close
Acasă » Arhiva intrărilor
Te invit să vezi show-ul Şerifi de românia, Episodul 5 de Luni, 23 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 20:30. Alături de Dan Negru vom fi martorii unei noi probe pe măsura şerifilor rămaşi în competiţie. În număr de 10, vedetele au fost înştiinţate că următoarea oprire va avea loc chiar la o stână. Moment paşnic pentru vedete până când au aflat că noul peisaj nu le-a oferit linişte şi pace ci o probă de neegalat, chiar cea mai grea de până acum, după cum declară Natalia Mateuţ. În cele din urmă, vedeta recunoaşte că s-a săturat şi că vrea acasă. Tot în Ediţia 5 a emisiunii Şerifi de România din 23.11.2015 vom vedea cum se descurcă cele două tabere să contruiască un ţarc, dar mai ales să aducă oile şi caprele la stână. Ceea ce s-a dovedit a fi cel mai dificil este adunarea animalelor care le-a tăiat suflarea şerifilor şi i-a pus la alergat până la extreme, ceea ce s-a dovedit dificil chiar şi pentru Giani Kirita, fotbalistul mondial. De altfel, între CRBL şi Andrei Ştefănescu se naşte o dispută care s-a aflat la un pas de încălecare, chiar în mijlocul stânei. Pentru noaptea petrecută la stână, concurenţii au avut drept la doar 5 kg de bagaj, fiecare, la care superiorii au fost foarte vigilenţi şi nu au permis nici măcar un gram în plus. De altfel, astăzi aflăm care este noul duel ce poate duce la eliminarea unuia dintre concurenţi, dar şi cine sunt aceştia. Nu rataţi episodul de astăzi unde veţi vedea cât de surprinşi au fost şerifii când au văzut mâncarea mucegăită şi mirosul îngrozitor din bucătăria unde aveau să mănânce pe parcursul zilei. De asemenea, aflăm şi motivul pentru care Giani nu primeşte cafea, fără de care susţine că nu poate face nimic. Aşadar, vă invit să fiţi alături de emisiunea Şerifi de România, Episodul 5 de Luni, 23 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 20:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-23 | Comentarii (0)

Te invit să vezi emisiunea MasterChef Sezon 5 Episodul 21 de Luni, 23 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv începând cu ora 20:30. Show-ul culinar vă surprinde ca de fiecare dată cu invitaţi nebănuiţi, care vor putea fi un ajutor sau un eşec pentru concurenţii rămaşi în competiţie. Astfel, astăzi îi vom revedea pe câţiva dintre foştii concurenţi, printre care şi Claudiu, cel care a părăsit competiţia săptămâna trecută. Ediţia de astăzi vă oferă o confruntare cum nu s-a mai văzut până acum în istoria MasterChef, foşti concurenţi vs actuali concurenţi. Tot în emisiunea MasterChef, ediţia 21 din 23.11.2015 vedem pe cine vor alege concurenţii rămaşi în competiţie să le fie adversar, dintre cei care au plecat nu de mult. Aflaţi sub presiune, aceştia vor trebui să gătească ca niciodată pentru a-şi demonstra meritul la locul în competiţie, de până acum. De altfel, şi foştii concurenţi vor putea demonstra că se poate mai mult, însă acest lucru nu îi va aduce înapoi în bucătăria MasterChef. Show-ul se apropie de final iar bucătării sunt tot mai tensionaţi de ceea ce urmează, mai ales că numărul competitorilor se restrânge la mai puţini. În ediţia de azi vedem cine a gătit mai bine şi la ce probe mai sunt supuşi cei aflaţi în emisiune, dar mai ales cine se află în pragul părăsirii concursului şi al marelui premiu. Astfel îi vom afla pe cei mai buni dintre buni care merită să primească titlul de MasterChef de România, însă doar unul îl poate obţine. Nu rataţi o nouă confruntare plină de emoţii, discuţii contradictorii şi lacrimi de tristeţe sau de bucurie. Aşadar, vă invităm să fiţi alături de emisiunea MasterChef, Sezon 5 , Episodul 21 de Luni, 23 Noiembrie 2015, disponibil pe ProTv de la ora 20:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-23 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Luni, 23 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv începând cu ora 17:30. În ediţia de astăzi vă invităm să fiţi alături de Cătălin Măruţă, cea mai îndrăgită vedetă masculină, aşa cum l-a declarat comunitatea Eva.ro. Acesta este gazda emisiunii care vă poate surprinde cu noutăţile de astăzi. De altfel, noi cazuri extreme vor fi dezvăluite astăzi, în care vor fi vizaţi oameni ce au trecut prin clipe groaznice, iar în platoul emisiunii vin să ne dezvăluie totul pas cu pas. Tot în emisiunea La Măruţă din 23.11.2015 aflaţi ce s-a mai întâmplat cu oamenii care au fost păcăliţi în urmă cu mai bine de 20 ani în care li s-au luat copii pe motive medicale, dar au fost vanduţi în străinătate celor care voiau să înfieze. O altă familie vine astăzi în platou să ne povestească momentul vieţii care le-a luat copilul şi aflăm ce se va întâmpla cu cei care poartă vina asupra lor. Nu rataţi o nouă ediţie plină de ştiri mondene şi actualităţi care vă pot afecta emoţional şi vă oferă o lecţie de viaţă, alături de invitaţii gazdei. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Luni, 23 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv începând cu ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-23 | Comentarii (0)

