Pagina principala » 2016 » Octombrie » 5 » Baieti de oras » Baieti de Oras Episodul 1 - 5 Octombrie 2016
00:39:19
Baieti de Oras Episodul 1 - 5 Octombrie 2016
Urmariti premiera serialului de comedie Baieti de Oras Episodul 1 difuzat in aceasta seara, 5 Octombrie 2016 de la ora 21:30 doar pe Antena 1. Dupa ce am ras de nu am mai putut la In puii mei, comedia nu se opreste aici, astazi debuteaza un nou serial ci anume Baieti de Oras.

Asadar in premiera Episodului 1 din Baieti de oras, Mihai Bendeac ii aduce pe Roby, Malone, Gina, Daniela, Dorian, Robotelul dar si Renatta cu Versace. Nu ai cum sa nu-i cunoasti doar ca acestia si-au facut propriul serial de comedie, asadar personajele se vor incadra perfect in Baieti de Oras. Daca i-am apreciat atat de mult iar vizualizarile lor depasesc cateva milioane, atunci a venit momentul sa-i vedem intr-un nou serial de senzatie, ei sunt baietii de oras care ne vor face serile mai frumoase.

In aceasta seara nu pierdeti premiera serialului Baieti de Orash din 05 Octombrie 2016, Episodul 1 de la ora 20:30 doar pe Antena 1 si in reluare pe Antenaplay, asdar va fi seara comediei pe antena 1. Sa inceapa noul sezon Baieti de Oras.
Categorie: Baieti de oras | Adăugat de: yce | Tag-uri: Episodul 1, baieti de oras, 5 octombrie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar