Pagina principala » 2016 » Octombrie » 12 » Baieti de oras » Baieti de oras Episodul 2 din 12 Octombrie 2016
15:33:36
Baieti de oras Episodul 2 din 12 Octombrie 2016
Urmariti episod nou din serialul Baieti de Oras Episodul 2 difuzat in aceasta seara, 12 Octombrie 2016 de la ora 21:30 doar pe Antena 1. Dupa ce am ras de nu am mai putut la In puii mei, comedia nu se opreste aici, continuam sa urmarim un nou episod din Baieti de Oras, aceasta este seara comediei pe Antena 1.

Asadar Episodul 1 din Baieti de oras, Mihai Bendeac ii aduce pe Roby, Malone, Gina, Daniela, Dorian, Robotelul dar si Renatta cu Versace. Nu ai cum sa nu-i cunosti, acestia si-au facut propriul serial de comedie, asadar personajele se vor incadra perfect in Baieti de Oras. Daca i-am apreciat atat de mult iar vizualizarile lor depasesc cateva milioane, atunci a venit momentul sa-i vedem intr-un nou serial de senzatie, ei sunt baietii de oras care ne vor face serile mai frumoase, in episodul 2 Malone vrea sa faca parte dintr-o organizatie de oameni inteligenti.

Asadar nu pierdeti un episod nou din Baieti de Oras de astazi, 12 Octombrie 2016, Episodul 1 de la ora 20:30 doar pe Antena 1 si in reluare pe Antenaplay, asdar va fi seara comediei pe antena 1. Sa inceapa noul sezon Baieti de Oras.
Categorie: Baieti de oras | Adăugat de: yce | Tag-uri: 12 octombrie 2016, baieti de oras, Episodul 2

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar