Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 19 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 19 Noiembrie 2016 ora 14:00
13:07:43
Gala Mireasa pentru fiul meu 19 Noiembrie 2016 ora 14:00
Urmareste o noua Gala Mireasa pentru fiul meu din 19 Noiembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Iata-ne intr-o noua Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6. Concurenti vor participa la noi jocuri distractive atat pentru ei cat si pentru noi, iar premiile vor fi pe masura, la fel si competitia. In aceasta finala vor avea loc momente tensionate, fericite, surprinzatoare dar si foarte importante, astazi concurentii se vor muta in casa noua..

Asadar astazi, de la ora 14:00 vom vedea o retrospectiva a intregii saptamani, a fost o saptamana interesanta dar nu a fost deloc usoara, o multime de evenimente importante au avut loc, asadar astazi le vor revedea pe toate. Vom discuta din noua despre unele materiale aparuta intre Cristi si Andrada, deasemenea vedem si momentul in care Cristi s-a cuplat cu Georgiana, dar mai vedem si daca se va aprinde flacara iubirii pentru cei doi proaspeti iubiti. Pe langa distractie vor fi si momente tensionate, suntem si noi curiosi care vor fi cele mai importante subiecte si cum vor trece concurentii prin schimbarea sezonului 6, o casa noua le este pregatita, insa nu toti vor profita de aceasta mutare.

Asadar o editie interesanta si momente surprinzatoare, materiale controversate si momente de tandrete. Va asteptam la o noua gala, Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu 19 Noiembrie 2016 ora 14:00 disponibila pe Antena 1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00, 19 Noiembrie 2016, mireasa pentru fiul meu, gala

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar