close
Acasă » 2018 » August » 27 » Insula Iubiri Sezonul 4 din 3 si 4 Septembrie 2018
Insula Iubiri Sezonul 4 din 3 si 4 Septembrie 2018
2018-08-27 - 17:20:47
Iata ca mult asteptata emisiune incepe in curand, mai exact Insula Iubirii Sezonul 4 incepe pe 3 Septembrie 2018 cu primul episod si continua cu ce-l de-al 2 lea pe 4 Septembrie 2018. Emisiunea fenom a avut o intarziere si a pus pe jar fanii acestei emisiuni, insa data specificata de noi vine din surse sigure, iar marea premiera Insula Iubirii Sezonul 4 are loc pe 3 septembrie 2018 pe antena 1.

In noul sezon avem parte si de ispite noi:
Două dintre ispitele masculine care vor merge în Thailanda sunt deja cunoscute publicului din edițiile anterioare ale emisiunii, iar acestora li se mai alătură alți patru bărbați fermecători și cuceritori.

Cu un fizic atletic și puternic, pasionat de sport, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, Andy este pentru a doua oară ispită la Insula Iubirii: ”Din punctul meu de vedere, sezonul acesta este foarte captivant. Fetele sunt extrem de frumoase, iar poveștile lor sunt fabuloase. Sezonul trecut am învățat foarte multe despre mine, iar de data aceasta voi pune în aplicare toate acestea”, – a declarat Andy.


Calm, sincer, sociabil și cu multă voință, Raul a mai participat ca ispită în primul sezon al emisiunii Insula Iubirii. Este din Cluj și este profesor de ski si model.

Alex, în vârstă de 29 de ani, a venit tocmai din Spania, unde este managerul unui restaurant, și este pentru prima oară când participă la emisiunea ”Temptation Island – Insula iubirii”. Tânărul se descrie ca fiind un bărbat cald, căruia îi place să cunoască oameni noi, este pasionat de lectură și de călătorii și își propune să învețe ceva din fiecare experiență trăită.


Model, actor și instructor sportiv, Mircea, în vârstă de 30 de ani, a sosit din Italia, acolo unde este stabilit de mai mulți ani, pentru a participa la emisiunea “Temptation Island – Insula iubirii”: ”E suficient să intru într-o încăpere și mă remarcă toată lumea. Mă îmbrac elegant, clasic, iar culoarea ochilor mă scoate în evidență. Îmi place să mă distrez și sunt sigur că am atuurile necesare pentru a cuceri o femeie”, – a transmis Mircea.


Cristian, în vârsă de 22 de ani, este pasionat de sport, a făcut dans sportiv și fotbal, însă a fost nevoit să renunțe la locul său într-o echipă în urma unei accidentări: “E destul să fiu eu însumi, nu e greu să ies în evidență. Sunt obișnuit să fiu abordat de femei și îmi place cele care inspiră feminitate, care au coloană vertebrală. Am crescut înconjurat de femei, am avut mereu 7-8 în casă, așa că mereu m-au fascinat și sunt capabil să le înțeleg nevoile” – a declarat Cristian


La doar 26 de ani, George este antrenor de fitness, iar în trecut a făcut kick-boxing de performanță: “Sunt o fire sociabilă, îmi place să mă fac plăcut și sunt mereu pus pe glume, dar atunci când e nevoie pot să fiu serios și sunt foarte ambițios”, – spune George despre el.


Ispite feminine:
Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispita pentru a doua oara, dupa ce in sezonul cu numarul trei a reusit sa dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar si Catalin Mester.


Sexy si provocatoare, Maria Ilioiu este pregatita sa devina pentru a treia oara ispita in cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”


La doar 22 de ani, Carmen Cinpoca se poate lauda deja ca a reusit sa isi castige independenta. Absolventa a Facultatii de Psihologie si cu o afacere in administrare, Carmen se descrie ca fiind o persoana ambitioasa si puternica. Poate tocmai de aceea nu ar fi de mirare ca ultima sa relatie s-a incheiat deoarece i s-a parut ca fostul sau iubit nu era suficient de matur.

Dana Badea, in varsta de 27 de ani, este dansatoare profesionista si coregraf si, in ciuda aspectului sau care atrage toate privirile, marturiseste ca nu a mai avut o relatie stabila de aproape trei ani. Dana, care se considera o persoana extrem de indrazneata, nu se teme sa recunoasca faptul ca isi doreste sa incerce noi experiente si crede ca rolul de ispita i se va potrivi ca o manusa.


Frumoasa Irina Stroia, in varsta de 22 de ani, este consultant estetic si este pentru prima data in rolul de ispita ”Temptation Island – Insula iubirii” ”Nu imi place sa ma laud, imi place sa demonstrez”, spune Irina, care este o fire dinamica si activa, iar in trecut a practicat si judo.


Eugenia Rotari, in varsta de 25 de ani, se ocupa alaturi de parintii sai de o afacere cu produse traditionale, dupa ce timp de patru ani a locuit in Portugalia. Mandra de realizarile sale de pana acum, Eugenia spune ca si in Thailanda se bazeaza pe farmecul care atrage de obicei barbatii in jurul sau.


In cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, patru cupluri care au relatii de lunga durata insa nu au facut inca marele pas isi vor putea testa relatia si vor afla astfel daca cel sau cea alaturi de care au petrecut atatia ani este cu adevarat jumatatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau daca se vad nevoiti sa mearga pe cai separate.
Asadar nu mai ramane decat sa urmariti si voi premiera emisiunii Insula Iubirii Sezonul 4 din 3 si 4 Septembrie 2018 pe antena 1.

Vezi aici Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 1 din 3 Septembrie 2018


Categorie: Insula Iubirii Sezonul 4 | | Tag-uri: insula iubirii, insula iubirii sezonul 4, insula iubirii 3 septembrie 2018 Adaugat: 2018-09-23

  
Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 6 din 17 Septembrie 2018 HD

Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 6 din 17 Septembrie 2018 HD

Continuam aventura noului sezon Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 6 din 17 Septembrie 2018 incepand cu ora 20:00 doar pe Antena 1. In noul sezon, patru cupluri isi vor dovedi daca se iubesc cu adevara

  
Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 5 din 16 Septembrie 2018

Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 5 din 16 Septembrie 2018

Continuam aventura noului sezon din Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 5 din 16 Septembrie 2018 incepand cu ora 20:00 doar pe Antena 1. In noul sezon, patru cupluri isi vor dovedi daca se iubesc cu ade

  
Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 4 din 10 Septembrie 2018 HD

Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 4 din 10 Septembrie 2018 HD

Continuam aventura noului sezon Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 4 din 10 Septembrie 2018 incepand cu ora 20:00 doar pe Antena 1. In noul sezon, patru cupluri isi vor dovedi daca se iubesc cu adevara

  
Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 3 din 9 Septembrie 2018 HD

Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 3 din 9 Septembrie 2018 HD

Continuam aventura noului sezon din Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 3 din 9 Septembrie 2018 incepand cu ora 20:00 doar pe Antena 1. In noul sezon, patru cupluri isi vor dovedi daca se iubesc cu adev

  
Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 2 din 4 Septembrie 2018 HD

Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 2 din 4 Septembrie 2018 HD

Continuam aventura noului sezon din Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 2 din 4 Septembrie 2018 incepand cu ora 20:00 doar pe Antena 1. In noul sezon, patru cupluri isi vor dovedi daca se iubesc cu adev

  
Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 1 din 3 Septembrie 2018

Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 1 din 3 Septembrie 2018

In aceasta seara urmarim premiera noului sezon din Insula Iubirii Sezonul 4 Episodul 1 din 3 Septembrie 2018 incepand cu ora 20:00 doar pe Antena 1. In noul sezon, patru cupluri isi vor dovedi daca se
Total comentarii : 0
avatar