close
Acasă » Arhiva intrărilor
Vă reamintim să nu pierdeţi emisiunea Clipa de fericire, Episodul 3 de Miercuri, 9 Decembrie 2015, disponibilă pe ProTv începând cu ora 20:30. O nouă ediţie vă aştepta în această seară alături de Amalia Enache, prezentatoarea show-ului care vă oferă clipe de emoţie la fiecare pas. Astăzi, vom afla povestea incredibilă a unei fetiţe care recunoaşte că nu îi este ruşine să muncească. Cu toate că duce o viaţă grea, fetiţa încearcă să îşi ajute familia. De altfel, tot în Ediţia 3 a show-ului Clipa de fericire din 9.12.2015 Sara, este o fetiţă de mult pierdută de către mamă. Acum femeia a apelat la show-ul ce oferă speranţă, pentru a îi aduce copilul înapoi. Va intra Sara în platou pentru mama ei? O "clipă de fericire" va primi şi un om pentru care boala nu i-a fost un impediment. Bărbatul va primi o şansă la viaţă din partea prezentatoarei de ştiri, Andreea Esca, care îl încurajează fiind impresionată de caz. Bărbatul nu lipseşte de la nici o ediţie a Ştirilor Pro Tv, care este singura lui etapă de relaxare din zi. Aflaţi întreaga poveste a bărbatului, dar şi a celorlalţi invitaţi din această seară, după ora 20:30. Aşadar, vizionează o nouă ediţie a emisiunii Clipa de fericire, Episodul 3 de Miercuri, 9 Decembrie 2015, disponibilă începând cu ora 20:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-09 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea La Măruţă de Miercuri, 09 Decembrie 2015, difuzată pe ProTv începând cu ora 17:30. În ediţia de azi vom vedea cu ce noutăţi vine Măruţă în platoul emisiunii. Necula Despa, este bărbatul care a rămas orb în urmă cu 11 ani, iar povestea i-am urmărit-o în ediţie de ieri. Astăzi, vom vedea dacă Măruţă ne va aduce noutăţi despe el şi confecţionările acestuia, în emisiunea de azi. Tot în show-ul La Măruţă din 9.12.2015, vom vedea ce s-a mai aflat despre Luigi Constantin, băiatul de 17 ani care e considerat terorist român, convertit la islamism. Acestea, dar şi cu multe alte subiecte interesante ne aşteaptă Cătălin Măruţă, în platou emisiunii, acolo unde numeroşi invitaţi vor sta pe canapea. Dar cine sunt aceşti invitaţi şi cu ce ne vor impresiona , veţi vedea în această după-amiază. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Miercuri, 9 Decembrie 2015, difuzată începând cu ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-09 | Comentarii (0)

Te invit să nu pierzi emisiunea Un show păcătos de Miercuri, 9 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 începând cu ora 23:30. Show-ul nocturn vă oferă şansa să aflaţi povestea lui Stelian Ogică, cel care se simte ameninţat. După lungi discuţii, în platou emisiunii din ediţia de ieri, Dani Mocanu se declară nemulţumită şi nu pare să dea înapoi. Dacă vor mai fi discuţii pe această tema, vom afla în această seară. Tot în emisiunea Un show păcătos din 9.12.2015, Oana Lis dă lovitură din nou, după ce a fost descoperită cu mâncarea ascunsă prin toată camera. Ce ne va mai dezvălui femeia, vom vedea astăzi. De asemenea, nici dansul celor mai frumoase femei, Ana şi Daniela, nu vor lipsi în această seară. De altfel, ştirile de pe SpyNews ne vor uimi şi de această dată, când Dan Capatos le va citi de pe site şi le va comenta în direct, pentru dumneavoastră. Nu rataţi toate subiectele din această seară şi fii alături de emisiunea ta favorită. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Un show păcătos de Miercuri, 9 Decembrie 2015, disponibilă începând cu ora 23:30 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-09 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 9 Decembrie 2015, disponibil pe Antena 1 de la ora 17:00. Show-ul de astăzi vă prezintă noi subiecte interesante din lumea mondenă, situaţia unor vedete plăcută sau mai puţin plăcută. Ce se mai aude despre starea Nicoletei Luciu, care este suspectată de cancer? Veţi afla astăzi. De altfel, nici horoscopul zilei de mâine nu va lipsi, unde vom afla starea noastră şi clipele prin care vom trece, în funcţie de zodie. Tot în emisiunea Acces direct din 9.12.2015 vom afla noutăţi despre situaţia Magdei, fetiţa care a fost abandonată de mamă la doar 7 luni, iar acum după ce a reîntâlnit-o şi a aflat adevărul aceasta are de luat o decizie importantă. Cu cine să rămână? Cu mama sau cu tatăl? Aflaţi toate acestea în emisiunea de azi, dar Simona ne va aştepta şi cu alte subiecte interesante pe care nu le puteţi rata. Aşadar, să nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 9 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-09 | Comentarii (0)

Vă invităm să vedeţi a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 9 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 14:00. Partea a doua a emisiunii vă prezintă momente critice ale unor concurenţi ce par să nu îşi găsească liniştea. Dar până atunci, vedem ce se mai întâmplă cu noul cuplu format, Nicolae şi Emilia, dar şi dacă fosta lui iubită prezintă un pericol pentru relaţie. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 9.12.2015, vom vedea ce discuţii vor ieşi la iveală, odată ce Emanuel a părăsit competiţia. Se pare că doar unii concurenţi se bucură de plecarea băiatului, pe când alţii îl compătimesc. În casa băieţilor, aceştia nu îşi găsesc liniştea, din cauza rivalităţilor. Tudor este vehement pornit pe Aurel, cel care i-a adresat cuvinte grele mamei lui. Nu pierdeţi să aflaţi ce s-a mai întâmplat între băieţi, dar şi care sunt celelalte subiecte interesante pe care Mirela le va dezbate în direct, alături de concurenţi. Aşadar, va aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 9 Decembrie 2015, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-09 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 9 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 11:15. În prima parte a show-ului veţi vedea imagini cu cele mai noi momente din viaţa concurenţilor rămaşi în competiţie. Astfle, veţi putea observa schimbările din casa Mpfm, dar mai ales cum rivalităţile ies la iveală tot mai mult. Mihaela şi Constantin vs Eduard şi Lavinia, sunt doar o parte dintre cele două tabere formate de-alungul competiţiei. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 9.12.2015, vom vedea ce discuţii au mai ieşit pe seama cumpărăturilor şi cine se mai declară nemulţumit de această dată. Nu pierdeţi subiectele importante de astăzi şi aflaţi toate detaliile urmărind show-ul matrimonial de astăzi. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 9 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 11:15 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-09 | Comentarii (0)

Urmariti Semifinala Masterchef din 8 Decembrie 2015, Sezonul 5 Episodul 25 difuzată pe ProTv începând cu ora 20:30. O nouă serie de probe este pusă la dispoziţia concurenţilor, cei care speră să aibă un loc în Marea Finală. Descoperiti cine sunt cei trei finalisti MasterChef 2015. Tot în Ediţia 25 a emisiunii MasterChef din 08.12.2015 vom vedea ce au învăţat concurenţii pe parcursul emisiunii, unde fiecare probă a fost o lecţie bine învăţată. De altfel, 3 echipe vor fi formate, a câte 2 concurenţi. Show-ul de astăzi se va baza pe dueluri în care cei mai buni merg mai departe. Dintre cele 3 echipe, doar 3 bucătari vor reuşi să ajungă în bătălia finală. Nu pierdeţi detaliile şi aflaţi la ce probe vor fi supuşi concurenţii după ce vor trebui să îşi facă cumpărăturile singuri, cu o sumă fixă, pentru gătirea preparatului semnătură. Acestea se vor vedea în semifinala MasterChef 2015, difuzata astăzi, care va pune la dispoziţie numeroase preparate gătite în stil propriu. Nu pierdeţi aceste momente şi fiţi alături de concurenţii voştri favoriţi. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea MasterChef, Semifinala din Sezonul 5, difuzat Marţi, 8 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-08 | Comentarii (0)

Nu pierdeti Semifinala Masterchef, Sezon 5, Episodul 25 de Marţi, 8 Decembrie 2015, difuzată pe ProTv începând cu ora 20:30. O nouă serie de probe este pusă la dispoziţia concurenţilor, cei care speră să aibă un loc în Marea Finală. Se apropie cu paşi repezi finala sezonului acesta, însă ce îi aşteaptă pe bucătari până atunci, dar şi care sunt cei 3 concurenţi ce vor merge mai departe, veţi vedea. Tot în Ediţia 25 a emisiunii MasterChef din 08.12.2015 vom vedea ce au învăţat concurenţii pe parcursul emisiunii, unde fiecare probă a fost o lecţie bine învăţată. De altfel, 3 echipe vor fi formate, a câte 2 concurenţi. Show-ul de astăzi se va baza pe dueluri în care cei mai buni merg mai departe. Dintre cele 3 echipe, doar 3 bucătari vor reuşi să ajungă în bătălia finală. Nu pierdeţi detaliile şi aflaţi la ce probe vor fi supuşi concurenţii după ce vor trebui să îşi facă cumpărăturile singuri, cu o sumă fixă, pentru gătirea preparatului semnătură. După ce doi concurenţi au părăsit competiţia, cei 6 vor merge mai departe cu capul pe umeri pentru a da tot ce e mai bun din ei. Acestea se vor vedea în semifinala MasterChef 2015, difuzata astăzi, care va pune la dispoziţie numeroase preparate gătite în stil propriu. Nu pierdeţi aceste momente şi fiţi alături de concurenţii voştri favoriţi. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea MasterChef, Semifinala din Sezonul 5, difuzat Marţi, 8 Decembrie 2015, începând cu ora 20:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-08 | Comentarii (0)

Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Marţi, 8 Decembrie 2015, difuzată pe ProTv începând cu ora 17:30. În ediţia de astăzi vă aşteaptă numeroase surprize printre care şi noutăţi despre trupa Virginia State University Gospel Chorale, veniţi tocmai din America pentru a încânta sufletele românilor. De altfel, o super trupă de copii, numită The Beat, este cea care ne va impresiona astăzi. Aceştia vor veni în număr mare în platoul emisiunii unde ne vor face dezvăluiri uimitoare despre viaţa lor din spatele show-ului. Tot în emisiunea La Măruţă din 8.12.2015, vom afla despre cazul unei persoane nevăzătoare. Un caz trist, dar care a făcut persoana în cauză să lupte pentru viaţa sa. Astăzi, aceasta face lucruri senzaţionale, ce a uimit o ţară întreagă, iar Măruţă o va aduce în platou special pentru dumneavoastră. Nu pierdeţi detaliile acestui caz şi aflaţi mai multe de la Cătălin Măruţă, gazda show-ului, care va fi plin de invitaţi speciali. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi ediţia de Marţi, 8 Decembrie 2015, a emisiunii La Măruţă disponibilă de la ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-08 | Comentarii (0)

Te aşteptăm să vizionezi o nouă ediţie a emisiunii Un show păcătos de Marţi, 8 Decembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 22:30. Show-ul nocturn vine cu cele mai impresionante ştiri ale zilei. Se pare că numeroase vedete au petrecut în aceste zile de sărbătoare, iar Dan Capatos va avea alături de el invitaţi speciali. Ce s-a mai întâmplat cu mama Danielei Crudu, care şi-a făcut schimbări radicale de aspect, dar şi ce ne va dezvălui femeia, vom vedea în această seară. Tot în emisiunea Un show păcătos din 8.12.2015, nu vom rata dansurile fermecătoare ale frumoaselor asistente, Ana Mocanu şi Daniela Crudu. De altfel, vom afla noi ştiri senzaţionale de pe SpyNews pe care Capatos, împreună cu partenerul său, Cătălin Bordea, le vor comenta liber. Invitaţii serii vor putea fi Dani Mocanu, alături de Simona Traşcă şi Mădălina, zisă Beyonce de România. Nu pierdeţi noutăţile aduse de ei şi vedeţi dacă s-au mai lămurit lucrurile, după ce Mădălina şi Ibrahim s-au împăcat neaşteptat. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Un show păcătos de Marţi, 8 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 22:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-08 | Comentarii (0)

