Pagina principala » 2016 » Octombrie » 26 » Baieti de oras » Baieti de oras Episodul 4 din 26 Octombrie 2016
15:58:57
Baieti de oras Episodul 4 din 26 Octombrie 2016
Urmariti episod nou din serialul Baieti de Oras Episodul 4 difuzat in aceasta seara, 26 Octombrie 2016 de la ora 21:30 doar pe Antena 1. Dupa ce am ras de nu am mai putut la In puii mei, comedia nu se opreste aici, continuam sa urmarim un nou episod din Baieti de Oras, aceasta este seara comediei pe Antena 1 iar episodul din aceasta seara este unul cel putin demential.

Asadar Episodul 4 din Baieti de oras, revine cu Roby, Malone si Dorian unde in aceasta seara vor trebui sa se confrunte cu cea mai tare invitatie din viata lor. Asta dupa ce acesti baieti salveaza o persoana de la inec, ma rog putin spus salvat. Ei bine dupa acest gest incredibil, cei trei baieti de oras impreuna cu partenerele lor sunt invitati la casa regala pentru a lua masa. Aici incepe adevarata problema, acestia aleg sa faca niste cursuri despre cum sa se poarte intr-o asemenea postura, costumele facute la comanda nu vor lipsi, va si o seara cel putin dementiala.

Asadar nu pierdeti un episod nou din Baieti de Oras de astazi, 26 Octombrie 2016, Episodul 4 de la ora 20:30 doar pe Antena 1 si in reluare pe Antenaplay, asadar va fi seara comediei pe antena 1. Sa inceapa noul sezon Baieti de Oras.
Categorie: Baieti de oras | Adăugat de: yce | Tag-uri: episodul 4, 26 Octombrie 2016, baieti de oras

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar