie cu juriul X Factor, în care mulţi îşi vor încerca norocul pentru a ajunge în semifinale. Printre aceştia se află şi Anne Marie, o tânăra din Bucureşti, care a impresionat un public întreg. Dar acest lucru nu se datorează doar vocii, ci şi chipului, pentru că seamănă perfect cu Anda Adam. Mai apoi, Trupa Nobil vine tocmai din Chişinău, pentru a-şi uni vocile într-o melodie perfectă. Unul dintre băieţi recunoaşte că vrea să o impresioneze pe Delia. Tot în emsiunea X Factor, Ediţia 11 din 20.11.2015, vor veni şi concurenţi din sezoanele trecute, care şi-au ratat şansa atunci, dar speră la mai mult noroc în sezonul 5. Aşadar, Afina Madoian a revenit pe scena X Factor dispusă să ajungă până în finală, de această dată, după ce în alt sezon a fost învinsă de vocea lui Cocoon. Acestea, dar şi alte voci excepţionale, iar altele cu haz şi fără talent, vor fi prezente în această seară, în ultima ediţie până la galele live. Aşadar, vă amintim să nu rataţi emisiunea X Factor, Sezon 5 Episodul 11 de Vineri, 20 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 20:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-20 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 20 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv începând cu ora 17:30. Fiţi alături de gazda emisiunii care vă poate aduce nouati din lumea mondenă. Aflaţi cu ce ne va încânta Cătălin Măruţă de această dată, şi care sunt invitaţii ediţiei de azi după ce echipa Las Fierbinţi a stârnit mult haz ieri. Tot în emisiunea La Măruţă din 20.11.2015 vă invităm să vedeţi noutăţi despre lumea care ne înconjoară, noi cazuri extreme cu oameni nevoiaşi. Oameni care apelează la emisiunea aceasta pentru că au ajuns în disperare şi nu se mai pot descurca singuri. Nu rataţi subiectele principale pe care Măruţă vi le va dezvălui în direct, în această după-amiază. De altfel, nici subiectele din lumea showbizului românesc nu vor lipsti, însă ce vedetă va veni cu dezvăluiri aflaţi urmărind emisiunea. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 20 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv începând cu ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-20 | Comentarii (1)

Vă invităm să nu pierdeţi emisiunea Acces direct de Vineri, 20 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. Ultima ediţie a săptămânii vă aduce cu sine şi ultimele dezvăluiri din partea Simonei, cea care a primit a doua lovitură de la mama ei, pe care a căutat-o 18 ani. De altfel, discuţiile pe tema Simona Traşcă agresată, nu s-au terminat, căci femeia se află într-un real conflict de care spune ea, că îi este frică teribil. Tot în emisiunea Acces direct din 20.11.2015 o putem asculta pe Simona Gherghe, cea care mereu înfruntă situaţiile dificile cu replici pe măsură şi ne încântă cu poveşti impresionante. Nu pierdeţi noile subiecte ale ediţiei de astăzi şi aflaţi cine sunt invitaţii speciali din această seară. Aşadar, fiţi cu ochii pe Antena 1 unde puteţi urmări emisiunea Acces direct de Vineri, 20 Noiembrie 2015, începând cu ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-20 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să vizionaţi a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 14:00 pe Antena 1. Un nou cuplu e pe cale să se afirme sau Constantin va rămâne cu speranţă pentru iubire? După ce acesta a afirmat că este îndrăgostit de Mihaela, noi discuţii au apărut pe această temă. Să fie de bine sau de rău, vom vedea în emisiunea de azi. De altfel, comentariile în casa fetelor nu încetează să apară, mai ales după avalanşa de reproşuri care au avut loc în ediţia de ieri. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, a doua parte din 20.11.2015 aflăm dacă s-au mai potolit apele între Eduard şi Valentin. S-a pornit o nouă revoltă contra lui Valentin după ce mama lui a făcut anumite afirmaţii despre mai mulţi concurenţi? Aflaţi astăzi dacă s-au auzit noi comentarii pentru Valentin şi iubita lui, dar şi alte subiecte pe care ni le-a pregătit Mirela. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 20 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-20 | Comentarii (0)

