close
Acasă » Arhiva intrărilor
Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 26 Ianuarie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. În această după-amiază veţi putea fi martorii unor noi discuţii legate de acuzaţiile aduse asupra Laviniei. Se pare ca aceasta a fost acuzată cum că ar fi făcut prostituţie în Germania, însă mătuşa ei, după ce a intrat în direct, a negat absolut tot. Dar cine să fie în spatele acestui email? Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 26.01.2016, a două parte de astăzi, veţi vedea ce discuţii ies la iveală între concurenţi, dar mai ales ce evenimente s-au mai petrecut în casă. De altfel, dacă vor afla Lavinia şi Valentina adevărul despre cele două email-uri adresate lor, veţi afla urmărind ediţia de la amiază Aşadar, vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 26 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe a1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-26 | Comentarii (0)

Te invit să nu ratezi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 26 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1. În prima parte a emisiunii de astăzi vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile despre concurenţii casei. De asemenea, cele două e-mail-uri care fac acuzaţii grave asupra două concurente, vor fi readuse în discuţie pentru că lucrurile să fie lămurite. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 26.01.2016, vă aşteptăm să aflaţi mai multe despre situaţiile în sine, dar vedeţi şi dacă Valentina va afla că a fost din nou acuzată de avort, dar şi altele pe lângă. De asemenea, se aduce în discuţie onoarea tatălui ei, despre care, spune email-ul trimis de Roxana, că ar fi violat-o pe Valentina de mică. Cât de adevărate sunt aceste lucruri veţi afla urmărind emisiunea matrimonială de pe Antena 1. Aşadar, fiţi pe faza şi nu pierdeţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 26.01.2016, începând cu ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-26 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Luni, 25 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTv. În această după-amiază Cătălin Măruţă vă aduce cele mai interesante subiecte ale zilei. După ce a fost acuzată că a folosit banii în nume propriu, Graţiela Condea, mama Ioanei, a făcut mai multe dezvăluiri în aceste zile. Se pare că Ioana Condea, fata care a fost bătută până la comă pentru că nu voia să se prostitueze a acuzat-o pe mamă că nu i-a dat nici un ban. Tot în emisiunea La Măruţă din 25.01.2016, aflaţi ce se va întâmplă până la urmă şi dacă procesul se va ţine în continuare. De asemenea, vedeţi cât de fericit este Robi, băiatul cu ghereta în spate, pentru care s-au adunat mii de oameni că să îl ajute. Ce noutăţi ne va aduce, vedeţi astăzi. De asemenea, Măruţă ne va prezenta un nou caz astăzi şi vom urmări imagini video cu acesta. Aflaţi mai multe urmărind emisiunea La Măruţă din 25 Ianuarie 2016, difuzată pe ProTv de la ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-01-25 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Un show păcătos de Luni, 25 Ianuarie 2016, începând cu ora 23:00 pe Antena 1. În această seară veţi putea urmări înainte de toate cel mai tare dans extravagant pe care Ana Mocanu şi Daniela Crudu îl pot oferi. De asemenea, Dan Capatos va aşteaptă cu noutăţi incendiare pe care le-a acumulat în aceste zile de week-end. Tot în emisiunea Un show păcătos din 25.01.2016, fiţi cu ochii pe tv şi nu rataţi noi momente cu Simona Traşcă, cea care a făcut dezvăluiri incredibile. De asemenea, o nouă petrecere a avut loc, o aniversare pe cinste, dar despre cine să fie vorba, vedeţi în această seară. Nu rataţi imaginile video cu petrecerea incendiară şi aflaţi cine şi-a sărbătorit ziua cu sute de vedete. Toate acestea, dar şi multe alte subiecte le veţi putea urmări în emisiunea nocturnă Un show păcătos, difuzată astăzi, 25 Ianuarie 2016, începând cu ora 23:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-25 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Acces direct de Luni, 25 