close
Acasă » Arhiva intrărilor
Vă invităm să urmăriţi emisiunea Clipa de fericire, Episodul 4 de Miercuri, 16 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe ProTv. În această seară, alături de Amalia Enache, veţi putea vedea cu adevărat o clipă de fericire în sufletul unor oameni care au trăit o viaţă grea. Fie şi-au dedicat viaţăa altor persoane, fie se luptă cu propria viaţă pentru a trăi, sunt unele cazuri pe care le veţi vedea în această seară, dar a căror dorinţa li se va împlini. Tot în Ediţia 4 a emisiunii Clipa de fericire din 16.12.2015, vom urmări un caz al unui băieţel ce luptă împotriva unei boli critice, la inimă. Singurul lucru ce îl mai face fericit pe băieţel este muzica, dar şi desenul, însă dorinţa arzătoare a acestuia este să îl cunoască pe Smiley. Ceea ce se şi întâmplă datorită acestui show, artistul vine în platou pentru Alex, cu ocazia aniversării lui, unde va avea parte şi de alte surprize inedite, la care nu se aştepta. Telespectatorii vor putea vedea emoţiile din sufletul unor copii ce îşi vor împlini visul în platoul emisiunii, dar şi cazul unui erou ce îşi doreşte să îşi revadă mama. Reuniunea celor doi va declanşa o serie de lacrimi de bucurie dar şi celelalte subiecte vă vor emoţiona până la lacrimi. Nu pierdeţi ediţia din această seară şi aflaţi cine va veni în platoul emisiunii să împlinească visuri unor oameni ce şi-au pierdut de mult speranţa. Aşadar, să nu rataţi emisiunea Clipa de fericire, Episodul 4 din 16 Decembrie 2015, difuzată pe ProTv începând cu ora 20:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-16 | Comentarii (0)

Te invit să urmăreşti emisiunea La Măruţă de Miercuri, 16 Decembrie 2015, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. Show-ul de astăzi vă aşteaptă cu noutăţi despre oameni incredibili. Poveşti uimitoare care fac senzaţii pe ecranele mari le veţi auzi în platoul emisiunii alături de Cătălin Măruţă. După ce am urmărit cazul bărbatului orb dar campion la şah, astăzi vin noutăţi uimitoare. Tot în emisiunea La Măruţă de azi, 16.12.2015, vom urmări imagini video din viaţa unor oameni ce trăiesc în sărăcie dar duc în spate o poveste cutremurătoare. Aflaţi mai multe detalii urmărind show-ul şi vedeţi dacă ne va dezvălui gazda ediţiei despre show-urile de Stend Up Comedy, susţinute de echipa Las Fierbinţi în aceste zile. De asemenea, alte subiecte interesante le veţi auzi de la cel mai îndrăgit prezentator, care s-a interesat de numeroase cazuri, însă le veţi afla pe rând. Nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii La Măruţă de Miercuri, 16 Decembrie 2015, difuzată pe ProTv de la ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-16 | Comentarii (0)

Te aştep să vizionezi emisiunea Un show păcătos de Miercuri, 16 Decembrie 2015, începând cu ora 22:30 pe Antena 1. Show-ul nocturn vă poate surprinde cu cele mai interesante subiecte ale zilei, iar pentru că se apropie sărbătorile, vedetele fac furouri în toată ţara. Pe cine va avea alături de el ca invitat Dan Capatos, dar şi ce dezvăluiri ne vor face aceştia, veţi afla în această seară. Tot în emisiunea Un show păcătos din 16.12.2015, veţi vedea dansul extraordinar al păcătoaselor Ana Mocanu şi Daniela Crudu, care vor încânta privirea a mii de oameni. De asemenea, se apropie finalul sezonului pe anul acesta, iar Capatos ne va mai spune ultimele noutăţi. Cine se pregăteşte de o mega petrecere chiar înainte de sărbători dar şi ce se mai întâmplă în lumea mondenă, veţi află în show-ul de la miezul nopţii care va fi disponibil în format video. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Un show păcătos de Miercuri, 16 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 22:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-16 | Comentarii (0)