Vizionează o nouă ediţie a emsiiunii Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 20 Noiembrie 2015, de la ora 11:15, pe Antena1. Emisiunea matrimonială vă poate surprinde cu subiectele de astăzi în care competiţia a devenit principalul obiectiv al concurenţilor. Se pun semne de întrebare: sunt relaţiile din casă bazate pe iubire sau cei care au format cuplu au făcut-o doar pentru faţadă şi de dragul publicului? Discuţiile nu încetează să apară şi tot mai multe adevăruri ies la iveală. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 20.11.2015 se continuă cu discuţia rămasă de ieri. Tudor, Lavinia şi Crina contra Lilianei, după ce aceasta din urmă a afirmat că cele două fete nu vor ajunge pe primul loc, aşa cum a ajuns ea, în această competiţie. Ce nelămuriri au concurenţii în privinţa rivalităţilor aflate între ei şi dacă aceştia se simt în siguranţă, vom vedea în ediţia de azi. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 20 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-20 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Joi, 19 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv, începând cu ora 17:30. O nouă ediţie alături de Cătălin Măruţă vă poate aduce noi veşti din lumea mondenă, dar mai ales din lumea care ne înconjoară. Astăzi, vor fi numeroşi invitaţi pregătiţi să ne povestească întâmplări din viaţa lor personală şi dispuşi să comenteze principalele subiecte. Tot în emisiunea La Măruţă din 19.11.2015 aflăm cu ce ne vor surprinde echipa Las Fierbinţi. Actorii celui mai îndrăgit serial de comedie sunt invitaţii speciali din această după-amiază, în care ne vor dezvălui noutăţi despre experienţa lor din ultimii ani petrecuţi împreună, odată cu serialul de succes. Nu pierdeţi să fiţi alături de cei mai buni actori de comede care vă vor încânta sufletul cu momente ce vor stârni haz. Aşadar, nu pierdeţi o ediţie specială a show-ului La Măruţă difuzat Joi, 19 Noiembrie 2015, disponibil pe ProTv începând cu ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-19 | Comentarii (0)

Vizionează o nouă ediţie a emisiunii Un show păcătos de joi, 19 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 22:30. Alături de Dan Capatos puteţi afla noutăţi şoc despre lumea mondenă. Toate acestea după ce asistentele păcătoase ne vor încânta privirile cu mişcări senzuale pe muzică bună. Aflaţi cu ce ne va surprinde gazda emisiunii în ediţia de azi, dar şi care sunt invitaţii speciali de la miezul nopţii care vor fi dispuşi să ne dezvăluie poveşti şocante din viaţa lor. Se pare că după ce Costin a venit în platoul emisiunii cu inima frântă pentru frumoasă Samira, acesta se arată nepăsător la adresa ei, care spune el, că oricum nu o mai voia după ce a plecat la Timişoara. Tot în emisiunea Un show păcătos din 19.11.2015 aflăm dacă Samira va veni cu replica pentru fostul iubit, după ce acesta a dezvăluit mai multe secrete din relaţia lor. Mai apoi vom afla noutăţile de pe SpyNews pe care Capatos ni le va dezvălui împreună cu comentarii faţă de cei aflaţi în conflicte. Spre finalul emisiunii vedem dacă Traşcă ne va aduce noutăţi despre chemarea în lumea de dincolo a soţului ei, după ce ea s-a prezentat la parapsihologul care i-a dezvăluit lucruri şocante. Aşadar, te invităm să nu ratezi emisiunea Un show păcătos de Joi, 19 Noiembrie 2015, disponbila pe Antena 1 de la ora 22:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-19 | Comentarii (0)

Urmăreşte emisiunea Acces direct de Joi, 19 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 17:00 pe Antena 1. În ediţia de azi vă invităm să aflaţi noutăţi despre cazul Simonei, cea care pe lângă că şi-a cunoscut mama în cadrul emisiunii, aceasta a aflat şi alte veşti despre familia sa biologică. Astfel, aceasta l-a cunoscut pe Marian, fratele mai mare, care a trăit o situaţie asemenatoare ei. Aflaţi ce au avut de povestit cei doi, în ediţia de azi. Tot în emisiunea Acces direct din 19.11.2015 vedem cu ce ne surprinde Alina Petrea, care în cadrul ediţiei de ieri ne-a dezvăluit întâmplări şocante din viaţă ei. Se pare că fostul soţ, Marian Măgureanu, a agresat-o fizic timp de 20 ani, clipe în care mereu spera ca lucrurile să se amelioreze. Acesta a mărturisit că este complet fals ceea ce sustne Alina, însă femeia se arată cu teamă faţă de el. Care să fie adevărul despre cei doi, aflăm astăzi. De asemenea, şi alte subiecte interesante puteţi afla de la Simona Gherghe, gazda show-ului de la ora 17:00. Aşadar, vă invităm să nu rataţi emisiunea Acces direct de Joi, 19 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-19 | Comentarii (2)

Vizionează emisiunea Mireasă pentru fiul meu, a doua parte de Joi, 19 Noiembrie 2015, disponibil de la ora 14:00 pe Antena1. Disputele dintre concurenţi nu se opresc odată ce Eduard şi Tudor au recunoscut că au influenţat şi alţi concurenţi să o elimine pe Cristina. De altfel, presiunea aflată asupra concurenţilor se datorează şi voturilor telespectatorilor, care le influenţează locul lor în competiţie. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 19.11.2015 aflaţi ce s-a întâmplat după discuţiile de ieri. Ce i-a făcut pe concurenţi să pornească o nouă dispută. Eduard şi Alexandru nu pot ajunge la un act de pace sub nici o formă, căci fiecare are mereu de comentat ceva. Însă cine stârneşte tot tamtamul, a rămas să aflăm în emisiunea de azi. De altfel, nici în casa fetelor nu există linişte, căci prieteniile devin rivalităţi, iar rivalităţile devin prietenii. Cum este posibil acest lucru? Rămâne să aflaţi urmărind show-ul matrimonial de pe Antena1. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 19 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-19 | Comentarii (0)

Vă invit să nu rataţi emisiunea Miresa pentru fiul meu de Joi, 19 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena1 începând cu ora 11:15. Astăzi vom urmări imagini din tot ceea ce s-a întâmplat până în ziua 75, momente emoţionante dar şi de tensiune care au avut loc între concurenţi. Mai apoi, subiectele principale ale zilei sunt dezvăluite de către Mirela Vaida, gazda show-ului. Astfel, tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 19.11.2015 veţi afla ce se întâmplat în casa băieţilor, acolo unde certurile nu par să se termine vreodată. De ce nu reuşesc Emanuel şi Alexandru să se înţeleagă şi cine pe cine provoacă, dar mai ales care este motivul, vom afla în ediţia de astăzi ce urmează a fi difuzată de la ora 11:15. Acesta, dar şi alte subiecte importante vor fi discutate în prima parte a emisiunii, în direct. Aşadar, vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 19 Noiembrie 2015, prima parte difuzată pe Antena 1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-19 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi o nouă ediţie a show-ului MasterChef, Sezon 5, Episodul 20 de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv, de la ora 20:30. Show-ul culinar vine cu momente de suspans şi surprize pentru concurenţii rămaşi în competiei. În ediţia trecută bucătării au avut parte de un ajutor din partea vedetelor, însă ce le-au pregătit astăzi Chefii, va fi de necrezut. Aflaţi prin ce momente vor trece unii concurenţi din cauza lui Tudor, cel care a făcut un scandal de toată regula în bucătăria MasterChef. Oare îl va urma Tudor pe Iulian, cel care în ediţia trecut a fost eliminat în urma testului sub presiune? Aflaţi tot astăzi în emisiunea MasterChef, Ediţia 20 din 18.11.2015, la ce pericol este expus Tudor, dar şi ceilalţi concurenţi care s-au dat deoparte de la gătit pentru câteva momente. Odată ce finalul se apropie, concurentii devin tot mai agitaţi şi nervoşi, aşa se explică atitudinea unora din timpul unei probe, în care s-au încins spiritele şi scandalul s-a pornit de la o mică scânteie. Cum se va sfârşi acest incident şi cine are de suferit în urma acestuia, vom vedea în ediţia de astăzi. Intamplarea de azi este motivul pentru care, spre finalul emisiunii, Patrizia, le-a povestit colegilor săi, Foa şi Adrian Hădean, despre experienţa groaznică trăită în bucătărie alături de concurenţi cu afirmaţia "am fost şocată de atitudinea lui Tudor". Deznodământul aceste ediţii o puteţi afla astăzi, urmărind show-ul culinar de la ora 20:30. Aşadar, vă invităm să nu pierdeţi emisiunea MasterChef, Sezon 5, Ediţia 20 de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv de la ora 20:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-18 | Comentarii (0)

Nu rataţi noutăţile din emisiunea La Măruţă de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv de la ora 17:30. Viaţa este o grea încercare pentru fiecare, şi de această dată şi pentru Charlie Sancez, care la doar 29 ani a cedat în faţă bolii şi s-a dus printre îngeri. Fraţii Dinamită au participat şi la Românii au talent, acolo unde s-au făcut cunoscuţi cu talentul deţinut, însă soarta i-a despărţit pe cei doi. Aflaţi noutăţi despre înmormântarea acestuia, urmărind emisiunea de astăzi de pe ProTv. Tot în ediţia de azi a show-ului La Măruţă, 18.11.2015, aflăm cazurile şocante ale şcolilor din România, unde profesorii în loc să fie exemplul cel mai suprem pentru copii, sunt cel mai de temut pentru viitorul acestora. Nu pierdeţi noi cazuri şocante pe care Cătălin Măruţă ni le va prezenta pe parcursul ediţie de azi şi aflaţi cine vor fi invitaţii deosebiţi de astăzi. Aşadar, vă aşteptăm să aflaţi noutăţi din emisiunea La Măruţă difuzată Miercuri, 18 Noiembrie 2015, pe canalul ProTv de la ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-18 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Un show păcătos de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena1 începând cu ora 22:30. Show-ul nocturn va începe cu cele două dansatoare care vor încânta ochii telespectatorilor cu mişcări provocatoare. Împreună cu Dan Capatos, gazda emisiunii, veţi putea urmări imagini video a petrecerii la care au luat parte un număr mare de vedete. Se pare că majoratul lui Fulgy de la Clejani a adus noutăţi în lumea mondenă. Tot în emisiunea Un show păcătos din 18.11.2015 noutăţile de pe SpyNews vă vor fi prezentate, unde Dan Capatos va comenta fiecare subiect interesant. Alături de invitaţii emisiunii se vor dezbate cele mai interesante teme, de unde veţi afla şi ultimele actualităţi din showbizul românesc. Aşadar, vă reamintim să nu rataţi emisiunea Un show păcătos de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 22:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-18 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm la o nouă ediţie a emisiunii Acces direct de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. Emisiunea vă poate surprinde cu cele mai interesante subiecte alături de gazda emisiunii, cea mai îndrăgită prezentatoare tv. Fiţi alături de Simona Gherghe care vă prezintă principalele teme ale zilei pe care se vor pune accent şi se vor discuta împreună cu invitaţii emisiunii. Tot în emisiunea Acces direct din 18.11.2015 aflăm veşti de la Simona, tânăra care şi-a regăsit mama după mulţi ani de căutare. Cu ajutorul echipei Acces direct, tânăra şi-a întâlnit mama şi fratele cel mic, iar după ediţia de ieri, cei 3 au petrecut momente impresionante împreună. Aflaţi pe cine a mai cunoscut Simona din familia ei naturală şi care au fost reacţiile celorlalţi când au cunscut-o. Aceastea, dar şi alte subiecte interesante vă aşteaptă în ediţia de după-amiază. Aşadar, fiţi cu ochii pe Antena 1 unde veţi putea urmări emisiunea Acces direct de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-18 | Comentarii (0)

Urmăreşte a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, începând cu ora 14:00, pe Antena 1. În ediţia de după-amiază aflăm noutăţi despre excursia de care au avut parte unii concurenţi. La Bran, se anunţă întâmplări ce vor schimba radical mersul lucrurilor. Aflaţi în emisiunea de azi, ce s-a întâmplat la munte, acolo unde concurenţii au uitat de camere şi lavaliere. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 18.11.2015, vedem ce tensiune s-a mai creat în casa fetelor, dar şi care sunt motivele. Se pare că discuţia dintre Adriana şi Lavinia, stârnesc mai multe controverse între concurente. În ce situaţie este pusă Emilia şi ce se va întâmpla când aceasta şi Liliana vor trebui să meargă la cumpărături împreună, vedeţi în ediţia de azi. Aşadar, vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-18 | Comentarii (0)

Vă invit să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15, pe Antena 1. Ediţia de azi vă surprinde cu întâmplările petrecute în casa Mpfm. Concurenţii mereu au câte ceva de comentat, mereu sunt nemulţumiri, însă care să fie motivele pentru toate acestea? Aflaţi astăzi de ce Valentin a fost nemulţumit de ediţia specială de duminică şi a afirmat faptul că "e o pierdere de timp". Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 18.11.2015 aflăm ce comentarii va avea de făcut Emanuel şi ceilalţi băieţi, după ce Manola a petrecut ceva timp împreună cu Daniela Crudu, dar despre care spune că nu este pe placul lui. Aflaţi ce discuţii mai apar în casa băieţilor şi ce îi mai nemulţumeşte de această dată, în emisiunea de azi. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15 pe Antena1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-18 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 309 310 311 312 313 ... 351 352 »