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. Ediţia de astăzi vă aşteaptă cu cele mai incitante subiecte din lumea mondenă. În acest week-end a avut loc o mega petrecere, dar cine să fie sărbătoritul de data această, veţi vedea. De asemenea, nu rataţi horoscopul de mâine care se va transmite, în direct, încă de la începutul emisiunii. Tot în show-ul Acces direct din 25.01.2016, vedeţi care sunt noile cazuri extreme pe care Simona Gherghe ni le va dezvălui în această după-amiază şi nu rataţi momente unice prezentate în direct. De asemenea, vor fi imagini video cu nişte copii care trăiesc în sărăcie pură, fără lumina şi fără condiţii. Aflaţi povestea lor, dar şi alte subiecte incredibile pe care gazda emisiunii vi le va dezvălui astăzi. De asemenea, ce s-a mai întâmplat cu femeia care şi-a abuzat fetiţa de 4 luni în faţa camerelor de videochat, veţi vedea. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Acces direct din 25 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-25 | Comentarii (0)

Fiţi cu ochii pe tv şi urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 25 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte de astăzi vă aduce noi dezvăluiri incredibile. Se pare că cineva face acuzaţii grave despre una din concurente cum că ar fi fost prostituată în Germania, dar şi multe altele. Aflaţi astăzi despre cine este vorba dar şi cine face aceste acuzaţii. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 25.01.2016, veţi vedea ce a avut de spus tatăl lui Tudor după ce a rămas o seară în casa Mpfm alături de soţia lui dar şi de fiu. Cum a decurs ziua de sâmbătă dar mai ales ce au făcut Liliana şi Oana în Camera Specială în aceste zile, vedeţi în această după-amiază. De altfel, vedeţi ce ne va mai dezvălui Mioara, dar şi ce sfatur le-a dat aceasta lui Aurel şi Valentinei. Se va regla oare situaţia dintre cei doi? Aflaţi astăzi! Aşadar, nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 25 Ianuarie 2016, a două parte de la ora 14:00 pe a1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-25 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Luni, 25 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. Ediţia de dimineaţă vă aşteaptă cu noi imagini video din aceste zile de week-end unde au avut loc mai multe momente. De asemenea, vedeţi ce rol a avut dna Virginica, bunica lui Aurel, care a rămas până astăzi în casa Mpfm alături de nepot şi iubita lui. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 25.01.2016, aflaţi ce părere are Nataşa despre faptul că a fost nominalizată în finala de sâmbătă, dar şi ce promite concurenta că va face dacă va rămâne, dupa ce a intrat in cursa spre eliminare. De asemenea, noi subiecte de discuţie au ieşit la iveală, însă mai multe detalii le veţi putea afla urmărind emisiunea cu Mirela Vaida, prima parte difuzată de la ora 11:15. Fiţi pe fază şi nu pierdeţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 25 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-25 | Comentarii (0)

Vă invităm să urmăriţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte a Galei de astăzi vă aşteaptă cu dezvăluiri incredibile. Se pare că în urma discuţiilor de ieri despre Valentina, noi dezvăluiri apar, însă veţi vedea cine va intra în platou telefonic să ne comunice mai multe lucruri. Tot în Gala Mireasă pentru fiul meu din 23.01.2016, veţi putea fi martorii unor noi discuţii despre relaţia dintre Valentin şi Adriana, cei care poartă pe umeri povara profesorului, dar cum rămâne cu imaginea lor după ce concurenţă se arată măcinată de trecutul ei. De asemenea, astăzi se va deschide plicul în care s-au decis mirii săptămânii, dar mai ales concurenţii protejaţi. Se vor face oare noi nominalizări? Cine pleacă acasă, aflaţi astăzi. AŞadar, nu uitaţi să urmăriţi Finala Săptămânii Mireasă pentru fiul meu din 23 Ianuarie 2016, disponibilă de la ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-23 | Comentarii (0)

Vizionaţi o nouă ediţie de Gala a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016, difuzată începând cu ora 12:00 pe Antena 1. În această ediţie incredibilă veţi vedea cum au petrecut concurenţii după-amiaza căutând cheia de la Camera Specială, dar aflaţi şi dacă cineva a reuşit să o găsească. De asemenea, ce discuţii s-au născut în urma acestei şanse, dar şi cine îşi arată mai mult dorinţa, veţi vedea. Tot în Gala Mireasă pentru fiul meu din 23.01.2016, aflaţi cine va dezvălui lucruri despre cazul Valentinei, care este acuzată de lucruri grave, dacă au apărut noi mesaje, dar şi probele necesare. Aflaţi mai multe astăzi şi nu rataţi prima parte a galei, difuzată începând cu ora 12:00 de astăzi încolo. Nu uitaţi să va susţineţi concurenţii favoriţi. Aşadar, vizionaţi şi nu pierdeţi Finala Săptămânii Mireasă pentru fiul meu din 23 Ianuarie 2016, disponibilă de la ora 12:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-23 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 22 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTv. În această după-amiază nu rataţi să vedeţi imaginile video cu Robi, băiatul care suferă de un handicap sever, dar care munceşte pentru a se întreţine. Acesta a ajuns la Cluj, iar la ora 12 le-a transmis oamenilor cu suflet mare să vină în Piaţa Unirii pentru a cumpăra de la el din gheretă. Băiatul vrea să strângă bani să îşi cumpere un apartament să aibă unde să locuiască. Tot în emisiunea La Măruţă din 22.01.2016, vedeţi cum s-a descurcat Robi şi câtă lume a venit la el, de altfel, aflaţi povestea campioanei de 14 ani, care luptă să meargă mai departe pentru că merită. Spre final, vă aşteaptă un moment unic din partea lui Măruţă, însă mai multe aflaţi urmărind emisiunea lui care vă aduce şi alte subiecte incredibile. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă din 22 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 17:30 pe ProTV. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-01-22 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea Acces direct difuzată Vineri, 22 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. În această după-amiază veţi afla înainte de toate care sunt noutăţile din show-biz-ul românesc. Se pare că vedetele fac furouri în lumea mondenă, unii muncesc, alţii merg în excursii fabuloase. De altfel, nu pierdeţi horoscopul de week-end şi aflaţi cum vor fi zilele acestea pentru dumneavoastră în funcţie de zodie. Tot în emisiunea Acces direct din 22.01.2016, veţi afla mai multe detalii despre băiatul Cătălin, ultimul supravieţuitor din Conacul Terorii. Acesta îşi caută mama care l-a abandonat şi ne dezvăluie mai multe despre viaţa pe care a dus-o în bătăi crunte şi umilinţă. De asemenea, vedeţi cum se descurcă mama şi cele două fete care au fost alungate de bunică în frig şi îngheţ, dacă dreptatea va fi de partea lor dar şi ce alte detalii vă vor oferi în această după amiază Simona Gherghe şi echipa sa. Aşadar, fiţi alături de emisiunea Acces direct din 22 Ianuarie 2016, difuzată pe A1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-22 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 22 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 14:00 pe Antena 1. Ediţia a doua a emisiunii vă aşteaptă cu noi momente inedite. Se pare că decizia de a scoate din program emisiunea de Duminică a bucurat enorm concurenţii, însă pe alţii i-a pus pe gânduri. De altfel, ce s-a întâmplat la petrecerea pentru Mihaela şi Constantin, dar şi ce discuţii au avut loc veţi vedea. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 22.01.2016, veţi vedea ce discuţii contradictorii au ieşit în urma mesajele de la susţinători. Aurel şi Valentina încă nu şi-au reglat conturile, iar astăzi vedem ce nemulţumeşte cuplul. De altfel, Emilia va interveni telefonic şi mai multe discuţii vor avea loc între ea şi fetele din casă. Însă, pe lângă toate acestea, Mirela vine cu noi subiecte incredibile. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emsiunea Mireasă pentru fiul meu din 22 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-22 | Comentarii (0)