Vă invităm să urmăriţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 16 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. Show-ul din această după-amiază vă introduce în lumea cadourilor şi a sărbătorilor. Multe vedete se pregătesc deja de Crăciun şi îşi împodobesc casa cu diverse, iar alţii umblă zbuciumaţi după cadouri pentru copilaşii lor. Pe cine vom urmări astăzi şi ce vom afla de la ei, aflaţi de la ora 17:00. Tot în emisiunea Acces direct din 16.12.2015, aflăm ce s-a mai întâmplat cu Bulibaşa din Grajduri după ce a primit o lovitură de graţie din partea judecătorului din Soroca. Ce îl aştepta pe bărbat în următoarele luni şi dacă va reuşi să iasă cu basmaua curată, veţi afla astăzi. De asemenea, şi alte subiecte incredibile le vom afla de la Simona Gherghe, gazda show-ului, care va veni pregătită cu diverse ştiri pentru dumneavoastră. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 16 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-16 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu pierdeţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 16 Decembrie 2015, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. Show-ul matrimonial vine cu a doua parte de astăzi unde vă pune la curent cu noutăţile din casa Mpfm. Concurenţii nu încetează să ne surprindă prin numeroase dispute dar şi declaraţii uimitoare. Se pare că între Mihaela şi Constantin au loc momente tandre însă cei doi nu se declara un cuplu nici măcar acum. Să fie oare doar de faţadă sau Mihaela aşteaptă ceva mai mult? Aflaţi toate acestea în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 16.12.2015, dar şi alte subiecte interesante care s-au petrecut între concurenţi. Ce discuţii mai apar, dar şi de ce se menţin rivalităţile în casă, care sunt motivele pentru care aceştia nu reuşesc să se înţeleagă, veţi vedea în această după-amiază. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 16 Decembrie 2015, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-16 | Comentarii (0)

Vă reamintim să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 16 Decembrie 2015, ora 11:15, prima parte pe Antena 1. În ediţia de astăzi vă aşteaptă noi momente speciale în care concurenţii au trecut peste cele 103 zile prin bune dar şi prin rele. De asemenea, cei care încă nu şi-au găsit jumătatea aşteaptă noi concurenţi din afara competiţiei, să intre în emisiune din februarie. Tot astăzi, 16.12.2015, în Mireasă pentru fiul meu, vom vedea ce prietenie se leagă din nou între Emilia şi Adriana, când cele două erau odinioară rivale. De asemenea, acest fapt i-a adus Mihaelei noi critici, însă dacă se va mai relua acest subiect, vedeţi astăzi. De altfel, în casa băieţilor se întâmplă lucruri neaşteptate. Chiar dacă Mirela le-a intrat în casă odată, băieţii tot întâmpină probleme de curăţenie, însă cine se declară vinovat, veţi vedea. Acest fapt le dă bătăi de cap şi fetelor, însă dacă s-a mai întâmplat ceva aflaţi în prima parte a emisiunii. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 16 Decembrie 2015, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-16 | Comentarii (0)

Te aşteptăm să nu rataţi emisiunea Şerifi de România, Episodul 10 de Marţi, 15 Decembrie 2015, difuzat pe Antena 1 de la ora 20:30. Show-ul din această seară îi duce pe concurenţi spre o nouă aventură. Cine este al doilea duelist ce se va lupta cu Andrei Ştefănescu în această ediţie, aflaţi astăzi. De altfel, un nou comandant va veni pentru a drija echipele, iar cea albastră stă mereu cuminte, însă cea galbenă este veşnic nemulţumită. Tot în emisiunea Şerifi de România, Ediţia 10 din 15.12.2015, proba găleţii cu apă le va da bătăi de cap concurnetilor, iar cea în nisip, pe malul unui lac, unde trebuie să împingă greutăţi, fetele sunt extenuate la maximum. După ce au aflat că sunt ratoni în pădurea de lângă locul unde trebuiau să doarmă vedetele, acestea au refuzat copios, însă nu le-a mers deloc. A două zi, după o noapte lungă, dar de vis cu priveliştea oferită, acestea încep un nou antrenament în forţă. Mersul piticului nu va lipsi nici de această dată, dar la final Andrei Ştefănescu se va duela cu unul dintre colegii săi. Cine se va duela în această ediţie dar şi cine va părăsi competiţia în această seară, aflaţi urmărind show-ul . Aşadar, fiţi pe faza la noutăţile emisiunii Şerifi de România, Episodul 10 din 15.12.2015, disponibilă de la ora 20:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-15 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea La Măruţă de Marţi, 15 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTv. Show-ul din această după-amiază vă poate surprinde cu noi cazuri extreme ale oamenilor nevoiaşi, ce duc o viaţă stranie. Astăzi, veţi vedea noi imagini video cu cei care trăiesc în munţii Apuseni, ca în anii 80. Deşi suntem în secolul 21, aceştia nu ştiu ce este acela bec, nu ştiu să scrie şi să citească. Puţini dintre ei merg la şcoală, însă fac 6 km pe jos, până acolo. Tot în emisiunea La Măruţă din 15.12.2015, vom vedea ce bucurie le-a mai adus Andra celor două fetiţe bolnave de cancer, dar şi dacă va mai reveni fiica cea mare a lui Vadim Tudor, cu dezvlauiri uimitoare. Familia răposatului este în groapă de datorii, însă vor reuşit aceştia să ducă lupta până la capăt? Aflaţi toate acestea astăzi în emisiunea La Măruţă de Marţi, 15 Decembrie 2015, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-15 | Comentarii (0)

Vă invit să nu rataţi emisiunea Un show păcătos de Marţi, 15 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 23:00 pe Antena 1. Show-ul din această seară va aduce noutăţi din lumea mondenă, lumea care ne înconjoară dar şi despre vedetle noastre. Se pare că o nuntă şi un majorat a epuizat toate resursele vedetelor, şi le-a stors până la refuz. În această seară, aflăm cum s-au bucurat Clejanii la nunta lui Miahi Mitoşeru şi a lui Noemi. Tot în emisiunea Un show păcătos din 15.12.2015, vom vedea cu ce ne va surprinde fiica lui Adrian Minune, Carmen, cea care a făcut o petrecere de vis la majoratul ei. Se pare că după ce a primit un diamant din partea tatălui ei, majora a răbufnit în lacrimi, dar mai ales la auzul spuselor din partea celor dragi. ACestea, dar şi alte evenimente incendiare petrecute în aceaste zile, le veţi afla urmărind show-ul din această seară. Aşadar, fiţi alături de emisiunea Un show păcătos disponibilă Marţi, 15 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00, pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-15 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să nu pierdeţi emisiunea Acces direct de Marţi, 15 Decembrie 2015, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. Show-ul de astăzi vă aduce noutăţi despre distracţiile la maxim ale vedetelor pe ultima sută de metri a anului 2015. După ce am urmărit imaginile video cu majoratul de lux al fiicei lui Adrian Minune, Carmen, dar şi de la mega nunta anului a lui Mihai Mitoşeru şi Noemi, astăzi Simona Gherghe ne aşteaptă cu noutăţi din lumea mondenă. Acolo unde Clejanii au făcut furouri şi nu numai. Tot în emisiunea Acces direct din 15.12.2015, vom vedea ce s-a mai întâmplat cu Florin Salam, care şi el urmează să facă o petrecere de vis înainte de sărbători. Când este decisă data nunţii dar şi alte detalii, este posibil să aflăm astăzi. Acestea, dar şi alte subiecte interesante ale emisiunii vă aşteaptă în această după-amaza, iar Simona Gherghe ne va mărturisi detalii despre fiecare în parte. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Acces direct de Marţi, 15 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-15 | Comentarii (0)

