close
Acasă » 2017 » Noiembrie » 9 » Aici eu sunt vedeta din 9 Noiembrie 2017 Episodul 5 HD
Aici eu sunt vedeta din 9 Noiembrie 2017 Episodul 5 HD
2017-11-09 - 19:08:42
Va invitam sa urmariti cel de-al 5 lea episod din noul show de televiziune difuzat pe Antena 1. Emisiunea Aici eu sunt vedeta continua in aceasta seara de Joi, 9 Noiembrie 2017 de la ora 21:15 pe a1, alaturi de prezentatorul Dan Bitman dar si de vedete importante. Vom avea parte de distractie garantata, iar copiii vedetelor vor face senzatie. Pe scurt, o vedeta va face echipa cu propriul copil, iar acestia se vor confrunta cu intrebari legate de viata familiei, ce raspunsuri vor da copiii vedetelor te vor lasa cu gura cascata, asadar nu pierdeti Episodul 5 al emisiunii Aici eu sunt vedeta doar pe Antena 1.

In aceasta seara urmarim Episodul 5 din Aici eu sunt vedeta, copiii vedetelor ii vor pune in ipostaze grele pe artisti, iar in aceasta seara ii vom avea ca invitati pe celebrul portar Helmut Duckadam ce vine cu fiica sa cea mica, Julianne (9 ani), pe Daniela Gyorfi si Nicolae Marin, fostul coleg al Deliei din trupa N&D, tot in aceasta seara ca invitati speciali vor fi Antonia impreuna cu mama ei. Asadar in aceasta seara vedetele vor ramane socate de raspunsurile sincere venite din partea copiilor, cu ce intrebari vine prezentatorul emisiunii Dan Bitman dar si cu ce raspunsuri vor veni micutii, aflam chiar in aceasta seara in prima editie. Nici o vedeta nu va fi crutata la "Aici eu sunt vedeta!", caci copiii celebritatilor invitate vor dovedi ca pot fi ironici si brutal de sinceri, nu doar dulci si adorabili.

Cum se va desfasura a 5 a editie aflam si noi chiar in aceasta seara de Joi, 9 Noiembrie 2017 de la ora 21:15 chiar pe Antena 1. Pe scurt, echipele formate din parinte-copil se vor confrunta cu intrebari legate de viata de familie, iar raspunsurile copiilor vor fi, de cele mai multe ori, surprinzatoare, pentru ca cei mici vor deconspira cele mai ascunse secrete si cele mai ciudate tabieturi ale celebrilor lor parinti. Nu pierdeti al 5 lea episod al emisiunii diseara de la 21:15. Sursa: a1.roAdaugat: 2019-02-18
Total comentarii : 0
avatar