close
Acasă » 2017 » Octombrie » 11 » Baieti de oras Sezonul 2 Episodul 5 din 11 Octombrie 2017 HD
16:52:35
Baieti de oras Sezonul 2 Episodul 5 din 11 Octombrie 2017 HD
In aceasta seara urmariti episodul 5 din noul sezon Baieti de Oras Sezonul 2 Episodul 5 difuzat in aceasta seara de Miercuri, 11 Octombrie 2017 de la ora 21:15 imediat dupa noua emisiune The Wall doar pe Antena 1. In aceasta seara incepe adevarata distractie, comedia nu se opreste aici, ne asteapta 12 episoade cu baietii carismatici, continuam sa urmarim cel de-al 5 lea episod din Baieti de Oras, aceasta este seara comediei pe Antena 1 iar episodul din aceasta seara este unul cel putin demential, vedem si noi daca se castiga procesul impotriva lui Codin Maticiuc.

Asadar astazi are loc un episod nou din noul sezon Baieti de Oras, sezonul cu numarul 2 episodul 5. In aceasta seara Mihai Bendeac si colegii lui aduc comedia la cote maxime incepand cu cel de-al 5 lea episod din sezonul de toamna. In episodul din aceasta seara, prietenii lui Malone trec prin clipe de cosmar in momentul in care afla de la medici ca este posibil ca Malone sa nu se mai trezeasca din coma, starea lui fiind una critica. Cei care sufera cel mai tare sunt Roby Roberto, interpretat de Mihai Bendeac si Gina Felea, iubita lui Malone. Si pentru ca Malone si-a scris chiar si testamentul si una dintre dorintele sale a fost sa fie inmormantat in Cimitirul Vesel de la Sapanta, prietenul sau cel mai bun, Roby Roberto, a apelat la Flick Domnul Rima pentru a-i scrie epitaful. Renumit deja pentru felul unic in care compune versuri, Flick a raspuns afirmativ cererii si a compus versurile ce urmeaza sa fie inscriptionate pe crucea lui Malone. Si pentru ca vorbim de o comedie, chiar si epitaful este unul plin de umor si ironie. Nu vrem sa va spunem mai multe pentru a nu pierde farmecul serialului, de aceea, va lasam sa gustati fiecare moment. Cel mai ateptat serial al toamnei incepe chiar in aceasta seara de la ora 21:15.

Asadar nu pierdeti un nou episod din noul sezon, serialul Baieti de Oras Sezonul 2 Episodul 5 de astazi, 11 Octombrie 2017, incepe de la ora 21:15 doar pe Antena 1 si in reluare pe Antenaplay, aflati daca Malone a luat bacul, asadar va fi seara comediei pe antena 1. Sa inceapa noul sezon Baieti de Oras. Sursa: a1.ro


Categorie: Baieti de oras |
Total comentarii : 0
avatar