Pagina principala » 2016 » Iulie » 30 » Mireasa pentru fiul meu » Gala Mireasa pentru fiul meu 30 Iulie 2016 ora 17:00
00:10:47
Gala Mireasa pentru fiul meu 30 Iulie 2016 ora 17:00
A doua parte din Gala Mireasa pentru fiul meu de Sambata, 30 Iulie 2016, va aduce noutati din culisele platoului de la ora 17:00. Finala saptamanii acesteia vine cu noutati si strategii bine puse la punct. Daca intre Emilia si Lavinia au ajuns sa fie dispute numeroase pe diverse teme, astazi cele doua vor continua totul pana la sange. Insa, cat influenteaza acest lucru votul publicului, dar si cat influenteaza votul concurnetilor, ramane sa aflam chiar in aceasta seara, cand se va da startul nominalizarilor. Paula Chirila va fi pregatita sa citeasca numele celor 4 concurenti protejati, iar in urma celor intamplate in casa schimbari radicale vor avea loc, asa cum nimeni nu se astepta.

Tot in Fianla Saptamanii ora 17:00, veti urmari si alte subiecte interesante, iar dupa cum bine stim, Marea Finala se apropie cu pasi repezi iar acest fapt a starnit rivalitati intre concurenti. Astfel, prieteniile nu mai exista, ci doar aliati si rivali. Cuplurile spera sa isi implineasca visul de a fi mire si mireasa, insa cine va reusi, vom vedea.

Aflati in cea de-a doua parte a Galei cine va fi nominalizat, cine este protejat in aceasta saptamana, dar si ce decizie vor lua concurentii. Astfel, vom urmari in aceasta seara imagini cum un concurent a parasit casa Mpfm. Asadar, urmariti Gala Mireasa pentru fiul meu 30 iulie 2016, disponibila de la ora 17:00 pe Antena 1.

Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: admin3 | Tag-uri: ora 17:00, 30 Iulie 2016, gala mireasa pentru fiul meu, finala saptamanii

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar