close
Acasă » Arhiva intrărilor
Vă invit să urmăriţi partea a doua a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Joi, 26 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. Emisiunea de după-amiază vine cu noutăţi despre concurenţii show-ului, cei care nu îşi găsesc liniştea în casa Mpfm. Aici au loc noi relaţii, noi despărţiri, reorientări spre alţi concurenţi şi lista continuă. De altfel, şi Nicolae caută alinarea la Emilia, după ce s-a despărţit de Loredana. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 26.11.2015, ora 14:00 aflăm dacă Oana şi Cosmin s-au liniştit acum că s-a aflat adevărul despre scrisoarea misterioasă. De asemenea, Emilia se află în centrul atenţiei între concurenţi, însă oare să fie ea victima, sau cea care provoacă totul? Aflaţi care e noua strategie pentru eliminarea lui Cirprian şi a dnei Virginica şi cine este responsabil pentru această acţiune. Aşadar, nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Joi, 26 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-26 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm la o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Joi, 26 Noiembrie 2015, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1. Show-ul matrimonial va începe ca de ficare dată cu rememorarea zilei anterioare unde au avut loc numeroase discuţii, pe care le vor discuta cu toţii în platoul emisiunii. Mirela Vaida vă invită să aflaţi ce s-a mai întâmplat între Nicolae şi Emilia, cei care par mai apropiaţi ca niciodată. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 26.11.2015 vom vedea care sunt actualităţile din casa Mpfm, ce discuţii contradictorii nu reuşesc să dea de capăt, dar şi dacă mai sunt probeleme în bucătăria fetelor, acolo unde lucrurile ori dispar, ori sunt puse intenţionat în altă parte. De altfel, care este situaţia din casa băieţilor, dacă s-au mai calmat lucrurile dintre Emanuel şi Constantin, veţi vedea astăzi. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu, prima parte de Joi, 26 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-26 | Comentarii (0)

Vizionează cea mai nouă emisiune Clipa de fericire, Episodul 1 de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv, începând cu ora 20:30. Noul show o va avea pe prezentatoarea Amalia Enache, care vă poate încânta emoţional cu fiecare ocazie. Se pare că după ce a trecut prin numeroase cazuri, gazda emisiunii s-a gândit să ofere o mână de ajutor în care va face fericiţi mai mulţi oameni. Astfel, s-a înfiinţat show-ul Clipa de fericire unde oamenii vin să îşi expună dorinţele uriaşe iar emisiunea le oferă şansa să şi le împlinească. Tot în show-ul Clipă de fericire, Ediţia 1 din 25.11.2015 vă oferă şansa să aflaţi cazul unei învăţătoare, care după nenumăraţi ani în care şi-a dedicat viaţa copiilor ei, dar mai ales a celor pentru care predă, aceasta îşi spune marea dorinţa. Astfel, femeia va trăi pentru prima dată în viaţă un moment la care a visat din copilărie, şi acela să aibă parte de o secvenţă pe scenă alături de două actriţe consacrate. Un adevărat spectacol ce vă poate aduce emoţii şi lacrimi, vă vor putea oferi învăţătoarea alături de cele două artiste. Nu pierdeţi momentul culminant şi fiţi alături de invitaţii serii. De altfel, Amalia Enache va mai avea şi alte surprize pentru telespectatorii show-ului, copii invitaţi, oameni plini de speranţă şi iubire şi multe alte cazuri care îşi aşteaptă rândul la împlinirea viselor. Aşadar, nu pierdeţi premiera emisiunii Clipa de fericite, Episodul 1 de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 20:30 pe ProTV. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-25 | Comentarii (0)

