close
Acasă » 2019 » Mai » 2 » In cautarea adevarului din 2 Mai 2019 HD
In cautarea adevarului din 2 Mai 2019 HD
2019-05-02 - 11:03:21
Ne asteapta o noua editie din emisiunea In cautarea adevarului din 2 Mai 2019 incepand cu ora 13:00 pe Kanald, alaturi de Ernest. De luni pana vineri Ernest este in cautarea adevarului pur, iar astazi o noua poveste de viata ne va fi aratata. Pentru fiecare adevar pe care cineva încearca sa-l ascunda, va fi o echipa de ancheta pregatita sa-l dezvaluie.

Ernest porneste In cautarea adevarului, la Kanal D! Indragitul prezentator revine in casele telespectatorilor cu o noua emisiune, In cautarea adevarului, un program antrenant, cu mult suspans si rasturnari de situatie, care aduce in prim-plan diverse povesti de viata cu adevarat cutremuratoare. Suntem curiosi care va fi povestea din aceasta dupa-amiaza si cum vor reusi anchetatorii sa gaseasca adevarul.

Aceasta este premisa pentru noul program ce prezinta o serie de dramatizari realiste care vor aduce in atentia publicului lupte interne, incercari financiare, relatii incurcate, situatii pe care fiecare dintre noi le-ar putea experimenta. Dupa ce a fost considerat un adevarat detectiv, Ernest va fi atat naratorul, cat si mediatorul conflictelor din fiecare episod.

In cautarea adevarului 2 Mai 2019Povesti de viata halucinante, cu mize uriase, investigatii amanuntite si descoperiri tulburatoare, intregesc tabloul adevarului pe care Ernest, impreuna cu echipa In cautarea adevarului incearca sa il scoata la iveala.
Nu ratati in aceasta dupa-amiaza emisiunea In cautarea adevarului din 2 Mai 2019 incepand cu ora 13:00 doar pe Kanald. Povesti de viata interesante de luni pana vineri. Sursa: KanalD.ro

Categorie: In cautarea adevarului | | Tag-uri: In cautarea adevarului 2 Mai 2019 Adaugat: 2019-05-22