Pagina principala » 2016 » Iulie » 23 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 23 Iulie 2016 ora 17:00
02:58:50
Gala Mireasa pentru fiul meu 23 Iulie 2016 ora 17:00
Va invitam sa urmariti Gala Mireasa pentru fiul meu din 23 Iulie 2016, a doua parte disponibila de la ora 17:00. In aceasta dupa-amiaza vom avea parte de numeroase evenimente surpriza. Se pare ca nici din Gala de astazi nu vor lipsi invitatii speciali, insa vor mai dori oare telespectatorii sa intre in platoul emisiunii sa discute in direct nemultumirile fata de unii concurenti si laudele fata de altii? Aflati in aceasta seara daca vor mai intra in platou femeile care isi sustin favoritii cu varf si indesat. Cine sunt mireasa si mirele saptamanii vom afla si de aceasta data, dar si cine sunt protejatii publicului din toata tara. Toate acestea ne va dezvalui Paula chirila, chiar in direct, in platoul show-ului matrimonial.

Tot in Finala Saptamanii de la ora 17:00, veti vedea cine sunt tintele concurentilor de aceasta data, cine vor fi vizati si cine sunt protejati. Concurentii vor vota pentru eliminare direct, iar noi vom afla cine va parasi competitia de aceasta data. Aflati daca odata cu aceasta se va destrama un cuplu format in casa.

Nu ratati o Finala a saptamanii interesanta si aflati cine va primi cea mai grea veste. Cine este cel de-al doilea concurent care paraseste competitia prin eliminare directa. Asadar, pentru a afla mai multe urmariti Finala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din 23 Iulie 2016, disponibila de la ora 17:00 pe Antena 1.Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 17:00, 23 Iulie 2016, gala mireasa pentru fiul meu, finala saptamanii

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar