close
Acasă » 2017 » Octombrie » 12 » Aici eu sunt vedeta din 12 Octombrie 2017 PREMIERA HD
16:39:55
Aici eu sunt vedeta din 12 Octombrie 2017 PREMIERA HD
In aceasta seara urmariti premiera primului episod din noul show de televiziune difuzat pe Antena 1. Emisiunea Aici eu sunt vedeta incepe in aceasta seara de Joi, 12 Octombrie 2017 de la ora 21:15 pe a1, alaturi de prezentatorul Dan Bitman dar si de vedete importante. Vom avea parte de distractie garantata, iar copiii vedetelor vor face senzatie. Pe scurt, o vedeta va face echipa cu propriul copil, iar acestia se vor confrunta cu intrebari legate de viata familiei, ce raspunsuri vor da copiii vedetelor te vor lasa cu gura cascata, asadar nu pierdeti premiera emisiunii Aici eu sunt vedeta doar pe Antena 1.

In aceasta seara urmarim Episodul 1 din Aici eu sunt vedeta, copiii vedetelor ii vor pune in ipostaze grele pe artisti, iar in aceasta seara ii vom avea ca invitati pe Andrei Duban si fiul lui Armin de 5 ani, Ionut Iftimoaie si cei doi copii, Nicholas si Nicol, dar si pe Mihaela Cernea, componenta trupei Class care vine insotita de fiica ei Leea de doar 9 ani. Asadar in aceasta seara vedetele vor ramane socate de raspunsurile sincere venite din partea copiilor, cu ce intrebari vine prezentatorul emisiunii Dan Bitman dar si cu ce raspunsuri vor veni micutii, aflam chiar in aceasta seara in prima editie. Nici o vedeta nu va fi crutata la "Aici eu sunt vedeta!", caci copiii celebritatilor invitate vor dovedi ca pot fi ironici si brutal de sinceri, nu doar dulci si adorabili.

Cum se va desfasura prima editie aflam si noi chiar in aceasta seara de Joi, 12 Octombrie 2017 de la ora 21:15 chiar pe Antena 1. Pe scurt, echipele formate din parinte-copil se vor confrunta cu intrebari legate de viata de familie, iar raspunsurile copiilor vor fi, de cele mai multe ori, surprinzatoare, pentru ca cei mici vor deconspira cele mai ascunse secrete si cele mai ciudate tabieturi ale celebrilor lor parinti. Nu pierdeti premiera emisiunii diseara de la 21:15. Sursa: a1.roCategorie: Aici eu sunt vedeta |
Total comentarii : 0
avatar