close
Acasă » Arhiva intrărilor
Vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 14 Decembrie 2015, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. În cea de-a doua parte a ediţie de astăzi va fi reluat cazul Lilianei, cea despre care se crede că este însărcinată, însă şi alte lucruri. Mama dar şi familia întreagă este împotriva relatiei sale cu Claudiu "Lutu", fostul ei iubit, despre care se crede că se vor împăca. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 14.12.2015, a doua parte de astăzi, veţi vedea cine va intra în platoul emisiunii alături de Liliana, dar şi dacă îşi va face apartitia în persoană, chiar Lutu. Ce discuţii vor avea loc dar şi care ce alte subiecte va aborda Mirela în urma acestora, veţi afla în această după-amiază. Nu pierdeţi cele mai interesante subiecte de până acum a sezonului 5 şi fiţi alături de concurenţii voştri favoriţi. Aşadar, nu uiati să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 14 Decembrie 2015, de la ora 14:00 pe antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-14 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 14 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15 pe Antena 1. În prima parte a emisiunii de astăzi vom afla lucruri uimitoare despre concurenţii show-ului care au rămas încă în competiţie. După gala emisiunii s-au întâmplat lucruri incredibile, Liliana a fost cu desăvârşire supărată şi îngândurată, însă mai multe detalii putem afla astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 14.12.2015, vom vedea ce discuţii aprige au mai avut loc între concurenţi. Ce se mai întâmplă între Emilia şi Miahela, dar şi dacă va ieşi adevărul la iveală, după ce Mihaela i-a adus concurentei mai multe acuzaţii. De asemenea, dna Mioara a părăsit competiţia din cauza problemelor medicale, însă Aurel a rămas în continuare, dar îşi va pierde toate avantajele unui concurent cu mama, dacă altcineva nu o va înlocui pe bunica sa. Aflaţi mai multe detalii despre toate acestea dar şi celelalte subiecte urmărind emisiunea. Aşadar, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu video, de Luni, 14 Decembrie 2015, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-14 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să nu rataţi Semifinala 1 a emisiunii Ham Talent de Duminică, 13 Decembrie 2015, difuzat începând cu ora 20:30 pe Antena 1. Episodul 9 va aduce cu sine concurenţii ce au reuşit să depăşească prima etapă e emisiunii. Astfel, porcuşori de Guineea, pisicile, câinii, păsările dar şi alte animale magnifice, vor defila pe platoul emisiunii pentru ca telespectatorii prezenţi să voteze pentru categoria "Frumuseţe". Pentru galele finale, concurnetii vor trebuie să demonstreze că au evoluat pentru că este necesar un singur răspuns negativ, iar ei nu vor trece mai departe. Tot în Prima Semifinală a emisiunii HAM TALENT din 13.12.2015, vom vedea pisica angajată cu acte, Bossulica, căţeluşa ce dansează alături de stăpâna sa, Szep Bernadette, dar şi căţeluşul matematician care va demonstra că şi româna este pusă la punct. Cipi, este un căţel de mare folos în bucătărie, alături de stăpâna sa, Laura Vasiliu, va demonstra calităţi incredibile. Caii lui Lehel Paszka vor reveni în platou cu un număr impresionant, pe care Beatrice Rancea va avea dificultăţi în a-l privi, iar replica acesteia de după moment va fi uimitor. Ce părere au şi ceilalţi juraţi despre talentul cailor, veţi vedea. Varvara Cobuzeva va reveni cu porumbeii ei dresaţi cu iubire, amstaful meloman al Sminei Ursu va călca din nou scena emisiunii cu un moment uimitor, iar Miss şi Eliz, animăluţele lui Critian Enoiu, vor surprinde şi de această dată. CÂt despre disc dog, Adrian Stoica şi câinii lui ne vor demonstra cât de mult pot evolua animalele în anumite circumstanţe. Astăzi vom vedea cine trece mai departe în finală, cine sunt finaliştii care au primit 5 de da, dar şi care sunt cei care au şansa să primească premiul pentru frumuseţe. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Ham Talent, Semifinala 1 de Duminică, 13 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 20:30 pe Antena1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-13 | Comentarii (0)

Vă reamintim să nu rataţi ediţia magnifică a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Duminică, 13 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 17:30 pe Antena 1. În ediţia de astăzi vor fi invitaţi speciali doi artişti moderni, care vor încânta inimile concurenţilor cu muzică bună. Astfel, Horhe şi Roxana Nemeş vor intra în platoul emisiunii unde vor alege concurenţii care să participe la probele acestei ediţii. De altfel, tot astăzi, 13.12.2015, în show-ul Mireasă pentru fiul meu, vom vedea în ce constau probele, dar şi care sunt concurenţii care vor trebui să se confrunte cu ele. Aflaţi mai multe detalii urmărind emisiunea şi vedeţi cu ce ne va surprinde Mirela Vaida în această ediţie, acolo unde premiile sunt pe primul loc. Care este premiul pus la bătaie astăzi şi cine a câştigat jocurile în această duminică, veţi vedea în această după-amiază. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Duminică, 13 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 17:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-13 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi emisiunea Te cunosc de undeva, Sezonul 8 Episodul 14 de Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, difuzat începând cu ora 20:30 pe Antena 1. Show-ul din această seară va începe cu prezentarea rochiei prezentatoarei Alina Puşcaş, care cântăreşte nu mai puţin de 12 kg. De altfel, momentul serii va fi al lui Cezar Ouatu alături de fratele său, Theodor, care vor interpreta magnifica piesă "Fantoma de la operă" îmbrăcaţi ca Sarah Brightman şi Antonio Banderas. De altfel, Carmen Simionescu va împlini astăzi 18 ani, ceea ce îi oferă o surpriză de la tatăl ei, o mega petrecere chiar în culisele platoului de la Te cunosc de undeva, unde toată lumea va participa la majoratul concurentei. Tot în emisiunea Te cunosc de undeva, Ediţia 14 din 12.12.2015, Andreea Antonescu a avut bătăi de cap la inerpretarea lui Cătălin Crişan, dar nu la piesă, ci la costumaţie. Viorica şi Margherita de la Clejan vor face un duet incredibil tranformandu-se în Gică Petrescu şi Ştefan Bănică. Minunata Cher va fi prezentă în această seară în pielea lui Adrian Enache, iar Tania Popa o va imita pe Nicole Scherzinger. Şerban Copot va fi Aurel Moldovean, iar Cezau Ouatu, va avea onoare să interpreteze un hit internaţional "Paint it Black" a lui Mick Jagger. Florin Ristei ne va surprinde când va intra pe scenă ca Michael Buble, iar Carmen Simionescu ne va încânta auzul cu piesa "Love me like you do" a minunatei interprete Ellie Goulding. Nu pierdeţi momentele importante ale serii şi aflaţi cine va fi finalistul acestei ediţii, şi către cine se va îndrepta premiul. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Te cunosc de undeva, Sezon 8, Episodul 14 de Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 20:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-12 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să nu rataţi a doua parte a Galei Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 17:00 pe Antena 1. Liliana ne surprinde din nou, iar declaraţiile nu încetează să apară. De ce declară cineva din afara că mama concurentei plânge într-una, dar şi cine este bărbatul care susţine că ea nu are de ce să se întoarcă acolo. La ce se referă acesta, şi despre ce să fie vorba, veţi vedea astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, a doua parte din 12.12.2015, aflăm cine va fi eliminat astăzi, din competiţie. De altfle, toţi concurenţii vor vota, iar cel mai nominalizat şi neprotejat va părăsi concursul. Să fie oare aceasta o altă sâmbătă a eliminărilor? Aflaţi toate detaliile în această după-amiază, unde Mirela ne va ţine la curent cu toate noutăţile iar dumneavoastră veţi putea vedea pe cine vor vota fiecare concurent, atunci când vor fi chemaţi în camera de interviuri. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-12 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 14:00 pe Antena 1. Show-ul matrimonial vă aşteaptă cu noi surprize şi invitaţi speciali pentru finala săptămânii. Astfel, concurenţii vor avea parte de un nou arbitraj pentru competiţia unde câştigul este mega excursia în Dubai. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, Gala din 12.12.2015, vom vedea cu ce ne vor surprinde Mirela şi invitaţii săi când ne vor prezenta următoarele jocuri la care vor participa cu toţii. De altfel, Trandafirul Roşu se va ţine tare ca până acum, iar Piramida Albastră va pierde sau roata se întoarce în sfârşit? Aflaţi toate acestea astăzi şi nu rataţi momentul când concurentul ce va câştiga imunitatea va avea să elimine un concurent din echipa sa. Cine va părăsi cursa spre Dubai, dar şi ce reacţii vor avea ceilalţi concurenţi, veţi vedea astăzi. Aşadar, nu pierdeţi o nouă ediţie a Finalei Săptămânii Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 14:00 pe antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-12 | Comentarii (0)

Nu rataţi emisiunea Vocea României, Semifinala Sezonului 5 de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzat pe ProTv începând cu ora 20:30. Show-ul de astăzi va aduce voci spectaculoase, piese live, interpretate în stil propriu. Dar cel mai important, în ediţia 14 concurenţii vor avea parte de o altă serie de ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Vizionaţi Ultima etapă din BootCamp a emisiunii X-Factor, Sezon 5, Ediţia 15 de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzat pe Antena 1 de la ora 20:30. Galele live continuă cu ultima etapă de dueluri în care cei 18 concurenţi îşi vor face loc pentru semifinale. Astăzi, trupa cu cei sub 20 ani a lui Ştefan Bănică va forma echipe de câte doi şi anume Florin Răduţă vs Mădălina Căuş, Erika Isac vs Xenia Chitoroaga, Endy Glikman vs Paul Batinas. Dintre cei 6 doar jumătate vor trece mai departe. De altfel, tot în Episodul 15 a emisiunii X Factos din 11.12.2015, vom vedea pe cine a îndrumat Delia, în acest sezon. Andrei Ioniţă se va lupta cu Sasha Călinescu, iar Anastasia Ursu va face furouri pe scenă alături de Dana Markitan, pe când Randy Roberts va concura cu Alex Vasilache, totul sub supravegherea îndrumătoarei. Mai apoi, trupele alese de Horia Brenciu vor face senzaţie pe scena de la X Factor in ultima parte a etapei BootCamp. Astfel, Brain Band şi Bravissimo vor trebui să scota la iveală adevărata valoare pentru a învinge, Thomas şi Amato sunt cele două trupe magnifice care le vom revedea în această seară sub alt fomat, iar Tea Rock Twins şi B 52 vor răsuna pe scenă X Factor pentru a emoţiona juriul dar şi telespectatorii. Aşadar, ediţia live, nu poate fi ratată nici în această seară, a emisiunii X Factor, Sezon 5, Episodul 15, ultima etapă până la semifinale, difuzată Vineri, 11 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea Vocea României, Semifinala Sezonului 5 de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzat pe ProTv începând cu ora 20:30. Show-ul de astăzi va aduce voci spectaculoase, piese live, interpretate în stil propriu. Dar cel mai important, în ediţia 14 concurenţii vor avea parte de o altă serie de dueluri, însă de această dată echipele se vor încrucişa. Astfel, câte doi concurenţi din fiecare echipă au mai rămas în lupta pentru marele premiu, care vor avea parte de dueluri încrucişate. Antrenorii au avut grijă să aleagă piese pe măsură pentru a face diferenţa între vocile cele mai bune şi mai puţin bune. Unele dintre acestea sunt The winner takes it all, Can’t take my eyes off you sau Atât de singur, pe care concurenţii le vor interpreta în semifinală. Tot în Episodul 14 a emisiunii Vocea României din 11.12.2015, juraţii vor urca şi ei pe scenă unde vor face spectacol cu piesele lor preferate. Astfel, Smiley ne va încânta cu noul său hit "Pierdut buletin", al cărui videoclip a fost lansat nu cu mult timp în urmă, dar care face deja furouri în ţară. Astfel, îi vom revedea pe Tincuţa Fernea şi Cristina Balam alături de Tudor, Tobi Ibitoye şi Michel Kotcha împreună cu Smiley, Loredana va fi reprezentată de Antonio Fabritzi şi Mihai Rait, iar Moga cu Tomi Weissbuch şi Alex Florea. Aşadar, vă invităm să nu rataţi Semifinala din Sezonul 5 al show-ului Vocea României, care va decide cei 4 finalişti, difuzat Vineri, 11 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe ProTV. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să vizionaţi Ultima etapă din BootCamp a emisiunii X Factor, Sezon 5, Ediţia 15 de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzat pe Antena 1 de la ora 20:30. Galele live continuă cu ultima etapă de dueluri în care cei 18 concurenţi îşi vor face loc pentru semifinale. Astăzi, trupa cu cei sub 20 ani ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Vă reamintim să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 17:30 pe ProTv. În ediţia de astăzi a emisiunii, aflăm detalii despre un nou caz impresionant care cere ajutorul lui Măruţă pentru o viaţă mai bună. Cine va veni în platou şi ne va dezvălui lucruri incredibile şi ne va uimi cu viaţa pe care o duce, veţi afla în această după-amiază. De asemenea, tot astăzi, 11.12.2015, în La Măruţă vom putea fi alături de gazda emisiunii care ne va face cunoştinţă cu o familie ce striga după ajtor. Cine să fie aceasta, dar şi care sunt celelalte subiecte interesante, vom afla astăzi. De altfel, ne vom reaminti de un caz, când Măruţă ne va oferi imaginile din trecut, dar şi cele din prezent, pentru a afla cum au evoluat lucrurile în toată perioada aceasta. Nu pierdeţi să vizionaţi o ediţie de Vineri a emisiunii La Măruţă difuzată pe 11 Decembrie 2015, pe ProTv începând cu ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Nu rata să vizionezi emisiunea Acces direct de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 17:00 pe Antena 1. Show-ul de astăzi vă aduce noi poveşti impresionante în care vedetele trec de la bine la foarte bine. Care sunt noutăţile din lumea mondenă, le veţi afla chiar de la începutul emisiunii, unde Simona Gherghe va face dezvăluiri uimitoare. Tot în emisiunea Acces direct din 11.12.2015, după horoscopul de mâine, în care vom afla cum va evolua viaţa noastră pe zi ce trece, stările noastre dar şi altele, în funcţie de zodie, vom vedea principalele subiecte ale zilei. Ce se întâmplă cu fetiţa bolnavă la inimă care depinde acum de căţelul ei, veţi vedea astăzi. De altfel, Viorel, băiatul din canal, vine cu noi dezvăluiri după ce ieri a primit cea mai bună veste din viaţa lui, şi aceea că poate părăsi Ploieştiul pentru a merge acolo unde a visat să îşi petreacă sărbătorile. Aşadar, nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii Acces direct de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 14:00 pe Antena 1. În cea de-a doua parte a ediţiei de astăzi, vom afla ce discuţii au mai purtat Mihaela şi Emilia, după acuzaţiile aduse în ediţia de ieri. Nici între mame şi celelalte ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 11:15 pe Antena 1. Show-ul de astăzi vă aşteaptă cu noi subiecte controversate, noi discuţii contradictorii dar şi noi veşti de la concurenţii care formează cupluri. Ce se întâmplă între Aurel şi Valentina, primul cuplu care s-a logodit în acest sezon, dar şi dacă a dăunat rivalităţile Emiliei cu celelalte fete, relaţiei ei cu Nicolae. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 11.12.2015, ora 11:15, vom vedea pe cine va avea în vizor astăzi Mirela, gazda show-ului, care încearcă să desluşească toate neînţelegerile, însă multe reţineri există între concurenţi. În casa Mpfm aceştia discută dur şi poartă conversaţii uimitoare, însă în direct puţini sunt cei care lămuresc situaţia. Astfel, Mirela va aplică o altă tactică pentru a-i face să dezvăluie adevărul. Să fie oare apropierea nominalizărilor o armă pentru unii contra celorlalţi concurenţi? Aflaţi toate acestea astăzi într-o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 11 Decembrie 2015 disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Vizionaţi o ediţie Specială de Joi a emisiunii Ham Talent, Episodul 8 de Joi, 10 Decembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 20:30. Show-ul vă oferă ultima ediţie de preselecţii în care păsări, câini de fel de fel de rase, porci de Guyneea şi multe alte vieţuitoare se vor lupta să ajungă în semifinale. De altfel, astzi vom cunoaşte un răţoi, Fripturică, care măcăne după stăpânul său, ceea ce va impresiona o ţară întreagă. De altfel, O capră ne va demonstra că şi rasele acestea de animale pot fi dresate. Tot în Ediţia 8 a emisiunii Ham Talent din 10.12.2015, vom cunoaşte o poveste incredibilă a unui copil care deţine o fermă întreagă. Băieţelul acesta are pe lângă animalele domestice şi struţi, maimuţe, urşi coati şi găini foarte rare. Membrii juriului sunt de-a dreptul uluiţi de dezvăluirile copilului, şi îi oferă câteva sfaturi utile. Un papagal Ara ararauna, incredibil de isteţ, visează la marele premiu iar stăpânul dezvăluie lucruri impresionante despre el. Se mai dovedeşte încă o dată cât de necesari sunt câinii de căutare-salvare, într-un moment în care Mihai Petre va face parte din numărul pregătit de o echipă de intervenţii. El îşi va ascunde portofelul în public pentru a fi găsit de aceşti câini. Numeroase momente senzaţionale vă aşteaptă şi astăzi, la ultima ediţie de preselecţii. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Ham Talent, Ediţia 8 de Joi, 10 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 20:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-10 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 324 325 326 327 328 ... 373 374 »