close
Acasă » 2018 » Martie » 2 » Ie, Romanie din 2 Martie 2018 Episodul 2 HD
Ie, Romanie din 2 Martie 2018 Episodul 2 HD
2018-03-02 - 16:52:13
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a editie a emisiunii Ie, Romanie difuzata pe antena 1. Ie, Romanie continua cu a 2 a editie in aceasta seara de Vineri, 2 Martie 2018 de la ora 21:15 pe Antena 1. Mircea Radu se afla la carma acestei emisiuni, iar cu vestita caravana va strabate tara in lung si lat pentru a gasi adevaratele frumuseti ale Romaniei. Mircea Radu are sarcina sa gaseasca talente autentice, oameni care sa ne faca mandri ca suntem romani, astazi are loc o preselectie interesanta cu un mare premiu pus la bataie.

Cum spuneam astazi urmarim cel de-al 2 lea episod din cadrul noului format de emisiune Ie, Romanie! Mircea Radu impreuna cu Dana Savuica si Ionut Iftimoaie vor strabate tara sa gaseasca cele mai mandre fete si cei mai talentati localnici si vor organiza o preselectie ce va avea loc la caminul cultural al satului. Cele mai frumoase si harnice sase fete descoperite de Mircea Radu si ajutoarele sale din aceasta editie, Dana Savuica si Ionut Iftimoaie, dar si cei mai talentati localnici pe care acestia i-au aflat in cautarile lor prin regiune vor urca pe scena caminului cultural din Botiza, in fata juratilor Andreea Balan, Cosmin Selesi si Nicolai Tand, veniti special de la Bucuresti.
In finala din aceasta seara, de la Botiza, se vor alege cel mai talentat localnic si cea mai frumoasa fata din Maramures. Primul va fi premiat pe loc cu 1.500 de lei, iar cea mai frumoasa fata a regiunii va primi un premiu de 5.000 de lei si se va califica pentru marea finala de la Bucuresti, cu un premiu de 20.000 de euro.. Asadar aflam cine se va califica pentru editia urmatoare, dar pana atunci va invitam sa va va relaxati urmarind a 2 a editie din primul sezon.

Asadar astazi urmarim cu totii talentele de prin satele traditionale, Ie, Romanie incepe astazi cu prima editie de Vineri, 2 Martie 2018 de la ora 21:15 doar pe Antena 1. Mircea Radu este pregatit sa gateasca super talente traditionale de care sa ne mandrim. Sursa: a1.roCategorie: Ie, Romanie | Adaugat: 2019-02-17
Total comentarii : 0
avatar