close
Acasă » Arhiva intrărilor
Nu pierdeţi să vizionaţi FINALA Şerifi de România de Marţi, 22 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30, pe Antena 1. Show-ul de astăzi vă invită să îi urmăriţi pe finaliştii emisiunii cum vor da bătălia finală pentru marele premiu. Surorile de la Bambi, Raluca şi Denisa Tănase, Giani Kirita şi Vladimir Drăghia sunt cei patru finalişti care astăzi vor trăi ultima aventură a vieţii lor pentru premiul cel mare. De asemenea, tot în Ultima Ediţie a emisiunii Şerifi de România din 22.12.2015, cei 4 vor avea parte de ultimele misiuni în care vor avea parte de surprize enorme. Aceştia vor fi legaţi la mâini şi la ochi, urcaţi într-o maşină şi duşi într-un loc neaşteptat. Într-o peşteră ce pare a fi un cimitir vechi unde craniile, scheleţii şi alte lucruri incredibile îşi au veacurile acolo. De altfel, vom vedea imagini video unde în noaptea de după această misiune, concurenţii vor trăi spaima vieţii lor. Ce se întâmplă puteţi afla doar în această seară, urmărind show-ul. Următoarea zi concurenţii se vor lupta în runda finală după care marele învingător va primi laudele meritate. Care este ultima misiune şi cine va reuşi să primească ultima cheie veţi vedea. Cine este câştigătorul emisiunii Şerifi de România, dar şi al marelui premiu de 10 mii de euro, vom afla cu toţii în această seară, în Episodul 12 difuzat pe Antena 1. Aşadar, vă invităm să urmăriţi emisiunea Şerifi de România, Finala din 22 Decembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 20:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-22 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu pierdeţi emisiunea La Măruţă de Marţi, 22 Decembrie 2015, începând cu ora 17:30 pe ProTv. Show-ul de astăzi vă aşteaptă cu noi invitaţi şi mărturisiri senzaţionale la care nu v-aţi aşteptat. Se pare că Tudor Gheorghe, cântăreţul ne aşteaptă în culisele plaltoului vieţii sale private cu dezvăluiri impresionante. Bărbatul ne invită în intimitatea celor mai mari iubiri ale sale: scena şi familia sa. Tot în emisiunea La Măruţă din 22.12.2015, vom asculta cele mai impresionante colinde de crăciun pe care artistul le va cânta pentru dumneavoastră, dar mai apoi ne va prezenta căminul său unde se trezeşte în fiecare dimineaţă, face exerciţiile de înviorare şi apoi pregăteşte micul dejun pentru toată familia. Aflaţi mai multe detalii despre artistul Tudor Gheorghe urmărind show-ul de astăzi, dar şi mai multe subiecte interesante pe care Cătălin Măruţă le va dezvălui pentru dumneavoastră. Pregătirile de Crăciun îi învăluie pe toţi, mai ales pe Măruţă şi familia sa. Vedeţi despre ce este vorba în emisiunea La Măruţă din 22 Decembrie 2015, difuzat pe ProTv începând cu ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-22 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii Acces direct de Marţi, 22 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. Show-ul din această după-amiază vă aşteaptă cu noi momente speciale pentru dumneavoastră. Aflaţi ce ne va mai dezvălui King Guţă după ce ne-a arătat casa natală şi ne-a făcut dezvăluiri despre viaţa lui de când era un copil. De asemenea, Simona Gherghe va avea şi alţi invitaţi pe măsură ce ne vor încânta cu cele mai uimitoare poveşti. Tot în emisiunea Acces direct din 22.12.2015, aflaţi cine va intra în platou şi ne va spune care sunt noutăţile din viaţa sa. Cum se pregătesc vedetele de sărbători dar şi care sunt ultimele retuşuri ce urmează să le facă, veţi vedea. De asemenea, nici horoscopul de mâine nu va lipsi astăzi, dezvăluit în direct, pentru fiecare zodie în parte. Aflaţi mai multe detalii despre subiectele de azi urmărind show-ul. Aşadar, vă invităm să urmăriţi emisiunea Acces direct din 22 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-22 | Comentarii (0)

Te invit să nu ratezi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 22 Decembrie 2015, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. Show-ul de astăzi continuă cu cele mai interesante subiecte ale zilei. Pe lângă pregătirile de Crăciun, cu împodobitul bradului, tăierea porcului dar şi curăţenia de iarnă, apar şi divergente între concurenţi. Se pare că acestea nu sunt neapărat din cauza pregătirilor pentru sărbători, ci mai ales de la nominalizările de sâmbătă. Tot în partea a două a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 22.12.2015, veţi vedea ce s-a întâmplat la cumpărăturile din târg, acolo unde concurenţii s-au bucurat de minunăţiile aduse în Bucureşti, dar şi de fanii unora. De asemenea, între fete există o concurenţă prestabilită, în care unele sunt contra celorlalte, dar încă nu se află motivul acestor dispute. Ce se întâmplă între Aurel şi Valentina şi dacă cearta aprigă care s-a petrecut între cei doi îi va aduce la despărţire, aflaţi astăzi. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 22 Decembrie 2015, de la ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-22 | Comentarii (0)

Nu rata să urmăreşti emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 22 Decembrie 2015, începând cu ora 11:15 de pe Antena 1. În această dimineaţă concurenţii vor rămâne în casă şi vor privi competiţia mult râvnită dintre Tudor şi Aurel. Cei doi băieţi vor da bătălia finală de astăzi în care se va decide finalistul cursei spre Dubai. În această cursă, Emilia a fost câştigătoarea din partea fetelor, pe când băieţii sunt mai slabi la strategii şi astfel, competiţia s-a prelungit. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 22.12.2015, aceştia vor trebui să stea din nou, faţă în faţă cu Mirela, dar şi cu acele cutii magnifice sub care se află 5 avioane. Dintre toate, doar 4 trebuie să le nimerească pentru a ajunge în Dubai. Aflaţi astăzi cine va câştiga cursa spre Dubai şi va pleca alături de cea mai dragă persoană din competiţie. Să fie Tudor sau Aurel, cel care va pleca în excursia mult aşteptată pe meleagurile calde. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 22 Decembrie 2015, prima parte de la ora 11:15 de pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-22 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi SEMIFINALA emisiunii Şerifi de România de Luni, 21 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe Antena 1. Mai este foarte puţin până se va afla câştigătorul competiţiei. Astăzi, din cei 12 concurenţi intraţi în emisiune au mai rămas doar şase. Se pare că trei fete şi trei băieţi vor avea aventura vieţii lor astăzi când vor merge cu un elicopter militar şi din acesta se vor arunca serviete în care se află cheia succesului, direct in apa. Cea mai grea parte va fi când vedetle vor trebui să îşi construiască cortul singuri, pentru a avea un loc de odihnă. Tot în Ediţia 11 a emisiunii Şerifi de România din 21.12.2015, Natalia Mateuţ, CRBL şi Giani Kirita vor formă o echipă, iar Denisa şi Raluca Tănase, fetele de la Bambi, împreună cu Vladimir Drăghia cealaltă trupă. Se pare că băieţii din prima echipă o cam dau în bară iar barca gonflabilă cu care vor trebui să caute servieta cu cheie nu e tocmai cea mai potrivită pentru ei. Cealaltă echipă nici ea nu se descurcă mai bine, însă până la urmă cineva va trebui să câştige cheia. Cine sunt cei patru finalişti care vor merge în etapa următoare ce va desemna câştigătorul, veti vedea. Doi concurenţi vor părăsi competiţia astăzi, dar cine sunt aceştia, veţi afla în această seară. Semifinala vine cu multe surprize, iar concurenţii se împuţinează, aflaţi cine va câştiga ultima etapă până la finală şi fiţi alături de concurenţii voştri preferaţi. Aşadar, să nu pierdeţi emisiunea Şerifi de România Semifinală din 21 Decembrie 2015, de la ora 20:30 difuzată pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-21 | Comentarii (0)

Te invităm să nu ratezi emisiunea La Măruţă de Luni, 21 Decembrie 2015, începând cu ora 17:30 pe ProTv. Show-ul de astăzi vă aşteaptă cu noi surprize, noi cadouri, dar şi noi invitaţi gata să ne dezvăluie lucruri uimitoare. Se pare că Măruţă va dezvălui noi cazuri în care oamenii vor să fie ajutaţi pentru că duc o viaţă grea în condiţii dificile. Tot astăzi, 21.12.2015, în emisiunea La Măruţă, vom vedea cum se mai pregătesc vedetele de sărbători dar aşteptăm şi noutăţi din partea Andei Adam, artista ce nu de mult a născut. De asemenea, Andra ne va încânta din nou, căci sărbătorile se apropie cu paşi repezi şi toată lumea se pregăteşte cu multe cadouri şi fapte bune pentru cei care au nevoie. Aflaţi mai multe detalii despre ediţia de azi dar şi cine va intra în platoul emisiunii alături de Măruţă, în această după-amiază. Aşadar, fiţi cu ochii pe emisiunea La Măruţă din 21 Decembrie 2015, disponibilă începând cu ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-21 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi emisiunea Acces direct de Luni, 21 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. Show-ul din această seară vă aşteaptă cu cele mai uimitoare ştiri ale zilei. Se pare că vom afla noutăţi şoc despre un artist foarte cunoscut. Prima soţie a lui Nicolae Guţă, Mariana, va face declaraţii senzaţionale pentru dumneavoastră. Ce ne va spune mama a celor 4 copii a lui King Guţă, dar şi cum ne va surprinde aceasta cu planurile de Crăciun, veti vedea. De asemenea, tot astăzi, 21.12.2015, în emisiunea Acces direct, veţi avea surpriza să aflaţi noutăţi despre vedetele din lumea mondenă. După ce se va dezvălui horoscopul pentru ziua de mâine, Simona Gherghe va începe dezvăluirile despre suubiectele principale ale zilei. Ce s-a mai auzit de Robert, băiatul din ghenă care a trăit o viaţă groaznică, în chinuri, după ce părinţii l-au abandonat, speram sa mai aflam astazi ceva. Aşadar, acestea dar şi alte subiecte interesante le veţi afla în emisiunea Acces direct din 21 Decembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-21 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 21 Decembrie 2015, a doua parte de la ora 14:00 pe Antena 1. În această după-amiază discuţiile vor continua în direct. Se pare că disputele nu încetează să apară, dar ce au avut de împărţit fetele de această dată şi ce le-a pus din nou pe jar, veţi vedea. De altfel, va intra invidia celorlalte fete faţă de Emilia pentru că a câştigat cursa spre Dubai? Aflaţi mai multe astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 21.12.2015, vom urmări detalii despre discuţiile dintre Aurel şi Valentina în ceea ce priveşte dorinţa acestora ca cineva să îi fi luat locul bunicii Mioara. De asemenea, Lavinia şi Eduard au întrecut măsura. Se pare că cei doi au fost prinşi în ipostaze interzise dar mai ales în situaţii fără precedent. Ce se va întâmpla cu cei doi dar şi dacă vor fi pedepsiţi pentru fapta făcută, veţi vedea. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 21 Decembrie 2015, difuzat pe Kanal D începând cu ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-21 | Comentarii (0)

Vă invit să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 21 Decembrie 2015, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. Show-ul matrimonial vă aduce noutăţi despre concurenţi. Se pare că după gala de Sâmbătă, Alexandru şi Mihaela au fost nominalizaţi şi astfel au intrat în cursa spre eliminare. Din cauza sărbătorilor, cei doi vor avea o şansă doar până joi şi nu până sâmbătă, ca deobicei. Astfel, telespectatorii pot vota doar până atunci dacă să plece sau să rămână cei doi. Tot în show-ul Mireasă pentru fiul meu din 21.12.2015, vom urmări numeroase discuţii, mai ales acum că s-a decis şi primul câştigător în cursa spre Dubai. Ce discuţii au apărut între concurenţi după gala de Sâmbătă, dar şi dacă va avea Mihaela ceva de comentat la adresa celor care au nominalizat-o, veţi vedea. Va face oare concurenta un pas important în ideea că va scăpa de eliminare? Aflaţi mai multe detalii urmărind show-ul dar şi alte subiecte interesante oferite de Mirela, care le va discuta în direct pe toate. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 21 Decembrie 2015, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-21 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi SEMIFINALA 3 a emisiunii Ham Talent de Duminică, 20 Decembrie 2015 de la ora 20:00 pe Antena 1. Vă aşteaptă noi momente incredibile iar ultimii semifinalişti vor face senzaţii pe scena Ham Talent. Ediţia 12 vă poate surprinde cu noi momente de călărie, căţeluşi incredibili cu un talent inedit şi rase pure de purceluşi de Guineea. De asemenea, păsări rare vor concura şi de această dată la categoria Frumuseţe, dar pe lângă ele, alte animale incredibile se vor înfoia în faţa dumneavoastră pentru a le vota. Nu uitaţi că doar cei prezenţi în platou pot să voteze pentru această categorie. Tot în cea de-a Teia Semifinală a emisiunii Ham Talent din 20.12.2015, vom vedea cine va participa pentru categoria cu cea mai bună relaţie dintre om şi animal. Se pare că tot câinii dau dovadă de devotament şi fidelitate, aceştia sunt cei care ne demonstrează că putem fi mai buni. De asemenea, Pepe şi Mihai Petre vor fi uimiţi de un număr magnific al unor vieţuitoare incredibile. Aflaţi despre ce este vorba dar şi dacă se vor califică în Marea Finală. Cine va merge mai departe în finală, dar şi cine va demonstra că se poate mai mult, aflaţi în această seară. Cei 5 juraţi: Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Mihai Petre si Pepe, vor trebui din nou să se pună la comun acord pentru că un singur vot de NU îl va descalifica pe concurent. Cei mai buni dintre buni vor intra pe scenă Ham Talent şi vor da tot posibilul pentru un loc în Finale. Aşadar, fiţi alături de ei şi urmăriţi Semifinala 3 a show-ului Ham Talent din 20 Decembrie 2015, începând cu ora 20:00 pe antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-20 | Comentarii (0)

Vă invităm să urmăriţi o nouă ediţie specială a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Duminică, 20 Decembrie 2015, de la ora 17:30 pe Antena 1. Show-ul din această după-amiază vă aşteaptă cu noi invitaţi deosebiţi pentru a-i încânta pe concurenţi. În Duminica Magnifică de astăzi vor veni Natalia Mateuţ şi Dorian Popa, vedete din lumea showbizului românesc ce vor lua parte la jocurile disponibile pentru concurenţi. Cei doi, alături de 4 concurenţi vor participa la jocuri magnifice. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 20.12.2015, vom fi martori la noi jocuri, noi competiţii, noi momente în care concurenţii se vor lupta pentru alte premii oferite. Cine va participa la competiţia de astăzi, dar şi care vor fi câştigătorii de această dată, veţi vedea. De altfel, nelipsite vor fi şi cutiile magnifice din care câştigătorii îşi vor alege premiul. Ce vor primi magnificii de astăzi veţi afla urmărind show-ul. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Duminică, 20 Decembrie 2015, începând cu ora 17:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-20 | Comentarii (0)

Nu rataţi SEMIFINALA Te cunsc de undeva, Sezon 8 de Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, începând cu ora 20:00 pe Antena 1. Show-ul de transformări spectaculoase a ajuns aproape de final, iar vedetele vor fi mai puţine la număr după ce se va termina această etapă. Se pare că momentul special de la început va fi adus de Margherita din Clejani şi Fulgy, fratele ei. Cei doi vor fi Andra şi Marius Moga, băiatul cântând la clape. Alături de ei vor veni şi Pepe la percuţie, dar şi Irina, verişoara Andrei pentru backing vocals. Nu rataţi momentul impresionant şi vedeţi reacţia Vioricăi. Tot în Semifinala Te cunosc de undeva din 19.12.2015, o vom vedea pe Carmen transformată în Sean Paul, Andreea Antonescu va fi Audra Mae şi va interpreta piesa "Addicted to you". De asemenea, Adrian va cânta piesa "Happy" a lui Pharrel Williams, iar Viorica şi Margherita din Cleani vor avea parte de o interpretare unică a trupei Aqua. Gabriel Cotabiţă va fi invitat la dublu în această seară, căci în interpretarea lui Cezar Ouatu, va veni în persoană, chiar şi artistul. Cezar va avea o surpriză magnifică atunci când îl va vedea. De asemenea, Florin Ristei nu scapă nici în etapa aceasta de travesti şi o va întruchipa pe Annie Lennox, solista trupei Eurythmics. Şi solistul trupei Azur, Nelu Vlad va intra pe scenă în chipul frumoasei Tania, iar Şerban va avea parte de un moment intersant ca Margareta Pâslaru. Luciano Pavarotti va cânta pentru noi, în această seară specială, când Nadir îl va interpreta în stil unic. Cine sunt finaliştii emisiunii Te cunosc de undeva şi vor intra în Marea Finală, dar şi care sunt surprizele din această seară, veţi afla urmărind emisiunea. Aşadar, nu pierdeţi Semifinala show-ului TE CUNOSC DE UNDEVA, Sezonul 8 din 19 Decembrie 2015, începând cu ora 20:00, pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-19 | Comentarii (0)

Vă reamintim să nu rataţi a doua parte a Galei Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. În această seară vă aşteaptă multe surprize din partea show-ului. Se pare că un nou concurent va intra în competiţie, însă despre ce este vorba veţi vedea. După ce săptămâna trecută dna Mioara, bunica lui Aurel, a părăsit casa Mpfm, în locul dânsei va veni Mimi, mama lui Aurel. Tot astăzi, 19.12.2015, în Finala Săptămânii Mireasă pentru fiul meu, vom vedea pe cine vor elimina concurenţii de această dată. S-au pus la cale strategii sau fiecare va nominaliza pe cine doreşte? Aflaţi mai multe detalii şi vedeţi cine va pleca astăzi acasă dar şi ce alte discuţii vor avea loc. De asemenea, povestea de dragoste dintre Mihaela şi Constantin nu s-a finalizat încă, iar astăzi ne aşteptăm să ne dezvăluie mai multe detalii despre ceea ce va fi. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi o Gala ca niciodată până acum din emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 19 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-19 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să nu rataţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, de la ora 14:00 pe Antena 1. Prima parte a finalei de săptămână vă aşteaptă cu un alt invitat al ediţie de week-end pentru a dirija în continuare jocurile la care mai sunt supuşi cei rămaşi în cursa spre Dubai. Aflaţi dacă Andrei Ştefănescu va mai reveni alături de Mirela Vaida, dar şi care este concursul de astăzi. Tot în Gala Mireasă pentru fiul meu din 19.12.2015, vom urmări noi competiţii, noi rivalităţi contra mega premiului ce îl vor primi la final. Se pare că cei rămaşi în cursă nu mai sunt atât de mulţi iar finalistul urmează să se afle în curând. Însă câţi concurenţi au mai rămas în competiţie după ediţia de astăzi, veţi vedea urmărind show-ul de după-amiază. De asemenea, cei eliminaţi au pierdut orice şansă să plece pe meleagurile calde, dar mai multe detali aflaţi urmărind GALA Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, prima parte de la ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-19 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi FINALA Vocea României Sezon 5 de Vineri, 18 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe ProTv. Show-ul de voci incredibile a ajuns la ediţia decisivă în care ultimii patru concurenţi se vor lupta pentru marele titlu dar şi marele premiu. Smiley se bucură de două câştiguri, căci în Finala Vocea României 2015, are parte de doi finalişti din echipa sa şi anume Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye. Din echipa lui Marius Moga a rămas în cursa spre marele premiu Tomi Weissbuch, iar cea care îl va face mândru pe Tudor Chirilă este Cristina Bălan. Chiar dacă Loredana nu a ajuns în finală cu cineva din echipa ei, 4 dintre cei mai buni concurenţi a-i ei vor cânta împreună cu îndrumătoarea lor, pe scenă, în finală. Tot în Ultima Ediţie din Vocea României, 18.12.2015, concurenţii vor trebui să interpreteze 3 melodii. În primul rând o piesă single, prin care îşi vor remarca vocea lor, una cu îndrumătorul lor, iar ce-a de-a treia va fi alături de artişti cunoscuţi în ţară. Ce cântăreţi cunoscuţi vor fi în această seară la Vocea Romaniaie, alături de concurenţi, veţi vedea. Invitaţi speciali sunt celebra trupa rock Viţa de vie, dar mai ales finalistul sezonului trecut, Tiberiu Albu, care va cânta alături de colegii săi din trupa Fameless. Cine este câştigătorul sezonului 5 Vocea României şi ce alte surprize vă aşteaptă in această seară, veţi vedea. Aşadar, vă invităm să nu rataţi Finala Sezonului 5 a emisiunii Vocea României din 18 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-18 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 365 366 367 368 369 ... 417 418 »