close
Acasă » 2018 » Martie » 1 » Ie, Romanie din 1 Martie 2018 Episodul 1 HD
Ie, Romanie din 1 Martie 2018 Episodul 1 HD
2018-03-01 - 17:12:15
Va invitam sa urmariti o noua emisiune difuzata pe antena 1. Este vorba despre Ie, Romanie care are premiera in aceasta seara de Joi, 1 Martie 2018 de la ora 21:15 pe Antena 1. Mircea Radu se afla la carma acestei emisiuni, iar cu vestita caravana va strabate tara in lung si lat pentru a gasi adevaratele frumuseti ale Romaniei. Mircea Radu are sarcina sa gaseasca talente autentice, oameni care sa ne faca mandri ca suntem romani.

Cum spuneam astazi urmarim primul episod din cadrul noului format de emisiune Ie, Romanie! Mircea Radu impreuna cu Dana Savuica si Ionut Iftimoaie vor strabate tara sa gaseasca cele mai mandre fete si cei mai talentati localnici si vor organiza o preselectie ce va avea loc la caminul cultural al satului. Acolo, fetele vor trebui sa treaca prin mai multe probe, de talent si de cultura generala, iar cele mai bune dintre ele vor fi alese de cele doua vedete care le-au descoperit, Dana si Ionut, pentru finala de a doua zi, in care vor fi jurizate Andreea Balan, Nicolai Tand si Cosmin Selesi. Asadar aflam cine se va califica pentru editia de maine seara, dar pana atunci va invitam sa va va relaxati urmarind prima editie din primul sezon.

Asadar astazi urmarim cu totii talentele de prin satele traditionale, Ie, Romanie incepe astazi cu prima editie de Joi, 1 Martie 2018 de la ora 21:15 doar pe Antena 1. Mircea Radu este pregatit sa gateasca super talente traditionale de care sa ne mandrim. Sursa: a1.ro

Categorie: Ie, Romanie | Adaugat: 2019-02-18
Total comentarii : 0
avatar