close
Acasă » 2017 » Decembrie » 7 » Bravo ai stil 7 Decembrie 2017 Sezonul 3
Bravo ai stil 7 Decembrie 2017 Sezonul 3
2017-12-07 - 10:43:10
Ne apropiem cu pasi repezi de o semifinala, au mai ramas doar 5 concurente ce vor merge mai departe cu surprize interesante si sa nu uitam ca se apropie Marea Finala cu pasi repezi, insa continuam in aceasta dupa-amiaza de Joi, 7 Decembrie 2017 de la ora 16:30, astazi urmarim sezonul 3 Episodul 74 din Bravo ai stil. Cele 5 concurente vor defila in aceasta dupa-amiaza in fata telespectatorilor, iar daca au stil sau nu, ramane sa aflam chiar din partea juratilor, am trecut si prin 13 gale care s-a lasat cu 13 concurente eliminate, insa competitia merge mai departe. Nu pierdeti episodul 74, suntem curiosi care sunt fetele ce vor obtine si astazi stelute din partea juratilor.

In aceasta dupa-amiaza de Joi, mergem mai departe cu noi defilari interesante in cel de-al 3 lea sezon Bravo ai stil. Am avut parte de 14 gale eliminatorii si 13 concurente eliminate. Noul sezon continua sa ne surprinda in fiecare zi, cea de-a 14 a gala a acestui sezon de saptamana trecuta s-a incheiat din pacate cu o eliminare, cea care a parasit competitia a fost Naba, iar locul 1 a fost ocupata de Iuliana urmata de Bianca, fetele se vor intrece sa-i impresioneze pe jurati si nu numai, vor fi nevoite sa-i impresioneze si pe telespectatori daca vor votul lor, in editia de ieri copiii au fost jurati pentru concurente si tot ieri toate concurentele au primit stelute din partea noului juriu. Nu pierdeti in fiecare dupa-amiaza de la ora 16:30, un show plin de pasiune si stil. Aflati in a 4 a editie din aceasta saptamana, cine vor primi stele din partea juratilor, revolutia stilului continua in cel mai asteptat sezon.

Astazi urmarim a 74 a editie Bravo ai stil din sezonul 3. Iata-ne din nou intr-o noua emisiune spectaculoasa plina de noi stiluri gata sa-i impresioneze pe jurati, sau gata sa-i faca pe jurati sa-si puna mainile in cap. Mergem mai departe cu cele 5 concurente, pregatite sa puna mana pe marele premiu, iar astazi urmariti o noua editie a emisiunii Bravo ai stil de Joi, 7 Decembrie 2017, Sezonul 3 Episodul 74 de la ora 16:30 pe KanalD. Sursa: kanald.ro


Categorie: Bravo, ai stil ! | Adaugat: 2018-12-16
Total comentarii : 0
avatar