Vă invit să vedeţi emisiunea Un show păcătos de Luni, 23 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 23:30. Emisiunea de la miezul nopţii vă surprinde cu noi teme de discuţii în platoul emisiunii. Alături de Dan Capatos vor fi invitaţi pe măsură să comenteze subiectele principale ale zilei. După ce Ana Mocanu şi Daniela Crudu ne vor surprinde cu noi mişcări incendiare, aflăm şi care sunt următoarele ştiri ale zilei. Tot în emisiunea Un show păcătos din 23.11.2015 îi revedem pe Beyonce de România şi Dani Mocanu care au fost surprinşi împreună. Ce au cei doi de împărţit şi dacă există o idilă între ei, vom vedea astăzi când Ibraham va fi disponibil să ne ofere replica pentru ceea ce s-a întâmplat. Aflaţi astăzi noutăţile mondene şi discuţiile din platoul emisiunii care vă pot surprinde, ca de fiecare dată. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Un show păcătos de Luni, 23 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 23:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-23 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Acces direct de Luni, 23 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 17:00 pe Antena 1. Ediţia de azi îi este dedicată cântăreţului Gabriel Cotabiţă, în care se vor prezenta momentele principale din viaţa lui. După ce în primăvara anului acesta a suferit un stop-cardiac în urma căruia a intrat în comă, artistul a declarat într-un interviu la Acces direct momentele cutremurătoare prin care a trecut. După toate cele întâmplate, cântăreţul dezvăluie că "Lumina albă o vezi dacă vrei să mori, era ceva negru acolo", în momentul când se afla în comă. Tot în emisiunea Acces direct din 23.11.2015 aflăm ce mesaje auzea bărbatul când se afla într-un moment critic, şi multe alte dezvăluiri făcute chiar de însuşi artistul. De asemenea, recuperarea lui Cotabiţă este incredibilă, ceea ce îi va aduce curând o nouă piesă, la care încă lucrează, dar de care este foarte mândru pentru că se poate întoarce în lumea muzicii. Nu rataţi dezvăluirile uluitoare ale unui om care a văzut moartea cu ochii, dar şi alte subiecte interesante, dezvăluite chiar de gazda emisiunii, Simona Gherghe. Aşadar, vă aşteptăm la o nou ediţie a emisiunii Acces direct de Luni, 23 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-23 | Comentarii (0)

Nu rata să urmăreşti cea de-a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Luni, 23 Noiembrie 2015, de la ora 14:00 pe Antena1. Show-ul matrimonial revine cu discuţii neterminate în ediţiile trecute. Se pare că scrisoarea adusă în miez de noapte de către o fostă iubita a unuia dintre băieţi aduce multe semne de întrebare în rândul relaţiilor. Astăzi, Mirela ne va dezvălui conţinutul scrisorii care va uimi întreaga casă mpfm şi care poate schimba radical mersul lucrurilor în competiţie. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 23.11.2015, a doua parte de la ora 14:00 se va discuta despre noul cuplu format în casă. Mihaela şi Constantin au surprins concurenţii când s-au decis să dea o şansă unei noi relaţii, însă cum s-a întâmplat acest lucru veţi vedea astăzi. De altfel, ce se va întâmpla cu Loredana şi Mihai, cei care au intrat la mâna telespectatorilor, timp de o săptămână, când se va decide dacă vor rămâne sau nu în continuare, în emisiune. Aşadar, nu pierdeţi o zi plină de surprize urmărind emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 23 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-23 | Comentarii (0)

Vă invit să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 23 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 11:15. Show-ul matrimonial vine astăzi cu cele mai noi confruntări între concurenţii mpfm. Astăzi, vedem ce are de comentat Mihai, cel care a intrat în cursa spre eliminare, după ediţia de ieri unde a fost nominalizat de către Adriana şi Valentin. Cei doi sunt mirii săptămânii şi au avut de făcut o nominalizare către un concurent care nu este protejat, fapt care i-a desemnat să îl aleagă pe Mihai, fără să discute între ei. Tot în prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 23.11.2015 vom vedea dacă decizia de a rămâne în competiţie a Cristinei a stârnit şi alte discuţii sau apele s-au liniştit în rândul concurenţilor. De altfel, scrisoarea dată de o fostă iubita a unuia dintre băieţi a creat reacţii adverse în rândul relaţiilor. Aşadar, vă invităm să nu rataţi prima ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Luni, 23 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1, începând cu ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-23 | Comentarii (0)

Nu pierdeti Marea Finala Burlacita, Sezon 3 de Duminică, 22 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 23:00. Momente romantice, tensiune şi surprize sunt câteva din cele prin care vor mai trece Lucian, Pietro şi Valentin alături de Daniela Crudu în editia FINALA. Ultimul episod vă face cunoştinţă cu cei mai importanţi oameni din viaţa celor 3 bărbaţi care speră să cucerească inima frumoasei Cruduţa, la final. Burlăciţa, împreună cu Bianca Drăguşanu vor merge în vizită la Pietro, unde îl va cunoaşte pe cel mai bun prieten al acestuia, după care iau masa toţi 4 împreună. Tot în FINALA Burlăciţa, Ultimul Episod din 22.11.2015 veţi urmări şi momente de emoţii la Valentin acasă, unde Daniela va face cunoştinţă cu cei doi copii a-i lui dar şi cu tatăl sau. Însoţită de tatăl ei, Daniela încearcă să îl cunoască pe Valentin prin intermediul familiei lui. De altfel, la Lucian, Burlăciţa este însoţită de sora ei, unde îi va cunoaşte pe părinţii seducătorului. Aflaţi ce decizie va lua Daniela în privinţa celor trei bărbaţi, după ce le-a cunscut familiile, prietenii care i-au dezvăluit lucruri importante din viaţa lor. Nu pierdeţi Finala Burlacita Sezonul 3 şi aflaţi cine a reuşit să ajungă la inima frunmoasei Burlacite, în sezonul acesta. Aşadar, va aşteptăm să vizionaţi emisiunea Burlăciţa, Finala de Duminică, 22 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 23:00, desoperiti pe cine a ales Burlacita. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-22 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii Ham Talent, Episodul 5 de Duminică, doar pe Antena 1 începând cu ora 20:30. Show-ul de talente inedite pentru animale vă prezintă o nouă ediţie plină de surprize din partea participanţilor. Juriul, format din Mihai Petre, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Beatrice Rancea şi Pepe, alături de prezentatorul nostru preferat Liviu Varciu, vor fi surprinşi în totalitate de povestea unei purceluşe vietnameză care se prezintă cu unghiile făcute, parfumată şi aranjată, dar care este cel mai bun prieten al unei fetiţe ce suferă de o boală ce o ţine departe de alţi copii. De altfel, Beatrice intră pe scenă şi alintă purceluşa care îi este foarte dragă. Tot în emisiunea Ham Talent, Ediţia 5 din 22.11.2015 o bufniţă polară impresionează juriul şi telespectatorii prin carismă ei, iar un căţel aflat de ceva timp în cărucior, se arată cel mai fidel şi de nădejde pentru stăpâna lui, căreia îi păzeşte banii cu orice preţ. Mai apoi vom urmări câini pasionaţi de agility şi disc dogging , iar alţii care ştiu să joace alba-neagra în comparaţie cu Mihai Petre care nu are habar de acest joc. În ajutor îi vine Pepe, cel care îi explică regulile jocului, dar mai apoi, după un moment de haz, acesta îi destăinuie că la acest joc nimeni nu iese învingător. Un cal de origine pură arabă ştie să danseze şi vine în platoul emisiunii pentru a demonstra că poate fi un partener pe cinste. Aflaţi povestea acestora pe larg, în ediţia ce va fi difuzată astăzi. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Ham Talent, Episodul 5 de Duminică, 22 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 20:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-22 | Comentarii (0)

Vă invit să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Duminică, 22 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:30. Aceasta este a doua săptămână în care ne bucurăm de o ediţie specială a show-ului matrimonial. Adriana şi Valentin au fost anunţaţi că sunt mirii săptămânii, iar astăzi cei doi vor trebui să nominalizeze o persoană din casa Mpfm. Cine va trebui să plece acasă la decizia celor doi, aflaţi astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 22.11.2015 îi vom vedea pe Amna şi Andrei Ştefănescu în platoul emisiunii, care vor alege concurenţii pentru participarea la jocurile de astăzi. De altfel, cei doi artişti vor juca împreună cu echipa aleasă iar câştigătorii vor primi un premiu pe măsură. Nu pierdeţi momentele speciale de astăzi în care vor exista rivalităţi, însă de această dată, la jocurile oferite de competiţia Mpfm. Ce decizie vor lua câştigătorii şi care este premiul oferit in ediţia specială, veţi vedea în această după-amiază. Aşadar, vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Duminică, 22 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-22 | Comentarii (0)

Nu pierde să urmăreşti emisiunea Te cunosc de undeva, Sezon 8, Episodul 10 de Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015, disponibilă începând cu ora 20:00 pe Antena1. Confruntările continuă şi astăzi concurenţii au de împărţit scena show-ului unde fiecare va arată o nouă parte din personalitatea sa, dar mai ales din puterea talentului. Cezar Ouatu are ocazia să interpreteze o piesă chiar a prietenului său, Adrian Enache, "Filme, trăim ca-n filme". De altfel, Andreea Antonescu ne surprinde din nou cu transformarea incredibilă în Rihanna, căreia îi şi seamănă. Florin Ristei va demonstra în această seară că poate fi o divă de succes din anii 50, în zilele noastre. Tot în emisiunea Te cunosc de undeva, Ediţia 10 din 21.11.2015 Andra va intra în platoul emisiunii în transformarea lui Nadir. Mai apoi, îi vom urmări pe Carmen Simionescu şi Adrian Minune, tată şi fiică, pentru prima dată cântând împreună. Cei doi vor merge pe meleaguri spaniole cu piesa "Hoy tengo ganaş de ti" aparţinând lui Alejandro Fernandez şi Christina Aguilera. Uriaşul Cubby Checker va paşi pe scena show-ului de vedete, când Adrian Enache va încerca să îl imite, din orice punct de vedere. Surprize enorme, câştigător final şi premii dăruite unor nevoiaşi, veţi avea parte în această seară, alături de echipa Te cunosc de undeva. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi mega show-ul Te cunosc de undeva, Sezon 5 , Episodul 10 de Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 începând cu ora 20:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-21 | Comentarii (0)

Vizionează a doua parte a Galei Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. Ediţia a doua a emisiunii ne va surprinde enorm, deoarece lucrurile se vor schimba radical după ce vom afla subiectele principale. Un băiat din competiţie, care formează un cuplu, este vizat de o doamnă ce îl vizitează la miezul nopţii, la poarta casei Mpfm. Aflaţi cine are răspuns lăsat afară şi cine este doamna care face vizite în miez de noapte. Tot în gala Mireasă pentru fiul meu din 21.11.2015, aflăm dacă va părăsi competiţia Cristina în finala săptămânii, sau va avea norocul să fie protejată de către telespectatori. Aceasta aduce cu sine noi nominalizări, însă aflăm în această după amiază cine va părăsi competiţia într-un final. Nu pierdeţi discuţiile dintre fete, rămase neterminate în ediţia de ieri dar şi alte subiecte importante. Aşadar, vă reamintim să vizionaţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015, disponibilă pe antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-21 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 14:00 pe Antena 1. Astăzi, în prima parte a galei, va avea loc o confruntare între concurenţii rămaşi în competiţia pentru Dubai. Cursa spre meleagurile calde are loc în direct şi ultima probă va fi cea deciziva pentru cine va părăsi această competiţie ce are ca premiu mega excursia visată de mulţi. Tot în Finala Săptămânii a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 21.11.2015 vă invităm să vedeţi cele două echipe cum se luptă pentru marele premiu, însă nu o luptă cot la cot, ci una bazată pe imaginaţie şi concentrare. Nu rataţi ediţia de azi şi vedeţi cine are cele mai multe şanse să meargă în frumosul Dubai, locul plin de minunăţiile lumii moderne. Aşadar, vă invităm la o nouă ediţie a Galei Mireasă pentru fiul meu difuzată Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 pe antena 1, începând cu ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-21 | Comentarii (0)

Vă invit la o nouă ediţie a show-ului Vocea României , Sezon 5, Episodul 10 de Vineri, 20 Noiembrie 2015, disponibil pe ProTv de la ora 20:30. Au mai rămas doar 10 perechi de duelişti, care, în ediţia de azi vor face tot posibilul să meargă mai departe. Etapa aceasta este încă un pas până la semifinale, care vor începe de săptămâna viitoare. Aflaţi cine îi va impresiona atât de tare pe Loredana şi Tudor Chirilă încât au fost salvaţi în echipele lor. Tot astăzi, în emisiunea Vocea Romanieie, Ediţia 10 din 22.11.2015 vă invităm să aflaţi ce tip de melodii se vor auzi astăzi pe ecranele mari în care, în formaţie de doi, lupta se ţine strânsă şi rivalităţile nu îşi au locul, pentru că cel mai bun câştigă. De altfel, la finalul show-ului se vor anunţa semifinaliştii care au trecut peste o rundă, însă drumul pentru ei nu s-a încheiat încă. Până la marele premiu şi mega titlul de Vocea României mai este cale lungă, drum pe care alţii l-au pierdut odată ce nu au reşit să treacă peste aceste dueluri. Chipuri triste, emoţii şi dezamăgiri vor simţi cei ce nu au reuşit să se ridice la aşteptările celor 4 antrenori. Nu pierdeţi o nouă ediţie de spectacol ce vă poate încânta în această seară, pe ProTv. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Vocea României, Sezon 5, Episodul 10 de Vineri, 20 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv începând cu ora 20:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-20 | Comentarii (0)

Vă invităm să urmăriţi emisiunea X Factor, Sezon 5, Episodul 11 de Vineri, 20 Noiembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 20:30. Aceasta este ultima seară de audiţie cu juriul X Factor, în care mulţi îşi vor încerca norocul pentru a ajunge în semifinale. Printre aceştia se află şi Anne Marie, o tânăra din Bucureşti, care a impresionat un public întreg. Dar acest lucru nu se datorează doar vocii, ci şi chipului, pentru că seamănă perfect cu Anda Adam. Mai apoi, Trupa Nobil vine tocmai din Chişinău, pentru a-şi uni vocile într-o melodie perfectă. Unul dintre băieţi recunoaşte că vrea să o impresioneze pe Delia. Tot în emsiunea X Factor, Ediţia 11 din 20.11.2015, vor veni şi concurenţi din sezoanele trecute, care şi-au ratat şansa atunci, dar speră la mai mult noroc în sezonul 5. Aşadar, Afina Madoian a revenit pe scena X Factor dispusă să ajungă până în finală, de această dată, după ce în alt sezon a fost învinsă de vocea lui Cocoon. Acestea, dar şi alte voci excepţionale, iar altele cu haz şi fără talent, vor fi prezente în această seară, în ultima ediţie până la galele live. Aşadar, vă amintim să nu rataţi emisiunea X Factor, Sezon 5 Episodul 11 de Vineri, 20 Noiembrie 2015, disponibilă de la ora 20:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-11-20 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 20 Noiembrie 2015, disponibilă pe ProTv începând cu ora 17:30. Fiţi alături de gazda emisiunii care vă poate aduce nouati din lumea mondenă. Aflaţi cu ce ne va încânta Cătălin Măruţă de această dată, şi care sunt invitaţii ediţiei de azi după ce echipa Las Fierbinţi a stârnit mult haz ieri. Tot în emisiunea La Măruţă din 20.11.2015 vă invităm să vedeţi noutăţi despre lumea care ne înconjoară, noi cazuri extreme cu oameni nevoiaşi. Oameni care apelează la emisiunea aceasta pentru că au ajuns în disperare şi nu se mai pot descurca singuri. Nu rataţi subiectele principale pe care Măruţă vi le va dezvălui în direct, în această după-amiază. De altfel, nici subiectele din lumea showbizului românesc nu vor lipsti, însă ce vedetă va veni cu dezvăluiri aflaţi urmărind emisiunea. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 20 Noiembrie 2015, difuzată pe ProTv începând cu ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-11-20 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 354 355 356 357 358 ... 396 397 »