close
Acasă » 2019 » Iunie » 2 » FanArena din 2 Iunie 2019 HD
FanArena din 2 Iunie 2019 HD
2019-06-02 - 17:00:58
Continuam sa urmarim momente din cadrul emisiunii Exatlon, emisiunea FanArena din 2 Iunie 2019, are ca scop dezbateri din cadrul emisiunii Exatlon. FanArena, emisiune prezentata Ilinca Vandici si Vladimir Draghia, dedicata milioanelor de fani ai Exatlon, va incepe astazi, 2 Iunie 2019 de la ora 23:15. Asadar astazi vom dezbate momentele petrecute in Exatlon sezonul 3.

FanArena Exatlon se va difuza Duminica de la ora 23:15. Dezvaluiri in exclusivitate despre ceea ce nu s-a vazut la „Exatlon”, noi perspective asupra a ceea ce se intampla in fascinantul reality, interviuri in premiera, cu apropiati ai concurentilor, dezbateri cu cei prezenti in platou pe temele cele mai sensibile legate de desfasurarea concursului si de evolutia concurentilor, toate acestea vor face deliciul telespectatorilor intr-un talk-show inedit si intens. Vladimir Draghia si Ilinca Vandici ii vor avea invitati in platou si pe concurentii primului senzon „Exatlon”, acestia din urma fiind in masura sa inteleaga si sa impartaseasca celor de acasa adevarata dimensiune a problemelor cu care s-ar putea confrunta membrii celor doua echipe in Republica Dominicana.
Pe masura ce se vor face eliminari de la „Exatlon”, concurentii sezonului 3 vor veni in platoul „FanArena” sa isi povesteasca propria versiune a experientei traite acolo.

Asadar nu pierdeti discutii interesante si materiale in exclusivitate din cadrul emisiunii Exatlon Sezonul 3. Ilinca Vandici si Vladimir Draghia prezinta Duminica emisiunea ce va dezbate cele mai fierbinti momente. Nu pierdeti FanArena din 2 Iunie 2019 de la ora 23:15 pe KanalD. Sursa: kanald.ro

Categorie: FanArena | | Tag-uri: FanArena 2 Iunie 2019 Adaugat: 2019-06-18