close
Acasă » 2019 » Septembrie » 13 » Iumor Sezonul 7 Episodul 1 din 13 Septembrie 2019
Iumor Sezonul 7 Episodul 1 din 13 Septembrie 2019
2019-09-13 - 13:50:17
Delia, Cheloo si Bendeac dau startul unui nou sezon de Iumor, insa de aceasta data va fi Vineri si nu Duminica cum am fost obisnuiti pana acum. Cel mai tare sezon de pana acum vine cu niste concurenti incredibili. Acest sezon este si despre implicarea juratilor in numerele concurentilor. Vom vedea foarte multa distractie dar vom vedea si cum juratii vor fi chinuiti de concurenti. Astazi ai iUmor Sezonul 7 Episodul 1 din 13 Septembrie 2019, vineri deci de la ora 20:00.

Dupa cum am fost obisnuiti si in sezonul trecut cu ironizari la adresa juratilor de catre diverse vedete, in noul sezon ironizarile continua si vor veni din partea Maia Morgenstern, Cosmin Seleși, Dan Bittman, Alina Eremia, sora Deliei și fratele lui Mihai Bendeac sunt doar câțiva dintre invitații speciali care vor urca pe scena iUmor și nu vor avea nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați, dar și a prezentatorilor show-ului.

In noul sezon ne vom astepta la concurenti surprinzãtori, din toate colturile lumii, numere uluitoare, invitati speciali, dar si momente extraordinare de roast, toate acestea sunt ingredientele celui mai nou sezon iUmor. Si de aceastã datã, concurentii au venit pe scena show-ului cu mult avant, incredere si noi provocari pentru jurati, dar si pentru telespectatorii care vor urmari si vor vota prestatiile celui mai nou sezon. Regulile show-ului se schimba in cel de al saptelea sezon. Concurentii vor avea parte de o surpriza: o manetã specialã. Aceasta are rolul de a impiedica un concurent sa se intoarca pe scena de la iUmor in sezoanele ce vor urma si poate fi folosita de catre fiecare jurat o singura data pe sezon!

Si cum suntem obisnuiti cu premiere peste premiera, iUmor il aduce pe inegalabilul comediant Doru Ocravian Dumitru. Acesta vine cu un numar senzational in fata telespectatorilor, iata cateva imagini.

Premiul ramane acelasi, 20.000 euro pentru cel mai bun concurent al acestui sezon. Incã din prima zi de filmari , activitatile concurentilor de pe scenã au fost incredibile, au ras unii de altii, iar distractia nu a lipsit nici pentru spectatorii din culisele iumor, astfel cã un lucru a stat sub semnul certitudinii: nimeni nu s-a plictisit. Nu a lipsit nici recuzita, pe mãsura celui de-al saptelea sezon, astfel ca cei trei jurati au trait intens, uneori manifestandu-se pe masura, in fata unor aspiranti la marele premiu de 20.000 Euro. „Cand se trage perdeaua urmeazã ceva terifiant!”, a mai apucat Cheloo sã exclame ieri, chiar inaintea unui moment care avea sã ii lase fãrã cuvinte.

Juratii au trait intens momentele de la auditii, uneori manifestandu-se pe masura, in fata unor aspiranti la marele premiu. „Stai linistit! Tot ce se intampla pe aceasta scena, ramane pe aceasta scena si va ajunge si pe post!”, i-a spus Cheloo unui concurent. Despre ce a fost vorba, telespectatorii vor descoperi din aceastã toamnã, in cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Asadar nu pierdeti cea mai bune emisiune de divertisment Vinerea aceasta. Iumor Sezonul 7 Episodul 1 incepe pe 13 Septembrie 2019 de la ora 20:00. Nu ratati asa ceva, cele mai amuzante momente se vor intampla pe scena tuturor posibilitatilor.Categorie: Iumor Sezonul 7 | | Tag-uri: | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Iumor Sezonul 7 Episodul 1 din 13 Septembrie 2019

Iumor Sezonul 7 Episodul 1 din 13 Septembrie 2019

Delia, Cheloo si Bendeac dau startul unui nou sezon de Iumor, insa de aceasta data va fi Vineri si nu Duminica cum am fost obisnuiti pana acum. Cel mai tare sezon de pana acum vine cu niste concurenti