Pagina principala » 2016 » Octombrie » 5 » In puii mei » In puii mei Xtra Show Sezonul 2 Episodul 1
21:22:02
In puii mei Xtra Show Sezonul 2 Episodul 1
Dupa o distractie pe cinste, incepe, In puii mei Xtra Show Sezonul 2 Episodul 1 de la ora 22:30 pe Antena 1. Cu totii asteptam acest sezon iar distractia ne este garantata, cele mai asteptate personaje vor face senzatie in cadrul primului episod din In puii mei dar si primul episod din In puii mei Xtra Show.

Asadar in aceasta seara are debutul Episodul 1 In puii mei, iar Mihai Bendeac ne-a pregatit cele mai amuzante intamplari, Visinescu revine pe micile ecrane si va fi de speriat, acesta face echipa cu un alt personaj de senzatie, este servitorul lui si patruleaza cele mai infecte magazine, sunt agenti de control, frica patronilor se va simti foarte repede. Va fi un sezon plin de actiune dar si comedie garantata, replici incredibile si buna dispozitie.

In aceasta seara are premiera noului sezon din In puii mei Sezonul 2 Episodul 1, nu trebuie ratat asa ceva, in aceasta seara de la ora 22:30 pe Antena 1 sau in reluare pe antenaplay. Sunteti pregatiti de show-ul in care te uiti o seara si razi o saptamana ? Atunci sa inceapa In puii mei sezon nou !


Categorie: In puii mei | Tag-uri: Xtra Show, in puii mei, sezonul 2 episodul 1

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar