close
Acasă » 2018 » August » 2 » Femeie in infruntarea destinului Episodul 12 din 2 August 2018 HD
Femeie in infruntarea destinului Episodul 12 din 2 August 2018 HD
2018-08-02 - 17:00:37
Urmariti un nou episod al unui nou serial de senzatie, Femeie in infruntarea destinului in aceasta seara de Joi, 2 August 2018 de la ora 20:00 numai pe antena 1. Serialul inlocuieste productia Fructul Oprit, insa acesta va fi difuzat in fiecare saptamana Miercuri si Joi. Serialul Infruntarea Destinului o are ca protagonista pe una dintre cele mai indragite actrite din Turcia. Realizat, anul trecut, in Turcia, serialul urmareste povestea de viata a lui Bahar.

Asadar un serial fenomen vine in aceasta vara la Antena 1. Serialul prezinta o poveste incredibila de viata. Abandonata de mama la varsta de opt ani, Bahar ramane in grija tatalui si a bunicii sale, confruntandu-se de-a lungul timpului cu saracia si traiul greu. Viata i se schimba in momentul in care il intalneste pe Sarp Cesmeli, alaturi de care cunoaste adevarata fericire. Profund indragostita, Bahar se casatoreste cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior parinti. Totul se naruie pentru Bahar in momentul in care barbatul iubit moare. Zi de zi, aceasta duce o lupta pentru supravietuire si incearca sa ramana puternica pentru cei doi copii, baietelul ei, in varsta de patru ani, Doruk Cesmeli, si fiica ei – Nisan Cesmeli, care are sapte ani. Mama singura, Bahar le vorbeste in fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca acestia sa pastreze vie amintirea tatalului lor. Dupa o absenta de 20 de ani, mama lui Bahar Hatice Sarikadi, revine in viata acesteia, iar asta le va aduce numeroase surprize.

Asadar nu pierdeti serialul Femeie in infruntarea destinului Episodul 12 de Joi, 2 August 2018 de la ora 20:00 pe antena 1. Va invitam in fiecare Miercuri si Joi sa urmarti povestea de viata si incercarile grele din viata lui Bahar. Sursa: a1.roCategorie: Femeie în înfruntarea destinului | | Tag-uri: Femeie in infruntarea destinului, Episodul 12, 2 August 2018 Adaugat: 2018-08-14
Total comentarii : 0
avatar