close
Acasă » 2017 » Octombrie » 12 » Ai Nostri Sezonul 2 Episodul 5 din 12 Octombrie 2017 HD
16:32:07
Ai Nostri Sezonul 2 Episodul 5 din 12 Octombrie 2017 HD
In aceasta seara continuam sa urmarim cel de-al 2 lea sezon dintr-un serial demential. Serialul Ai Nostri Sezonul 2 Episodul 5 va fi difuzat in aceasta seara de 12 Octombrie 2017, la ora 22:00 doar pe Protv. Povestea serialului continua, un serial romanesc cu probleme romanesti unde sunt invitatii toti ai nostri romani, in episodul de astazi, Ai nostri nu au aflat care este reteta succesului in afaceri, motiv pentru care Sandu Ciorba isi convoaca neamul unit la o sedinta fulger in care vrea sa le traseze noua directie pe care business-ul trebuie sa o urmeze..

Cum spuneam, in aceasta seara are loc al 5 lea episod din noul sezon Ai Nostri, distractia ne este garantata, serialul aduce in casele noastre multa voie buna. In cel de-al 5 lea episod, Marin Ghica se ofera sa se ocupe el de aprovizionarea restaurantului, doar ca nu o sa reuseasca sa o faca pentru mult timp. Un echipaj de Politie il opreste in trafic si descopera ca are buletinul, permisul si numerele de la masina expirate, iar fapta penala o sa-l bage intr-o incurcatura mai mare. Cum o sa incerce fiul lui sa-l scape de probleme, dar si cum va reactiona Sandu cand isi va vedea cuscrul incatusat, aflam astazi, de la 21:30, intr-un nou episod din serialul Ai nostri.. Asadar o poveste interesanta, cum va continua poveste vecinilor vedem in al 5 lea episod din aceasta seara.

Asadar nu pierdeti sa urmariti Sezonul 2 Episodul 5 din serialul Ai Nostri de Joi, 12 Octombrie 2017 de la ora 22:00 doar pe protv. Un serial demential ce va fi difuzat in fiecare joi seara, sezonul 1 ne promite o seara memorabila, vedem si noi mai multe in episodul ce are loc in aceasta seara, nu ratati asadar un serial demential. Sursa: Protv.ro
Categorie: Ai Nostri |
Total comentarii : 2
avatar
0 Spam
1
Mai baieti, ati inregistrat si sunetul de la las fiertinti peste Ai nostri.
avatar
0
2
Ops, incercam sa reparam.
avatar