Nu rata să vizionezi ediţia specială a emisiunii Te cunosc de undeva Sezon 8 Episodul 11 de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, difuzată pe Kanal D de la ora 20:00. Show-ul cu cele mai impresionante măşti vine şi astăzi cu o ediţie specială pentru dumneavoastră. Emisiunea începe cu momentul impresionant în care Nadir şi tatăl sau vor cânta împreună. Tatăl lui Nadir este de profesie inginer mecanic, născut în Irak, însă locuieşte de mulţi ani în România. Astăzi, cei doi se vor transforma în Khaled şi Amr Diab şi vor interpreta piesa "Habibi Ya Nour El Ain”. Mai apoi, confruntările încep, iar concurenţii vin pe platou total schimbaţi. Tot în emisiunea Te cunosc de undeva, Ediţia 11 din 25.11.2015, Nadir va fi Dan Ciotoi, solistul trupei Generic ce îi poate aduce câştigul premiului din această seară. De altfel, Florin Ristei bucuros că a scăpat de travetire, îl va interpreta pe Bob Marlei, iar Adrian Enache va avea cea mai dificilă transformare, şi acela în CRBL, unde va trebui să danseze ca niciodată până acum. Smiley vine în platou interpretat de Şerban Copot, cu piesa "Oarecare", însă nici Andreea Antonescu nu se lasă mai prejos, atunci când va trebui să se prezinte ca Madonna. Nu pierdeţi ocazia să le vedeţi pe Margherita şi Viorica în personajele Elton John şi Kiki Dee, pe care le vor expune în această seară. De asemenea, momentele continuă cu surprize inedite, unde Carmen va fi Rita Ora şi Cezar Ouatu se interpune în Cynthia Johnson. Astfel, după aceste transformări spectaculoase, aflaţi cine va câştigă ediţia de astăzi şi pentru cine vor fi donaţi banii. Aşadar, nu rataţi să vedeţi show-ul Te cunosc de undeva, Sezon 8 Episodul 11 de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 20:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-25 | Comentarii (0)

Nu rataţi să urmăriţi show-ul La Măruţă de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv de la ora 17:30. Ediţia va începe cu o nouă confruntare în ceea ce priveşte cazul fetei dispărute din sicriu. Se pare că în ediţia de ieri, un bărbat sub anonimat, a declarat povestea lui ca fiind asemenatoare cu cea a fetei, şi astfel a acuzat asistenta de la clinică, dar mai ales pe nepotul sau şi alte două persoane, cum că ar fi vinovaţi de vânzarea copiilor celor din Canada. Tot în emisiunea La Măruţă din 25.11.2015 aflăm detalii despre cum s-a comportat mama fetei la testul poligraf, acolo unde vom afla cu adevărat dacă femeia ştia sau nu de vânzarea fiicei sale. Alături de Măruţă va veni din nou Carmen Harrar care doreşte să descopere adevărul, şi îl aşteptăm şi pe Florin, fratele fetei dispărute. De altfel, emisiunea vă surprinde şi cu alte subiecte interesante, care vă pot uimi în această după-amiază, alături de gazda emisiunii, Cătălin Măruţă. Aşadar, nu pierdeţi ocazia să aflaţi mai multe din emisiunea La Măruţă de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-25 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm la o nouă ediţie a emisiunii Un show păcătos de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 23:30. Show-ul de la miezul nopţii vine cu cele mai noi scandaluri mondene, în care sunt noutăţi despre momentul când cei înşelaţi, înşală la rândul lor. Se pare că după discuţiile din platou în care Mădălina a fost prinsă în ipostaze emoţionante alături de Dani Mocanu, iubitul ei, Ibrahim, şi-a găsit alinarea în braţele lui Traşcă. Astăzi vom afla ce s-a mai întâmplat între cei doi şi dacă într-adevăr Ibrahim a părăsit-o pe Beyonce de România pentru Simona. Tot în emisiunea Un show păcătos din 25.11.2015 vom vedea cine sunt invitaţii speciali din această seară, alături de Cătălin Bordea şi gazda emisiunii Dan Capatos. Situaţia a rămas neclară, căci Beyonce şi Dani infirmă că au avut vreo legătură, pe când Ibrahim nepăsător s-a apropiat de Traşcă. Nu rataţi noutăţile de astăzi şi aflaţi care sunt cele mai interesante ştiri de pe SpyNews, pe care Capatos ni le va împărtăşi şi nouă. Aşadar, vă invităm să urmăriţi emisiunea Un show păcătos de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 23:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-25 | Comentarii (0)

Vă reamintim să urmăriţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. Show-ul cu Simona Gherghe vă prezintă cazuri extraordinare, în care unii oameni au suferit o viaţă pe tema aceasta, din cauza situaţiei financiare şi a institutului românesc. Se pare că după ediţia de ieri în care o mamă şi-a crezut fiica moartă timp de 25 ani, dar a regăsit-o mai vie ca niciodată, cu o căsnicie fericită şi un copil frumos, echipa acces a putut bucura viaţa unor familii care nu credeau vreodată să se regăsească. Tot în show-ul Acces direct din 25.11.2015 vom vedea pe cine va avea astăzi în platou gazda emisiunii, alături de ea, pentru a discuta numeroase subiecte. Lucruri nebănuite ies la iveală tot mai mult, însă până unde pot ajunge unii oameni pentru bani, nu o să vă vină să credeţi. Aflaţi aceste detalii dar şi alte subiecte interesante, în emisiunea care vă poate oferi cele mai amănunţite ştiri ale zilei. Aşadar, fiţi alături de emisiunea Acces direct de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-25 | Comentarii (0)

Te invit să nu ratezi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. Show-ul matrimonial vă oferă şansa să aflaţi detalii despre concurenţi în cea de-a doua parte a emisiunii, unde se vor descoperi numeroase întâmplări neaşteptate. Evenimentul petrecut recent în competiţie a pus pe gânduri concurenţii şi nu doar pe Cosmin şi Oana, cei care au avut păţania. Odată cu apariţia miserioasei Lara s-au născut numeroase păreri despre tânăra domnişoară. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 25.11.2015 aflăm ce s-a mai întâmplat între băieţii nemulţumiţi, care îşi spun oful doar între ei, cu discuţii aprige şi jigniri. Vor reuşi aceştia să se înţeleagă până la finalul competiei? Aflaţi acestea, dar şi despre cazul Emilia vs Liliana, care nu se pot obişnuit cu ideea că au fost prietene, iar acum sun rivale. Aşadar, aflaţi şi alte subiecte interesante, în ediţia de azi, a doua parte de la ora 14:00. Astfel, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-25 | Comentarii (0)

Vă invit să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15. Ediţia de azi vă poate surprinde cu evenimentele întâmplate în ziua 81, momente ce vor fi discutate astăzi, în platoul emisiunii. După ce Mirela Vaida ne va dezvălui subiectele principale ale zilei, vom vedea ce s-a mai întâmplat între concurenţi. Ce a rămas nedesluşit, este ceea ce s-a întâmplat în casa băieţilor după vizita gazdei show-ului. Se pare că Mirela a găsit o mizerie de nedrescris în camerele băieţilor, pe paturile lor, dar şi pe jos. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 25.11.2015, vom vedea ce replică ne vor oferi aceştia azi, dar mai ales după ce urmărim imaginile în care au loc numeroase discuţii. Subiectul principal va fi şi Lara, femeia care s-a îndrăgostit de Cosmin. Dar oare aşa să fie sau concurenţii au o explicaţie mai credibilă pentru apariţia femeii? Telespectatorii emisiunii sunt invitaţi să afle toate detaliile urmărind prima parte a ediţie de astăzi, pe Antena 1. Aşadar, nu rataţi să aflaţi noutăţi din show-ul Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 25 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-25 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Şerifi de România, Episodul 6 de Marţi, 24 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 20:30. O nouă zi alături de vedele noastre preferate înseamnă noi confruntări pentru ele. Aflaţi la ce sunt supuşi concurenţii emisiunii pentru a alege cine va merge la duel cu Andreea Tonciu. Astăzi, un alt concunrent va părăsi competiţia, însă până atunci drumul e lung. Dupe ce că au fost treziţi dis de dimineaţă de către comandanţi şi puşi direct la antrenamente grele, aceştia au primit şi alte veşti dureroase pentru ei. Cu ce se confruntă Andrei Panaitescu ca lider la echipa albastră, vom vedea astăzi. Tot în Ediţia 6 a emisiunii Şerifi de România din 24.11.2015 veţi vedea de la ce pornesc discuţiile aprinse, în baie, între băieţi. Moment la care CRBL se amuză copios. Mai apoi aflăm în ce constau probele în care cele două grupe vor trebui să treacă pentru a se decide cine merge la duel cu Andreea Tonciu. Spre final, o vom vedea pe aceasta în lacrimi, însă care este motivul, telespectatorii emisiunii sunt invitaţi să afle astăzi. În urma tuturor discuţiilor, vedetele sunt puse la curăţenie, drept pedeapsă. Cine va merge la duel şi are şansa să plece acasă, vă aşteptăm să aflaţi în această seară. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Şerifi de România, Episodl 6 de Marţi, 24 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-24 | Comentarii (0)

Nu rata să urmăreşti emisiunea MasterChef Sezon 5 Episodul 22 de Marţi, 24 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv începând cu ora 20:30. Show-ul culinar ne surprinde în fiecare zi, unde păşesc cu fiecare episod ce trece, noi invitaţi, noi chipuri şi noi surprize din partea Chefilor. De altfel, cei trei juraţi, Chef Patrizia, Chel Foa şi Chef Adrian, îi vor pune la o nouă încercare pe bucătării rămaşi în competiţie. Cine va fi astăzi mai slab ca niciodată şi o va da în bară, la una dintre probe, veţi vedea. Tot în emisiunea MasterChef, Ediţia 22 din 24.11.2015, invitaţii de astăzi vor aduce lacrimi de bucurie şi emoţii concurenţilor. Atunci când copii unora vor păşi pragul bucătăriei MasterChef, concurentii vor uita de tot şi toate, pentru o clipa cand îşi vor îmbrăţişa copii de care le era dor la maximum, dar si persoanele apropiate. Nu pierde o nouă reîntâlnire dar şi care este scopul vizitei acestora, în ediţia de astăzi. De altfel, Chef Adrian simte nevoia să îi spună unuia dintre băieţi, care îşi poartă cei doi copii în braţe, că este cel mai bogat om şi cel mai fericit, cu sau fără numele de Chef, alături de fii lui. Acestea, dar şi alte evenimente vor avea loc în episodul acesta, mai ales când concurenţii rămaşi vor trebui să treacă prin alte probe dificile, aflaţi sub tensiune maximă şi suspansul de la final, cand cei mai slabi se vor duela in "proba sub presiune". Astfel, are loc eliminarea de după această probă, unde se vor vărsa lacrimi de tristeţe şi aplauze din partea celorlalţi colegi pentru cel care pleacă. Aşadar, nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii MasterChef, Sezon 5 Episodul 22 de Marţi, 24 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv de la ora 20:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-24 | Comentarii (0)

Nu rataţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Marţi, 24 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv începând cu ora 17:30. Emisiunea prezentată de Cătălin Măruţă este cea mai indrăgită din toate posturile, unde noutăţile vin de la oamenii care strigă după ajutor. Astfel, cazul băiatului care îşi caută sora dispărută din sicriu nu a luat sfârşit, până nu se află dacă Matilda Săraru, asistenta medicală de la centrul din Vâlcea, este vinovată pentru dispariţia tinerei. Tot în emisiunea La Măruţă din 24.11.2015, aflăm dacă aceasta va fi acuzată că a vândut copii unor tinere cupluri din Canada, aşa cum se presupune, după lungi cercetări. De asemenea, Măruţă va avea în platoul emisiunii oameni pregătiţi să comenteze subiectul delicat în care sunt implicaţi emoţional mai mulţi oameni. Acesta, dar şi un alt caz va ieşi la iveală unde gazda emisiunii îl va face public pentru dumneavoastră. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Marţi, 24 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv de la ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-24 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să vizionaţi o nouă ediţie a emisiunii Un show păcătos de Marţi, 24 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 23:30. Show-ul de la miezul nopţii vă surprinde din nou cu bomba zilei din lumea mondenă. Ce ştire actuală face furori printre vedete, şi ce a stârnit curiozitatea tuturor, veţi vedea în această seară. Acum că Ana Mocanu nu mai are iubit, ea se poate dezlănţui lejer, în direct, prin mişcări suave cu gândul la un nou potenţial iubit. Tot în emisiunea Un show păcătos din 24.11.2015 aflăm cum se înţeleg Daniela Crudu şi Valentin, alesul inimii sale din show-ul Burlacita. De altfel, ştirile mondene de pe SpyNews lovesc din nou, acolo unde cele mai incendiare subiecte sunt scoase la iveală. Ce se mai întâmplă în lumea care ne înconjoară şi care sunt invitaţii speciali din această seară, vă invităm să aflaţi urmărind show-ul de pe Antena 1. Aşadar, nu rataţi emisiunea Un show păcătos de Marţi, 24 Noiembrie 2015, disponibil pe Antena 1 de la ora 23:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-24 | Comentarii (0)

Poftiţi să urmăriţi emisiunea Acces direct de Marţi, 24 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. Show-ul cu cele mai interesante subiecte vă aduce noutăţi despre vedetele care trec prin probe de groază în emisiunea Şerifi de România. De altfel, nu pierdeţi ştirea zilei dezvăluită de chiar prezentatoarea emisiunii, Simona Gherghe. Tot în show-ul Acces direct din 24.11.2015 aflaţi cine sunt invitaţii de astăzi care vor fi disponibili să discute subiectele principale. După ce am urmărit imagini video cu Gabriel Cotabiţă şi Smona, în care cei doi au discutat liber despre experienţa trăită de artist, astăzi ne aşteptăm la noi veşti din partea apropiaţilor. Mai apoi, aflaţi dacă Iulia de la Abracadabra s-a mai liniştit, alături de mama sa, care trec prin clipe groaznice şi nu reuşesc să îşi găsească liniştea. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Acces direct de Marţi, 24 Noiembrie 2015 inepand cu ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-24 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 24 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 14:00. Show-ul matrimonial este destinat concurenţilor care îşi doresc să îşi găsească jumătatea. Aşa se face că încă un cuplu s-a născut în casa Mpfm, şi anume Constantin şi Mihaela, care şi-au dat seama că se plac şi au format cel mai nou cuplu din competiţie. Cu ce ne vor surprinde cei doi, sperăm să aflăm astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 24.11.2015 vedem ce reacţii au avut concurenţii după ediţia de ieri în care s-a descoperit cine este cea care a trimis scrisoarea în toiul nopţii, dar şi că se adresează lui Cosmin. Cum a reacţionat Oana, iubita lui, la aceste cuvinte ale Larei, vom vedea în ediţia de după-amiază. De altfel, băieţii nu îşi găsesc liniştea şi noi discuţii contradictorii apar între ei. Motivul nu este numai unul, însă ce a declanşat o nouă avalanşă de reproşuri, veţi vedea. Aşadar, nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 24 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-24 | Comentarii (0)

Vizionează prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 24 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15. Ediţia de azi vă aşteaptă cu imagini video cu evenimente petrecute în ziua 80. După câteva minute în care vom observa schimbări în viaţa concurenţilor, intervine şi Mirela care ne prezintă principalele subiecte ale zilei. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 24.11.2015, aflăm dacă subiectul curăţeniei a mai adus furoruri între fete şi mame, sau între băieţi. De altfel, nici cu somnul nu stau prea bine, căci după cum am aflat în ediţia de ieri, Cosmin s-a declarat nemulţumit de băieţii care nu respectă orele de somn. Într-o altă ordine de idei, vă aşteptăm să aflaţi noutăţile din casă Mpfm, unde numeroase reacţii au loc, mai ales după ce s-a destăinuit conţinutul scrisorii, dar şi persoana pe care şi-o doreşte Lara, protagonista acesteia. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 24 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-24 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 353 354 355 356 357 ... 396 397 »