close
Acasă » 2018 » Mai » 24 » Gospodar fara pereche 24 Mai 2018 Sezonul 2 Episodul 1 HD
Gospodar fara pereche 24 Mai 2018 Sezonul 2 Episodul 1 HD
2018-05-24 - 17:02:36
In aceasta seara Gospodar fara pereche revine cu un sezon nou si cu noi concurenti, va invitam sa urmariti Gospodar fara pereche, Sezonul 2 Episodul 1 din 24 Mai 2018 ce incepe de la ora 21:30 pe Protv. Un format interesant unde niste gospodari adevarati isi cauta jumatatea. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche si anume, Anamaria Prodan Reghecampf, ii va indruma pe concurenti pentru a-si gasi jumatatea pereche, pentru inceput vom face cunostinta cu noii concurenti, insa pe parcursul emisiunii, luptele devin din ce in ce mai dure, tensionate si pline de lacrimi, in aceasta seara are loc o premiera sezonului 2, nu pierdeti asadar de la 21:30 emisiunea difuzata doar pe Protv.

Cum spuneam, in aceasta seara urmarim primul episod din Gospodar fara pereche sezonul 2, in aceasta seara, de la ora 21:30, ii veti cunoaste pe gospodarii acestui sezon! Veti afla cum decurge o zi din viata lor, cum ar trebui sa arate femeile la care au visat o viata intreaga si, mai ales, ce pot oferi pentru a le castiga inimile.
Asa ca, daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, ai toate motivele sa-i urmaresti pe gospodarii nostri. Ei sunt pregatiti sa faca orice pentru a ajunge la inima ta. Alege-ti preferatul si inscrie-te in emisiunea care ti-ar putea schimba viata! Tot in aceasta seara, Alexandru Abramiuc, Bogdan Nastase, Ionut Cucu, Vasile Nichita si Julieta Vescan s-au reintalnit la filmarile primei editii din sezonul 2. Cum a decurs intalnirea dintre ei veti vedea diseara in primul episod al emisiunii, dar pana atunci va putem spune ca a fost multa voie buna. Fostii gospodari au depanat amintiri din timpul show-ului si au povestit cum le-a schimbat viata. Dar nu sunt singurii care au intrat in hora cu acest gand. Diseara, in primul episod, ii vom cunoaste pe noii gospodar ai acestui sezon.

Asadar nu pierdeti primul episod Gospodar fara pereche, Sezonul 2 Episodul 1, emisiunea se difuzeaza in aceasta seara, 24 Mai 2018 de la ora 21:30 doar pe Protv. Suntem curiosi cum mai decurge viata prin lumea rurala dar suntem curiosi si daca cei 10 gospodari ce pornesc in cautarea dragostei, o vor gasi. Nu pierdeti primul episod din Gospodar fara pereche. Sursa: protv.ro

Categorie: Gospodar fara pereche | | Tag-uri: Gospodar fara pereche, 24 Mai 2018, Sezonul 2 Episodul 1 Adaugat: 2018-09-22
Total comentarii : 0
avatar