Vă invităm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu difuzată Vineri, 22 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. În această după-amiază vă aşteaptă noi momente prin care au trecut concurenţii, difuzate încă de la începutul emisiunii. De altfel, o schimbare radicală va avea loc după ce mamele au mers la coafor. Trimise la salon, pentru a se relaxa, Virginica şi Luiza s-au întors cu zâmbet larg pe buze şi o schimbare binevenită. Vedeţi cum ne vor surprinde cele două. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 22.01.2016, veţi află cum au sărbătorit Mihaela şi Constantin după ce s-au logodit, în direct. Aceştia au avut parte de o surpriză neaşteptată. De asemenea, Aurel şi Valentina au împlinit 4 luni de raltie, însă cei doi nu s-au distrat pe atât cât trebuia, ci din contra, reproşurile au luat curs la vale. Aflaţi mai multe astăzi. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 22 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-22 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Joi, 21 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 17:30 pe ProTv. În această ediţie veţi urmări imagini noi cu Marian, bărbatul care trăia într-o casă de carton, dar care pentru ajutorul oferit a fost răsplătit de o mie de ori mai mult. De altfel, acesta va locui până la 3 zile la hotel, iar mai apoi, o casă oferită de un cetăţean cu suflet mare le-a fost oferită ca adăpost. Tot în emisiunea La Măruţă din 21.01.2016, aflaţi ce se mai întâmplă cu Robi, bărbatul cu handicap care vrea să muncească, dar şi ce alte dezvăluiri ne vor face vedetele care se află în culisele noilor sezoane ale celor mai tari emisiuni. Fiţi cu ochii pe ProTv şi nu rataţi emisiunea alături de Cătălin Măruţă, dar mai ales aflaţi detalii despre subictele principale ale zilei. Vedeţi dacă s-a mai aflat ceva despre fetele care l-au ajutat pe Marian şi care, cândva, s-au aflat în aceeaşi situaţie. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă din 21 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-01-21 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi emisiunea Un show păcătos de Joi, 21 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 23:00 pe Antena 1. În această seară vă aşteaptă noi dezvăluiri incendiare despre Oana şi Viorel Lis. Aflaţi ce ne vor spune cei doi soţi care trăiesc împreună, dar totuşi separat. De altfel, dansul extrem al păcătoaselor Ana Mocanu şi Daniela Crudu vă va garanta o seară incendiară. Tot în emisiunea Un show păcătos din 21.01.2016, fiind ultima ediţie a acestei săptămâni, Dan Capatos vă promite o seară extremă cu multe noutăţi despre vedetele noastre. Ce se mai întâmplă în lumea mondenă, dar şi cine va veni lângă Cătălin Bordea să ne dezvăluie cele mai interesante lucruri, veţi afla urmărind emisiunea din această seară. Show-ul nocturn vă stă la dispoziţie cu imagini video de la o mega petrecere, însă despre ce este vorba, aflaţi în ediţia nocturnă. Aşadar, nu pierdeţi să vizionat emisiunea Un show păcătos din 21 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 23:00 pe a1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-21 | Comentarii (0)

Va invităm să nu pierdeţi emisiunea Acces direct de Joi, 21 Ianuarie 2016, difuzat pe Antena 1 de la ora 17:00. Ediţia de azi vă asteapa cu cele mai interesante dezvăluiri. Se pare că Gheorghe, fratele geamănă al Marianei pare de negăsit, însă astăzi vom afla dacă există vreo şansă ca femeia să îşi găsească fratele pierdut. De altfel, aflaţi mai multe despre povestea ei incredibilă. Tot în emisiunea Acces direct din 21.01.2016, veţi vedea cum s-au descurcat, aseară, Simona Gherghe şi Andreea Marin la emisiunea Te pui cu blondele, unde au participat cu mult drag. Aflaţi mai multe detalii chiar de la protagonista show-ului şi nu pierdeţi nici cele mai importante evenimente ale zilei. De asemenea, horoscopul de mâine va fi adus în discuţie şi de această dată, iar dumneavoastră puteţi afla detalii urmărind o nouă ediţie a show-ului. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Acces direct din 21 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-21 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 335 336 337 338 339 ... 395 396 »