close
Acasă » Arhivă ştiri
Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă de Marţi, 09 Februarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTV. În ediţia de astăzi vă aşteaptă noi momente incredibile în care veţi vedea ce se mai întâmplă cu fetiţa de 4 ani, Flori. Se pare că doctorul rezident care vrea să o adopte se luptă cu familia sa, dar mai ales cu tatăl, care dau vina pe mama fetiţei pentru subnutriţie. Flori a fost hrănită până la 4 ani cu ceai şi pufuleţi, iar aceasta avea slabe şanse de supravieturire, însă acum fetiţa este în stare perfectă. Tot în emisiunea La Măruţă din 09.02.2016, veţi vedea dacă bătrânică de 90 ani va reuşi să câştige al 8-lea titlu mondial la atletism, iar mai apoi veţi vedea cine va fi pedepsit pentru fetiţa de 19 ani care cântăreşte doar 16 kg. Medicii sunt îngroziţi, însă fata era sub drastică supraveghere, însă care să fie motivul şi cine a neglijat-o, veţi vedea. Mai multe veţi afla chiar de la Cătălin Măruţă în această după-amiază. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă din 09 Februarie 2016, difuzată pe ProTV începând cu ora 17:30. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-02-09 | Comentarii (0)

Urmăreşte emisiunea Un show păcătos de Marţi, 09 Februarie 2016, difuzată de la ora 23:00 pe Antena 1. În această seară vă aşteaptă noi momente incredibile, noi subiecte de discuţii interesante, dar mai ales vedeţi ce petrecere de zile mari a avut loc zilele trecute. De asemenea, Dan Capatos vă prezintă subiectele principale ale zilei alături de invitaţi pe măsură, gata să ne divulge cele mai interesante secrete ale lor. Tot în emisiunea Un show păcătos din 09.02.2016, vă aşteaptă noi momente de suspans unde vedetele ne vor dezvălui lucruri nebănuite. Nu rataţi nici dansul magnific al păcătoaselor Ana Mocanu şi Daniela Crudu, dar şi ştirile de pe SpyNews pe care Dan Capatos ni le va prezenta în această seară, chiar de pe site-ul cu cele mai ţări ştiri mondene. Aşadar, nu pierdeţi ocazia să vizionaţi emisiunea Un show păcătos din 09 Februarie 2016, disponibilă de la ora 23:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-09 | Comentarii (0)

Vă invităm să vizionaţi emisiunea Acces direct de Marţi, 09 Februarie 2016, disponibilă de la ora 17:00 pe Antena 1. În ediţia de astăzi vom afla mai multe despre bătrânica de aproape 90 ani care a primit de la oameni cu suflet mare bani să trăiască, iar astăzi vedem dacă vor putea să îi pună şi lumina. De asemenea, cele două fetiţe care trăiesc în beznă sunt în pericol iar părinţii riscă să le piardă pe cele două iar statul să i le ia. Tot în emisiunea Acces direct din 09.02.2016, veţi vedea care sunt subiectele zilei pe care Simona Gherghe ni le va prezenta încă de la începutul emisiunii. Dar să nu uităm nici de horoscopul de mâine, unde vom afla ce ne rezervă viitorul în funcţie de zodie. De altfel, aflaţi mai multe cazuri extreme şi nu rataţi noutăţile din lumea mondenă, unde vedetele fac ravagii cu noutăţile aduse. Ce se mai aude de Adrian Minune care a plecat în vacanţă cu toată familia, dar si cum a sărbătorit Maya, fetiţă lui Connect-R la doar doi anişori. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Acces direct din 09 Februarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-09 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 09 Februarie 2016, începând cu ora 14:00, difuzată pe Antena 1. În cea de-a doua parte a emisiunii veţi afla cum se simt băieţii noi intraţi în competiţie, dar şi ce discuţii s-au pornit din cauza nominalizării lui Florin. De asemenea, aflaţi cum s-au înţeles vechii băieţi cu cei noi încă de la început, ce primire au avut dar şi de ce au ieşit scântei. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 09.02.2016, veţi afla mai multe despre Florin şi Nicu, băieţii despre care încă nu am aflat multe. Astăzi veţi vedea ce ne declara aceştia, cum petrec alături de fete, dar ce decizie va lua Liliana, după ce a văzut atâţia pretendenţi în jurul ei. De asemenea, aflaţi mai multe despre relaţia dintre Marius şi Loredana care vor avea parte de prima lor cină, pentru a se cunoaşte mai bine. Nu rataţi toate acestea astăzi. Aşadar, vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 09 Februarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-09 | Comentarii (0)

Nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Marţi, 09 Februarie 2016, începând cu ora 11:15 pe Antena 1. În prima parte a emisiunii vom vedea imagini noi din zilele în care concurenţii au petrecut împreună, ba mai mult, au încercat să se cunoască cu cei nou veniţi. De asemenea, idilele s-au aprins deja, pentru că Marius şi Loredana vor trebui să meargă la cină împreună, unde au la dispoziţie un room-service. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 09.02.2016, veţi vedea ce discuţii au avut concurenţii aflaţi în relaţii, dacă băieţii vechi au fost deranjaţi de mini petrecerea dintre fete şi băieţii noi. Cine a avut discuţii picante, dar şi ce urmări a lăsat, veţi vedea. De asemenea, Mirela Vaida ne va dezvălui lucruri incredibile, iar imaginile video vor curge pe bandă rulantă, unde aflăm mai multe despre concurenţii casei Mpfm. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 09 Februarie 2016, disponibilă de la ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-09 | Comentarii (0)

Urmăreşte emisiunea La Măruţă de Luni, 08 Februarie 2016, difuzată pe ProTv începând cu ora 17:30. În această după-amiază vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile unde vedeţi ce se mai întâmplă cu străbunica Ileana, cea care îşi creşte nepoţica de doar 8 luni. Vedeţi ce ajutor a primit şi cum le va fi viaţa de azi înainte. Tot în emisiunea La Măruţă din 08.02.2016, aflaţi ce îl mai aşteaptă pe Raul de această dată, baietelul care isi hraneste familia riscandu-si viata in lupte, ce surpriză i s-a pregătit dar vedeţi şi reacţia lui la acestea. De asemenea, Cătălin Măruţă vine înarmat cu subiecte impresionante pe care le veţi putea află urmărind emisiunea. Nu uitaţi să fiţi alături de cele mai emoţionante poveşti dar aflaţi şi ce supărări mai sunt în această lume. Aşadar, va aşteptăm să nu rataţi emisiunea La Măruţă din 08 Februarie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-02-08 | Comentarii (0)

Vizionează emisiunea Un show păcătos de Luni, 08 Februarie 2016, începând cu ora 23:00, disponibilă pe Antena 1. În ediţia de seară vă aşteaptă noi momente incredibile, noi subiecte incendiare şi cele mai ţări ştiri mondene. Nu rataţi de altfle, încă de la început, dansul păcătoaselor asistente însă vedeţi ce mişcări noi vor învaţă fetele dar şi multe altele. Tot în emisiunea Un show păcătos din 08.02.2016, veţi afla ce se mai întâmplă cu Beyonce, dacă va scapă de curând de spital dar şi dacă există vre-un pericol grav în viaţă ei după aceste probleme estetice. De altfle, nici ştirile de pe SpyNews nu au lipsit şi veţi vedea ce se mai aude din viaţă vedelor, ce cazuri ne prezintă Dan Capatos şi multe altele. Aşadar, vă invităm să nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Un show păcătos din 08 Februarie 2016, difuzată pe A1 de la ora 23:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-08 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Acces direct de Luni, 08 Februarie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. Vă aşteaptă o nouă zi alături de cea mai tare prezentatoare tv care vă aduce noutăţi din lumea mondenă. Pe lângă toate acestea, Camelia ne va prezenta şi astăzi horoscopul de mâine, acolo unde aflăm ce ne rezervă viitorul. Tot în emisiunea Acces direct din 08.02.2016, veţi afla mai multe despre Angela, vedetă din Belgia care susţine că a fost închisă 16 ani pe nedrept. Femeia a fost dusă la testul de poligraf, iar noi vom află astăzi dacă vedetă spune adevărul. De asemenea, vedeţi ce ne va mai dezvălui femeia cu 10 copii care trăiesc în sărăcie, chinuindu-se, iar Simona Gherghe va fi alături de dumneavoastră şi va prezintă un nou caz emoţionant. Aflaţi dacă Angela a spus adevărul dar şi multe altele în ediţia de azi. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Acces direct din 08 Februarie 2016, difuzată pe A1 de la ora 17:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-08 | Comentarii (0)

Nu rataţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 08 Februarie 2016, difuzată de la ora 14:00, pe Antena 1. A doua parte a emisiunii vă aduce noutăţi din casa Mpfm, acolo unde au pornit deja discuţiile între concurenţii vechi şi cei noi. De asemenea, vedeţi de ce nu s-au înţeles fetele, ce acte de gelozie au mai avut loc din cauza celor noi, dar şi pe cine au pus ochii fetele care au venit acum. De asemenea, Mihaela a avut câteva discuţii cu băieţii noi, însă despre ce este vorba veţi vedea. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 08.02.2016, veţi vedea cu cine se înţelege cel mai bine Ciprian, care sunt primele reacţii ale concurenţilor după ce s-au cunoscut între ei timp de două zile. De altfel, aflaţi dacă se înfiripă dragostea în inimile concurenţilor rămaşi fără partener, dar şi ce are de gând Florin, să plece sau să rămână. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 08 Februarie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-08 | Comentarii (0)

Vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Luni, 08 Februarie 2016, începând cu ora 11:15, disponibilă pe Antena 1. În prima parte a emisiunii de astăzi veţi vedea prin ce au trecut noii concurenţi în aceste zile, ce s-a întâmplat în casă şi ce discuţii au fost despre curăţenie. De asemenea, Florin a pus ochii fix pe Loredana, însă aflaţi astăzi dacă se înfiripă ceva între ei, ce discuţii au purtat în aceste zile, dar şi dacă băiatul va dori să mai rămână în competiţie. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 08.02.2016, în prima parte, veţi vedea care sunt discuţiile din casă între concurenţii noi cu cei vechi, ce lupta s-a pornit pentru Liliana între cei noi veniţi, dar şi dacă Liliana se arată interesată de cineva. Aflaţi mai multe în această dimineaţă şi nu rataţi emisiunea de azi. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 08 Februarie 2016, începând cu ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-08 | Comentarii (0)

Vă invităm să vizionaţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 06 Februarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe Antena 1. A două parte a Galei de astăzi vă aduce noutăţi extreme cum nu aţi mai văzut. Haideţi să îi cunoaşteţi pe noii concurenţi care vor intră în casă, alături de ceilalţi. Aflaţi mai multe despre ei, care sunt dorinţele lor, motivul pentru care s-au înscris, dar şi multe altele. Tot în Finala Săptămânii Mireasă pentru fiul meu din 06.02.2016, veţi afla dacă va fi cineva eliminat astăzi, dacă se vor face nominalizări, dacă s-a schimbat clasamentul celor protejaţi şi multe altele. Nu pierdeţi dezvăluiri incredibile şi vedeţi pe cine a pus ochii o concurenţă destul de îndrăzneaţă. Nici ceilalţi concurenţi nu se lasă mai prejos, însă aflaţi mai multe astăzi.Aşadar, va aşteptăm să aflaţi mai multe din Gala Mireasă pentru fiul meu din 06 Februarie 2016, disponibilă începând cu ora 14:00 pe Antena 1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-06 | Comentarii (0)

Nu rataţi să vizionaţi Gala Mireasă pentru fiul meu de Sâmbătă, 06 Februarie 2016, începând cu ora 12:00 pe Antena 1. În gala de astăzi vă aşteaptă discuţii incredibile, noi dezvăluiri, noi reproşuri, dar mai ales noi concurenţi! Astăzi îi vom cunoaşte pe noii doritori de a-şi găsi jumătatea, vom cunoaşte mai întâi fetele şi mai apoi băieţii. Tot în Finala Săptămânii Mireasă pentru fiul meu din 06.02.2016, veţi află şi detalii despre ieşirea Valentinei din casă. Unde a plecat concurenţă, pe cine a vizitat dar şi cu cine s-a întâlnit, veţi vedea astăzi. De asemenea, nu rataţi dezvăluirile noilor veniţi, pe cine îşi doresc să cucerească, pe cine au pus ochii, dar mai ales aflaţi reacţiile celorlalţi când vor afla că sunt dintre ei care au pus ochii şi pe cei aflaţi într-o relaţie deja. Nu rataţi o gala pe cinste şi fiţi alături de Mirela Vaida. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi Gala Mireasă pentru fiul meu din 06 Februarie 2016, începând cu ora 12:00 difuzat pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-06 | Comentarii (0)

Poftiţi şi vizionaţi emisiunea La Măruţă de Vineri, 05 Februarie 2016, difuzată de la ora 17:30 pe ProTv. În ediţia de astăzi nu ratai să aflaţi mai multe despre bătrânica de 84 ani care îşi creşte nepoata singură, nepoată de doar 8 luni. Strigătul ei de ajutor nu a fost în zadar, căci Aurel Tamaş a fost profund impresionat şi i-a făcut o surpriză femeii. Mai multe detalii aflaţi astăzi. Tot în emisiunea La Măruţă din 05.02.2016, veţi vedea ce reacţie are mama micuţei după ce va vedea ce mult ajutor primeşte bătrânică. De asemenea, Cătălin Măruţă va aduce noi cazuri incredibile care va vor uimit profund. Aflaţi mai mult în această după-amiază şi nu uitaţi să cele mai impresionante subiecte le veţi afla de la Cătălin Măruţă. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea La Măruţă din 05 Februarie 2016, începând cu ora 17:30 pe ProTv. ... .
Categorie: Pro Tv | Adaugat: 2016-02-05 | Comentarii (0)

Vă invităm să nu rataţi emisiunea Acces direct de Vineri, 05 Februarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. Nu rataţi noutaile despre familia care şi-a lăsat copii de izbelişte, i-a lăsat să fumeze, i-a lăsat flamanzi, iar statul i-a luat de lângă ei. Aflaţi ce au de gând să facă părinţii şi dacă vor reuşi să îşi recupereze copii de la pat, astăzi. Tot în emisiunea Acces direct din 05.02.2016, vedeţi ce se va întâmplă cu Angela, femeia care din vedetă a ajuns cerşetoare pe străzile din Belgia. De asemenea, Angela a fost chiar şi în închisoare, iar acum femeia a revenit în ţară. Ce strigat de ajutor a dat femeia, dar şi dacă va avea parte de surprize, veţi afla în ediţia de azi. De asemenea, Simona Gherghe va veni cu noi poveşti incredibile, noi subiecte incendiare pentru dumneavoastră. Nu uitaţi de asemenea şi de horoscopul de week-end. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Acces direct din 05 Februarie 2016, începând cu ora 17:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-05 | Comentarii (0)

Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 05 Februarie 2016, începând cu ora 14:00 pe Antena 1. În a doua parte a emisiunii de astăzi veţi afla mai multe detalii despre concurenţa care a făcut aseară declaraţia de dragoste iubitului ei. Aflaţi dacă Oana este această concurenţă, cum îşi exprimă concurenţă sentimentele dar şi ce reacţie a avut Cosmin. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 05.02.2016, vom afla subiectele principale chiar de la Mirela Vaida, dar mai ales vedeţi cine va intra astăzi în direct, telefonic. Ce are această persoană să ne transmită dar şi ce atitudine va adopta faţă de concurenţi, nu rataţi să aflaţi. De asemenea, concurenţii aşteaptă cu nerăbdare ziua cumpărăturilor, iar Virginica este tot mai dezamăgită. Nu rataţi noi momente, aflaţi ce strategii se pun la cale şi nu uitaţi să vă susţineţi favoritul. Aşadar, vă invităm să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 05 Februarie 2016, difuzată de la ora 14:00 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-05 | Comentarii (0)

Nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu de Vineri, 05 Februarie 2016, difuzată de la ora 11:15 pe Antena 1. În ediţia de dimineaţă vă aşteptăm să fiţi martorii unor noi discuţii între concurenţi. De asemenea, după ce veţi urmări imaginile video cu cele întâmplate în ultima vreme, veţi constata că tot mai multe rivalităţi ies la iveală. Tot în emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 05.02.2016, veţi vedea ce surpriză îi aşteaptă pe unii concurenţi. De asemenea, astăzi aflaţi mai multe momente emoţionante din relaţia lui Aurel cu Valentina, dacă cei doi au reuşit să depăşească pragul din relaţia lor şi cum au întâmpinat mesajele şi cadourile de la susţinători, veţi vedea. De altfel, Nicolae a primit un pachet de la familia să, însă ce conţinea, dar şi ce mesaj emoţionant le-a transmis celor de acasă, veţi afla astăzi. Aşadar, nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Mireasă pentru fiul meu din 05.02.2016, difuzată începând cu ora 11:15 pe A1. ... .
Categorie: Antena 1 | Adaugat: 2016-02-05 | Comentarii (0)

« 1 2 ... 382 383 384 385 386 ... 446 447 »