Pagina principala » 2016 » Octombrie » 22 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 22 Octombrie 2016 ora 14:00
11:36:32
Mireasa pentru fiul meu 22 Octombrie 2016 ora 14:00
Urmareste o noua Gala Mireasa pentru fiul meu din 22 Octombrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Iata-ne intr-o noua Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu Sezonul 6. Confruntari incendiare i-au divizat pe concurenti, iar cel mai aprig scandal va fi analizat la sange in finala saptamanii de astazi. Vom afla detalii surprinzatoare din trecutul unor concurenti, avem parte de invitati surpriza in platoul emisiunii de azi, vor avea loc momente tensionate, fericite, surprinzatoare dar si foarte importante. Deciziile unor concurenti pot aduce viitorul lor in competitie iar visul li se poate implini, totul depinde doar de ei. Deasemenea, concurentii vor avea parte de un concurs cu noi probe, de aceasta data duelul fiind sustinut de fete contra baietilor si vor avea parte ca premiu de o zi de rasfat. Care dintre cele doua echipe vor castiga, vom afla in gala de astazi.

Asadar astazi, de la ora 14:00 vom vedea o retrospectiva a intregii saptamani, a fost o saptamana interesanta dar nu a fost deloc usoara, o multime de evenimente importante au avut loc, asadar astazi le vor revedea pe toate. Rivalitatea dintre baieti poate fi oarecum explicata, sunt mult mai multi ca fetele, asadar rivalitatea isi are normalitatea in aceasta competitie, fiecare vrea sa lupte cu armele din dotare pentru el. Pe langa distractie vor fi si momente tensionate, suntem si noi curiosi care vor fi cele mai importante subiecte.

Asadar o editie interesanta si momente surprinzatoare, materiale controversate si momente de tandrete. Va asteptam la o noua gala, Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu 22 Octombrie 2016 ora 14:00 disponibila pe Antena 1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu, 22 Octombrie 2016, ora 14:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar