Pagina principala » 2016 » August » 13 » Fantastic Show » FANtastic Show din 13 August 2016 Semifinala
01:04:10
FANtastic Show din 13 August 2016 Semifinala
Semifinala FANtastic Show esti difuzata Sambata, 13 August 2016, incepand cu ora 20:00. Ultima confruntare pana la Marea Finala se va da in aceasta seara, cand Florin Ristei va arbitra alte jocuri interesante, cu alti oameni alaturi de cei doi capitani. Liviu Varciu are in echipa de Semifinala pe Elena Ionescu si Dima Trofim, pe cand Andrei Stefanescu lupta alaturi de Raluka si Aurelian Temisan. Cea mai crancena batalie se da in aceasta seara, pentru ca lupta pentru Marele Premiu este decisiva in aceasta seara, cand cei doi prieteni se vor confrunta din nou. Juriul popular va decide cine este castigatorul din Semifinala show-ului fantastic, iar acesta va fi format din 5 oameni din public.

Tot in Episodul 7 veti urmari probe interesante prin care vor trece echipele verde si rosu, probe ce contin melodii, sau imitarea cantecului dar si altele. Pentru utlima proba este necesara interventia unui artist din afara show-ului. In Semifinala, Uddi ii va acompania pe concurenti la proba "Popularu".

Vedeti cum se descurca concurentii la toate probele dar si cine a castigat Semifinala. Andrei Stefanescu si Liviu Varciu se lupta pentru a ajunge Finalistii show-ului fantastic. Asadar, nu ratati o seara pe cinste cu FANtastic Show Semifinala din 13 August 2016, difuzata de la ora 20:00 pe Antena 1.Categorie: Fantastic Show | Tag-uri: Episodul 7, 13 August 2016, fantastic show, semifinala

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar