close
Acasă » Arhivă ştiri
Vă aşteptăm să nu rataţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 13 Februarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. În cea de-a doua parte a Galei de astăzi veţi vedea dacă Florin a fost votat să plece sau să rămână. Ce strategii pregătesc concurenţii, ce noutăţi se află despre cei nou veniţi, dar aflaţi şi dacă Emilia va reintra în competiţie curând. Tot în Finala Săptămânii din 13.02.2016, veţi merge pe meleagurile copilăriei lui Valentin, şi veţi afla ce noutăţi a descoperit Adriana despre trecutul iubitului ei. De asemenea, vedeţi cum s-a descurcat concurenta cu părinţii lui Valentin, ce au discutat dar şi de ce primire a avut parte aceasta. De altfel, aflaţi cine va fi nominalizat astăzi şi cine părăseşte competiţia. Fiţi alături de concurenţii voştri preferaţi şi sustinetii şi astăzi, de la ora 14:00. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi Gala Mireasă pentru fiul meu din 13 Februarie 2016, disponibilă începând cu ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-13 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 13 Februarie 2016, începând cu ora 12:00 pe Antena 1. Nu rataţi în prima parte a Galei noi momente incredibile unde concurenţii au petrecut clipe unice. Se pare că Adriana a fost plecată acasă la părinţii lui Valentin, însă cum a fost drumul şi ce probleme a întâmpinat, vom afla astăzi. Tot în Finala Săptămânii Mireasă pentru fiul meu din 13.02.2016, veţi vedea ce noutăţi ne vor aduce Florin şi ceilalţi concurenţi, cum s-au mai înţeles în ultimele zile dar şi dacă se pregăteşte noul concurent să plece deja. De altfel, vedeţi ce idile se nasc între concurenţii noi şi fete, dar mai ales aflaţi cât de bine s-au integrat aceştia în doar o săptămâna de când au intrat în casa Mpfm. Astfel, nu rataţi subiecte incredibile pe care Mirela le va dezvălui încă de la prima oră. Aşadar, vă aşteptăm să urmăriţi Gala Mireasă pentru fiul meu din 13 Februarie 2016, disponibilă de la ora 12:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-13 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 12 Februarie 2016, disponibilă de la ora 17:30 pe ProTv. Ediţia de după-amiază va aduce noutăţi despre familia celor trei îngeraşi, a căror tată s-a dus în ceruri. Mama copiilor este disperată şi are nevoie de ajutor, căci bărbatul s-a dus prea devreme şi a lăsat trei îngeri în urmă. De asemenea, Cătălin Măruţă ne va aduce în platou un nou caz incredibil, însă mai multe veţi afla astăzi. Tot în emisiunea La Măruţă din 12.02.2016, veţi vedea mai multe întâmplări incredibile, cu ce ne va mai surprinde magicianul Robert, dar şi cum se descurcă acesta cu noul partener, iepuraşul, veţi vedea. De asemenea, nu rataţi povestea lui Marian, bărbatul care trăia într-o casă de carton şi care, după ce lumea l-a ajutat, soţia i-a luat banii şi a fugit. Acum femeia s-a întors, oare o va primi Marian înapoi? Aflaţi toate acestea astăzi şi fiţi alături de prezentatorul vostru preferat. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă din 12 Februarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-02-12 | Comentarii (0)

Vă invităm să vizionaţi emisiunea Acces direct de Vineri, 12 Februarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. În emisiunea de astăzi vă asteapta noi momente incredibile, noi subiecte inedite, dar mai ales imagini video care va vor uimit. AStfel, Simona Gherghe ne va prezenta subiectele principale ale zilei, iar noi vom putea afla încă de la început ce mai fac vedetele din show-biz-ul românesc, cum se pregătesc de Valentine's day, dar şi multe altele. Tot în emisiunea Acces direct din 12.02.2016, veţi afla mai multe despre cazul Gorgianei, nepoata eroină, după ce şi-a reîntâlnit familia care de mult a părăsit-o, dar mai ales după ce şi-a văzut fratele şi a petrecut timp frumos cu el. De asemenea, vedeţi ce se mai întâmplă cu fetele din beznă, surorile care pare că viaţa să nu le mai ofere o şansă. Oare chiar să se fi schimbat viaţa acestora şi părinţii să muncească sau vor fi neglijenti că până acum. Nu rataţi acestea dar şi alte subiecte astăzi. Vă aşteptăm, aşadar, să urmăriţi emisiunea Acces direct din 12 Februarie 2016, începând cu ora 17:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-12 | Comentarii (0)

Nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 12 Februarie 2016, disponibilă începând cu ora 14:00 pe Antena 1. Ediţia de astăzi vă pune la dispoziţie noi subiecte incendiare, unde Valentina şi Aurel poartă o nouă discuţie după ce acesta şi-a bruscat iubita în platou. De asemenea, veţi vedea cine va intra în direct telefonic, dar şi ce are această persoană de mărturisit. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, a doua parte din 12.02.2016, aflaţi cum se mai înţelege Liliana cu Alexandru, dacă Florin prezintă un pericol pentru concurent, dar şi multe altele. Astfel, veţi vedea şi cum se pregătesc fetele să le întâmpine pe noile concurente care vor sosi mâine, în gală. Ce discuţii s-au aprins în casă şi cine sunt protagoniştii acestora, ce a ieşit la iveală dar şi care sunt nemulţumirile celorlalţi concurenţi la adresa unui băiat, veţi afla astăzi. Aşadar, vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 12 Februarie 2016, difuzată pe A1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-12 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 12 Februarie 2016, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. În prima parte a emisiunii veţi vedea nouatile despre concurenţi, ce strategii pregătesc aceştia pentru finala săptămânii, dar şi cum le aşteaptă băieţii pe noile concurente. De asemenea, Nicolae pare să fie îngândurat după ce a văzut poze cu iubita lui alături de fostul ei prieten, însă iubirea îşi spune cuvântul iar el o aşteaptă cu desăvârşire. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 12.02.2016, veţi vedea ce se întâmplă între băieţi în casă Mpfm, de ce apar noi discuţii şi ce dispute a stârnit acum Florin. De altfel, veţi afla cum se descurcă noii veniţi cu fetele pe care au pus ochii, ce idilă se naşte şi dacă între Tudor şi Cristina se va naşte o poveste de dragoste incredibilă. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 12 Februarie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-12 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Joi, 11 Februarie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. În această după-amiază vă aşteaptă noi subiecte incredibile. Se pare că într-un spital din Bucureşti s-a iscat o alertă totală odată cu cei 13 bebeluşi internaţi cu aceleaşi simptome. Care este adevăratul motiv, cine este de vină dar şi cine va da socoteală copilului care a murit. Tot în emisiunea La Măruţă din 11.02.2016, veţi afla mai multe detalii despre cazul femeii care a născut doi copii gemeni, însă a primit doar unul după naştere. Ce s-a întâmplat cu acesta, ce a descoperit echipa La Măruţă dar şi dacă îl va aduce înapoi cel considerat vinovat, veţi vedea. De asemenea, nu rataţi mai multe subiecte incredibile pe care Cătălin Măruţă le-a pregătit pentru dumneavoastră. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea La Măruţă din 11 Februarie 2016, disponibilă începând cu ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-02-11 | Comentarii (0)

Nu rataţi să urmăriţi emisiunea Un show păcătos de Joi, 11 Februarie 2016, începând cu ora 23:00 pe Antena 1. În emisiunea de astăzi vă aşteaptă noi subiecte incredibile pe care le veţi putea afla chiar de la Dan Capatos. Se pare că Simona Traşcă a pornit la război cu admiratorul fanatic, dar cine este acest băiat şi ce dovezi are la aşa acuzaţii. Ce are de spus iubitul acesteia, dar şi ce ne dezvăluie vedeta, veţi vedea. Tot în emisiunea Un show păcătos din 11.02.2016, veţi afla mai multe despre Bahmuteanca, care este pornită la propriu să se schimbe radical. Ce alte intervenţii şi-a mai făcut vedeta, dar şi cum are de gând să continue, veţi afla. De asemenea, dansul păcătoaselor asistente nu îl puteţi rata, iar ştirile de pe SpyNews vă vor surprinde ca de fiecare dată. Nu rataţi toate acestea dar şi alte subiecte incredibile astăzi. Aşadar, vă invităm să nu rataţi emisiunea Un show păcătos din 11 Februarie 2016, disponibilă de la ora 23:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-11 | Comentarii (0)

Urmăreşte emisiunea Acces direct de Joi, 11 Februarie 2016, disponibilă începând cu ora 17:00 pe Antena 1. În emisiunea de azi veţi afla mai multe subiecte incredibile pe care Simona Gherghe le-a pregătit pentru dumneavoastră. Se pare că vedetele fac furouri şi ne aduc noi veşti în această după-amiază. Mai apoi veţi afla care este horoscopul de mâine când Camelia ne va dezvălui mai multe în funcţie de zodie. Tot în emisiunea Acces direct din 11.02.2016, veţi afla ce se întâmplă cu fetiţele din întuneric, dacă le va lua statul sau le va lăsa în voia sorţii, unde părinţii nu sunt în stare să îi crească. De asemenea, vedeţi dacă mama celor două va vrea să îşi viziteze copilul abandonat, pe Ştefan. De altfel, subiectele vor continua şi noi vom vedea ce surpriză a aşteptat-o pe Georgiana, nepoata care îşi îngrijeşte bunica acum după ce aceasta a crescut-o de mică pentru că părinţii o neglijau. Aflaţi mai multe astăzi. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea Acces direct din 11.02.2016, disponibilă de la ora 17:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-11 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 11 Februarie 2016, disponibilă de la ora 14:00 pe A1. În ediţia de astăzi veţi vedea ce mâncare le-a comandat Liliana, băieţilor noi şi dnei Ioana. De asemenea, vedeţi dacă aceştia au fost încântaţi de cină, dar şi ce are de spus Alexandru acum că a aflat că este favoritul concurentei. De asemenea, nu uitaţi că astăzi este ziua lui Nicolae şi o mare surpriză îl aşteaptă. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 11.02.2016, veţi vedea dacă Emilia a revenit în competiţie şi ce surpriză i-a pregătit iubitului ei. Ce cadou de maximă importanţă pentru el a primit Nicolae de la iubita lui, dar mai ales ce are de spus. Mai apoi vedeţi dacă vom urmări imagini cu Adrian acasă la Valentin, acolo unde părinţii lui au primit-o cu braţele deschise. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi a doua parte a emisiunii Mireasă pentru fiul meu din 11 Februarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-11 | Comentarii (0)

Vă invit să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Joi, 11 Februarie 2016, începând cu ora 11:15, pe Antena 1. În prima parte a emisiunii veţi afla mai multe despre concurenţii emisiunii, cum se integrează băieţii noi în casa Mpfm, alături de fete dar şi de bieţii vechi. De asemenea, vedeţi dacă au mai existat discuţii despre curăţenie în ceea ce priveşte casa băieţilor, dar şi ce alte conflicte s-au iscat. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 11.02.2016, veţi afla cum a decurs drumul Adrianei până la Botoşani pentru a ajunge acasă la părinţii lui Valentin. Ce reacţie a avut concurenta la sosire, dar şi cum a fost primită. De asemenea, nu rataţi noi dezvăluiri incredibile şi aflaţi ce surpriză i s-a pregătit lui Nicolae de ziua lui. Aflaţi dacă Emilia va da un semn de viaţă astăzi dar şi ce reacţie a avut concurentul când a văzut pozele cu iubita lui în club. Aşadar, nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 11.02.2016, difuzat de la ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-11 | Comentarii (0)

Nu uita să urmăreşti emisiunea La Măruţă de Miercuri, 10 Februarie 2016, disponibilă pe ProTv de la ora 17:30. În ediţia de astăzi vă aşteaptă noi momente incredibile, noi dezvăluiri neaşteptate, dar mai ales cazuri extreme. Cătălin Măruţă ne va aduce noutăţi despre cazul lui Alexandru, băiatul care suferă de handicap grav şi trăieşte pe tije. Acesta va avea parte de surpriza vieţii lui chiar astăzi, însă mai multe veţi afla urmărind emisiunea. Tot în show-ul La Măruţă din 10.02.2016, vă aşteaptă noi surprize inedite, iar astăzi vedem dacă bătrânică de 90 ani, campioană la atletism, îşi va vedea visul cu ochii, dar şi cum se pregăteşte femeia să câştige titlul mondial în Austalia. De asemenea, gazda emsiunii vă pune la curent cu un nou caz extrem la care nu v-aţi aşteptat, însă despre ce este vorba aflaţi în această după amiază. Aşadar, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea La Măruţă din 10 Februarie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTV. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-02-10 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Un show păcătos de Miercuri, 10 Februarie 2016, difuzată de la ora 23:00 pe Antena 1. În această seară veţi află mai multe poveşti incredibile la care nu v-aţi aşteptat. După ce Simona Traşcă a fost acuzată de prostituţie, de către un admirator fanatic, mai multe speculaţii au ieşit la iveală. Însă ce să fie adevărat şi ce nu, veţi vedea în această seară. Tot în emisiunea Un show păcătos din 10.02.2016, veţi afla ce se mai întâmplă în lumea mondenă, ce acuzaţii aduce un artist, dar şi către cine se adresează acesta, veţi vedea. De asemenea, păcătoasele Ana Mocanu şi Daniela Crudu ne vor dezvălui lucruri nebănuite şi vor dansa pe cinste, că niciodată. De altfel, aflaţi cum se pregătesc vedetele de ziua de Vilentine's Day. Nu rataţi mai multe şi fiţi alături de Dan Capatos şi în această seară. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Un show păcătos din 10 Februarie 2016, disponibilă pe A1 de la ora 23:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-10 | Comentarii (0)

Nu rataţi să urmăriţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 10 Februarie 2016, difuzată pe Antena 1 începând cu ora 17:00. Show-ul de astăzi va începe cu subiectele principale ale zilei pe care Simona Gherghe le va dezvălui în direct. Astfel, vedeţi ce vedete va vor surprinde de această dată, cu ce noutăţi vin dar şi prin ce păţanii au mai trecut. De asemenea, Camelia ne dezvăluie ce ne aşteaptă ziua de mâine, în horoscpul de azi. Tot în emisiunea Acces direct din 10.02.2016, veţi afla mai multe despre cazul Georgianei, fata care lupta pentru supravieţuirea bunicii. Femeia a crescut-o pe Georgiana când părinţii au abandonat-o, după ce au chinuit-o. Tânăra plânge neîncetat pentru că riscă să piardă casa, iar bunica ei este bolnavă grav şi se teme să nu moară. Mai multe veţi vedea în această după-amiază, dar nu rataţi nici celelalte subiecte incredibile. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Acces direct din 10 Februarie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-10 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 10 Februarie 2016, disponibilă după-amiază de la ora 14:00 pe A1. În partea a doua a emisiunii veţi afla mai multe şi despre Nicu, favoritul fetelor, despre care se spune că este cel mai simpatic. Însă îl priveşte vreo faţă cu ochi dulci? Aflaţi mai multe astăzi şi vedeţi cine urmează să meargă la o cină romantică. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 10.02.2016, veţi vedea ce se mai întâmplă în relaţiile de cuplu, cine se ceartă şi cine îşi declară dragostea eternă. Nu rataţi noi subiecte incredibile şi vedeţi cu ce a mai supărat Florin de această dată. De asemenea, nu uitaţi că noii concurenţi le vizează pe fete, însă astăzi vedem cum încearcă aceştia să le cucerească. Fitit cu ochii pe Antena şi nu rataţi subiecte inedite. Aşadar, nu rataţi mai multe momente vizionând emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 10 Februarie 2016, difuzată pe Antena 1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-10 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm la o nouă ediţie a emisiunii Mireasă pentru fiul meu de Miercuri, 10 Februarie 2016, disponibilă de la ora 11:15 pe Antena 1. În emisiunea de dimineaţă veţi vedea noi imagini video cu întâmplări incredibile din ultimele zile. Aceste întâmplări au adus mai multe subiecte de discuţii în casă, mai ales acum cu venirea celor noi. Băieţii aflaţi în cupluri nu se simt în siguranţă când iubitele lor încearcă să îi cunoască mai bine pe cei noi. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 10.02.2016, vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile de la Florin, băiatul care a adus deja din primele zile mai multe reproşuri. Se pare că după ce a intrat în cursa spre eliminare, băiatul îşi arată tupeul şi declara lucruri nebănuite. Tudor este iritat de spusele acestuia şi mai multe discuţii se iscă, însă care sunt acestea, veţi vedea. Nu rataţi nici subiectele principale ale zilei şi fiti alături de Mirela, urmărind show-ul. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 10 Februarie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-10 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 381 382 383 384 385 ... 446 447 »