close
Acasă » Arhiva intrărilor
Nu pierdeţi să aflaţi mai multe din emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 21 Ianuarie 2016, ora 14:00 difuzată pe A1. Partea a doua a ediţiei de astăzi vă aşteaptă cu momente incredibile. Se pare că între fete s-a iscat un scandal imens după ce au vizionaţi materialele de la munte în care erau vizaţi mai mulţi concurenţi. Aflaţi ce au discutat aceştia astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 21.01.2016, veţi vedea ce s-a mai întâmplat între Oana şi Cosmin, ce au avut cei doi de împărţit chiar înainte să plece la munte, dar şi acolo. De asemenea, ce discuţii s-au puratat la munte, cum s-au distrat concurenţii, ce ocupaţii au avut şi cât de mult le-a plăcut, veţi afla în această după-amiază. Nu ratait subiectele principale ale zilei dezvăluite chiar de Mirela şi fiţi alături de concurenţii voştri favoriţi. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 21 Ianuarie 2016 începând cu ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-21 | Comentarii (0)

Vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 21 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1. În ediţia de dimineaţă veţi vedea cu ce noutăţi ne aşteaptă concurenţii. Înainte de toate, un rezumat cu mai multe momente din aceste zile, veţi urmări. Mai apoi, Mirela ne va dezvălui subiectele principale, ce se întâmplă în casa Mpfm, dar şi ce s-a întâmplat la munte. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 21.01.2016, veţi vedea cu cine s-au întâlnit concurenţii la munte, ce susţinători şi-au făcut apariţia, dar şi dacă a mai avut curajul domnul profesor să se arate în faţă Adrianei. De altfel, ce sfaturi au primit, dar şi ce discuţii au avut aceştia între ei, în lipsa rivalilor, veţi vedea. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 21 Ianuarie 2016, difuzată începând cu ora 11:15 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-21 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea La Măruţă de Miercuri, 20 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. În ediţia aceasta veţi vedea noutăţile despre Marian şi familia lui, care au fost ajutaţi de oameni miloşi cu desăvârşire. După ce au fost cazaţi la hotel, aceştia au mers cu echipa La Măruţă să vadă casăa care le-a oferit-o un bărbat, pentru a locui acolo şi nu în frig, în casa de cutie. Tot în emisiunea La Măruţă din 20.01.2016, vom vedea cât de fericită va fi Mariana, fata de 18 ani care a rămas mamă a doi fraţi şi sprijinul tatălui după ce mama ei a murit. De altfel, vedeţi şi ce s-a întâmplat cu Robi, băiatul care suferă de un handicap şi care trăieşte pe stradă, dar pe care lumea îl respectă pentru ca, în ciuda problemei lui, el munceşte. Aflaţi mai multe despre subiectele zilei şi nu rataţi emisiunea La Măruţă difuzată Miercuri, 20 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-01-20 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Un show păcătos de Miercuri, 20 Ianuarie 2016, începând cu ora 23:00 pe Antena 1. În ediţia nocturnă veţi putea urmări imagini incendiare cu vedetel voastre preferate. Se pare că după ce Ana Mocanu s-a dezlănţuit în faţa camerei de filmat, noi dezvăluiri au apărut. Ce are de spus asistenta tv despre toate acestea, veţi vedea. Aceste fapte nu le va opri pe Ana şi Daniela să danseze exibitionist, cum numai ele ştiu să o facă. Tot în emisiunea Un show păcătos din 20 Ianuarie 2016, veţi afla mai multe despre nepotul adus pe lume de către fiica lui Florinel Pustiu. Cum a fost primit acasă, dar şi ce alte dezvăluiri ne va face proaspătul bunic, veţi vedea. De altfel, nici ştirile mondele de pe SpyNews nu va rata Dan Capatos să ni le dezvăluie, în direct . Aşadar, aflaţi mai multe urmărind show-ul incendiar din această seară, Un show păcătos, difuzat pe 20 Ianuarie 2016, începând cu ora 23:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-20 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 20 Ianuarie 2016, difuzată începând cu ora 17:00 pe A1. În această seară vă aşteaptă noi momente incredibile prin care va trece omul electric din Spania. În urma incidentului de ieri, în care Cornelia Catanga a rămas în şoc, imediat după ce Biba Strujă a dorit să îi vindece vederea, aceasta a fost luată de salvare. Însă ce s-a întâmplat apoi, aflaţi astăzi. Tot în emisiunea Acces direct din 20.01.2016, vedem cine are dreptate între tată şi fiica. Se pare că bunicul Marcel, omul care a rămas fără picioare şi care şi-a crescut nepotul singur, se află în confruntare sacră cu fiica lui, Luminiţa. Mama băiatului face mai multe acuzaţii la adresa acestuia, însă care să fie adevărul, veţi vedea în această seară. Nu rataţi momente incredibile alături de Simona Gherghe şi invitaţii săi. Aşadar, vizionaţi emisiunea Acces direct din 20 Ianuarie 2016, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-20 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 20 Ianuarie 2016, difuzată pe Antena 1 de la ora 14:00. Partea a doua a emisiunii de astăzi vă aşteaptă cu noi momente incredibile în care concurenţii se confruna cu diverse discuţii. Se pare că Emilia va interveni în direct, din nou, pentru a dezvălui mai multe despre fetele care discută despre ea. Ce au acestea de împărţit dar şi ce se va stârni între ele, veţi vedea. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 20.01.2016, a doua parte vom vedea cum petrec concurenţii plecaţi la munte ultimele clipe în afara casei Mpfm. Se pare că în urma deciziilor luate de public, duminică, aceştia se vor întoarce mai devreme acasă. Aflaţi mai multe urmărind emisiunea de astăzi şi nu rataţi subiectele principal e ale zilei pe care vi le va dezvălui Mirela Vaida. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 20 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-20 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 20 Ianuarie 2016, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. În ediţia de dimineaţă aflaţi care sunt subiectele principale ale zilei, prezentate chiar de Mirela. Se pare că, în urma discuţiilor de Duminică, s-au născut mai multe presupuneri, dar şi reproşuri. Din cauza excursiei între Aurel şi Valentina au fost nenumărate reproşuri, însă doar acesta să fie motivul? Vedeţi astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 20.01.2016, aflaţi cine va intra în platoul emisiunii, telefonic, şi va comenta anumite subiecte din platou, ce va avea acesta de spus dar şi ce va stârni în rândul concuerntilor. Nu rataţi o ediţie inedită unde mai multe situaţii vor lua o întorsătură neaşteptată. Aşadar, fiţi alături de concurenţii voştri favoriţi şi nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 20 Ianuarie 2016, difuzată pe A1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-20 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu pierdeţi emisiunea Poftiţi pe la noi - Poftiţi şi dăruiţi de Marţi, 19 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 20:30 pe Antena 1. În această seară îi vom revedea pe Oana Lis, Ramona Bădescu, Daniel Buzdugan şi Mihai Mitoşeru în frunte cu nea' Marin. Nici de această dată nu au scăpat vedetele de munca la fermă, acolo unde au călărit, iar Oana a întâmpinat probleme peste probleme. De altfel, nici Mihai Petre nu a lipsit din această ediţie unde a ajutat la organizarea unui spectacol caritabil. Tot în emisiunea Pofitit pe la noi din 19.01.2016, veţi vedea cum vedetele muncesc pe brânci la o firmă de construcţii, în timp ce fetele se confruntă cu greutăţi la stana. De altfel, Buzduganu are ocazia să se răzbune pe nea' Marin şi îl udă cu apă. Spre final, Sorin Iordache, antrenorul de lupte, este în lacrimi când vede ce au reuşit vedetele să facă pentru el şi echipa lui de lupte. Mai apoi, Daniela Fulga este profund impresionată când îşi vede noua casă unde va locui, cu toate cele necesare. La final are loc un spectacol pentru care Mihai Petre şi vedetele au muncit, iar mulţi copii au participat la acţiunea caritabilă bucuroşi. Vedeţi cum toată lumea s-a bucurat de spectacol şi aflaţi prin ce păţanii au trecut vedetle noastre pentru ca totul să fie bine. Aşadar, nu rataţi emisiunea Poftiţi pe la noi din 19 Ianuarie 2016, disponibilă pe a1 de la ora 20:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-19 | Comentarii (0)

Vă invit să vizionaţi emisiunea Ce spun Românii Sezon 2, Episodul 12 de Marţi, 19 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 16:00 pe ProTv. În această după amiază vă aşteaptă o nouă ediţie de haz, alături de cel mai tare prezentator tv, Cabral. Acesta va fi alături de două familii ce luptă să câştige premiul ediţiei, dar mai ales aflaţi dacă familia Neagu va reuşi să treacă de ediţia a doua pentru o şansă la marele premiu. Tot în emisiunea Ce spun Românii Ediţia 12 din 19.01.2016 veţi vedea ce întrebări le va adresa Cabral, întrebări la care au răspuns 100 de români. O gamă variată de răspunsuri şi totuşi atât de puţine opţiuni, sunt momente la care se confruntă membrii familiei Neagu, dar şi a familiei adversară, din această ediie. Ce vor răspunde cu toţii la întrebările lui Cabrall, cât de tare se va implica publicul de această dată, dar şi cine va câştigă ediţia 12 difuzată astăzi, veţi afla în această după-amiază. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Ce spun Românii, Sezon 2, Episodul 12 din 19 Ianuarie 2016, începând cu ora 16:00 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-01-19 | Comentarii (0)

Nu rataţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Marţi, 19 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTv. În această după-amiază vă aşteaptă noi poveşti incredibile despre oameni cu suflet mare însă care soarta le-a dat o lovitură grea. Se pare că Marian, bărbatul care trăieşte într-o casă de cutie va avea parte de o surpriză extraordinară astăzi, iar noi vom afla mai multe despre Iulian, bărbatul rămas invalid şi părăsit de familie. Tot în emisiunea La Măruţă din 19.01.2016, veţi afla mai multe detalii despre străbunica Lili care pare să fie din ce în ce mai fericită, mai ales că Ane Mari are şansă să locuiască în Bucureşti. Căutările pentru apartament au început iar noi vom putea urmări cum au decurs toate lucrurile. De altfel, Cătălin Măruţă ne aşteaptă cu subiecte incredibile, alături de invitaţii săi speciali care ne vor dezvălui mai multe. Aşadar, nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii La Măruţă din 19 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-01-19 | Comentarii (0)

Fiţi cu ochii pe tv şi nu rataţi emisiunea Un show păcătos de Marţi, 19 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 23:00 pe Antena 1. În această seară vă aşteaptă noi poveşti incredibile, noi momente culminante dar şi dezvăluiri cutremurătoare. Se pare că povestea dintre Traşcă şi Dani Mocanu nu s-a încheiat încă, pentru că aceasta s-a arătat deranjată de intervenţia băiatului în relaţia ei cu iubitul. Ce se întâmplă de fapt, veţi vedea. Tot în emisiunea Un show păcătos din 19.01.2016, veţi vedea dacă omul electric va reveni în platoul emisiunii pentru noi demonstraţii, dar şi mai multe detalii despre viaţa acestuia. Ce ne pregăteşte omul electric dar şi care sunt celelalte subiecte incendiare veţi afla de la Dan Capatos în această seară. Nu rataţi momentele incitante în care Ana Mocanu şi Daniela Crudu vor dansa seducător pentru telespectatori. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Un show păcătos din 19 Ianuarie 2016, începând cu ora 23:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-19 | Comentarii (0)

Poftiţi să vizionaţi emisiunea Acces direct de Marţi, 19 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. În această după-amiază vă aşteaptă o nouă ediţie în care veţi afla mai multe detalii despre vedetele mondene. Astăzi, ne aşteptăm ca şi Clejanii să fie în platou, alături de omul electric, Biba Struia, din Spania. După ce a făcut numeroase demonstraţii, ne aşteptăm că acesta să revină în platou cu mai multe poveşti. Tot în emisiunea Acces direct din 19.01.2016, veţi vedea continuarea poveştii bunicului Marcel care şi-a crescut nepotul până la 10 ani, iar mama băiatului a apărut acum şi l-a denunţat pe bărbat la protecţia copilului. Astăzi, bărbatul fără picioare care îşi creşte nepotul singur, va fi dus la detectorul de minciuni, împreună cu Luminiţa, fiica lui. Aflaţi cine spune adevărul şi unde îi este mai bine micuţului. Aşadar, nu pierdeţi să aflaţi mai multe detalii despre aceştia urmarind emisiunea Acces direct din 19 Ianuarie 2016, începând cu ora 17:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-19 | Comentarii (0)

Vă aşteaptă o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 19 Ianuarie 2016, difuzată pe A1 de la ora 14:00. În această după-amiază veţi afla care sunt reactile concurenţilor în urma deciziilor luate duminică de către invitaţi. Se pare că cei care vor pleca la munte se vor întoarce mai devreme acasă, ca o pedeapsa pentru toate cele întâmplate în competiţie. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 19.01.2016, veţi afla cum petrec concurenţii la munte, ce discuţii au apărut între ei chiar din prima zi, dar şi multe altele. De asemenea, Mirela va veni cu subiecte interesante chiar din culisele platoului, acolo unde ceilalţi concurenţi au rămas acasă. De asemenea, Eduard şi Lavinia au avut o reacţie incredibilă în urma aflării despre pedeapsa prin care s-a decis ca ei să nu mai meargă la munte, dar car e este aceasta aflaţi astăzi. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 19 Ianuarie 2016, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-19 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 19 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 11:15 pe Antena 1. În această dimineaţă veţi afla noi veşti de la concurenţii plecaţi la munte. De altfel, aceştia s-au pornit echipaţi de zăpadă şi distracţie, însă cei care nu se vor bucură de această excursie, au rămaşi supăraţi în casa Mpfm. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 19.01.2016, veţi vedea ce au de spus Lavinia şi Eduard în privinţa acelei decizii prin care le-a fost interzisă ieşirea la munte ca pedeapsă pentru că şi-au închis lavalierele. De asmenea, între Tudor şi Florentina există şansa să se nasca o relaţie frumoasă, departe de Luiza, dar cum se descurcă ei la munte, şi care au fost primele reacţii, veţi afla astăzi. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 19 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-19 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Poftiţi pe la noi - Poftiţi de dăruiţi de Luni, 18 Ianuarie 2016, difuzat pe Antena 1 de la ora 20:30. Emisiunea de astăzi va începe cu prezentarea cazului lui Sorin Iordache, antrenorul de lupte din comuna Berzunti, care vrea să le ofere studenţilor săi un loc mai bun de antrenamente şi o viaţă mai bună, având în vedere că are în echipa sa luptători mondiali precum Cristina Zoltan. Mai apoi vedetele ediţiei stau îngândurate şi îl aşteaptă nerăbdători pe Nea Marin în Oneşti. Tot în emsiunea Poftiţi pe la noi din 18.01.2016, veţi afla prin ce trec vedetele editiei de azi: Oana Lis, Ramona Budescu, Daniel Buzdugan şi Mihai Mitoşeru, cei care vor fi călăuzele lui Nea Marin. Vedeţi cum aceştia sunt puşi unui efort la maxim urcând un deal mare alături de un păstor, dar şi cum Oana trebuie să mulgă caprele, de care se teme. De altfel, vedele vor vedea cum e să mergi cu trăsura, iar Ramona Bădescu va afla cum se călăreşte, dar nu un cal, ci alt animal. La Biserică, aceştia au parte de un discurs din partea preotului, unde Oana adoarme la propriu, pe când ceilalţi sunt profund impresionaţi. Acolo aceştia au parte de muncă cu furca şi altele, pentru a strânge fonduri pentru echipa de lupte din Berzunti. De altfel, Oana Lis se dezbracă la pielea goală, într-o piscină, în public. Mai multe detalii despre păţaniile vedetelor veţi afla urmărind emisiunea de astăzi. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi show-ul Poftiţi pe la noi din 18 Ianuarie 2016, difuzat de la ora 20:30 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-01-18 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să aflaţi noutăţi despre emisiunea Ce spun Românii, Sezonul 2 Episodul 11 de Luni, 18 Ianuarie 2016, începând cu ora 16:00 pe ProTv. În această după-amiază Cabral vă aşteaptă cu o nouă serie de întrebări surprinzătoare la care au răspuns 100 de români. După cum începe orice întrebare, "Am întrebat 100 de români..", concurenţii sunt supuşi unui efort mental prin care imaginaţia îşi spune cuvântul. De altfel, vedeţi cine va juca alături de familia Popescu, dar şi care ditre cele două familii vor câştigă premiul ediţiei. Tot în emisiunea Ce spun Românii, Ediţia 11 din 18.01.2016, vă aşteaptă alte 6 serii de întrebări la care vor trebui să răspundă cei 8 concurenţi, dar mai ales vedeţi câte răspunsuri vor putea ghici aceştia. Nici publicul nu va lupsi din show în această ediţie, căci aceştia vor fi implicaţi în fiecare rundă, unde vor putea interveni la răspunsuri doar cu acordul lui Cabral. Nu pierdeţi o ediţie deosebită şi aflaţi cine a câştigat premiul ediţiei, dar şi cine are şansa să meargă mai departe, spre premiul cel mare. Aşadar, vă invităm să vizionaţi emisiunea Ce spun Românii, Sezonul 2, Episodul 11 din 18 Ianuarie 2016, începând cu ora 16:00 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-01-18 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 336 337 338 339 340 ... 395 396 »