close
Acasă » 2018 » Iunie » 4 » Baieti de oras Sezonul 3 Episodul 1 din 3 Iunie 2018 HD
Baieti de oras Sezonul 3 Episodul 1 din 3 Iunie 2018 HD
2018-06-04 - 14:18:01
Va invitam sa urmariti premiera primului episod din Baieti de oras, Sezonul 3 Episodul 1 din 3 Iunie 2018 de la ora 21:15 doar pe Antena 1. In aceasta seara incepe adevarata distractie, un nou sezon demential alaturi de baieti de oras renumiti in intreaga tara pentru momentele umoristice, continuam sa urmarim primul episod din Baieti de Oras Sezonul 3, aceasta este seara comediei pe Antena 1 iar episoadele din aceasta seara vor fi cel putin dementiale, nu ratat sa urmariti Baieti de oras Sezonul 3 EP 1.

Asadar astazi are loc premiera noului sezon din Baieti de Oras, sezonul cu numarul 3 episodul 1 va fi difuzat in aceasta seara de la 21:15. In aceasta seara Mihai Bendeac si colegii lui aduc comedia la cote maxime cu intamplari fenomenale. Cum spuneam, in episodul din aceasta seara, Baietii de oras il intalnesc pe Mosu', dar acesta le spune ca nu antreneaza amatori si nici luptatori pentru meciuri ilegale. Legendarul antrenor e mai depresiv decat toti trei la un loc si-si cauta refugiul in pictura! Cu privirea intoarsa intr-un tablou, Mosu' pare inaccesibil, in lumea lui. Roby Roberto supera din dragoste si e depresiv: „Oare se intoarce Danela?” Cu gandul la iubita pierduta, tanarul nu mai e in stare sa se bucure de nimic.
Prietenii lui buni, Malone si Dorian, incearca sa ii distraga atentia si sa il determine sa se bucure de viata. ”Vrem sa te faci bine, ma. Te vrem acasa”, ii spun la clinica de psihiatrie in care e internat. Dar Roby sufera mai ceva ca un poet exilat: pana si melodiile lui Dan Spataru ii amintesc de Danela. Nu vrem sa va spunem mai multe pentru a nu pierde farmecul serialului, de aceea, va lasam sa gustati fiecare moment. Cel mai ateptat serial al toamnei incepe chiar in aceasta seara de la ora 21:15.

Asadar nu pierdeti ultimele doua episoade din acest sezon, serialul Baieti de Oras Sezonul 3 Episodul 1 de Duminica, 3 Iunie 2018, incepe de la ora 21:15 doar pe Antena 1 si in reluare pe Antenaplay, asadar va fi seara comediei. Nu pierdeti premiera celui mai asteptat sezon din Baieti de oras. Sursa: a1.ro

Categorie: Baieti de oras | | Tag-uri: Baieti de oras, Sezonul 3 Episodul 1, 3 Iunie 2018 Adaugat: 2018-06-25
Total comentarii : 0
avatar