Vă reamintim să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 15 Decembrie 2015, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte a show-ului o aduce în prim plan tot pe Liliana, care a rămas să ne dezvăluie sentimentul ei după cele întâmplate. Se pare că Lutu a rămas dezamăgit după ce a aflat că Liliana nu este însărcinată, cât despre acuzaţiile aduse de mama fetei, bărbatul se declara dezamăgit complet. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, a doua parte din 15.12.2015, vom vedea dacă sunt noi dezvăluiri despre disputa dintre Mihale şi Emilia, după ce şi-au adresat numeroase reproşuri. De altfel, show-ul va continua cu noutăţi despre concurenţi, subiecte interesante dar şi reacţii nebănuite din partea concurenţilor. Despre ce să fie vorba, telespectatorii emisiunii sunt invitaţi să afle în această după-amiază. Aşadar, nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 15 Decembrie 2015, difuzat de la ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-15 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 15 Decembrie 2015, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1. Show-ul matrimonial vă aduce cele mai noi subiecte din casa Mpfm. Se pare că astăzi vom vedea reacţiile concurenţilor dar şi a Lilianei după ce s-a descoperit că nu este însărcinată. În urma testului de sarcina de ieri, Liliana a aflat adevărul şi a avut o uşurare, astăzi vom vedea reacţiile de după. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 15.12.2015, vom urmări noi dispute pe tema mâncărurilor care nu se ştie cum se face, dar dispar şi nimeni nu este vinovat. Se pare că Valentina se declara nemulţumită după ce i-a dispărut punga lăsată de la dna Mioara, şi o acuză pe dna Virginica de dispariţia acestora. Dacă au mai apărut discuţii noi pe această temă, dar şi care sunt subiectele principale ale zilei, le veţi afla în această dimineaţă. De altfel, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 15 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15, pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-15 | Comentarii (0)

Te aştept să vizionezi o nouă ediţie a emisiunii Şerifi de România, Episodul 9 de Luni, 14 Decembrie 2015, difuzat pe Antena 1 de la ora 20:30. Ediţia aceasta va aprinde flăcări uriaşe la propriu. Concurenţii rămaşi în competiţie vor avea instructaj de prim ajutor, printre care se numără şi respiraţia gură la gură. Se pare că vedetele sunt învăţate cum să facă acest lucru, exersând între ei. Cine pe cine va trebui să îşi facă respiraţia, dar şi care sunt reacţiile celorlalţi, ce glume se nasc pe seama unora dar şi cu ce ne va amuza unul dintre aceştia, aflaţi în această seară. De altfel, tot în emisiunea Şerifi de România, Ediţia 9 din 14.12.2015, vom vedea în ce flăcări sunt aruncaţi concurenţii. Misiunea cea mai grea va fi atunci când vor trebui să stingă flacăra unor două maşini incendiate, aceştia fiind pe două echipe, dar şi îmbrăcaţi ca atare pentru misiunea grea. Un costum incredibil de greu, cu respiraţia prin aparatură cu oxigen gradat, sunt dificultăţile prin care trec toţi concurenţii, care se declară obosiţi, extenuaţi dar mulţumiţi, la final. Mulţumirea revine după ce aceştia au susţinut că se bucură că au învăţat lucruri ce îi poate ajuta în viaţa de zi cu zi. De altfel, cine va fi trimis în această seară la duel, căci nelipsite vor fi şi astăzi, veţi vedea. Prin ce probe dificile vor mai trebui să treacă vedetele, nu pierdeţi să aflaţi de la ora 20:30. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Şerifi de România, Episodul 9 de Luni, 14 Decembrie 2015, disponibil începând cu ora 20:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-14 | Comentarii (0)

Urmăreşte emisiunea La Măruţă de Luni, 14 Decembrie 2015, de pe ProTv începând cu ora 17:30. În ediţia de astăzi vă aşteaptă noi surprize din partea gazdei emisiunii, noi subiecte interesante. Odată ce sărbătorile se apropie, Măruţă ne va prezenta o nouă ediţie plină de daruri pentru cei nevoiaşi, dar şi alte teme interesante care vor surprinde o ţară întreagă. Tot în emisiunea La Măruţă din 14.12.2015, vom vedea dacă vom auzi noi veşti despre băiatul care la 15 ani joacă rugby deşi nu are degetele de la mână, iar pe lângă toate acestea, are hemipareză pe partea stânga. Băiatul a făcut dezvăluiri incredibile, însă astăzi vom vedea dacă va reveni cu noi veşti. Nu rataţi noutăţile aduse în platoul emisiunii de Măruţă în Decembrie, luna cadourilor şi a bucuriilor, dar şi cazuri în care aceasta este o lună grea pentru alţii fără posibilităţi. Cum pot fi ajutaţi oamenii aceştia, aflaţi urmărind show-ul de după-amiază. Aşadar, nu pierdeţi ocazia să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Luni, 14 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-14 | Comentarii (0)

Vizionează emisiunea Un show păcătos de Luni, 14 Decembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 23:00. În emisiunea de la miezul nopţii vă aşteaptă noi comentarii asupra unor vedete ce fac furouri în lumea întreagă. Se pare că după ce Nicoleta Luciu a fost dur criticată de către fashionistul Răzvan Ciobanu, noi comentarii au ieşit la iveală. Sora vedetei, Iuliana Luciu, i-a luat apărarea, dar spre surprinderea ei a fost atacată chiar şi ea de către bărbat. De altfel, tot în emisiunea Un show păcătos din 14.12.2015, aflăm cu ce ne vor surprinde alte vedete din lumea mondenă, dar şi dacă Beyonce şi Ibrahim ne vor aduce noutăţi despre relaţia lor. De asemenea, Nito şi Noemi fac ultimele pregătiri de nuntă, acolo unde ea susţine că are două rochii de mireasă, dar şi faptul că nu doreşte petrecerea burlacitelor. Dacă s-a răzgândit femeia între timp, dar şi ce alte noutăţi ne vor aduce cei doi, veţi vedea în această seară. Nici ştirile de pe SpyNews nu vor lipsi în această seară, iar asistentele păcătoase vor dansa ca niciodată, cu mişcări senzuale, pentru telespectatori. Nu rataţi emisiunea Un show păcătos din decembrie 2015, disponibilă în această seară, cu subiecte interesante. Aşadar, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Un show păcătos de Luni, 14 Decembrie 2015, difuzată de la ora 23:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-14 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Acces direct de Luni, 14 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 17:00 pe Antena 1. În emisiunea de astăzi vom vedea noi subiecte interesante pe care Simona Gherghe ni le va dezvălui încă de la începutul emisiunii. Noutăţile din lumea mondenă nu încetează să apară, acolo unde se pregătesc intens vedetele de petreceri uriaşe şi aniversări pe cinste. Tot în emisiunea Acces direct din 14.12.2015, vom vedea dacă s-a mai aflat ceva despre Viorel, băiatul din canal, care şi-a împlinit visul cel mare: să trăiască într-un cămin curat unde să fie îngrijit şi să se pregătească de muncă. Se pare că surpriza uriaşă i-a fost atunci când sora lui, Mariana, l-a vizitat şi i-a adus cadouri de suflet băiatului. Cu ce ne va mai surprinde, vom vedea astăzi. De asemenea, şi alte cazuri extreme vor fi prezentate în ediţia de azi, dar nu rataţi nici horoscopul de mâine, unde vom afla prin ce stări vom trece în funcţie de zodia noastră. Fiţi alături de gazda emisiunii şi nu pierdeţi temel principale ale zilei. Aşadar, să nu rataţi să vizionaţi emisiunea Acces direct de Luni, 14 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-14 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 323 324 325 326 327 ... 373 374 »