close
Acasă » Arhiva intrărilor
Nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii Acces direct 9 Martie 2016, disponibilă Miercuri de la ora 17:00 pe Antnea 1. În show-ul cu Simona Gherghe vă aşteaptă noi subiecte incendiare despre vedetele din lumea mondenă. Astfel, nu rataţi veşti noi de la Adelina Pestritu, dar mai ales vedeţi cum s-au distrat unele vedete în vacanţele de vis. Tot în emisiunea Acces direct 9.03.2016, veţi afla mai multe detalii despre fetiţele din întuneric, care se află acum la spital, însă ce lucruri oribile au ieşit la iveală despre parinti vedeţi astăzi. Se pare că părinţii au petrecut ziua de 8 Martie în loc să se îngrijească de cele două fetiţe care se află la spital. De altfel, nu rataţi nouatile despre bunica Maria care stă singură la 80 ani, nu are pe nimeni şi este săracă, dar mai ales bolnava. Se pare că aceasta a fost ajutată de echipa acces şi viaţa i s-a schimbat radical. Nu pierdeţi noi dezvăluiri şi fiţi alături de gazda emisiunii şi poveştile sale de viaţă. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea, difuzat de la ora 17:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-09 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 9 Martie 2016, disponibilă Miercuri de la ora 14:00 pe A1. A doua ediţie a emisiunii de astăzi vă va surprinde din nou cu e-mailuri primite de la telespectatori. Ce se mai aude despre presupusul copil a lui Vlad, dar şi dacă apar noi dezvăluiri, noi probe care denotă acest fapt, veţi vedea. De asemenea, Nicoleta suferă în tăcere, însă cine îi va fi alături în aceste clipe grele, vom vedea astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 9.03.2016, veţi vedea ce discuţii au mai avut loc în casa Mpfm, dar şi dacă fetele s-au mai certat pe tema curăţeniei. De asemenea, ce are Valentina de spus acum că Aurel nu mai este în competiţie, dar şi ce mai au de spus cuplurile acum, cine împlineşte mai multe luni dar şi ce planuri de viitor au. Nu rataţi noi subiecte în această după-amiază. Aşadar, nu uitaţi să vizionatie emisiunea Mpfm 9 Martie 2016, difuzată pe Antena 1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-09 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 9 Martie 2016, difuzată Miercuri de la ora 11:15 pe Antena 1. În prima parte a emisiunii de astăzi vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile. Se pare că Nicoleta a fost profund afectată de spusele mamei sale, care i-a cerut să iasă din casă, însă aflaţi ce reacţii au avut Ionuţ şi Ciprian când au aflat toate aceste lucruri. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 9.03.2016, veţi afla mai multe detalii despre certurile dintre băieţi, acolo unde Cătălin este miza jocului. De ce este mereu provocat, sau chiar el provoacă şi care sunt nemulţumirile celorlalţi băieţi la adresa noului concurent, vom vedea şi astăzi. De asemenea, ce s-a mai întâmplat la ieşirea băieţilor, dar şi cu cine s-a întâlnit unul dintre băieţi, vom vedea în această dimineaţă. Nu rataţi o nouă ediţie alături de concurenţii voştri favoriţi şi de Mirela Vaida. Aşadar, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mpfm 9 Martie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-09 | Comentarii (0)

Vă invităm la o nouă ediţie a emisiunii La Măruţă 8 Martie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. Nu pierdeţi o ediţie specială de 8 Martie alături de Cătălin Măruţă, cel care ne va prezenta mai multe subiecte inedite. Se pare că cei doi soţi orbi au făcut un gest terifiant, şi acela că şi-au dat ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-03-08 | Comentarii (0)

