Pagina principala » 2016 » August » 19 » Bahar Viata Furata » Bahar Viata Furata din 19 August 2016 Ultimul Episod
02:56:24
Bahar Viata Furata din 19 August 2016 Ultimul Episod
Urmariti Ultimul Episod Bahar Viata furata de Vineri, 19 August 2016, difuzat de la ora 20:00. Episodul 113 vine cu un final incredibil, acolo unde Efsun vrea sa il paraseasca pe Arda, insa la insistentele sotului ei aceasta accepta sa ramana. In inchisoare, Bahar are probleme din cauza lui Arzu, cea care le face pe toate detinutele sa o urasca. Ultimul episod aduce si nasterea copilului lui Bahar. Ates vine in vizita la sotia sa, iar Bahar isi da seama ca e timpul sa nasca. La spital se aduna toata lumea pentru Bahar, chiar si Arda, Efsun si Sultan vin cu gandul sa o felicite pentru fetita minunta adusa pe lume. La conac, Mehmet Emir apare in peisaj, insa Hulya isi iese din fire si cand vede ca totul e pe dos ia benzina si chibrit, ii inchide pe Mehmet si Cemre in camera si pe Meryem in bucatarie si da foc conacului.

Tot in Bahar Episodul Final, veti vedea cum Muge se decide sa se casatoreasca cu Cemal. Efsun si Sultan ii fura copilul lui Bahar si aceasta este anuntata ca bebelusul a murit. Ates, Arda si Ilyas au facut un grav accident dupa ce bodygoardul lui Kenan a inscenat totul.

La final, Efsun este fericita cu fetita lui Bahar in brate, careia ii promite ca vor ramane impreuna si va avea grija de ea. Bahar este mutilata de asistenta cand o stropeste cu acid pe fata. Asadar, nu ratati Finalul Bahar Viata furata Episodul 113 din 19 August 2016, disponibil de la ora 20:00 pe Kanal D.



Categorie: Bahar Viata Furata | Tag-uri: bahar ultimul episod, 19 August 2016, episodul 113, bahar viata furata

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar