close
Acasă » 2018 » Aprilie » 14 » Gala Bravo ai stil All Stars 14 Aprilie 2018 HD
Gala Bravo ai stil All Stars 14 Aprilie 2018 HD
2018-04-14 - 15:29:36
Nu ratati a 12 a Gala Bravo ai stil All Stars a sezonului 4, in aceasta seara are loc a 12 a Gala Bravo ai stil All Stars a sezonului 4, suntem in a 12 a saptamana, iar astazi pe concurente le pandeste pericolul eliminarii, mergem mai departe cu surprize interesante, chiar in aceasta dupa-amiaza de Sambata, 14 Aprilie 2018 de la ora 23:15, astazi urmarim a 12 a Gala Bravo ai stil al celui de-al 4 lea sezon. In aceasta seara 8 concurente vor defila in fata telespectatorilor, iar daca au stil sau nu, ramane sa aflam chiar din partea juratilor. Nu pierdeti a 12 a Gala eliminatorie din noul sezon, se anunta o Gala incendiare, cu tinute iesite din comun si machiaj extravagant, iar tema din aceasta seara va fi una extrem de interesanta, mai multe o sa aflam odata cu inceputul emisiunii.

Asadar, in aceasta seara de Sambata concurentele vor defila in a 12 a Gala a noului sezon, concurentele vor face furori, vom avea parte de niste defilari cu stil si cateva intamplari surprinzatoare, continuam sa vedem defilari interesante in cel de-al 4 lea sezon Bravo ai stil. Cele 8 concurente, sunt in pericol de eliminare in aceasta seara. Desigur, nici in aceasta seara de Gala nu vor lipsi cei trei barbati, Victor Slav, Bogdan Vladau si Alex Velea, cei care au posibilitatea de a shimba clasamentul final cu ajutorul punctelor bonus oferite concurentelor de la ”Bravo, ai stil All Stars”. Nebunia se dezlantuie Sambata seara, tinutele reinterpretate in concordanta cu tema serii de Gala si povestile puse in scena de fete, ii vor purta pe cei din fata micului ecran in fascinanta si seducatoarea lume a spectacolelor. Aflati in a 12 a Gala Bravo ai stil cine paraseste cometitia, revolutia stilului continua in cel mai asteptat sezon.

Astazi urmarim a 12 a Gala Bravo ai stil ALL Stars din Sezonul 4. Iata-ne din nou intr-o noua emisiune spectaculoasa plina de noi stiluri gata sa-i impresioneze pe jurati, sau gata sa-i faca pe jurati sa-si puna mainile in cap. Mergem mai departe cu cele 8 concurente, pregatite sa puna mana pe marele premiu, iar astazi urmariti o noua editie a emisiunii Bravo ai stil de Sambata, 14 Aprilie 2018, a 12 a Gala a sezonului 4 de la ora 23:15 pe KanalD. Sursa: kanald.ro
Categorie: Bravo, ai stil ! | | Tag-uri: Gala Bravo ai stil, All Stars, 14 Aprilie 2018 Adaugat: 2018-12-19
Total comentarii : 0
avatar