close
Acasă » Arhiva intrărilor
Vă invităm să nu rataţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 14:00 pe Antena 1. Show-ul matrimonial vă aşteaptă cu noi surprize şi invitaţi speciali pentru finala săptămânii. Astfel, concurenţii vor avea parte de un nou arbitraj pentru competiţia unde câştigul este mega excursia în Dubai. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, Gala din 12.12.2015, vom vedea cu ce ne vor surprinde Mirela şi invitaţii săi când ne vor prezenta următoarele jocuri la care vor participa cu toţii. De altfel, Trandafirul Roşu se va ţine tare ca până acum, iar Piramida Albastră va pierde sau roata se întoarce în sfârşit? Aflaţi toate acestea astăzi şi nu rataţi momentul când concurentul ce va câştiga imunitatea va avea să elimine un concurent din echipa sa. Cine va părăsi cursa spre Dubai, dar şi ce reacţii vor avea ceilalţi concurenţi, veţi vedea astăzi. Aşadar, nu pierdeţi o nouă ediţie a Finalei Săptămânii Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 14:00 pe antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-12 | Comentarii (0)

Nu rataţi emisiunea Vocea României, Semifinala Sezonului 5 de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzat pe ProTv începând cu ora 20:30. Show-ul de astăzi va aduce voci spectaculoase, piese live, interpretate în stil propriu. Dar cel mai important, în ediţia 14 concurenţii vor avea parte de o altă serie de ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Vizionaţi Ultima etapă din BootCamp a emisiunii X-Factor, Sezon 5, Ediţia 15 de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzat pe Antena 1 de la ora 20:30. Galele live continuă cu ultima etapă de dueluri în care cei 18 concurenţi îşi vor face loc pentru semifinale. Astăzi, trupa cu cei sub 20 ani a lui Ştefan Bănică va forma echipe de câte doi şi anume Florin Răduţă vs Mădălina Căuş, Erika Isac vs Xenia Chitoroaga, Endy Glikman vs Paul Batinas. Dintre cei 6 doar jumătate vor trece mai departe. De altfel, tot în Episodul 15 a emisiunii X Factos din 11.12.2015, vom vedea pe cine a îndrumat Delia, în acest sezon. Andrei Ioniţă se va lupta cu Sasha Călinescu, iar Anastasia Ursu va face furouri pe scenă alături de Dana Markitan, pe când Randy Roberts va concura cu Alex Vasilache, totul sub supravegherea îndrumătoarei. Mai apoi, trupele alese de Horia Brenciu vor face senzaţie pe scena de la X Factor in ultima parte a etapei BootCamp. Astfel, Brain Band şi Bravissimo vor trebui să scota la iveală adevărata valoare pentru a învinge, Thomas şi Amato sunt cele două trupe magnifice care le vom revedea în această seară sub alt fomat, iar Tea Rock Twins şi B 52 vor răsuna pe scenă X Factor pentru a emoţiona juriul dar şi telespectatorii. Aşadar, ediţia live, nu poate fi ratată nici în această seară, a emisiunii X Factor, Sezon 5, Episodul 15, ultima etapă până la semifinale, difuzată Vineri, 11 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea Vocea României, Semifinala Sezonului 5 de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzat pe ProTv începând cu ora 20:30. Show-ul de astăzi va aduce voci spectaculoase, piese live, interpretate în stil propriu. Dar cel mai important, în ediţia 14 concurenţii vor avea parte de o altă serie de dueluri, însă de această dată echipele se vor încrucişa. Astfel, câte doi concurenţi din fiecare echipă au mai rămas în lupta pentru marele premiu, care vor avea parte de dueluri încrucişate. Antrenorii au avut grijă să aleagă piese pe măsură pentru a face diferenţa între vocile cele mai bune şi mai puţin bune. Unele dintre acestea sunt The winner takes it all, Can’t take my eyes off you sau Atât de singur, pe care concurenţii le vor interpreta în semifinală. Tot în Episodul 14 a emisiunii Vocea României din 11.12.2015, juraţii vor urca şi ei pe scenă unde vor face spectacol cu piesele lor preferate. Astfel, Smiley ne va încânta cu noul său hit "Pierdut buletin", al cărui videoclip a fost lansat nu cu mult timp în urmă, dar care face deja furouri în ţară. Astfel, îi vom revedea pe Tincuţa Fernea şi Cristina Balam alături de Tudor, Tobi Ibitoye şi Michel Kotcha împreună cu Smiley, Loredana va fi reprezentată de Antonio Fabritzi şi Mihai Rait, iar Moga cu Tomi Weissbuch şi Alex Florea. Aşadar, vă invităm să nu rataţi Semifinala din Sezonul 5 al show-ului Vocea României, care va decide cei 4 finalişti, difuzat Vineri, 11 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe ProTV. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să vizionaţi Ultima etapă din BootCamp a emisiunii X Factor, Sezon 5, Ediţia 15 de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzat pe Antena 1 de la ora 20:30. Galele live continuă cu ultima etapă de dueluri în care cei 18 concurenţi îşi vor face loc pentru semifinale. Astăzi, trupa cu cei sub 20 ani ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Vă reamintim să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 17:30 pe ProTv. În ediţia de astăzi a emisiunii, aflăm detalii despre un nou caz impresionant care cere ajutorul lui Măruţă pentru o viaţă mai bună. Cine va veni în platou şi ne va dezvălui lucruri incredibile şi ne va uimi cu viaţa pe care o duce, veţi afla în această după-amiază. De asemenea, tot astăzi, 11.12.2015, în La Măruţă vom putea fi alături de gazda emisiunii care ne va face cunoştinţă cu o familie ce striga după ajtor. Cine să fie aceasta, dar şi care sunt celelalte subiecte interesante, vom afla astăzi. De altfel, ne vom reaminti de un caz, când Măruţă ne va oferi imaginile din trecut, dar şi cele din prezent, pentru a afla cum au evoluat lucrurile în toată perioada aceasta. Nu pierdeţi să vizionaţi o ediţie de Vineri a emisiunii La Măruţă difuzată pe 11 Decembrie 2015, pe ProTv începând cu ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Nu rata să vizionezi emisiunea Acces direct de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 17:00 pe Antena 1. Show-ul de astăzi vă aduce noi poveşti impresionante în care vedetele trec de la bine la foarte bine. Care sunt noutăţile din lumea mondenă, le veţi afla chiar de la începutul emisiunii, unde Simona Gherghe va face dezvăluiri uimitoare. Tot în emisiunea Acces direct din 11.12.2015, după horoscopul de mâine, în care vom afla cum va evolua viaţa noastră pe zi ce trece, stările noastre dar şi altele, în funcţie de zodie, vom vedea principalele subiecte ale zilei. Ce se întâmplă cu fetiţa bolnavă la inimă care depinde acum de căţelul ei, veţi vedea astăzi. De altfel, Viorel, băiatul din canal, vine cu noi dezvăluiri după ce ieri a primit cea mai bună veste din viaţa lui, şi aceea că poate părăsi Ploieştiul pentru a merge acolo unde a visat să îşi petreacă sărbătorile. Aşadar, nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii Acces direct de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 14:00 pe Antena 1. În cea de-a doua parte a ediţiei de astăzi, vom afla ce discuţii au mai purtat Mihaela şi Emilia, după acuzaţiile aduse în ediţia de ieri. Nici între mame şi celelalte ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 11 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 11:15 pe Antena 1. Show-ul de astăzi vă aşteaptă cu noi subiecte controversate, noi discuţii contradictorii dar şi noi veşti de la concurenţii care formează cupluri. Ce se întâmplă între Aurel şi Valentina, primul cuplu care s-a logodit în acest sezon, dar şi dacă a dăunat rivalităţile Emiliei cu celelalte fete, relaţiei ei cu Nicolae. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 11.12.2015, ora 11:15, vom vedea pe cine va avea în vizor astăzi Mirela, gazda show-ului, care încearcă să desluşească toate neînţelegerile, însă multe reţineri există între concurenţi. În casa Mpfm aceştia discută dur şi poartă conversaţii uimitoare, însă în direct puţini sunt cei care lămuresc situaţia. Astfel, Mirela va aplică o altă tactică pentru a-i face să dezvăluie adevărul. Să fie oare apropierea nominalizărilor o armă pentru unii contra celorlalţi concurenţi? Aflaţi toate acestea astăzi într-o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 11 Decembrie 2015 disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-11 | Comentarii (0)

Vizionaţi o ediţie Specială de Joi a emisiunii Ham Talent, Episodul 8 de Joi, 10 Decembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 20:30. Show-ul vă oferă ultima ediţie de preselecţii în care păsări, câini de fel de fel de rase, porci de Guyneea şi multe alte vieţuitoare se vor lupta să ajungă în semifinale. De altfel, astzi vom cunoaşte un răţoi, Fripturică, care măcăne după stăpânul său, ceea ce va impresiona o ţară întreagă. De altfel, O capră ne va demonstra că şi rasele acestea de animale pot fi dresate. Tot în Ediţia 8 a emisiunii Ham Talent din 10.12.2015, vom cunoaşte o poveste incredibilă a unui copil care deţine o fermă întreagă. Băieţelul acesta are pe lângă animalele domestice şi struţi, maimuţe, urşi coati şi găini foarte rare. Membrii juriului sunt de-a dreptul uluiţi de dezvăluirile copilului, şi îi oferă câteva sfaturi utile. Un papagal Ara ararauna, incredibil de isteţ, visează la marele premiu iar stăpânul dezvăluie lucruri impresionante despre el. Se mai dovedeşte încă o dată cât de necesari sunt câinii de căutare-salvare, într-un moment în care Mihai Petre va face parte din numărul pregătit de o echipă de intervenţii. El îşi va ascunde portofelul în public pentru a fi găsit de aceşti câini. Numeroase momente senzaţionale vă aşteaptă şi astăzi, la ultima ediţie de preselecţii. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Ham Talent, Ediţia 8 de Joi, 10 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 20:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-10 | Comentarii (0)

Te aşteaptă o nouă ediţie a emisiunii La Măruţă de Joi, 10 Decembrie 2015, începând cu ora 17:30 pe ProTv. Cătălin Măruţă va fi disponibil încă o zi să ne dezvăluie noi momente excepţionale din lumea care ne înconjoară. Se pare că băiatul suspectat că ar fi terorist ne aduce noi veşti, însă care să fie aceastea, veţi vedea în această după-amiază. Tot astăzi, 10.12.2015, în emisiunea La Măruţă, vom vedea cu ce veşti noi ne va surprinde gazda emisiunii. Un nou caz senzaţional va fi dezvăluit chiar astăzi, în direct, unde Măruţă va avea invitaţi surpriză pentru dumneavoastră. Cine sunt aceştia dar şi ce ne vor povesti ei, veţi vedea urmărind show-ul. Platoul emisiunii va fi călcat astăzi şi de o vedetă, o onoare penru show-ul lui Măruţă, dar despre cine este vorba, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească emisiunea de la ora 17:30. Aşadar, nu uitaţi să vedeţi emisiunea La Măruţă de Joi, 10 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-10 | Comentarii (0)

Te invităm să nu ratezi emisiunea Un show păcătos de Joi, 10 Decembrie 2015, difuzat începând cu ora 22:30 pe Antena 1. Show-ul nocturn vă aşteaptă la ultima ediţie a săptămânii acesteia, care vă aduce noutăţi din lumea mondenă. Dan Capatos ne va încânta cu ştirile de pe spyNews şi în această seară, în care îşi va dedica câteva minute site-ului. Tot în emisiunea Un show păcătos din 10.12.2015, dansul celor două asistente nu va lipsi din platoul emisiunii, unde Ana şi Daniela ne vor uimi cu ţinutele splendide. De asemenea, Simona Traşcă ne-a dezvăluit că un individ s-a îndrăgostit de ea, ceea ce îi oferă o şansă la căsătorie. Astăzi, vom vedea dacă echipa lui Capatos a descoperit cine este misteriosul bărbat care i-a furat inima blondei, dar şi dacă va vrea să îşi dezvăluie identitatea în platoul emisiunii. De asemenea, noi subiecte interesante se vor dezbate în direct. Aşadar, nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii Un show păcătos de Joi, 10 Decembrie 2015, difuzat pe Antena 1 de la ora 22:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-10 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Acces direct de Joi, 10 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 17:00 pe Antena 1. Show-ul de astăzi va aduce noutăţi despre Viorel, băiatul din canal, care pare să nu îşi mai găsească liniştea. Tocmai atunci, când vedea o rază de soare în viaţa lui, atunci s-a năruit totul. Ce şansă are Viorel să mai plece acum, spre locul de mult visat, veţi afla în această după-amiază. Tot în emisiunea Acces direct din 10.12.2015, Magda vine cu noutăţi pentru telespectatori, acolo unde ne va dezvălui părerea ei despre mamă. Vor trăi cei 4 fraţi împreună sau părinţii vor reprezenta un impediment pentru o familie unită? De altfel, vedetele ne aduc veşti proaspete din lumea mondenă, acolo unde nimeni nu stă în loc, ci veşnic se întâmplă câte ceva. Despre ce să fie vorba, dar şi care sunt celelalte subiecte interesante ale zilei, veţi afla de la Simona Gherghe. Aşadar, nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii Acces direct de Joi, 10 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-10 | Comentarii (0)

Vă reamintim să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 10 Decembrie 2015, disponibil de la ora 14:00 pe Antena 1. În această după-amiază, a doua parte a show-ului va difuza un moment incerdibil. Se pare că la petrecerea Nataşei numeroase lucruri s-au întâmplat, însă despre ce priviri seducatare şi atingeri firave este vorba, veţi afla astăzi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 10.12.2015, vom vedea dacă între Tudor şi Crina s-a mai născocit ceva sau cei doi chiar nu vor să dea şansă unei ralatii. Îi bate gândul lui Tudor către Florentina? AFlaţi acestea astăzi şi vedeţi cu ce se declara nemulţumită de această dată dna Luiza. De altfel, Lavinia a dansat în faţa lui Tudor, la ultima petrecere. Ce se întâmplă şi ce răsturnări de situaţie au loc, aflaţi în această după amiază. Aşadar, vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 10 Decembrie 2015, difuzat pe Antena 1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-10 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să vizionaţi prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Joi, 10 Decembrie 2015, difuzat pe Antena 1 de la ora 11:15. Show-ul matrimonial vă aşteaptă cu o nouă ediţie în care concurenţii vor trebui să dea socoteală celor spuse. Se pare că fostele prietenii sunt transformate în rivalităţi, ceea ce scoate la iveală secrete nebănuite. După ce am urmărit un material în care Nataşa părea interesată de Constantin, discuţiile au pornit. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 10.12.2015, ora 11:15, vom vedea dacă lista de cumpărături a mai făcut ravagii între concurente. De altfel, noutăţile nu încetează să apară, iar Mirela ne aşteaptă cu noi subiecte interesante pe care le va dezbate, în direct, alături de concurenţi. Cine a mai călcat strâmb şi a stârnit o nouă revoltă în casa Mpfm, veţi vedea în această dimineaţă. Aşadar, nu rataţi să vedeţi show-ul Mireasă pentru fiul meu de Joi, 10 Decembrie 2015, difuzat de la ora 11:15 pe antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-10 | Comentarii (0)

Te aşteptăm să vizionezi emisiunea X Factor, Sezonul 5 Episodul 14 de Miercuri, 9 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 20:30 pe Antena 1. O nouă ediţie a etapei de BootCamp vă aşteaptă şi astăzi, unde cele mai dificile decizii le va avea de luat cel de-al treilea jurat. După ce Delia şi Ştefan Bănică au decis care sunt cei 6 concurenţi fiecare, alături de care vor intra în etapa duelurilor, astăzi rândul îi revine lui Horia Brenciu, care va vea de ales nu între 12 concurenţi, ci între 12 trupe întregi, dintre care doar 6 vor avea loc pe scaune. Tot în Ediţia 14 din emisiunea X Factor difuzat pe 9.12.2015, vor urma pe scenă voci incredibile, trupe senzaţionale ce vor face un show pe cinste. Printre acestea se numără şi Deea de la "Temptation Island" care va fi alături de George Balog, trupa creată chiar în această emisiune. De asemenea, cei doi vor forma un cuplu pe cinste pe scenă, dar dacă vor reuşi să ocupe unul dintre cele 6 locuri pe scaune, vom afla în această seară. De altfel, vocile moldovenilor vor răsuna din nou în ediţia aceasta, iar celelalte trupe se vor confrunta cu juriul dar şi cu telespectatorii. Aflaţi cine va merge mai departe şi va ajunge în etapa duelurilor ce va avea loc vineri. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi ediţia specială de Miercuri a emisiunii X Factor, Sezonul 5 Episodul 14 din 9 Decembrie 2015, disponibilă la ora 20:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-09 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 370 371 372 373 374 ... 419 420 »