Urmăreşte emisiunea Acces direct 8 Martie 2016, difuzată Marţi pe Antena 1 de la ora 17:00. În show-ul cu Simona Gherghe vă aşteaptă noi subiecte incredibile, mai ales că astăzi este ziua mamei, dar şi a femeii. Astfel, aflaţi ce cadouri au primit frumoasele mămici, dar şi ce invitaţi excepţionali vor fi astăzi. Horoscopul de mâine îl va spune Camelia şi astăzi, iar gazda show-ului ne va dezvălui mai multe despre lumea mondenă. Tot în emisiunea Acces direct 8.03.2016, vom urmări continuarea poveştii despre fetiţa care vrea să îşi scoată mama din puşcărie. Ce s-a mai descoperit acum dar şi dacă aceasta va reuşi să îşi împlinească visul, vom vedea. De asemnea, surorile din beznă trăiesc clipe grele din nou căci familia a rămas la fel de nepăsătoare. Nu pierdeţi noi declaraţii şi vedeţi ce petrecere pe cinste va fi în această seară. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Acces direct 08 Martie 201, difuzat de la ora 17:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-08 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 8.03.2016, disponibilă Marţi pe Antena 1, a doua parte de la ora 14:00. Emisiunea matrimonială cu Mirela Vaida vă aşteaptă la o nouă ediţie interesante, unde veţi afla mai multe despre concurenţii voştri favoriţi, dar mai ales nu pierdeţi noi întâmplări incredibile. Se pare că cei 5 băieţi care au profitat de privilegiul de a ieşi din casă pentru a se intalnic cu susţinătorii loc, au avut parte de numeroase surprize acolo. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 8.03.2016, veţi vedea cu ce vor fi surprinse fetele de ziua mamei, dar mai ales mamele din competiţie. Se pare că acestea vor fi răsfăţate astăzi, dar şi ce surprize îi aşteaptă pe concurenţi cu ocazia zilei femeii, dacă vor ieşi din casă să petreacă dar şi ce subiecte interesante vor avea loc, veţi vedea. Aflaţi cine a intrat în platou să surprindă de ziua mamei în casă, dar şi altele. Aşadar, vă invităm să vizionaţi emisiunea Mpfm 08 Martie 2016, difuzat de la ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-08 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 8 Martie 2016, difuzată Marţi de la ora 11:15 pe Antena 1. În show-ul matrimonial vă aşteaptă cele mai interesante subiecte ale zilei, mai ales că toţi concurnetii au trecut prin nenumărate întâmplări. Astfel, vedeţi ce discuţii au avut loc în ultimele zile în casă, de ce se ceartă Emilia cu celelalte fete dar şi dacă Nicolae este dispus să îi fie alături indiferent de situaţie. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 8.03.2016, veţi vedea de cine s-a ataşat Florin, dar şi dacă el va forma un cuplu de curând sau a intrat în competiţie pentru altceva, precum susţine Cătălin. De asemenea, odată cu intrarea în competiţie a părinţilor concurenţilor, mai multe discuţii au ieşit la iveală, însă ce s-a descoperit de această dată, nu rataţi să aflaţi în această după-amiază. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Mpfm 08 Martie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-08 | Comentarii (0)

Vă invităm să vizionaţi Chefi la cuţite Episodul 1 din 7 Martie 2016, difuzat Luni, de la ora 20:30 pe Antena 1. Faceţi cunoştinţă cu un nou show culinar, Chefi la cuţite 7 Martie 2016, alături de trio-ul format de Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scarlatescu şi Sorin Bontea. Cei trei se vor afla într-o competiţie continuă căci fiecare va avea echipa lui de 6 bucătari unde vor demonstra cine este cel mai bun profesor ce îi poate învaţă pe alţii arta gatitlui. Tot în emisiunea Chefi la cuţite 7.03.2016, veţi vedea care sunt cei 18 concurenţi care vor porni o luptă în bucătărie. De altfel, Gina Pistol va prezenta show-ul culinar, iar aceasta va avea ocazia să le fie gazdă celor trei chefi. De asemenea, vedeţi în ce ipostaze sunt puşi cei trei chefi, ce vor găti concurenţii. Chefii vor avea parte de o degustare pe nevăzute, vor vota preparatele concurenţilor fără ca măcar să ştie cui îi aparţin. Acest fapt îi poate face să îşi voteze concurentul din echipa lor şi să îi înlăture fără ca măcar să ştie. O competiţie cum nu ai mai văzut începe astăzi pe Antena 1 iar noi vă aşteptăm să vizionaţi Episodul 1 de astăzi, unde veţi vedea cine va fi eliminat inca de la inceput. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Chefi la Cuţite 7 Martie 2016, Episodul 1 de la ora 20:30 pe A1. ... .
Categorie: Chefi la cutite | Adaugat: 2016-03-07 | Comentarii (0)

Te invit să urmăreşti emisiunea La Măruţă 7 Martie 2016, difuzat Luni de la ora 17:30 pe ProTv. În show-ul cu Cătălin Măruţă veţi vedea ce subiecte interesante vă aşteaptă de această dată. Se pare că mai multe vedete se pregătesc de ziua importantă, ziua de 8 Martie unde vor să îşi surprindă mamele şi soţiile. De altfel, ce noutăţi ne mai aduce Ionuţ Dolănescu despre presupusul frate şi dacă testul ADN a avut loc, vom vedea. Tot în emisiunea La Măruţă 7.03.2016, veţi vedea pe cine va avea Măruţă alături de el ca invitat, dar şi ce poveste incredibilă ne va dezvălui chiar astăzi. O altă familie va intra în platou şi ne va surprinde cu o poveste de viaţă incredibilă, însă şi alte subiecte interesante vor avea loc. Aflaţi mai multe din acest show şi vedeţi ce experimente au mai avut loc în cadrul ediţie, ce situaţii neprevăzute s-au născut odată cu acestea dar şi multe altele. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea La Măruţă din 07 Martie 2016, disponibil de la ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-03-07 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Un show păcătos 7 Martie 2016, difuzat Luni de la ora 23:00 pe Antena 1. În show-ul cu Dan Capatos veţi afla mai multe detalii despre întâmplările din show-biz-ul românesc. Se pare că Liviu şi Israela trec prin situaţii de nedescris. Cei doi soţi vor să divorţeze, însă ce îi împinge să facă acest pas dar şi de ce nu se mai înţeleg, vom afla şi în această seară. De asemenea, ce discuţii au avut loc după ce psihologul le-a dat sfaturi celor doi, veţi afla astăzi. Tot în emisiunea Un show păcătos 7.03.2016, veţi vedea care sunt principalele ştiri ale zilei de pe SpyNews pe care Capatos le va dezvălui pentru dumneavoastră. De asemenea, mai multe evenimente s-au petrecut în acest week-end iar gazda emisiunii vă va spune despre ce este vorba, însă nu rataţi ediţia din această seară, dar mai ales nu rataţi dansul exotic al păcătoaselor Ana Mocanu şi Daniela Crudu. Aşadar, nu pierdeţi să aflaţi mai multe şi vizionaţi emisiunea Un show păcătos din 7 Martie 2016, începând cu ora 23:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-07 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii Acces direct 7 Martie 2016, difuzată Luni de la ora 17:00 pe Antena 1. În show-ul cu Simona Gherghe vă aşteaptă mai multe detalii despre vedetele mondene, momente ce sunt dezvăluite încă de la începutul emisiunii. Astfel, aflaţi unde a mai petrecut Adrian Minune, cu ce a mai surprins Misha, fetiţa lui Connect-R dar şi despre alţi artişti de zile mari. Tot în emisiunea Acces direct 7.03.2016, veţi vedea ce ne va dezvălui Camelia despre ziua de mâine, ce ne pregăteşte horoscopul după fiecare zodie în parte. Cât despre familia celor trei micuţi care trăiesc în sărăcie după ce viaţa le-a dat o lovitură grea, astăzi Simona le-a pregătit o surpriză incredibila, iar noi vom putea afla urmărind emisiunea. De asemenea, nu pierdeţi un nou caz incredibil care a fost descoperit, o altă familie vine cu povestea sa în platou, dar despre cine să fie vorba dar şi ce necaz i-a lovit, veţi afla în această după-amiază chiar de la ei. Aşadar, vă invităm să vizionaţi emisiunea Acces direct din 07 Martie 2016, începând cu ora 17:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-07 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 7 Martie 2016, a doua parte de Luni difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. În această după-amiază veţi afla mai multe despre întâlnirea concurenţilor în afara competiţiei cu susţinătorii lor. Astfel, Valentin, Nicolae, Alexandru, Cosmin şi Eduard au mers să îi întâlnească pe cei mai înrăiţi fani ai show-ului, cei care le-au dat numeroase sfaturi şi au putut vorbi la liberă alegere. Aflaţi ce dezvăluiri le-au făcut aceştia. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 7.03.2016, veţi afla ce a spus Aurel după ce a părăsit competiţia dar mai ales ce mesaj le-a dat concurenţilor. De altfel, în acest week-end concurenţii au petrecut alături de familiile lor, însă ce discuţii au avut loc, dar şi ce reproşuri, ce sfaturi le-au dat, veţi vedea. De asemenea, sâmbătă a fost ziua lui Ciprian, dar ce cadouri a primit dar şi ce petrecere a avut loc, veţi vedea. Mai multe subiecte cu dezvăluiri incredibile aflaţi urmărind emisiunea Mmpfm 07 Martie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-07 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu 7 Martie 2016 disponibilă Luni de la ora 11:15 pe Antena 1. Nu pierdeţi emisiunea matrimonială cu Mirela Vaida şi aflaţi ce întâlniri emoţionante au avut loc în acest week-end. Se pare că familiile concurenţilor au păşit pragul casei şi au rămas alături de copii lor pentru o revedere mai amănunţită. Ce discuţii au avut loc între concurenţi şi părinţii lor, nu rataţi să aflaţi în această dimineaţă. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu 7.03.2016, veţi afla cum au petrecut concurenţii ziua lui Ciprian, mai ales că alături de el a fost şi familia. De asemenea, 5 concurenţi au fost duminică să se întâlnească cu susţinătorii lor, însă ce au discutat acolo dar şi ce sfaturi au primit, vă aşteptăm să aflaţi în ediţiile de astăzi. De altfel, dacă au avut loc noi discuţii în casă, noi certuri, vom vedea. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mpfm 7 Martie 2016, difuzată pe Antena 1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-07 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi Gala Mireasă pentru fiul meu 5 MArtie 2016, difuzată pe Antena 1 începând cu ora 14:00. A doua parte a galei de astăzi vă aşteaptă cu noutăţi incredibile. Pe lângă toate subiectele ediţiei aflaţi cine va părăsi competiţia chiar astăzi. Cineva îşi va lua bagajul şi va pleca definitiv, dar cine este acesta, să fie Cristina sau Aurel? Aflaţi astăzi mai multe. Tot în emisiunea Mpfm finala săptămânii 5.03.2016, veţi vedea ce dezvăluiri face mama lui Nicolae despre trecutul lui, cât de abandonat s-a simţit el de mic, dar şi ce motive a avut aceasta ca să îl dea deoparte. De asemnea, vedeţi ce invitaţi surpriză vor mai intră în platou şi cine se va bucura de această dată de revederea celor dragi, însă şi cu ce scop vor veni ei, nu rataţi să aflaţi în această după-amiază. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi Gala Mpfm din 5 Martie 2016, disponbila de la ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-05 | Comentarii (0)

Te invit să urmăreşti Gala Mireasă pentru fiul meu 5 Martie 2016, difuzată Sâmbătă de la ora 12:00 pe Antena 1. În prima parte a galei de azi vă aşteaptă noi dezvăluiri picante. Se pare că trecutul lui Nicolae ascunde mai multe întâmplări la care nu v-aţi aşteptat. Astăzi vom afla ce dezvăluiri a făcut mama lui Nicolae despre acesta. Tot în Finala Săptămânii Mpfm 5.03.2016, veţi vedea ce subiecte inedite vor avea loc, cine va pleca astăzi acasă, dar şi ce invitaţi vor veni în platou să ne surprindă. Suprizele nu vor lipsi nici de această dată, însă ce lucruri nebănuite îi mai aşteaptă pe concurenţi dar şi ce dezvăluiri ies la iveală despre cearta dintre băieţi cu Cătălin, vom vedea. Acesta are o săptămâna de la intrarea în competiţie, însă a trecut prin mai multe etape decât se astepta. Ce ne vor mai dezvălui şi ceilalţi concurenţi, nu rataţi să aflaţi în această ediţie. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi Finală Săptămânii Mpfm din 5 Martie 2016, difuzată de la ora 12:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-03-05 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii La Măruţă 4 Martie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. În această după-amiază vă aşteaptă cele mai emoţionante poveşti de viaţă, unde Cătălin Măruţă aduce invitaţi pentru a vă dezvălui mai multe. Astfel, Ionuţ Dolănescu este total revoltat pentru apariţia lui Ionuţ Petrescu, cel care susţine că este fiul lui Ion Dolănescu. Tot în emisiunea La Măruţă 4.03.2016, veţi vedea cum Măruţă şi Patrizzia fac o plimbare cu maşina, însă unde se duc cei doi dar şi prin ce periperii trec ei pe tot traseul, veţi vedea. Nu rataţi un traseu incredibil făcut de Măruţă şi Patrizzia, jurata de la MasterChef şi fiţi alături de ei în această după-amiază. De asemenea, Cătălin Măruţă ne va dezvălui mai multe subiecte incendiare, însă despre ce să fie vorba, nu rataţi să aflaţi în ediţia de Vineri. Aşadar, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea La Măruţă din 4 Martie 2016, începând cu ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-03-04 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 346 347 348 349 350 ... 417 418 »