close
Acasă » Arhiva intrărilor
Vă invităm să nu rataţi emisiunea MasterChef Sezon 5 Episodul 19 de Luni, 16 Noiembrie 2015, de pe Protv începând cu ora 20:30. Începeţi săptămâna cu emisiunea culinară care vă invită să le fiţi alături celor mai buni dintre bucătari. Astăzi, concurenţii vor avea numeroase surprize de care se vor bucura sau mai mult îi vor încurca. Aflaţi cine este al patrulea Chef, invitat special printre concurenţi, care va avea un rol important în probele la care vor fi supuşi aceştia. Tot în emisiunea MasterChef din 16.11.2015 se vor face echipe de câte trei pentru următoarea probă, care par să fie din ce în ce mai dificile. Toate acestea pentru a desemna adevăraţii bucătari demni de MasterChef şi a-i elimina pe cei mai slabi. Astfel, alături de aceste echipe vin cu mare drag vedete din lumea mondenă. Rubi, Pachaman şi multe alte vedete care au participat în show-ul culinar, cândva. Vor fi de ajutor aceste vedete, sau mai mult îi vor încurca pe concurenţii care aspiră pentru marele titlu. Aşadar, fiţi pe faza în ceea ce priveşte cursa pentru marele premiu, mai ales când un bucătar profesionist îşi face apariţia printre concurenţi. Aflaţi mai multe detalii în emisiunea MasterChef, Sezon 5, Episodul 19 de Luni, 16 Noiembrie 2015, care va fi disponibilă de la ora 20:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-16 | Comentarii (0)

Te invităm să vizionezi emisiunea La Măruţă de Luni, 16 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv de la ora 17:30. Ediţia de astăzi vă este prezentată de Cătălin Măruţă care va avea numeroşi invitaţi. În ediţia de vineri am urmărit imagini cu întrunirea familiei Sandei. Mama biologică şi mama care a crescut-o împreună cu alţi membri a-i familiei au petrecut şi în acest week-end momente emoţionante în care s-au putut cunoaşte mai bine. Urmăriţi imaginile video de la aceste întâlniri şi aflaţi noutăţi chiar de la cele trei femei care vin în platou să ne povestească experienţa petrecută împreună. Tot în emisiunea La Măruţă din 16.11.2015 gazda show-ului va veni în platou cu noi cazuri impresionante pe care ni le va prezenta şi vedem care sunt invitaţii de astăzi. Alături de cei care vor sta pe canapea, Măruţă va dezvolta cele mai interesante subiecte ale zilei. Care sunt acestea şi cu ce ne va surprinde ediţia de astăzi, aflaţi de la ora 17:30. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Luni, 16 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv de la ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-16 | Comentarii (0)

Nu rataţi să urmăriţi emisiunea Un show păcătos de Luni, 16 Noiembrie 2015, de pe Antena 1 începând cu ora 23:30. Show-ul nocturn vă oferă informaţii noi cu privire la situaţia din Colectiv şi vor fi astăzi noi invitaţi, specialişti, care ne vor aduce argumente pentru ceea ce s-a întâmplat în Clubul Groazei. De altfel, un nou incident pune şi alte ţări în alertă, după ce în Paris a avut loc un atac de terorişti în momentul unui concert, unde peste 120 de oameni au fost ucişi. Tot în emisiunea Un show păcătos din 16.11.2015 vom afla ce ne vor dezvălui specialiştii care vor fi invitaţi în această seară, alături de Dan Capatos. Aceştia îşi vor spune părerea despre atacurile teroriştilor şi cum ar putea o ţară să ia măsuri împotriva unor astfel de situaţii. Subiectele continuă să apară pe măsură ce timpul trece, însă, numai gazda emisiunii împreună cu asistentul său vă pot dezvălui care sunt acestea. Aşadar, vă invităm să nu rataţi emisiunea Un show păcătos de Luni, 16 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 23:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-16 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea Acces Direct de Luni, 16 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. Emisiunea de azi va începe cu noutăţi despre tragedia din Paris, unde au murit peste 100 de oameni, printre care şi români. De altfel, cazul Clectiv nu s-a încheiat, iar pe zi ce trece numărul de morţi creşte şi alte dezvăluiri ies la iveală pe care Simona Gherghe ni le va împărtăşi. Tot în emisiunea Acces direct din 16.11.2015 aflăm ce s-a întâmplat în acest week-end cu Iulia de la Abdracadabra. Dacă tatăl fetiţei a venit, după cum a promis, să se întâlnească cu Iulia şi fetiţa lor în aceste zile, vom vedea astăzi. De altfel, numeroase poveşti din viaţa unor oameni vor fi dezvăluite, după ce am văzut fericirea pe chipul Dorinei, mama care şi-a revăzut copii după mai bine de 20 ani în care i-a căutat. Aflaţi ce caz uimitor va fi desluşit în ediţia de luni, în platoul emisiunii şi cine va fi alături de Simona Gherghe în show-ul ce urmează a fi difuzat pe Antena 1. Aşadar, vă reamintim că emisiunea Acces Direct de Luni, 16 Noiembrie 2015, va fi difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-16 | Comentarii (0)

Vizionează a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Luni, 16 Noiembrie 2015, începând cu ora 14:00 pe Antena1. Astăzi, în cea de-a două parte a emisiunii, aflaţi ce nemulţumiri au fost după concursul de Duminică. Pe cine vor lua Emilia şi Liliana la cumpărături, dintre fetele din casă? Astăzi urmărim ce au decis cele două câştigătoare, după ce Emilia a votat pentru Adriana, iar Liliana pentru Cristina. Cine va învinge? Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 16.11.2015, ora 14:00, aflăm de la Mirela Vaida care sunt subiectele principale de astăzi şi ce reproşuri au mai apărut între concurenţii show-ului matrimonial. Astfel, vedem imagini video de modul cum s-au distrat ieri concurenţii împreună cu Cezar Ouatu şi Daniela Crudu, invitaţii speciali din emisiune, care au rămas să mai petreacă puţin timp cu ei. Aşadar, vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 16 Noiembrie 2015, care va fi difuzată pe Antena1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-16 | Comentarii (0)

Vă invit să nu rataţi prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Luni, 16 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15 pe Antena1. O nouă ediţie începe cu cele mai spectaculoase subiecte despre concurenţii emisiunii. Aflaţi ce s-a întâmplat după gala de sâmbătă, în care Cristina a fost anunţată că e posibil să fie eliminată. De altfel, aşa s-a şi întâmplat căci duminică s-a aflat că nu a fost protejată de voturile telespectatorilor. Pentru nominalizările către Cristina, Adriana a dat vina pe Lavinia. Ce discuţii au apărut ulterior după ceea ce s-a întâmplat, aflaţi astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 16.11.2015 ora 11:15 subiecte interesante vor fi dezbătute şi astăzi, în direct, împreună cu toţi concurenţii. Cine a fost nemulţumit de concursul de Sâmbătă pentru cursa spre Dubai, aflaţi în această ediţie, disponbilă de la ora 11:15. Aşadar, nu pierdeţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 16 Noiembrie 2015, care va fi difuzată pe Antena1 începând cu ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-16 | Comentarii (0)

Vă invit să vizionaţi emisiunea Ham Talent, Ediţia 4 de Duminică, 15 Noiembrie 2015 difuzată pe Antena 1 începând cu ora 20:30. Ediţia de astăzi ne încântă cu numeroase categorii de animale, de la pisici, căţei, porcuşori de Guineea, cai până la porumbei şi veveriţe. Cu poveşti emoţionante în spatele lor, acestea vor face un show pe cinste în platoul emisiunii. Un concurent dezvăluie că nu îşi poate imagina viaţa fără caii lui şi astfel, ne oferă un moment plin de tensiune în ceea ce priveşte acţiunile animalelor pe scena emisiunii. După acest moment, membră a juriului, Beatrice Rancea, a povestit o situaţie asemănătoare din trecutul ei când a încercat să introducă un cal într-un spectacol de-al ei, însă nu totul a ieşit cum şi-a imaginat. Iubitoare de sport, femeia i-a transmis căţelului ei pasiunea sa pentru fitnes, ceea ce s-a transformat într-un moment unic pentru emisiunea Ham talent. Tot în show-ul Ham Talent din 15.11.2015 ne vor surprinde alţi doi câini care îşi exprimă dragostea pentru stăpâna lor mai ales prin privire, dar şi prin modul cum îi ascultă comenzile. Un moment în aer ne-a oferit o concurentă venită din Chişinău împreună cu porumbeii ei magnifici. Impresionată, Diana Munteanu dezvăluie că acesta a fost un moment unic. Spectacolul continuă cu numeroşi concurenţi ce vor impresiona în această seară, cu poveşti emoţionante până la lacrimi. Aşadar, vă invit să nu rataţi emisiunea Ham Talent, Ediţia 4 de Duminică, 15 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena1 de la ora 20:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-15 | Comentarii (0)

Vă invit să nu pierdeţi emisiunea Te cunosc de undeva, Sezon 8 Episodul 9 de Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015 disponibilă pe Antena1 de la ora 20:00. O nouă serie de transformări spectaculoase vă aşteaptă şi astăzi, în episodul ce va fi difuzat în această seară. Andreea Antonescu s-a pregătit intens mai mult fizic pentru interpretarea personajului, decât vocal. Artista şi-a făcut peste 20 de tatuaje pentru a o imita pe Pink. De altfel, ediţia aceasta va fi plină de travestiri de care Cezar Ouatu nu mai reuşeşte să scape. Astăzi el ne va încânta cu o magnifică piesă a misterioasei Tina Tuner. Înconjurată de flori de cireşi şi diverse accesorii printre care şi chimonouri delicate, Carmen Simionescu va fi Andy Bell, solistul de la Erasure. Tania Popa va interpreta o piesă ce aparţine cântăreţei Adelle, şi anume "Skyfall", o piesă impresionantă şi cunoscută în lume. Tot în Sezonul 8 Ediţia 9 din Te cunosc de undeva difuzată pe 14.11.2015, vă va fi prezentat costumul popular din zona Năsăudului îmbrăcat de Adrian Enache atunci când o va imita pe Maria Butaciu. Acestea dar şi alte interpretări impresionante ne vor aduce şi ceilalţi concurenţi, însă apogeul emisiunii este adus de Tania Popa şi Daria, fiica ei de 16 ani, care vor cânta "Yes sir, I can Boogie", piesă ce aparţine surorilor Baccara. Tania va cânta pentru prima dată alături de fiica ei, în platoul emisiunii transformărilor perfecte. Aşadar, vă reamintim să nu rataţi emisiunea Te cunosc de undeva, Sezonul 8 Episodul 9 de Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena1 începând cu ora 20:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-14 | Comentarii (0)

Te invit să nu ratezi a două parte a Galei Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 17:00 pe Antena1. În partea a doua a emisiunii se va relua discuţia cu Mihaela, concurenta care a primit un mesaj vocal din afara competiţiei. Se pare că fostul iubit o bântuie şi acum, trimite cadouri, însă ce a auzit Mihaela în acel mesaj, aflaţi în această după-amiază. Tot în Gala Mireasă pentru fiul meu din 14.11.2015 ora 17:00 aflăm detalii despre Mihaela dar şi despre alţi concurenţi care nu se mai satură de atâta bine. Cu ce ne va încânta un cuplu şi ce momente au petrecut cei doi zilele trecute, veţi vedea. De cealaltă parte, Valentina şi Aurel au probleme de clarificat. Se pare că discuţia despre aşa zisa Raluca a continuat şi după emisiune, unde Valentina este puternic pornită să elimine acest nume din relaţia lor, asta până nu este prea târziu. Spre finalul emisiunii a venit şi momentul eliminării, însă cine va câştiga imunitatea şi cine va fi protejat, aflăm după ora 17:00. Aşadar, urmăriţi a două parte din Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015, disponibilă începând pe Antena 1 începând cu ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-14 | Comentarii (0)

Vă invităm să vizionaţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015, ora 14:00 pe Antena1. Finala săptămânii va începe cu actualităţi despre excursia de mulţi visată, în Dubai. Însă, pentru a se ajunge la acest nivel, concurenţii au de depăşit numeroase etape. În ce constau acestea, aflaţi urmărind prima ediţie a Galei. Tot în finala săptămânii Mireasă pentru fiul meu din 14.11.2015, prima parte, se vor arăta dornici mai mulţi concurenţi să comenteze la adresa lui Emanuel. Care mai este cauza de această dată şi cu ce ne uimeşte din nou concurentul, aflaţi astăzi. De altfel, vedem dacă fetele s-au lămurit cu alegerea rochiilor pentru Gală, după ce, săptămâna trecută au apărut discuţii despre acest subiect delicat pentru ele. Aflaţi mai multe detalii despre emisiunea în care concurenţii vin să îşi găsească jumătatea vieţii şi poate chiar să se căsătorească. Aşadar, pentru a afla aceste lucruri, vă poftesc să nu rataţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015, prima parte de la ora 14:00 pe Antena1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-14 | Comentarii (0)

Vă invit să nu ratați emisiunea Vocea României, Sezon 5, Episodul 9 de Vineri, 13 Noiembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe Protv. Confruntările continuă într-o atmosferă tensionată unde concurenți luptă pe un loc în semifinală, însă totul depinde doar de ei. Nouă cupluri vor fi formate și astăzi, unde cei 4 jurați vor trebui să unească două voci excepționale care se vor confrunta într-un duel. Cel mai bun câștigă, însă unii nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor lor și părăsesc competiția, asta în cazul în care nu au fost salvați de către ceilalți jurați. Tot în Ediția 9 a Sezonului 5 din Vocea României difuzată pe 13.11.2015, Smiley și Loredana dansează împreună pe o piesă care se cântă pe scenă, unde fredonează și câteva versuri pentru dumneavoastră. Duelurile nu încetează să impresioneze, iar Loredana este determinată să spună despre unul dintre ele că a sunat ca un duet și nu ca un duel, ceea ce a uimit concurenții, însă unul dintre cei doi trebuie să părăsească competiția, cine sunt aceștia aflați astăzi. De altfel, îl vom asculta pe Mihai Răit, un concurent care este ținut în suspans la alegerea celui mai bun din duelul din care a făcut parte, iar Mariul Moga savurează un moment al unui cuplu de dueliști, cu sufletul la gură. Emoțiile continuă și în această seară în Sezonul 5, Episodul 9 a emisiunii Vocea României, pe care vă invităm să o urmăriți Vineri, 13 Noiembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe Protv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-13 | Comentarii (0)

Te invit să nu pierzi Sezonul 5 Episodul 10 a emisiunii X Factor difuzat Vineri, 13 Noiembrie 2015, pe Antena1, începând cu ora 20:30. Audițiile continuă cu numere spectaculoase, personaje impresionante și voci de nedescris și în această seară. O surpriză pentru jurații emisiunii a fost momentul în care pe platou a pășit un personaj cunoscut. Solistul trupei Jukebox, Alex Vasilache, intră pe scena X Factor în calitate de concurent, care speră el, să emoționeze cu talentul său. Mirați jurații de apariția celui care are deja o carieră în spate și o trupă cunoscută, solistul ne dezvăluie că lumea nu cunoaște adevăratele sale calități ca artist și vrea să demonstreze că poate mai mult. Tot în Ediția 10 a emisiunii X Factor din 13.11.2015 la audiții se prezintă o româncă care seamănă perfect cu Duffy, dar care ne va interpreta piesa unei cunoscute interprete britanice. Din Italia, se prezintă un bărbat care își încearcă norocul în România și care, deși este bine stabilit cu un job pe măsură, acesta visează la o carieră în muzică. Totul a început pentru el odată cu localurile din Italia unde cântă pentru a-și exersa vocea. Dacă va trece acesta peste preselecțiile X Factor, veți vedea. Seara nu se termină așa simplu, trupa formată de 5 tineri basarabeni a cucerit juriul, iar o tânără suceveancă, și-a etalat vocea impresionantă acompaniată de pian, dar căreia i s-a alăturat chiar și Horia Brenciu. Mai multe momente emoționante veți putea urmări în Sezonul 5, Episodul 10 a emisiunii X Factor, care va fi difuzată Vineri, 13 Noiembrie 2015 pe Antena1, de la ora 20:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-13 | Comentarii (0)

Te invit să nu ratezi emisiunea La Măruță de Vineri, 13 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 17:30 pe Protv. Emisiunea de astăzi va începe cu noutăți despre pacinetii suferinzi după incendiul de la Colectiv. Numărul de morți se mărește pe zi ce trece, iar astăzi vom afla câte dintre cazurile existente mai au șansa să supraviețuiască. De altfel, au apărut primele imagini cu fiica lui Marius Moga, iar astăzi ne astam ca Măruța să ne prezinte câteva dintre ele. Tot în emisiunea La Măruță din 13.11.2015 cazul fotbalistului Lucian Bârlan, care s-a sinucis, face furouri în lumea mondenă. De altfel, vom vedea reacțiile Sandei, care s-a pornit ieri spre Bistrița, la Melisanda, mama ei biologică și astăzi le așteptăm în platoul emisiunii, împreună cu Elena Cârstea, pentru a afla mai multe detalii despre această revedere. Ce va avea de comentat Elena la adresa Melisandei și dacă va reuși să o aibă la inimă, în ciuda faptului că și-a abandonat fiica, vom află astăzi. Așadar, vă invit să nu ratați emisiunea La Măruță de Vineri, 13 Noiembrie 2015, disponibilă pe Protv începând cu ora 17:30, alături de Cătălin Măruță și invitații săi. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-13 | Comentarii (0)

Urmărește o nouă ediție a emisiunii Acces direct de Vineri, 13 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 17:00 pe Antena1. Emisiunea va fi prezentată de Simona Gherghe, prezentatoarea care mereu vine cu noutăți din lumea mondenă. Astăzi, Iulia din Abracadabra vine cu vești noi despre modul în care a fost tratată în locuința unde plătește chirie, chiar de către proprietară. Ieri, după o discuție aprinsă care s-a lăsat cu violență, Iulia ne-a povestit despre întreaga experiență. Tot astăzi în emisiunea Acces direct din 13.11.2015 vă invităm să urmăriți noi imagini în care Dorina și Marian au petrecut timpul împreună. După 20 ani în care Dorina și-a căutat copii, echipa Acces direct a reușit să îi găsească și l-a adus pe Marian împreună cu mama sa, și sora cea mică. De altfel, vom urmări și alte cazuri emoționante, prezentate de gazda emisiunii care va aduce detaliile necesare, dar și un mic ajutor pentru fiecare în parte. Așadar, te invit să vizionezi emisiunea Acces direct de Vineri, 13 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 începând cu ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-13 | Comentarii (0)

Nu ratați prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 13 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena1 începând cu ora 11:15. Prima parte a emisiunii va începe cu imagini din toată perioadă acumulată până în ziua 69. în ce mod au avansat concurenții și prin câte situații au trebuit să treacă pentru a ajunge până aici, vedeți încă de la începutul emisiunii. Vă invităm să fiți alături de toți concurenții, care astăzi ne vor surprinde cu noutățile din competiție. Rivalitățile continuă între băieți, mai ales în ceea ce îl privește pe Valentin, despre care se spune că mulți dintre concurenți au frică de el. în ce constă acest lucru și ce a stârnit aceste vorbe, aflați în emisiunea de astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 13.11.2015 aflăm dacă, după confruntările de ieri, Emanuel a fost acceptat ca atare, cu tot cu glumițele lui, de către fete. Ce situație ia o întorsătură radicală și ce se petrece în casa fetelor, vedeți în prima jumătate a emisiunii de azi. Așadar, nu pierdeți emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 13 Noiembrie 2015, prima parte, difuzată de la ora 11:15 pe Antena1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-13 | Comentarii (0)

Vizionează emisiunea La Măruță de Joi, 12 Noiembrie 2015, începând cu ora 17:30 pe Protv. Emisiunea va începe alături de Cătălin Măruță, cel mai îndrăgit prezentator tv care veșnic vrea să ajute oamenii care strigă după ajutor, și astfel, vă îndeamnă și pe dumneavoastră să le fiți alături. Cu fiecare zi care trece se aduc noutăți despre incendiul de la Clubul groazei, întâmplări pe care Măruță le va împărtăși tuturor celor care urmăresc emisiunea. Ieri seara s-a aflat ca tobosarul trupei Goodbye to Gravity si-a dat ultima suflare, insa detalii aflati astazi. De asemenea, tot în emisiunea La Măruță din 12.11.2015 va reveni în platoul show-ului Elena Cârtea împreună cu fiica sa. Aflați astăzi dacă Măruță împreună cu echipa sa au reușit să o găsească pe mama biologică a Sandei. Nu ratați cele mai importante momente și urmăriți emisiunea La Măruță de astăzi, 12 Noiembrie 2015 care va fi disponibilă pe Protv de la ora 17:30 pentru dumneavoastră. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-12 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 346 347 348 349 350 ... 386 387 »