Pagina principala » 2016 » Octombrie » 8 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 8 Octombrie 2016 ora 14:00
04:34:12
Gala Mireasa pentru fiul meu 8 Octombrie 2016 ora 14:00
Prinde o noua Gala Mireasa pentru fiul meu din 08 Octombrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Iata-ne intr-o Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6. Noii concurenti vor participa la noi jocuri distractive atat pentru ei cat si pentru noi. In aceasta finala vor avea loc momente tensionate, fericite, surprinzatoare dar si foarte importante. Deciziile unor concurenti pot aduce viitorul lor in competitie iar visul li se poate implini, totul depinde doar de el.

Asadar astazi, de la ora 14:00 vom vedea o retrospectiva a intregii saptamani, a fost interesanta dar nu a fost deloc usoara, o multime de evenimente importante au avut loc, asadar astazi le vor revedea pe toate. Rivalitatea dintre baieti poate fi oarecum explicata, sunt mult mai multi ca fetele, asadar rivalitatea isi are normalitatea in aceasta competitie, fiecare vrea sa lupte cu armele din dotare pentru el. Pe langa distractie vor fi si momente tensionate, suntem si noi curiosi care vor fi cele mai importante subiecte.

Asadar o editie interesanta si momente surprinzatoare, materiale controversate si momente de tandrete. Va asteptam la o noua gala, Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu 8 Octombrie 2016 ora 14:00 disponibila pe Antena 1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 8 octombrie 2016, ora 14:00, Gala mpfm

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar