close
Acasă » Arhiva intrărilor
Marea Finala X Factor Sezon 5 de Duminică, 27 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe antena 1. Show-ul vă oferă o ediţie de senzaţie în cea de-a Teia zi de Crăciun în care se va decide cine are potenţial pentru factorul X. Doar Horia Brenciu şi Ştefan Bănică sunt la duel în această seară unde doar unul din cele două echipe va fi câştigătorul Sezonului 5. Horia Brenciu, cel care a avut trupele în acest sezon, i-a adus în finală pe BRAVISSIMO şi B52, ce vor da tot ce e mai bun din ei în această seară, după ce mentorul lor i-a pregătit cu desăvârşire. Tot în Ultima Ediţie a Sezonului 5 X Factor din 27.12.2015, Ştefan Bănică i-a pus pe picioare pe cei doi tineri, XENIA şi FLORIN RĂDUŢă, echipa sub 21 ani. Cei doi au ajuns în finală iar noi vom putea urmări evoluţia tuturor de până acum. De altfel, Delia va cânta alături de echipa sa alături de care a ajuns în semifinale, deşi ei nu au trecut mai departe. Nu pierdeţi momente inedite şi aflaţi care sunt invitaţii deosebiţi din această seară, ce vedete vor călca pragul show-ului X Factor, difuzat live în această seară. De asemenea, cine a câştigat X Factor-ul 2015 a Sezonului 5, vom urmări pe Antena 1 şi nu pierdeţi piesele pregătite cu drag de către cei 4 pentru a le aduce câştig în MAREA FINALĂ X Factor Sezonul 5. Aşadar, nu piedeti Finala Sezonului 5 a emisiunii X Factor din 27 Decembrie 2015, difuzat de la ora 20:30 pe Antena 1 în a Treia zi de Crăciun. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-28 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 28 Decembrie 2015, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. În cea de-a doua parte a emisiunii de astăzi vom vedea imagini video în care concurenţii au petrecut de Crăciun. De altfel, aflaţi cum s-au înţeles cuplurile în aceste zile de sarbatoare, mai ales că au avut parte de primul Crăciun împreună. Aflaţi ce s-a mai petrecut între Mihaela şi Constantin, cei doi care se poartă ca un cuplu, dar refuză să formeze unul oficial. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 28.12.2015, ora 14:00, veţi vedea ce mâncăruri au pregătit fetele, cum a fost noaptea de Ajun, dar şi multe alte momente speciale. De asemenea, nu se puteau lipsi nici conflictele din această ediţie, astfel, vom vedea dacă se vor da materiale video în care fetele au mai avut ceva de reproşat una la adresa celeilalte. Aşadar, nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 28 Decembrie 2015, difuzată după-amiază la ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-28 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 28 Decembrie 2015, începând cu ora 11:15 de pe Antena 1. Show-ul matrimonial revine cu noutăţi din casa concurenţilor, acolo unde aceştia au petrecut Sărbătorile, de la mic la mare. După ce au tăiat porcul şi au fost bine aprovizionaţi, aceştia au mai avut parte şi de alte surprize inedite. Aflaţi astăzi dacă au ieşit concurenţii din casă, de Sărbători, unde au petrecut şi cu cine s-au întâlnit. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 28.12.2015, vom urmări imagini video în care aceştia şi-au oferit cadouri între ei, au sărbătorit de cuviinţă, dar vom vedea şi dacă au apărut divergente între ei. Nu pierdeţi subiectele principale ale zilei şi urmăriţi prima parte a emisiunii de azi alături de Mirela şi concurenţii voştri favoriţi. Aşadar, să nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 28 Decembrie 2015, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-28 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi FINALA emisiunii X Factor Sezon 5 de Duminică, 27 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe antena 1. Show-ul vă oferă o ediţie de senzaţie în cea de-a Teia zi de Crăciun în care se va decide cine are potenţial pentru factorul X. Doar Horia Brenciu şi Ştefan Bănică sunt la duel în această seară unde doar unul din cele două echipe va fi câştigătorul Sezonului 5. Horia Brenciu, cel care a avut trupele în acest sezon, i-a adus în finală pe BRAVISSIMO şi B52, ce vor da tot ce e mai bun din ei în această seară, după ce mentorul lor i-a pregătit cu desăvârşire. Tot în Ultima Ediţie a Sezonului 5 X Factor din 27.12.2015, Ştefan Bănică i-a pus pe picioare pe cei doi tineri, XENIA şi FLORIN RĂDUŢă, echipa sub 21 ani. Cei doi au ajuns în finală iar noi vom putea urmări evoluţia tuturor de până acum. De altfel, Delia va cânta alături de echipa sa alături de care a ajuns în semifinale, deşi ei nu au trecut mai departe. Nu pierdeţi momente inedite şi aflaţi care sunt invitaţii deosebiţi din această seară, ce vedete vor călca pragul show-ului X Factor, difuzat live în această seară. De asemenea, cine a câştigat X Factor-ul 2015 a Sezonului 5, vom urmări pe Antena 1 şi nu pierdeţi piesele pregătite cu drag de către cei 4 pentru a le aduce câştig în MAREA FINALĂ. Aşadar, nu piedeti Finala Sezonului 5 a emisiunii X Factor din 27 Decembrie 2015, difuzat de la ora 20:30 pe Antena 1 în a Treia zi de Crăciun. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-27 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Duminică, 27 Decembrie 2015, începând cu ora 17:30 pe Antena 1. Ediţia specială de Crăciun vine astăzi cu surprize pentru fiecare dintre concurenţi. În a treia zi de Crăciun vom avea parte de invitaţi speciali pe măsură să le fie alături celor care vor participa la jocurile de astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 27.12.2015, veţi putea afla cine sunt vedetele care vin în platoul show-ului matrimonial şi ne va încânta cu piese de Crăciun dar şi cu momente speciale. De altfel, concurenţii vor participa alături de ei la competiţiile din această duminică, din care doar o echipa va ieşi învingătoare la probe. Ce cadouri surpriză vor primi aceştia dar şi care este premiul câştigat de ei la finalul ediţiei din această seară, veţi afla. Nici cutiile magnifice nu vor lipsi, iar cele trei culori şi mărimi diferite îi vor pune în dilemă pe cei care vor trebui să aleagă premiul cel mare. Aflaţi mai multe detalii despre această ediţie uramrind show-ul Mireasă pentru fiul meu în Ziua Trei de Crăciun din 27 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-27 | Comentarii (0)

Nu rataţi FINALA emisiunii Te cunosc de undeva Sezonul 8 de Sâmbătă, 26 Decembrie 2015, începând cu ora 20:00 pe Antena 1. Show-ul din această seară vă aşteaptă cu cele mai uimitoare transformări şi dueturi pe cinste. Finaliştii Sezonului 8 sunt Tania Popa, Şerban Copot, Florin Ristei, Cezar Ouatu şi Nadir Tamuz. Cei 5 concurenţi vor avea parte de ultimele tranformări care îl va aduce doar pe unul câştigător. Cine este câştigătorul Sezonului 5 veţi afla în această seară. Tot în Ultima Ediţie a emisiunii Te cunosc de undeva din 26.12.2015, puteţi fi martori la transformarea lui Şerban Copot care va fi PSY, un cântăreţ de muzică modernă, iar Prince va fi adus de către Cezar Ouatu pe scena din România, la Te cunosc de undeva. De asemenea, Tania Popa ne-o va întruchipa pe Jennifer Lopez, cântăreaţa mult râvnită de numeroşi fani iar Bruno Mars va cânta în această seară pentru dumneavoastră prin Nadir Tamuz. De altfel, cel de-al cinci-lea finalist este Florin Ristei care ne va uimi cu transformarea incredibilă în Justin Timberlake. De altfle şi ceilalţi concurenţi care nu au intrat în finală vor fi alături de dumneavoastră şi vor cânta fiecare cu câte unul dintre juraţi. Se pare că Margerita şi Viorica vor interpreta o piesă alături de Andrei Aradits, Adrian Enache va avea onoare să cânte alături de Ozana Barabancea iar Andreea Antonescu alături de Aurelian Temişan. Un duet impresionant vor face fetele Carmen Simionescu cu Andreea Bălan, iar cele două vor avea parte de o coregrafie pe cinste. Nu rataţi ultima Ediţie a emisiunii şi aflaţi cine a câştigat Sezonul 8 ai transforming-show-ului Te cunosc de undeva. Aşadar, fiţi alături de ultimii 5 finalişti şi nu rataţi Finala Sezonului 8 a emisiunii Te cunosc de undeva 2015 difuzat a Doua zi de Craciun pe 26 Decembrie 2015, de la ora 20:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-26 | Comentarii (0)

Vă invit să vizionaţi SEMIFINALA 2 X Factor, Sezon 5 de Vineri, 25 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30. Prima zi de Crăciun vine cu numeroase surprize pentru telespectatori. Şi pentru că e o zi emoţionantă, concurenţii se află în tensiune la dublu pentru că vor trebui să cânte pe lângă piesa pregătită pentru etapa aceasta şi un colind frumos. Astfel, cei 7 concurenţi ce luptă să ajungă în finală vor avea parte de cadouri, surprize şi poate un Moş Crăciun în vizită. Tot în Episodul 17 a emisiunii X Factor din 25.12.2015, îi veţi revedea pe Anastasia Ursu şi Andrei Ioniţă din echipa Deliei care ne vor surprinde cu noi piese, trupele Bravissimo şi B 52 ale lui Horia Brenciu vor face furouri în această seară şi vă vor umple sufletul de bucurie când vor cânta colindele alese pe măsură. Echipa lui Ştefan Bănică este formată din 3 concurenţi şi anume Xenia Chitoroaga, Florin Răduţă şi Endy Glikman, cei 3 tineri din categoria sub 21 ani. Aflaţi cine va reuşi să câştige etapa aceasta, ultima până la finala emisiunii şi va încânta cel mai mult juriul care îi va face să spună numai lucruri bune. De asemenea, telespectatorii sunt cei care vor decide cei 4 finalişti în această seară, în direct. Aflaţi cine sunt finaliştii sezonului 5 a emisiunii şi vedeţi care categorie va bate cel mai mult, mai ales că în concurenţă se află chiar juraţii, cu echipele sale alese pe măsură. Aşadar, nu rataţi a Doua Semifinala a emisiunii X Factor din Sezonul 5 difuzat pe 25 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-25 | Comentarii (0)

Nu pierde să urmăreşti un Episod Special de Crăciun a serialului Las Fierbinţi de Vineri, 25 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe ProTv. O ediţie specială vă aşteaptă în Prima zi de Crăciun alături de cei mai râvniţi actori de comedie. În această seară Dorel se pregăteşte intens de sărbători şi face un grătar pe cinste. De asemenea, copii vin să colinde la casele oamenilor iar Moşul îi aşteaptă cu daruri multe. Momentul de haz va fi când chiar primarul Vasile se va îmbrăca în Moş Crăciun. Tot în Episodul de Crăciun a serialului Las Fierbinţi din 25.12.2015, veţi vedea cum Giani şi Bobiţă pun la cale noi afaceri din care speră să iasă bani buni. De altfel, sărbătoarea intră în casele tuturor sătenilor însă totul se spulberă atunci când vizita prefectului Răzvan Vasilescu va fi neaşteptată. Acesta aduce critici dure la adresa primarului dar şi a Dalidei, când vede pregătirile acestora. De altfel, vă aşteaptă o surpriză nebănuită când un nou invitat va călca pe meleagurile din Fierbinţi şi va aduce mult haz în această seară. Nu rataţi momentul când primarul Vasile primeşte capra la el în birou însă nu se lasă deloc impresionat de momentul în sine. Nu pierdeţi să vizionaţi momente incredibile într-un Episod Special difuzat în Prima zi de Crăciun, unde actorii voştri favoriţi vă vor încânta cu cele mai tari faze. Aşadar, vă aşteptăm să vedeţi Episodul de Crăciun a serialului Las Fierbinţi din 25 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-25 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi FINALA Ham Talent de Joi, 25 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe Antena 1. Show-ul de talente ale necuvântătoarelor a ajuns la capăt, iar premiile se vor acorda astăzi după o ediţie deosebită. Chiar în seara de ajun vom află cine va câştiga marele premiu de 10.000 euro pentru talentul inedit al celui mai impresionant moment. De asemenea, suma de 5.000 euro va fi acordată celor care poarta o relate magnifică între animal şi stăpân. Tot în Ultima Ediţie a emisiunii Ham Talent din 25.12.2015, vom vedea care este cea mai frumoasă poveste despre legătură impresionantă dintre animal şi stăpân, o poveste ce va fi răsplătită cu 3.000 euro, dar şi cel mai haios animal va fi răsplătit cu suma de 2.000 lei. Dintre finalişti va face parte şi celebrul Pitbull al lui Ionuţ Atodiresei, care va demonstra calităţile sale uimitoare. De altfel, Florin Cinpianu va reveni în platou cu câinii săi ce vor face senzaţii pe marele ecrane dar mai ales vor spera la premiul cel mare. Cei care au făcut sărituri în semifinală sunt dihorii lui Mihai Măciniş care vor reveni pentru dumneavoastră cu noi momente incredibile, iar Mihai Zagaevschi şi peruşii lui ne vor demonstra cât de multe animale pot fi dresante de mâna omului. Cine este câştigătorul emisiunii Ham Talent dar şi care sunt ceilalt concurenţi a-i emisiunii ce vor face senzaţii în această seară, veţi află urmărind show-ul. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Ham Talent, Finala din 24 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-24 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi Ediţia Specială a emisiunii Acces direct de Joi, 24 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. Show-ul de după-amiază vă aşteaptă cu surprize enorme în ediţia deosebită din Ajunul Crăciunului. Se pare că vedetele vor să facă un bine şi le dă o mână de ajutor copiilor cu nevoi, dar şi oamenilor săraci. După ce am aflat despre Merişoreanu şi Dorian ca au ajutat la treburile casei pentru o zi la o familie săracă, astăzi aşteptăm noi materiale cu evenimente asemănătoare. Tot în emisiune Acces direct din 24.12.2015, veţi vedea cu ce ne va impresiona Simona Gherghe în ediţia specială, dinainte de Crăciun. Moşul este încărcat să ajungă la toată lumea, însă cum îl aşteaptă unii copii dar şi ce dorinţe au aceştia de Crăciun, veţi vedea. De altfel, Simona va avea invitaţi speciali ce ne vor dezvălui lucuri interesante cu ocazia acestor sărbători. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Acces direct din 25 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-24 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 24 Decembrie 2015, începând cu ora 14:00 pe antena 1. Astăzi va avea loc Gala săptămânii deoarece emisiunea va lua o pauză cu ocazia sărbătorilor, în care fiecare va putea să petreacă zilele de Crăciun. De asemenea, astazi vom afla dacă Mihaela va petrece aceste sărbători alături de familia sa sau va fi protejată. Va părăsi Mihaela competiţia în această după-amaiza? Aflaţi mai multe astăzi. Tot în show-ul Mireasă pentru fiul meu din 24.12.2015, aflăm dacă Alexandru va pleca acasă după ce a declarat că doreşte să paraseasca competiţia. O finală a săptămânii vă aşteaptă cu dezvăluiri uimitoare, iar concurenţii vă vor arăta câte pregătiri au făcut pentru aceste sărbători. Cum s-au pregătit aceştia dar şi dacă au mai apărut alte dispute între ei, veţi vedea în finala săptămânii difuzată în această după amiază. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi Gala Mireasă pentru fiul meu din 24 Decembrie 2015, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-24 | Comentarii (0)

Vă invităm la o nouă ediţie a emisiunii Clipa de fericire, Episodul 5 de Miercuri, 23 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe ProTv. Episodul acesta vă aduce noutăţi din partea protagonistei show-ului, care vrea să împlinească vise de Crăciun. Se pare că sărbătorile au umplut cu bucurie inimile oamenilor prezenţi în ediţia de astăzi. De altfel, vom cunoaşte o fetiţă cu mult talent şi tărie de caracter care îşi doreşte extraordinar de mult să ajungă campioană la dans. Aceata va avea parte de un moment incerdibil care îi va umple sufletul de fericire. Un detaşament de soldaţi va fi prezent în platou şi va rămâne uimit de bucuria acestei fetiţe. Care să fie povestea întreagă din spatele acestor fapte, veţi vedea. Tot în Ediţia 5 a emsiunii Clipa de fericire din 23.12.2015, veţi putea fi martori la dorinţa lui Marian, un bărbat care trăieşte impresionant de frumos fără să aibă membre superioare disponibile. După un crunt accident din copilărie, bărbatul a fost nevoit să înveţe viaţa fără să se folosească de mâini şi să se descurce. Un om sufletist l-a ajutat pe Marian să înveţe să fie independent, ceea ce l-a adus acum pe bărbat împlinit în viaţă, cu o casă, o gospodărie dar şi multe alte utilităţi la care nu visa vreodată. Care este incredibila dorinţa a acestuia ce i se va împlini în această ediţie, veţi afla astăzi. De altfel, mulţi alţi oameni vor fi împliniţi sufleteşte în direct, pe platoul show-ului. Aflaţi mai multe detalii urmărind show-ul. Aşadar, să nu rataţi să vizionaţi Ediţia 5 a emisiunii Clipa de fericire din 23 Decembrie 2015, de la ora 20:30 difuzată pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-23 | Comentarii (0)

Vă reamintim să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Miercuri, 23 Decembrie 2015, disponibile pe ProTv începând cu ora 17:30. Ultima ediţie a acestui an vă aşteaptă cu multe surprize pregătite pentru dumneavoastră. Moşul vine la fiecare în casă cu daruri şi bucurii, iar Măruţă nu se va lipsi să ne dezvăluie cât de intens s-au pregătit cu toţii pentru aceste sărbători. Se pare că Andra în clipele aceastea a dorit să încânte inimile oamenilor ce visează la o viaţă mai bună. Tot în emisiunea La Măruţă, ultimul episod din anul 2015, difuzat pe 23.12, veţi putea fi martori la câteva subiecte interesante dezvăluite chiar de Măruţă. Acesta va avea parte de invitaţi pe măsură ce vor spune poveşti incredibile. De asemenea, Tudor Gheorghe ne va surprinde cu viaţa de român mândru pe care o duce, dar în urmă acestuia mai sunt şi alţi artişti ce trăiesc pe stil tradiţional. Aflaţi mai multe detalii în emisiunea de astăzi. Aşadar, vă invităm să nu rataţi emisiunea La Măruţă din 23 Decembrie 2015, difuzată pe ProTv de la ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-23 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 23 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00, pe Antena 1. Astăzi va avea loc o ediţie specială a emisiunii în care Simona Gherghe ne va impresiona cu cele mai senzaţionale ştiri. Se pare că artiştii din lumea mondenă se pregătesc riguros de momente uimitoare de Sarbatori, de cadouri şi surprize inedite. De asemenea, tot astăzi, 23.12.2015, la Acces direct, Ediţia specială vă poate surprinde cu noi momente în exclusivitate. Şi dacă ieri am urmărit imagini de la nunta frumoasei Sânziana Buruiană, astăzi vă aşteaptă noi subiecte interesante. Înainte de sărbători lumea se pune pe fapte bune iar oamenii încearcă să dăruiască cu toată inima. Aflaţi cine va veni în platoul emisiunii dar şi ce surpriză extraordinară ne-a pregătit Simona Gherghe, gazda show-ului, pentru ediţia specială din această după-amiază. Aşadar, nu pierdeţi să aflaţi noutăţi din emisiunea Acces direct din 23 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-23 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 23 Decembrie 2015, de la ora 14:00 pe Antena 1. A doua parte a emisiunii vă aşteaptă cu un eveniment incredibil, ce pare să nu se mai termine. Cursa spre Dubai da bătăi mari de cap iar strategiile nu îi avantajează pe băieţi. De altfel, Andrei Ştefănescu va fi din nou alături de băieţi pentru a-i juriza în bătălia finală. Va reuşi unul dintre cei doi să găsească cele 4 avioane care îi vor conduce spre vacanţa mult aşteptată? Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, a doua parte din 23.12.2015, veţi vedea cum va decurge această bătălie, dar şi care vor fi strategiile puse la cale pentru ca cei doi să reuşească să finalizeze bătălia pană la Crăciun. Aflaţi mai multe detalii despre această lupta urmărind show-ul de astăzi şi nu pierdeţi dezvăluirile făcute de Mirela Vaida în această după-amiază. Aşadar, să nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 23 Decembrie 2015, de la ora 14:00 difuzat pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-23 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 23 Decembrie 2015, prima partea de la ora 11:15 pe Antena 1. Ediţia de astăzi vă aşteaptă cu noi momente despre concurenţii voştri favoriţi. Şi după ce ieri s-a jucat din nou pentru cursa spre Dubai, chiar dacă strategiile s-au schimbat Tudor şi Aurel nu s-au hotărât care să plece în această excursie. Competiţie spre această cursă va continua şi astăzi unde vom putea vedea imaginile video. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 23.12.2015, vom vedea care sunt subiectele principale ale zilei dar şi ce se va întâmpla cu relaţia dintre Florentina şi Tudor. Vor purta cei doi sărbătorile singuri în spate sau îşi vor uni sentimentele şi se vor bucursa de fiecare moment? Să sperăm că aflăm mai multe detalii despre aceştia astăzi. Aşadar, să nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 23 Decembrie 2015, ora 11:15 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-23 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 364 365 366 367 368 ... 417 418 »