Te invit să nu pierzi o nouă ediţie a show-ului Acces direct de Marţi, 8 Decembrie 2015, difuzat începând cu ora 17:00 pe Antena 1. Ediţia de astăzi vine cu noi subiecte interesante, noi cazuri cutremurătoare, în care oamenii duc o suferinţă enormă din cauza sistemului românesc. După ce am urmărit cazul Cristinei, fetiţa de 13 ani care a fost smulsă din braţele celei care a crescut-o şi aruncată în centre de copii abandonaţi, în urma căreia fetiţa nu a mai suportat şi s-a sinucis, noi detalii ne-au surprins. Mama sa şi fratele vor să ceară dreptate şi ca cineva să plătească pentru suferinţa enormă şi golul lăsat în inimile lor. Astăzi vedem dacă s-a mai rezolvat ceva. Tot în emisiunea Acces direct din 8.12.2015, aflăm ce a mai făcut Viorel în aceste zile, dar şi cum a fost revederea cu fraţii pierduţi. De altfel, Simona Gherghe ne va surprinde şi cu alte subiecte impresionante, unde vedetele fac furouri în lumea mondenă. Aşadar, vizionează emisiunea Acces direct de Marţi, 8 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-08 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 8 Decembrie 2015, începând cu ora 14:00 de pe Antena 1. A doua parte a show-ului vă aşteaptă cu alte momente culminante. Se pare că Emilia şi Nicolae sunt cel mai proaspăt cuplu format în casa Mpfm. Sperăm să vedem cum a evoluat relaţia celor doi şi cum s-a ajuns la momentul în care s-au cuplat. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 8.12.2015, în ciuda eliminărilor de sâmbătă, concurenţii se află în continuare în rivalitate. Se pare că Mihaela este nemulţumită de faptul că Emilia a eliminat-o din cursa spre Dubai, însă să fie acesta glasul lui Nicolae din spatele deciziei concurentei? Nu pierdeţi ultimele noutăţi şi aflaţi ce discuţii au rămas nelămurite dintre aceştia. Concurenţii vor avea parte de surprize enorme odată cu venirea marilor sărbători, iar în timp ce bradul se împodobeşte, cei din casă trec prin diverse emoţii de dor de casă, dar şi de cei apropiaţi. Aflaţi mai multe detalii urmărind emisiunea. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 8 Decembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-08 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 8 Decembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 11:15. Nu pierdeţi noutăţile despre concurenţii din show-ul matrimonial, care trec prin momente de emoţii şi bucurie atunci când le aud vocile celor dragi. De altfel, cei care încă nu au ascultat mesajele celor dragi, aşteaptă cu nerăbdare gândurile bune şi sfaturile familiei în legătură cu situaţia lor în competiţie. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 8.12.2015 vom afla cu ce ne vor mai surprinde concurenţii, care sunt împărţiţi în două tabere rivale. Valentina şi Lavinia încă nu şi-au încheiat socotelile, ceea ce îi pune în dificultate şi pe Eduard şi Aurel. Ce s-a mai întâmplat şi dacă vom afla veşti noi despre Emanuel, veţi vedea în prima parte a emisiunii de azi, unde Mirela va fi alături de noi, să ne dezvăluie subiectele principale. Aşadar, nu pierdeţi prima parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 8 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 11:15. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-08 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea Şerifi de România, Episodul 7 de Luni, 7 Decembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 20:30. Show-ul revine cu o nouă ediţie în care concurenţii vor fi supuşi unei probe în care vor trebui să înfrunte mânia naturii. Ajunşi în poalele munţilor, vedetele vor trebui să facă rafting, iar Dana Negru îi anunţă că râul pe care vor trebui să îl potolească, este acela care a dărâmat podul de la Mărăcineni. Acest fapt a băgat spaimă în concurenţi, pe care majoritatea îl înfruntă cu frică, mai ales că raftingul nu este tocmai sportul lor favorit, neptracticându-l până la momentul de faţă. Tot în Ediţia 7 din Şerifi de România, difuzat pe 7.12.2015, aflăm cum se descurcă CRBL, care consideră această etapă ca o provocare, însă va încerca să îşi ducă echipa la câştig. De altfel, pe lângă înfruntarea râului, concurenţii trebuie să culeagă steguleţe din apă pentru a ajunge la următoare cheie care le va aduce victorie şi o nouă probă. Aflaţi cum au învis frica vedetele, dar şi cum s-a dezlănţuit Giani Kirita, în timp ce fetele erau "cu nod în gât". De asemenea, la final, vom afla cine va ajunge la un nou duel, pentru o nouă eliminare. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Şerifi de România, Episodul 7 de Luni, 7 Decembrie 2015, difuzată pe Antena 1 de la ora 20:30. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2015-12-07 | Comentarii (0)

Vă reamintim să vizionaţi emisiunea MasterChef, Sezon 5, Episodul 24 de Luni, 7 Decembrie 2015, difuzat pe ProTv începând cu ora 20:30. Au mai rămas puţine zile, dar multă tensiune pentru concurenţii ce vor merge mai departe. Cei 8 bucătari, Anuţa, Claudia, Adriana, Florin, Adnrei, Iulian, Claudiu şi Liviu sunt cei care se vor lupta pentru a ajunge în semifinale. Astăzi, se vor decide care sunt cei 6 semifinalişti, dar toate acestea după probele puse la bătaie. Se pare că tensiunea se ţine în lanţ şi bucătării devin tot mai agitaţi. Tot în Ediţia 24 a emisiunii MasterChef din 7.12.2015, vom urmări cum fiecare concurent va găti alături de mama lui, ca surrpiza din partea chefilor. De altfel, nici proba cutiei misterioase nu va lipsi în această ediţie, acolo unde se va decide cine va participa la proba sub presiune, după ce vor trebuie să treacă de flambarea mâncărurilor. De asemenea, în final, la ultima proba doi concurenţi vor fi eliminaţi de această dată, iar ceilalţi 6 vor merge în semifinale, unde se vor lupa pentru marele premiu şi titlul de MasterChef. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea MasterChef, Sezon 5, Episodul 24 de Luni, 7 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 20:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-07 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea La Măruţă de Luni, 7 Decembrie 2015, difuzat pe ProTv începând cu ora 17:30. Show-ul de astăzi vă aşteaptă cu o nouă poveste senzaţională a unei familii indurerate pe care viaţa dură nu a iertat-o. De altfel, şi veştile bune vor circula astăzi în platoul emisiunii, acolo unde vom vedea ce au primit cadou cei doi copii a-i lui Măruţă şi Andra, de Sf. Nicolae. Tot în emisiunea La Măruţă din 7.12.2015, aflăm cu ce ne vor surprinde vedetele astăzi, dar şi ce surprize au avut loc în aceste zile cu ocazia marei sărbători. De asemenea, câţi copii au fost făcut fericiţi de la orfelinate şi spitale, după ce echipa La Măruţă le-a oferit un cadou din partea moşului. Toate acestea, dar şi alte cazuri interesante de Moş Neculae, dar şi alte subiecte incredibile, le veţi auzi de la gazda emisiunii, Cătălin Măruţă, care va avea numeroşi invitaţi în această după-amiază. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Luni, 7 Decembrie 2015, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTV. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2015-12-07 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 371 372 373 374 375 ... 419 420 »