Pagina principala » 2016 » August » 13 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 13 August 2016 ora 12:00
01:02:23
Gala Mireasa pentru fiul meu 13 August 2016 ora 12:00
Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 13 August 2016, este disponibila astazi de la ora 12:00. In aceasta editie vor fi momente interesante inca de la inceput. Din Finala Saptamanii nu vor lipsi mult ravnitii invitati care vin sa bine dispuna concurentii din casa Mpfm. Se pare ca o noua Finala le aduce in prima parte noi confruntari, noi jocuri pe urma carora vor fi premii speciale. Vedeti ce se va intampla in aceasta Gala, ce discutii vor fi dar si ce premii vor fi puse la bataie de aceasta data. Au mai ramas doar doua saptamani de competitie pana la Marea Finala, iar locurile sunt reduse. Astfel, doi concurenti vor fi eliminati in urmatoarele zile, iar cuplurile se tem ca nu vor fi protejati de public.

Tot in Finala Saptamanii veti vedea cum se distreaza toti concurentii in aceasta zi, totul pana la a doua parte cand vor avea loc nominalizarile de astazi. Invitatii de astazi ii vor surprinde pe toti, iar in casa va fi distractie si voie buna. Nu ratati o editie speciala de Sambata, unde Paula Chirila va fi acompaniata de alti oameni.

Gala de la ora 12:00 va aduce mai multe evenimente, dar mai ales aflati cine a castigat o iesire in afara casei, dar si unde vor fi dusi acestia. Asadar, urmariti Gala Mireasa pentru fiul meu 13 August 2016, difuzata de la ora 12:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 13 August 2016, gala mireasa pentru fiul meu, ora 12:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar