Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 9 » Baieti de oras » Baieti de oras Episodul 6 din 9 Noiembrie 2016
21:08:59
Baieti de oras Episodul 6 din 9 Noiembrie 2016
Urmariti in aceasta seara ultimul episod din serialul Baieti de Oras Episodul 6 difuzat in aceasta seara, 9 Noiembrie 2016 de la ora 21:30 doar pe Antena 1. Dupa ce am ras de nu am mai putut la In puii mei, comedia nu se opreste aici, continuam sa urmarim ultimul episod din Baieti de Oras, aceasta este seara comediei pe Antena 1 iar episodul din aceasta seara este unul cel putin demential.

Asadar Episodul 6 din Baieti de Oras, revine cu Roby, Malone si Dorian se bucura de o vacanta bine meritata, atat in episodul din aceasta seara cat si in realitate, acesta este ultimul episod din sezonul de toamna. Asadar in al 6 lea episod, bine cunoscutii aventurieri pornesc in aventura vietii lor, acestea pornesc intr-o vacanta de neuitat, mai exact pescuitul la cort, prin ce peripetii vor trece acestia aflam si noi diseara in ultimul episod. Nu vrem sa va spunem mai multe pentru a nu pierde farmecul serialului, deaceea va lasam sa gustati fiecare moment.

Asadar nu pierdeti ultimul episod, sfarsitul sezonului de toamna din Baieti de Oras de astazi, 9 Noiembrie 2016, Episodul 6 de la ora 20:30 doar pe Antena 1 si in reluare pe Antenaplay, asadar va fi seara comediei pe antena 1. Sa inceapa noul sezon Baieti de Oras.
Categorie: Baieti de oras | Adăugat de: yce | Tag-uri: 9 Noiembrie 2016, Episodul 6, baieti de oras

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar