close
Acasă » Arhiva intrărilor
Vizionează emisiunea Mireasă pentru fiul meu, a doua parte de Joi, 19 Noiembrie 2015, disponibil de la ora 14:00 pe Antena1. Disputele dintre concurenţi nu se opresc odată ce Eduard şi Tudor au recunoscut că au influenţat şi alţi concurenţi să o elimine pe Cristina. De altfel, presiunea aflată asupra concurenţilor se datorează şi voturilor telespectatorilor, care le influenţează locul lor în competiţie. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 19.11.2015 aflaţi ce s-a întâmplat după discuţiile de ieri. Ce i-a făcut pe concurenţi să pornească o nouă dispută. Eduard şi Alexandru nu pot ajunge la un act de pace sub nici o formă, căci fiecare are mereu de comentat ceva. Însă cine stârneşte tot tamtamul, a rămas să aflăm în emisiunea de azi. De altfel, nici în casa fetelor nu există linişte, căci prieteniile devin rivalităţi, iar rivalităţile devin prietenii. Cum este posibil acest lucru? Rămâne să aflaţi urmărind show-ul matrimonial de pe Antena1. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 19 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-19 | Comentarii (0)

Vă invit să nu rataţi emisiunea Miresa pentru fiul meu de Joi, 19 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena1 începând cu ora 11:15. Astăzi vom urmări imagini din tot ceea ce s-a întâmplat până în ziua 75, momente emoţionante dar şi de tensiune care au avut loc între concurenţi. Mai apoi, subiectele principale ale zilei sunt dezvăluite de către Mirela Vaida, gazda show-ului. Astfel, tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 19.11.2015 veţi afla ce se întâmplat în casa băieţilor, acolo unde certurile nu par să se termine vreodată. De ce nu reuşesc Emanuel şi Alexandru să se înţeleagă şi cine pe cine provoacă, dar mai ales care este motivul, vom afla în ediţia de astăzi ce urmează a fi difuzată de la ora 11:15. Acesta, dar şi alte subiecte importante vor fi discutate în prima parte a emisiunii, în direct. Aşadar, vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 19 Noiembrie 2015, prima parte difuzată pe Antena 1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-19 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi o nouă ediţie a show-ului MasterChef, Sezon 5, Episodul 20 de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv, de la ora 20:30. Show-ul culinar vine cu momente de suspans şi surprize pentru concurenţii rămaşi în competiei. În ediţia trecută bucătării au avut parte de un ajutor din partea vedetelor, însă ce le-au pregătit astăzi Chefii, va fi de necrezut. Aflaţi prin ce momente vor trece unii concurenţi din cauza lui Tudor, cel care a făcut un scandal de toată regula în bucătăria MasterChef. Oare îl va urma Tudor pe Iulian, cel care în ediţia trecut a fost eliminat în urma testului sub presiune? Aflaţi tot astăzi în emisiunea MasterChef, Ediţia 20 din 18.11.2015, la ce pericol este expus Tudor, dar şi ceilalţi concurenţi care s-au dat deoparte de la gătit pentru câteva momente. Odată ce finalul se apropie, concurentii devin tot mai agitaţi şi nervoşi, aşa se explică atitudinea unora din timpul unei probe, în care s-au încins spiritele şi scandalul s-a pornit de la o mică scânteie. Cum se va sfârşi acest incident şi cine are de suferit în urma acestuia, vom vedea în ediţia de astăzi. Intamplarea de azi este motivul pentru care, spre finalul emisiunii, Patrizia, le-a povestit colegilor săi, Foa şi Adrian Hădean, despre experienţa groaznică trăită în bucătărie alături de concurenţi cu afirmaţia "am fost şocată de atitudinea lui Tudor". Deznodământul aceste ediţii o puteţi afla astăzi, urmărind show-ul culinar de la ora 20:30. Aşadar, vă invităm să nu pierdeţi emisiunea MasterChef, Sezon 5, Ediţia 20 de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv de la ora 20:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-18 | Comentarii (0)

Nu rataţi noutăţile din emisiunea La Măruţă de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv de la ora 17:30. Viaţa este o grea încercare pentru fiecare, şi de această dată şi pentru Charlie Sancez, care la doar 29 ani a cedat în faţă bolii şi s-a dus printre îngeri. Fraţii Dinamită au participat şi la Românii au talent, acolo unde s-au făcut cunoscuţi cu talentul deţinut, însă soarta i-a despărţit pe cei doi. Aflaţi noutăţi despre înmormântarea acestuia, urmărind emisiunea de astăzi de pe ProTv. Tot în ediţia de azi a show-ului La Măruţă, 18.11.2015, aflăm cazurile şocante ale şcolilor din România, unde profesorii în loc să fie exemplul cel mai suprem pentru copii, sunt cel mai de temut pentru viitorul acestora. Nu pierdeţi noi cazuri şocante pe care Cătălin Măruţă ni le va prezenta pe parcursul ediţie de azi şi aflaţi cine vor fi invitaţii deosebiţi de astăzi. Aşadar, vă aşteptăm să aflaţi noutăţi din emisiunea La Măruţă difuzată Miercuri, 18 Noiembrie 2015, pe canalul ProTv de la ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-18 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Un show păcătos de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena1 începând cu ora 22:30. Show-ul nocturn va începe cu cele două dansatoare care vor încânta ochii telespectatorilor cu mişcări provocatoare. Împreună cu Dan Capatos, gazda emisiunii, veţi putea urmări imagini video a petrecerii la care au luat parte un număr mare de vedete. Se pare că majoratul lui Fulgy de la Clejani a adus noutăţi în lumea mondenă. Tot în emisiunea Un show păcătos din 18.11.2015 noutăţile de pe SpyNews vă vor fi prezentate, unde Dan Capatos va comenta fiecare subiect interesant. Alături de invitaţii emisiunii se vor dezbate cele mai interesante teme, de unde veţi afla şi ultimele actualităţi din showbizul românesc. Aşadar, vă reamintim să nu rataţi emisiunea Un show păcătos de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 22:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-18 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm la o nouă ediţie a emisiunii Acces direct de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. Emisiunea vă poate surprinde cu cele mai interesante subiecte alături de gazda emisiunii, cea mai îndrăgită prezentatoare tv. Fiţi alături de Simona Gherghe care vă prezintă principalele teme ale zilei pe care se vor pune accent şi se vor discuta împreună cu invitaţii emisiunii. Tot în emisiunea Acces direct din 18.11.2015 aflăm veşti de la Simona, tânăra care şi-a regăsit mama după mulţi ani de căutare. Cu ajutorul echipei Acces direct, tânăra şi-a întâlnit mama şi fratele cel mic, iar după ediţia de ieri, cei 3 au petrecut momente impresionante împreună. Aflaţi pe cine a mai cunoscut Simona din familia ei naturală şi care au fost reacţiile celorlalţi când au cunscut-o. Aceastea, dar şi alte subiecte interesante vă aşteaptă în ediţia de după-amiază. Aşadar, fiţi cu ochii pe Antena 1 unde veţi putea urmări emisiunea Acces direct de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-18 | Comentarii (0)

Urmăreşte a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, începând cu ora 14:00, pe Antena 1. În ediţia de după-amiază aflăm noutăţi despre excursia de care au avut parte unii concurenţi. La Bran, se anunţă întâmplări ce vor schimba radical mersul lucrurilor. Aflaţi în emisiunea de azi, ce s-a întâmplat la munte, acolo unde concurenţii au uitat de camere şi lavaliere. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 18.11.2015, vedem ce tensiune s-a mai creat în casa fetelor, dar şi care sunt motivele. Se pare că discuţia dintre Adriana şi Lavinia, stârnesc mai multe controverse între concurente. În ce situaţie este pusă Emilia şi ce se va întâmpla când aceasta şi Liliana vor trebui să meargă la cumpărături împreună, vedeţi în ediţia de azi. Aşadar, vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-18 | Comentarii (0)

Vă invit să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15, pe Antena 1. Ediţia de azi vă surprinde cu întâmplările petrecute în casa Mpfm. Concurenţii mereu au câte ceva de comentat, mereu sunt nemulţumiri, însă care să fie motivele pentru toate acestea? Aflaţi astăzi de ce Valentin a fost nemulţumit de ediţia specială de duminică şi a afirmat faptul că "e o pierdere de timp". Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 18.11.2015 aflăm ce comentarii va avea de făcut Emanuel şi ceilalţi băieţi, după ce Manola a petrecut ceva timp împreună cu Daniela Crudu, dar despre care spune că nu este pe placul lui. Aflaţi ce discuţii mai apar în casa băieţilor şi ce îi mai nemulţumeşte de această dată, în emisiunea de azi. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 18 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15 pe Antena1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-18 | Comentarii (0)

Fiţi cu ochii pe Antena1 şi urmăriţi emisiunea Şerifi de România, Ediţia 4 de Marţi, 17 Noiembrie 2015, disponibilă începând cu ora 20:30. Show-ul în care le este pusă la încercare răbdarea vedetelor prin situaţii incerte şi probe în echipe. Astăzi, urmărim cele două echipe cum şi-au construit câte o plută fiecare, chiar cu mâna lor cu ustensilele care le-au fost puse la dispoziţie. Se pare că echipa albastră a fost mai harnică, dar asta nu a însemnat nimic pentru echipa galbenă, care a avut de învăţat din greşelile lor. În ediţia 4 va avea loc prima căutare a cheiţei care deschide seiful, după ce concurenţilor le-a fost prezentat primul lacăt ce trebuie deschis. Tot în Episodul 4 din Şerifi de România, difuzat pe 17.11.2015, aflăm temerile unor fete, care par să fie puţin nemulţumite de condiţiile care li se oferă. Care dintre vedete îşi dezvăluie frica de şerpi şi lăcuste, la care nu ar face faţă în astfel de situaţii, după ce au fost puşi să doarmă sub cerul liber. Nu rataţi momentele de haz pe care le-au provocat chiar vedetele, pentru a mai distinge atmosfera. Cântece de şerifi şi jocuri de întrecere au adus o picătură de bucurie în sufletele concurenţilor care zilele acestea au fost puşi sub mai multe momente de tensiune. Aşadar, vă invit să nu rataţi emisiunea Şerifi de România, Episodul 4 de Marţi, 17 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena1, începând cu ora 20:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-17 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi o nouă ediţie a show-ului MasterChef, Sezon 5, Episodul 20 de Marţi, 17 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv, de la ora 20:30. Show-ul culinar vine cu momente de suspans şi surprize pentru concurenţii rămaşi în competiei. În ediţia trecută bucătării au avut parte de un ajutor din partea vedetelor, însă ce le-au pregătit astăzi Chefii, va fi de necrezut. Aflaţi prin ce momente vor trece unii concurenţi din cauza lui Tudor, cel care a făcut un scandal de toată regula în bucătăria MasterChef. Oare îl va urma Tudor pe Iulian, cel care în ediţia trecut a fost eliminat în urma testului sub presiune? Aflaţi tot astăzi în emisiunea MasterChef, Ediţia 20 din 17.11.2015, la ce pericol este expus Tudor, dar şi ceilalţi concurenţi care s-au dat deoparte de la gătit pentru câteva momente. Odată ce finalul se apropie, concurentii devin tot mai agitaţi şi nervoşi, aşa se explică atitudinea unora din timpul unei probe, în care s-au încins spiritele şi scandalul s-a pornit de la o mică scânteie. Cum se va sfârşi acest incident şi cine are de suferit în urma acestuia, vom vedea în ediţia de astăzi. Intamplarea de azi este motivul pentru care, spre finalul emisiunii, Patrizia, le-a povestit colegilor săi, Foa şi Adrian Hădean, despre experienţa groaznică trăită în bucătărie alături de concurenţi cu afirmaţia "am fost şocată de atitudinea lui Tudor". Deznodământul aceste ediţii o puteţi afla astăzi, urmărind show-ul culinar de la ora 20:30. Aşadar, vă invităm să nu pierdeţi emisiunea MasterChef, Sezon 5, Ediţia 20 de Marţi, 17 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv de la ora 20:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-17 | Comentarii (0)

Vizionează emisiunea La Măruţă de Marţi, 17 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv, de la ora 17:30. După ce am urmărit cazul femeii de la Huşi care trăieşte într-o mizerie de nedescris, în timp ce autorităţile române stau nepăsătoare, departe de astfel de cazuri, şi alţi români şi-au spus părerea despre ceea ce se întâmplă în România. În ediţia de astăzi vor fi numeroşi invitaţi dornici să discute principalele subiecte ale zilei. Astfel, alături de gazda emisiunii vor fi oameni impresionaţi de ceea ce se întâmplă în această ţară. Tot în emisiunea La Măruţă din 17.11.2015 veţi putea afla câţi dintre pacienţii de la Colectiv au cedat presiunilor şi s-au dus printre îngeri. Nu pierdeţi emisiunea şi fiţi alături de Cătălin Măruţă care vă va desluşi teme importante pe care le va dezvolta pe parcursul ediţiei de azi. Noi cazuri şocante care vă pot surprinde până la lacrimi vor fi scoase la iveală astăzi, dar nici noutăţile din lumea mondenă nu vor lipsi din principalele ştiri ale zilei. Aşadar, nu rataţi emisiunea La Măruţă de Marţi, 17 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-17 | Comentarii (0)

Vă invit să aflaţi noutăţi în emisiunea Un show păcătos de Marţi, 17 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 23:30. In ediţia de astăzi Dan Capatos va avea invitaţi deosebiţi care ne vor dezvălui momente impresionante din viaţa lor. Se pare că mega petrecerea familiei de la Clejani a adus cu sine şi multe subiecte interesante. Andreea Tonciu şi iubitul ei şi-au făcut apariţia la majoratul lui Fulgy, însă nu păreau să fie cel mai fericit cuplu. Aflăm astăzi ce s-a întâmplat în acea seară, în care cei doi păreau a fi certaţi. Tot în emisiunea Un show păcătos din 17.11.2015 vedem care sunt noutăţile despre majoratul de lux în care Fugy s-a pregătit intens ca să iasă în evidenţă la cel mai important eveniment din viaţă lui. Băiatul Clejanilor a devenit bărbat şi îl asteptăm sa vină în platoul emsiunii cu dezvăluiri emoţionante despre petrecerea dată şi cadourile primite. Alte subiecte interesante ne vor fi prezentate de Capatos în care aflăm ce se mai întâmplă în lumea care ne înconjoară. Aşadar, nu pierdeţi emisiunea Un show păcătos de Marţi, 17 Noiembre 2015, difuzată pe Antena 1 la ora 23:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-17 | Comentarii (0)

Te invităm la o nouă ediţie a emisiunii Acces direct de Marţi, 17 Noiembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena1. Nu rataţi emisiunea de astăzi în care Simona Gherghe ne va surprinde cu principalele stiri ale zilei. Petrecerea de majorat a lui Fulgy de la Clejani a adus numeroase subiecte interesante. Se pare că invitaţii au fost mai multe vedete care au făcut furoruri în acea seară. Aşteptăm ca astăzi să între în platoul emisiunii familia de la Clejani cu dezvăluiri emoţionante din seara în care băiatul lor a devenit bărbat. Tot în emisiunea Acces direct din 17.11.2015 vom urmări imagini cu Lidia Buble în care va fi de nerecunoscut. Se pare că vedeta a plâns cu lacrimi amare pentru trei copii rămaşi singuri pe lume, după ce tatăl lor a murit. Lidia a mers acasă la aceşti copii şi a fost profund tristă când a văzut condiţiile în care aceştia trăiesc. Mai multe detalii despre acest subiect aflaţi astăzi. De altfel, aşteptăm noutăţi despre relaţia frumoasei Betty Salam, care s-a arătat extrem de fericită alături de iubitul ei la majoratul de lux a lui Fulgy. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Acces direct de Marţi, 17 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-17 | Comentarii (0)

Te invit să nu ratezi a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 17 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 14:00 pe Antena1. Surprizele nu încetează să apară, iar concurenţii sunt tot mai porniţi unii contra celorlalţi. Ediţia de astăzi vă pune la dispoziţie materiale în care au avut loc mai multe reproşuri între două concurente, dispuse să dea totul pentru a câştiga disputa. De altfel, nominalizarea Cristinei este principalul motiv pentru care se nasc acum numeroase divergenţe între participanţii show-ului matrimonial. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 17.11.2015 vedem ce s-a petrecut Duminică, după ediţia specială. Vizita vedetelor Daniela Crudu şi Cezar Ouatu au adus bucurie în inimile concurenţilor, mai mult pentru unii şi mai puţin pentru alţii. După ce Emanuel a dus-o pe Daniela în casa băieţilor, câteva şuşoteli, la adresa acestuia, au avut loc între concurenţi. De altfel, se anunţă că s-au petrecut întâmplări neaşteptate la munte, în mica excursie în care au fost duşi câţiva dintre concurenţi. La Bran, aflaţi sub cerul liber, într-un foişor, au avut loc întâmplări ce pot schimba situaţi unor concurenţi în emisiune. Aşadar, vă invit să aflaţi despre ce este vorba în emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 17 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena1, de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-17 | Comentarii (0)

Vă invit să vizionaţi prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 17 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15. Ediţia de astăzi vă aduce veşti noi despre concurenţii casei mpfm. Aflaţi ce întâmplări stranii au avut loc în excursia de la Bran şi ce ascund concurenţii care au petrecut o zi departe de competiţie. Se pare că la Bran, lucrurile nu au stat aşa cum ne-am imaginat, iar unii excursionişti şi-au luat lumea în cap, văzându-se departe de privirile oamenilor. Despre ce este vorba, aflăm după ce materialele vor fi difuzate. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 17.11.2015 vedem cum nominaliarile pentru Cristina a născut numeroase divergenţe, mai ales în casa fetelor, şi nu numai. Lavinia este indignată de faptul că Adriana o acuză că ea este principala cauza pentru care majoritatea au votat-o pe Cristina, pentru eliminarea din casă. Însă, locul în competiţie a Cristinei nu s-a terminat încă, pentru că voturile telespectatorilor vor decide dacă va pleca sau nu, la finalul săptămânii. Aşadar, vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu difuzată Marţi, 17.11.2015 pe Antena1 , începând cu ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-17 | Comentarii (0)

Te invităm să nu ratezi emisiunea Şerifi de România, Ediţia 3 de Luni, 16 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena1 de la ora 20:30. Noua emisiune care pune răbdarea vedetelor la încercare a început în forţă. Astăzi, urmărim duelul promis de săptămâna trecută în care Rona Hartner şi Andreea Tonciu se vor lupta pentru locul în concurs. De altfel, cele două vedete îşi vor face bagajele dinaintea duelului, pentru ca la momentul deciziei, cea care va pierde să fie pregătită de plecare. Toate acestea sunt din ordinul lui Dan Negru, şi tot el le va prezenta regulamentul pentru proba de duel. Concurentele trebuie să se tăvălească prin noroi şi să acumuleze pe corpul lor cât mai mult noroi pe care îl vor strânge într-un vas special. Cu cât mai mult noroi în vas, cu atât mai multe şanse pentru a se salva în concurs. Aflaţi cine va învinge bătălia. Tot în emisiunea Şerifi de România, Episodul 3 din 16.11.2015 vă prezentăm următoarea misiune la care vor fi trimişi cei 11 concurenţi rămaşi în show. Cheile pentru seif dau bătăi de cap concurenţilor care caută în toată ţară servietele împrăştiate în diferite oraşe. Se pare că excursia de azi va fi spre Delta Dunării, moment în care vedetele încep să aibă emoţii şi visează să plece cu amintiri plăcute. Însă, nu despre asta este vorba în competiţie. Se pare că acel loc superb nu s-a dovedit a fi cel mai prietenos cu vedetele, deoarece împrejurările au fost nefavorabile pentru misiunea prin care trebuiau să treacă. Aşadar, aflaţi peripeţiile prin care trec aceştia în ediţia de azi şi cum nopţile de somn scad la mai puţine ore pentru fiecare, în această competiţie. Astfel, va invităm să nu rataţi Ediţia 3 din Şerifi de România difuzată Luni, 16 Noiembrie 2015, pe Antena1 de la ora 20:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-16 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 345 346 347 348 349 ... 386 387 »